Heti horoszkóp 2016. július 2-től 8-ig

Még érdemes lehet megnézni, mi vár ránk a napokban! Most házi kedvenceinkről is suttognak a csillagok…

KOS [03.21-04.20]

kos

Kicsit irritálhat, hogy a barátnődnek, vagy tesódnak nagyjából tökéletes kapcsolata van, a tied pedig még sehol sem látszik. Ne aggódj, ez egy letisztulási fázis nálad, nemsokára téged is megtalál a boldogság! Addig is – jobb híján – tedd a napi rutint! Ha valamelyik családtagod, nyíltan, vagy hátad mögött, utazási terveket szövöget, ne kéresd magad sokáig, add be a derekad! Nem fogod megbánni! Amennyiben kedvenc háziállatod a Kos csillagzata alatt született, ne lepődj meg, ha kalandozó természetű és nagyon energikus. Sokat kell a szabadban lenni vele. Figyelj rá, mert lobbanékonyságával gyakran bajba sodorhatja magát!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaÚgy tűnik, az utóbbi időben szerelmi életed defektet kapott, és leeresztett. Sokkal inkább hasonlít egy csendes tóhoz, mint egy áradó patakhoz. Törj ki ebből a taposómalomból, tegyél azért, hogy változzon a helyzet! Fontos: kicsit nagyobbak az anyagi igényeid, mint amit megengedhetsz most magadnak. A nyaralásodat és a nyári programjaidat a pénztárcádhoz kellene igazítanod, nem pedig barátaid bankszámlájához. Ha Bika szülött valamelyik házi kedvenced, főbb pozitív tulajdonságai: közbenjáró, megbízható, engedelmes, gyengéd kis lény. De van negatív tulajdonsága is: féltékeny mindenkire.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Azok az ártatlan flörtök, amelyek eddig nem zavartak, most végtelen, egyben értelmetlen vitákhoz vezethetnek. Viselkedésed miatt ne csodálkozz, ha szerelmed folyamatosan ellenőrzés alatt tart. Ha szabin voltál, vagy most készülsz a vakációra, nem lesz könnyű a heted. Sok lesz a munkád, mindenki téged ugráltat és ez agyonnyomja az egódat. Ne ess kétségbe, egyedül te vagy az, aki bírod a tempót, még a kánikulában is. Ha házi kedvenced Ikrek havában született, szeszélyes, de imádni való. Légy büszke rá, és lehetőség szerint hagyd tombolni.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAmikor ennyire népszerű vagy, akkor se válj türelmetlenné a környezetedben élőkkel! Csoportosítsd jobban elfoglaltságaidat, és szakíts több időt szeretteidre, kedvesedre! Meglátod mennyire jó, ha bensőséges hangulatban telnek a napok. Hétvégén néhány barátoknak/barátokkal szervezett közös program – legyen az akár egy közös főzés, akár más közös aktivitás – közelebb hoz titeket egymáshoz. Amennyiben Ikrek jegyű háziállatot választottál, jól ki fogtok jönni. Sokoldalú és alkalmazkodó lesz. Imád téged, amit sokszor hangoskodással jelez.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ha mások nevetségesnek vagy irreálisnak tartják álmaidat, akkor se add fel. Inkább állj készen arra, hogy áldozatot hozz értük! Ha valóban akarod, bármit képes leszel megvalósítani. Ez nyilván azzal is jár, hogy életed más területei, vagy bizonyos személyek háttérbe kerülnek egy időre. Ha még mindig egy apró, vagy nem is olyan kicsi szerelmi sérelmen rágódsz, teljesen fölöslegesen teszed. Inkább azon gondolkodj, miért is érinthetett ez az egész téged ilyen rosszul! Az Oroszlán jegyében született kis kedvenced sok meglepetést okoz neked. Ne orrolj meg rá, nem kell mindent rosszul megközelíteni!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMindegy, hogy régi, vagy friss kapcsolatban vagy, az új ötletek, a merész alkotóerő szuper oldaladat hozza ki. Bátran meséld el társadnak, ha különleges terveid, vágyaid vannak! Különben tele leszel energiával, de nem találod a megfelelő levezetőcsatornát, ami idegessé tehet, sőt még alvászavarokat okozhat. Ezt a fajta feszültséget feloldhatja, ha naponta legalább fél órát szánsz egy kis intenzív mozgásra. Legyél úrrá hagyományos lustaságodon! Ha van Szűz jegyű kedvenced, gondolok itt szőrös, tollas, pikkelyes, vagy éppen kopasz állatkákra készülj, mert dominanciára törnek! Azért maradj meg te a gazdinak, nem pedig fordítva.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A karrierterveid remekül alakulnak, viszont rugalmasnak kell lenned, hogy az új lehetőségeket száz százalékosan ki tudd használni. Sajnos munkálkodik a háttérben pár ellendrukker, ezért kizárólag csak az illetékesekkel oszd meg a részleteket! Lélegzetelállító a kisugárzásod. Ha nem tapasztalod, hogy sokan érdeklődnek irántad, annak az lehet az oka, hogy nem mernek le, vagy megszólítani. Akitől bármit is akarsz, légy te a kezdeményező! Persze, csak diszkréten! Mérleg kedvenced igényli a törődést, de amikor úgy döntött, hogy elég volt belőled, akkor hagyd őt. Ha figyelsz, jelezni fogja csucsujgatás iránti igényét.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióVégre kicsit megerősödsz anyagilag. Vastagabb lesz a pénztárcád és megengedhetsz magadnak pár régóta vágyott holmit. Azért az intenzív webshoppingot ne kapkodd el, legyél óvatos! Elsősorban az anyagok minőségével és a méretezésével lehetnek gondok! Időnként mindenkinek vannak olyan periódusai, amikor valahogyan elveszíti a célt a szeme elől. Nyugodtan gondold újra az életedet, készíts számvetést, válassz új irányt, ha azt érzed helyesnek! A hibás fájlokat meg töröld! Skorpió kis állat nagyon szabadságszerető, de legyél mindig mellette. Hebrencs viselkedése gyakran veszélybe sodorhatja.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Használd a képzelőerődet és találj ki egy különleges randit! Kérdezd meg a barátnőidet, kollégáidat, hogy miként inspirálódj a programhoz! Az új szerzeményed teljesen odalesz tőled. Ha nem akarod, hogy egy percre is elfeledkezzen rólad, tegyél közös fényképetekre egy szál nefelejcset, hagyd megszáradni, majd óvatosan helyezd az egészet egy borítékba! Tedd bele egy könyvbe, amely ugyan szem előtt van, de ritkán veszik le a polcról! Munkavonalon olyan pénzügyi lépéseket tudsz most megtenni, amelyekre régóta vártál, és amelyek hosszú távú stabilitást jelentenek. Kis, vagy nagy Nyilas állatod ezen a héten hol lusta, hol lobbanékony, hol pedig makacs lesz. Megviseli őt is ez az összevissza időjárás.

 

BAK [12.21-01.19]

bakKitűnő formában leszel, ha nyilvánosan kell beszélned, előadást tartanod, prezentálnod, vagy késhegyig menő szakmai vitát folytatnod. Tátott szájjal figyelnek majd! Használd jól a kommunikációnak eme szerencsés időszakát, ezzel együtt lehetőség szerint bővítsd kapcsolatrendszeredet is! Nyaralás során a Bak bohém életvitele sokba kerül, e hónapokban valószínűleg mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. Egészség: figyelj jobban az ételekre, mert a melegben gyorsan elromlik minden! Ha van valamilyen kisállatod, tartasd be vele a szabályokat, ne sodord veszélybe! Ne vidd toklászos területre, de a klímát se fújasd rá. Ugye szeretnéd, ha sokáig és egészségesen élne?

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Kivételesen olyan kritikát kapsz a munkáddal kapcsolatban, ami nagyon elgondolkodtat. Nem szoktál ennyi ideig töprengeni, ha minősítik a melódat, de most egészen kellemesen profitálhatsz belőle. Szerelemben egy házas férfi, nő verheti ki nálad a biztosítékot. Nagyon bejön neked. De azzal legyél tisztában, hogy a sors egyszer visszajuttatja hozzád, amit mással művelsz! Fontos: újabban a környezetedben élő banyák vettek a szájukra, még az is lehet, hogy nagy ráértükben, mondvacsinált okkal feljelentenek. Vízöntő jegyében született kedvenced alapvetően intelligens, szerető jellemű. Igyekezz őt megérteni!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakVégre elmehetnél azzal a társasággal bulizni, akik már régen hívnak és nem hagyják abba unszolásodat. Ki tudja, lehet köztük egy őrülten dögös valaki is. Pont olyan, akiről erre a nyárra álmodtál. Arról nem beszélve, hogy szuperül éreznéd magad. Amúgy is a megszokottnál jobban igényled a törődést, borzasztóan ki vagy éhezve a szeretetre. Akkor tettre fel! Egészség: fülproblémáid lehetnek. Lehet baktériumfertőzés, vagy akár a huzat is megárthat. Régen, a népi gyógyászatban, a kövirózsa húsos levelét használták a fülfájás gyógyítására, de a kamillás ecsetelés is hatásos. Halak kedvenced, ha nem figyelsz rá eléggé, kicsúszik a kezedből. Szeresd őt eléggé, különben átpártol valaki máshoz…

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu