Heti horoszkóp 2016. december 3-tól 9-ig

Az adventi készülődésben, figyeljünk egy kicsit jobban a szeretteinkre is, de főképpen legyünk irántuk nagyobb türelemmel!

KOS [03.21-04.20]

kos

Eljött életedben egy olyan pillanat, amikor tisztázhatsz számodra érthetetlen helyzeteket, választ kaphatsz olyan kapcsolati szünetekre, amikkel eddig nem tudtál mit kezdeni. Az olyan szerelmi viszonyokban, ahol a Kos nem kap elég szabadságot, hirtelen szakítás bekövetkezte miatt veszélyes ez a hét. A karácsonyi készülődést, bevásárlást illetően jó lenne, ha csatlakoznál a tudatos vásárlók táborához, mert így elkerülheted, hogy olyan dolgokra költs, amikre nincs szükséged.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA szerelmi ismeretségekben téma lehet a közös jövő kialakítása, stabilizálása. Ha adventi utazásra kerül sor, sok kalandban lesz részetek, remekül érezhetitek magatokat, a kapcsolatot szorosabbá tehetik az együtt átélt élmények. Még valami: bírságveszélyes ez a hét, fokozott óvatosságra van szükség az utakon, a gyorsaság és a záróvonal átlépése sok pénzt kivehet a pénztárcádból. A hét üzenete: megőrizni, megtartani a nyugalmadat.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Anyagi ügyekben nehéz helyzet alakulhat ki, még az is megtörténhet, hogy valakinek az egészségi problémája miatt mélyebben kell zsebbe nyúlni. Nem kizárt, hogy a saját egészséged megőrzése is pénzbe, valamint időbe kerül. Hagytad kicsit lepukkadni, így újra kell építeni azt. Párkapcsolatban, ha el tudod mondani, hogy mi az, amin változtatni szeretnél, és végig tudod hallgatni a másikat anélkül, hogy közbeszólnál, talán közös nevezőre is juthattok.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákEzen a héten olyan szitu alakul ki, hogy vigyáznod kell, nehogy saját hazugságod rabjává válj! A színlelést nem neked találták ki! A pénz házában átsuhanó Neptunusz reményt kelt benned, hogy az anyagiakban tervezett változtatásokat miként realizálhatod. De addig is nagyon keményen kell dolgoznod mindenért! A család szerepe is igen fontossá válik, ami nagy kibékülést és gyerekprojekthez kedvet csinál.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Mostanság arra kapsz esélyt, hogy mindaz, ami eddig hiányzott érzelmi életedből, megteremtsd. Ami kellemetlen volt, azt elengedd, vagy átalakítsd. Akkor tudod valóra váltani az álmaidat, ha őszinte leszel magadhoz, és mindig tiszta úton jársz. Amennyiben régóta házasságban, élettársi kapcsolatban élsz, ez a hét nehéz lesz, vitákkal és súrlódásokkal teli. Sok Oroszlánnak pozitív időszak az őszutó és télelő.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzHihetetlen jó hatással lesz rád a mostani holdállás, amitől visszatér az életkedved, pöröghetsz ezerrel. Ez nem csak neked jó hír, hanem a környezetednek is, mert tündökölhetsz. Az új hét új kihívásokat hoz, a munkádban nagyobb hatékonyságot, szigort és koncentrációt. Ez feszített tempót jelent, és kifáraszthat, de jól esik utána barátokkal találkozni, jókat beszélgetni egy bögre forralt bor mellett.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Kissé nyögvenyelősen indul a hét, a pillanatnyi bolygóállás megingatja érzelmeidet. Néha már akkor is drámát érzel, ha valaki elfoglaltsága miatt hívásodat nem tudja fogadni. Vigyázz, mert teremtesz, aztán rombolsz, mert mindenféle kavarodást bevonzhatsz, ami egyébiránt elkerülne téged. A hétvégéd mozgalmas lesz, sokat jössz, mész, és könnyedén felülemelkedsz azon, ha valaki beléd köt, vagy vegzálni próbál téged.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióKicsit irritálhat, hogy a környezetedből sokaknak nagyjából tökéletes kapcsolata van, a tied pedig még sehol sem látszik. Ne aggódj, egy letisztulási fázis alatt állsz, nemsokára téged is megtalál a boldogság! Addig is tedd a napi rutint, menj esténként egy jót forralt borozni valamelyik adventi rendezvényre! Ha valamelyik családtagod, nyíltan, vagy hátad mögött, utazási terveket szövöget, ne kéresd magad sokáig, mozdulj ki velük, nem fogod megbánni!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ha mások röhejesnek tartják álmaidat, akkor se add fel! Hozz áldozatot értük! Amennyiben valóban akarod, bármit képes leszel megvalósítani. Ez nyilván azzal is jár, hogy életed más területei, vagy bizonyos személyek háttérbe kerülnek egy időre. Ha még mindig egy apró, vagy nem is olyan kicsi szerelmi sérelmen rágódsz, teljesen fölöslegesen teszed. Azon gondolkodj el, miért is érinthetett ez az egész téged ilyen rosszul! A birtoklást meg felejtsd el egy életre, különben senki nem marad veled!

 

BAK [12.21-01.19]

bakMindegy, hogy régi, vagy friss kapcsolatban vagy, az új elgondolások, a merész alkotóerő zseniális oldaladat hozza ki. Bátran meséld el társadnak, ha különleges terveid, vágyaid vannak! Amennyiben még keresed a nagy őt, ne mondogasd folyamatosan, hogy neked úgyse lesz senkid! Egyik életfeladatod – ami nem más, mint a türelem – folyamatosan visszaköszön, tesztelget. Fel tudod mérni, miért érdemes várni, vagy éppen kit, vagy mit kell elengedni.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Jókora lendülettel veted bele magad a munkába, de a sebes tempó hibákat is szülhet. Ezeket elkerülheted, ha a munkafolyamatok végén még párszor leellenőrzöl mindent! Ügyesen bánsz a szavakkal, adott esetben mindenkit meg tudsz majd győzni az igazadról. Ha tovább szeretnéd képezni magad, ne most, inkább jövőre nézz körbe a kurzusok között! Egy régi, halódó kapcsolatod most végleg véget érhet. A Vénusz segít tovább lépni, újat találni. De ehhez az emberi kötelékeiddel is törődnöd kell.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHogyha titkos viszonyt folytatsz, légy óvatos, mert előfordulhat, hogy egy kósza sms, vagy email rossz kezekbe kerül. Nagy kiabálás lehet belőle. Ezen kívül békét kellene kötnöd egy olyan kezelhetetlen baráttal, aki miatt már eddig is többször fájt a fejed. Próbáld őt saját szintjén kezelni! Munkahelyeden jól dolgozol, de rosszul esik, hogy sose dicsérnek érte. Tedd túl rajta magad, eljön annak is az ideje! Amennyiben a Mikulás bulin veszel részt, olyan valakit tehetsz féltékennyé, aki az elmúlt időben sok fájdalmat okozott neked.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu