Heti horoszkóp 2016. december 24-től 30-ig

Íme, az év utolsó horoszkópja! Ugye, ismered a gyengeségeidet? Most szembesítünk is vele – csak, hogy fejlődni tudj! 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

Elérkezett a kívánságok teljesedésének az időszaka. A gyerekekkel, unokákkal töltött órákat is nagyon élvezed. Fontosnak érzed magad, nem csak tárgyilagosan ajándékozol, de sok tapasztalatot és bölcsességet osztogatsz, ami aztán megmarad bennük. A Szaturnusz most is segítségedre lehet, megtanulsz jobban élni, örülni az apróságoknak. Képessé válsz teremteni, tanulni a régmúlt hibáiból. Gyengeséged: önfejűséged és akaratosságod gyengítheti pozíciódat. Hozzon lelkednek békét a karácsony!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaTeremts kapcsolatot azokkal, akikről úgy gondolod, hogy oda-vissza szükségetek van egymásra. Pihenj többet, de ne ülj mindig benn a házban! Kénytelen leszel az elejétől újrakezdeni valamit, amit nem fejeztél be, vagy amit nem úgy csináltál meg, ahogy kellett. Láthatatlan erők visznek közelebb a vágyott céljaidhoz, de csak akkor jutsz fel csúcsra, ha önmagad elvárásainak felelsz meg! Ha van kapcsolatod, a bomlást épp időben visszájára tudod fordítani. Párkeresőként valaki régóta izgatja a fantáziádat, ám még hiába próbálkozol, a beteljesülése várnod kell. Gyengeséged: már előre a félelmeidet, kételyeidet táplálod.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Kidolgoztad magad, most az erőgyűjtés időszaka következik. Mindegy, hogy otthon, a kis saját dolgaid között találod meg lelked békéjét, vagy elutazol valahova. Fő, hogy legyél boldog! Kényeztesd magad úgy, mint eddig soha! Tapasztald meg a test és szellem összhangját, tárd ki a szíved, fogadj be új impulzusokat! Oszd meg a tudásodat másokkal, váljon belőled például nagyszerű csapattag! Ismerkedj idegenekkel, az új emberi kapcsolatok szerelmet, üzleti lehetőségeket és pénzt hoznak neked. Gyengeséged: ne akarj minden pillanatban a helyzet magaslatán állni, mert lentről sokkal többet látsz!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA karácsony új impulzusokat, élményeket hoz, más fényben látod a világot. Ha egy új szerelem van kialakulóban, szenvedélyes, romantikus és meglepetésekkel teli időszak elé nézel. A szerelem napról napra mélyül köztetek, s megbonthatatlan köteléketek sokáig kitarthat. Szingliként csakis előre nézz, ne a múltból remélj megváltást! Új fiú a szomszédságban, vagy a mindig mosolygós lány az évfolyamon? Gyengeséged: akkor is valamin rágódsz, töprengsz, amikor már nem kéne. Felismerés után lépj tovább, ne pazarold feleslegesen az energiáidat!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Nagyon jókat tudsz beszélgetni hasonszőrű emberekkel, a lelki hasonlóság összeköt titeket. A titkaidat azonban ne tárd fel mások előtt, mert nem mindenkinek erénye a hallgatás! Fortuna kegyeltjének érezheted magad, mert rengeteg feladatod mellett is fog időd jutni passzióidra, esetleg ismerkedésre. Az állatok jelenléte különösen nyugtató lesz, így megtörténhet, hogy hirtelen rászánod magad egy házi kedvenc örökbefogadására, akivel csodás pillanatokban lesz részed. Gyengeséged: ne akarj mindenáron olyanon segíteni, aki nem akarja, hogy segítsenek rajta!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzTe leszel a múzsája egy hozzád közel álló embernek, vagy olyas valakinek, akit nemrég ismertél meg. Vonzerőd felerősödik, elméd szomjazza minél több tudás befogadását. Minden nap a tökéletességet tűzöd ki célul, a maximalizmusod látványos, megpróbálod ellesni mások trükkjeit, hogy még kiválóbban tegyél eleget kötelezettségeidnek. Kicsire nem adsz, de becsületedre legyen mondva, elismered azt, ha más jobban tud valamit nálad. Gyengeséged: ha valakit megszeretsz, nagyon befolyásolhatóvá válsz.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Szíved szakad meg azokért, akik magányosan, szegényen élnek. Nagy csodát azonban te sem tehetsz, Maximum meghallgatsz pár olyan ismerősödet, akikről tudod, most rossz nekik. Meleg étellel, vagy ruhával több utcán fagyoskodón tudsz segíteni. Mégis csodálatos időszak ez önmegfigyelésre, illetve az életben való elmélyülésre. Megtalálod azokat az embereket, helyeket ahol, és akikkel jól érzed magad. Úgy változik meg az életed, ahogy mindig is remélted. Kinyitod a szíved kapuját, sok mindenre nyitott leszel, vidámság, lendület jellemez, így csak jó jöhet! Gyengeséged: szereted, ha kényeztetnek, ám ekkor könnyen naivvá válsz.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA Neptun bolygó élénkíti a képzeletedet, amivel együtt jár az is, hogy megérzéseid hibátlanul működnek. Szerelmi életed bonyolult, nem lesz könnyű kötelezettségek nélkül kapcsolatot fenntartani. Egy-két igényedről le kell mondanod, bizonyos helyzetekben pedig nem jó ötlet követelőzni. Sokáig hittél a véletlenek létezésében, de most másban kell bíznod. Ez a valami Te magad vagy! Amit például megtervezel, azt munka árán el is éred. Gyengeséged: az emberi veszteségeket nem, vagy nehezen tudod kezelni.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A Plútó csak úgy tol előre, segít abban, hogy minden akadályon átjuss. Biztosítja az érvényesüléshez szükséges elszántságot. Nyilasként igazi kegyeltje leszel Fortunának, olyan ügyekkel összefüggésben fordul a kocka, ahol régóta kerested a megoldást. A gyarapodás, karriered felfutóban, semmi nem foghat vissza. Amennyiben szerelmi életed hullámzik, keresd meg annak okát! Mennyire törődsz pároddal, mennyire hallgatod meg őt, egyáltalán érdekel, mi van vele? Ha nem, az is jelzés értékű. A sors közbeszól hamarosan, változtat rajta. Gyengeséged: túlságosan rossz hatással van rád az egyedüllét.

 

BAK [12.21-01.19]

bakAz égiek segítenek abban, hogy kapcsolataidat rendezni tudd. Félre kell tenni a sérelmeket, mindegy, hogy ki kezdte azt és milyen indíttatásból. Legyen ez az időszak a megbocsátásé, a lenyugvásé és a beszélgetéseké! Munkában alapos tervezés, kreatív ötletek, bátor vállalások mutatkoznak. Szerelemben kizárólag te tudhatod, mire vágysz! Önnön magad adhatsz választ arra, mikor és hogyan fogod tudni elérni a céljaidat. Hallgass a belső hangodra, mert az sosem csap be! Gyengeséged: ne birtokolj, hagyd a szabad áramlást, jöjjön, aminek jönnie kell és menjen, ami idejét múlta!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Előtérbe kerülnek a családi dolgok, szülők, élők és elhunytak. Mindegy, hogy miről beszélgettek, tegyétek azt szeretettel! Ne bántsatok meg senkit, legalább ilyenkor! Szerelemben élj! Ne holnap, vagy azután, hanem most! Elégedettséged és boldogságod gátja csakis te magad vagy! Néha valami visszahúz múltadból, de szíved mélyén te is tudod, már semmi nem lehet a régi. Tudatosítsd ezt magadban! Ha kell egyszer, ötször, tízszer. Rombold le korlátaidat, és mozdulj ki a megszokottból! Gyengeséged: ha igazságtalanul bántanak, képes vagy belebetegedni. Ne tedd!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakGondolj magadra, vágyaidra, merj álmodni! Mivel most nagyobb akaraterővel, bátorsággal rendelkezel, nagymértékben javulhat a tisztánlátásod, önértékelésed. Az újítás iránti vágy folyamatosan tettekre sarkall, meg akarod változtatni a mindennapokat, magad mögött hagyni az egyhangúságot, és újraéleszteni szerelmi életedet. Minden adva van, jó a terv, de tudnod kell, hogy mindenben csak magadra számíthatsz. Gyengeséged: naivitásod abban rejlik, hogy kihasználhatják romantikusabb, érzelgősebb énedet. Sokan tudják, hogy úgysem tudsz nemet mondani.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu