Heti horoszkóp 2016. június 18-tól 24-ig

Nézzük, mit üzennek a csillagok, erre a hétre!

KOS [03.21-04.20]

kos

Rengeteg alkalom nyílik arra, hogy randizz, flörtölj, aztán pedig akár el is köteleződj. Ez a hét a tiéd, a szó mindenféle pozitív értelmében. Légy nyitott és befogadó, ne mondj nemet senkinek, mert a legváratlanabb pillanatokban talál rád a szerelem és a szerencse! Munkafronton egy kicsit elfáradtál, jó lenne, ha pár szabadnapot kivennél magadnak. Egy kis masszírozás, találkozás a kozmetikusoddal, úgy általában a lazítás nagyon jót tenne.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNe aggódj, ha eddig nem találtad meg szíved választottját, ugyanis az a kapcsolat, amelynek alapját mostanság tudod rögzíteni, garantáltan tartós lesz! Könnyen lehet, hogy jövendőbeli kedvesedet már régebbről ismered, csak most fog kipattanni az a szikra, ami elsöprő szerelmet generál köztetek. Ha nagyon elégedetlennek érzed magad a munkahelyeden, derítsd ki annak okát, és lehetőség szerinti változtatásokkal orvosold a problémát.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ne csodálkozz azon, ha egyenesen vadásznak rád, és be akarnak hálózni. Légy okos, szemfüles és szépen csendben figyelj! Csak így fogod megtapasztalni, ki a jó számodra! Ha pedig kedved szerint tesztelted a jelentkezőket, nyáron pontot tehetsz a keszekusza életforma végére. Munkádban a megbízhatóság lesz sikered kulcsa, amit főnökeid igen nagyra értékelnek.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákNe hordj álarcokat, ne gondold, hogy attól fogsz valakinek kelleni, hogy másnak mutatod magad. Ha a másság miatt vonzódik valaki hozzád, akkor a más kell neki, nem te. Minden esélyed megvan az igazi megtalálására, és arra, hogy boldog légy. Munkában előfordulhat, hogy te gyorsan dolgozol, a másik pedig hozzád képest lassú, ami idegesít. Nem kéne, hiszen ez a későbbiekben könnyen lehet fordítva is.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ámor nyila el fog találni. Bár meglehet, hogy nem az első, nem a második próbálkozás hozza meg a vágyott sikert, de ami késik, nem múlik. Hajlamos leszel fölös energiáidat a munkába, vagy a tanulásba fektetni, ami persze remek gondolat addig, amíg ez által nem zárod ki magadat teljesen a szerelem lehetőségének tárházából. Ügyelj a stílusra is! A trágár beszéd ugyan nagy divat manapság, de az értelmes ember nem így divatozik.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzMinden pillanatát ki akarod élvezni ennek a hétnek. A kérdés csak az, vajon szabad-e túlzásokba esni? Persze, hogy szabad, sőt, kötelező! Ne félj az új élményektől, az ismeretlentől, vagy attól, hogy kiforgasd a világot a négy sarkából. Munkádban lassan észreveszik erőfeszítéseidet, megdicsérnek, de szomorú, hogy egyelőre semmiféle plusz juttatással nem díjazzák.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Remek dolog az, hogy tudod, mit akarsz, kit szeretnél magad mellett tudni, hová kívánsz eljutni. Ám azt is vedd figyelembe, hogy egy induló kapcsolatban nem nyomhatod el a másikat, nem ragadhatod magadhoz az irányítást! A közös célok segítik a fejlődést, az előrébb jutást. Ha úgy látod, hogy kevesebb a pénzbevételed mostanában, tisztítsd magad, gondolataidat, munkahelyedet, mert valami negatív elem kapcsolódott a rendszerbe.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióNyugodtan helyezd fókuszba a munkát, vagy a tanulmányaidat! Nem baj, ha a szerelemre kevés időt szánsz, hisz ami késik, az nem múlik. A napokban visszatalálhat hozzád valaki a régmúltból, ám légy körültekintő, mert lehet, hogy a káposzta jó felmelegítve, de a régi kapcsolat aligha. Munkafronton megfordulhat a fejedben, hogy talán váltani kellene. Jó alkalom ez arra, hogy eldöntsd azt, merre, hogyan tovább.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Most nem vagy híve annak, hogy több vasat tarts a tűzbe, mégis megtörténhet a nyár végéig, hogy fura élethelyzetekbe mész bele, remélve, hogy esetleg ezek által választ kapsz a kérdéseidre. Vénusz melletted áll, s két-három nekifutás után meghozza a nagy szerelmet. Munkában az egzisztenciádat szeretnéd megszilárdítani, s ennek érdekében sok mindenre hajlandó lehetsz. Illegális dolgokba azért lehetőleg ne menj bele!

 

BAK [12.21-01.19]

bakHa a fiatal Bak nő vagy, feszültségekkel teli napok elé nézel. Viták, veszekedések rontják el hangulatodat. Lehetőleg ne ragadtasd el magad, ne légy közönséges, mert leendő kapcsolatodat teszed véglegesen tönkre. Ráadásul a környezeted is mosdatlan szájúnak fog tartani. Uralkodj magadon, szavaid stílusában is maradj Homo Sapiens! Munkahelyeden kisebb zökkenőkkel, de halad előre minden.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Eleged lesz a várakozásból, most azonnal akarod a szerelmet, nem pedig hónapok múlva. Tulajdonképpen az elvárásod jogos, viszont neked is hozzá kell tenned a magadét. Sokszor futottál zsákutcába azért, mert valamilyen formában többnek akartál látszani annál, mint amit tartósan nyújtani tudsz. Munka: ha felettesed lát benned fantáziát, akkor meg fogja neked adni az esélyt, hogy szakmai téren kiteljesedj.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA Vénusz segítségével rengeteg olyan helyzet adódik, ahol ismerkedhetsz, csak ki kell nyitnod a szíved kapuját, s hagyni azt, hogy a szerelem beköltözhessen. Bármilyen csalódás is ért a múltban, ez a nyári hét végleg feledteti. Ha most váltanál munkahelyet, akkor anyagi szempontból nem leszel elégedettebb. Sőt még az is megtörténhet, hogy a munka kétszer annyi lesz, mint a jelenlegi helyeden.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu