Heti horoszkóp 2016. június 25-től július 1-ig

Vége a könnyedségnek – legalábbis ezen a héten! Most mindenkinek nehezebb napjai jönnek: kinek ezért, kinek azért…Tartsunk ki!

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha házasságban él, vitákra számíthat, főleg pénzügyek dolgában. Miután egyiküknek sem jó megoldás a mosolyszünet, beszéljék végre meg, tisztázzák sérelmeiket. Egészségi vonalon az idegi problémák kerülhetnek előtérbe. Ha oktalanul dühös, annak akár szervi eredete is lehet. Munkából, ha pár napra is, de próbálja kicsit távol tartania magát. Jól esne egy kis lazulás. A közlekedésben, főleg aki biciklivel jár, legyen körültekintőbb!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaRégen együtt élőknél kezd lazulni a kapcsolat, csökkenni a szenvedély. Nem kell megijedni, inkább valamit cselekedni kéne. Keresse meg az okot! Netán ön hagyta el magát, vagy párja vált túl kényelmessé? Van-e harmadik? Tisztázzák a helyzetet. A bolygók mostani állása szerint érdemes lenne többet gyalogolni, túrázni, ami nemcsak a testének, hanem lelkének állapotát is javítja. Munkáját – talán – unja, de most nem mutatnak jobbat a csillagok.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A Szaturnusz és a Vénusz önnek most rossz fényszöget alkot. Ez nehéz döntés elé állítja a szerelemben. Nem megoldhatatlan, csak nem könnyű a megoldás. Egészségében kiderülhetnek kisebb nagyobb bajok, melyek arra ösztönzik, hogy szedje rendbe magát, életét. Munkában türelmetlenségével nemcsak karrierjét veszélyezteti, könnyen elmar mindenkit magától. Több higgadtságot, mert rossz vége lehet!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA hét első napjaiban jó fényszögben áll jegye a Holddal, ami segíti az érzelmi stabilitás helyreállítását. Egészségi vonalon kicsit megijedhet, mert napjain úrrá lehetnek paranoid, féltékeny gondolatok. Megnyugtathatom, gondolatait ön irányítja, azok csak annyira mennek tévútra, amennyire ön hagyja. A szellemi kihívások, segítenek elterelni a gondolatait. És nem utolsó szempont: frissen tartják a szürkeállományt.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Amennyiben házasságban, vagy tartós kapcsolatban él, felmerülhet a válás, a szakítás gondolata. Ahhoz, hogy jól átlássa a dolgokat, idő kell, ne hamarkodjon el semmit! Az izmok átmozgatását segítő sportokat érdemes alkalmazni, hogy az „ólomsúlyt cipelő érzés” megszűnjön. Ezt, vagy mást, de tegyen végre lépéseket életminősége javításáért! A Neptunusz és a Mars bolygók ebben segíthetik.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzBár nem a szavak embere, próbálja normális hangnemben megbeszélni kedvesével, miért romlott meg kapcsolatuk! Az esetleges gyomorproblémáknak is lehetséges, hogy ez a forrása. A jegyében tevékenykedő Mars erősítheti önt, akár a teljesítményében, akár munkahelyi pozíciójában. Minden helyzetből, tevékenységből hozza ki a legjobbat, az önnek leghasznosabbat. Ne legyenek fenntartásai, az egészséges önzésre mindenkinek szüksége van.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Váratlan érzelmi kitörésekre számíthat. Talán egy régi nagy szerelme bukkan fel a láthatáron, és mindenfélével kecsegteti. Ne higgyen neki, a múlt már csak a szép emlékekről szól. Sőt, ha alaposabban átgondolja, a szárnyas szavak mögött ordas irigység rejtőzhet. Munka, pénz fronton hála az égieknek és az ön szorgalmának, gyorsan helyreáll az egyensúly. Keddtől – valakinek köszönhetően – egészségesebbé és biztonságosabbá teheti a körülményeit.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióTágabb környezetének változásai az ön sorsát is meghatározóan befolyásolhatják. Figyelje higgadtan az eseményeket, és döntsön racionálisan az elkövetkező időkről! A közlekedésben kellemetlen eseményeket jeleznek a csillagok. Ha járművet vezet, különös gonddal ügyeljen az olyan kerékpárosokra, akik alkohol, vagy drog hatása alatt kerekeznek! Vagy csak egyszerűen elment a józan eszük. Ne álljon le vitatkozni velük!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szebbnek látja az emlékeket, de valójában nem is olyan biztos, hogy azok voltak. Erre gondoljon, ha exe megkeresi! Haragudni nem kell senkire, vonja le a tanulságokat és előre haladjon, sose hátra! Törődjön többet saját magával! Az erőnövelő és szálkásító edzések most látványosak és hatékonyak lehetnek. Pár hónap és elégedett lehet külsejével. De ugye tudja, a lelkének is szépnek kell maradnia?! Munkában a Nap pozíciója erősödést mutat.

 

BAK [12.21-01.19]

bakAkár süt a nap, akár esik, a lelke most valaki miatt borongósabbá válhat. Keresse a szépet, a jót, ami lelkének szükségeltetik, ne engedje, hogy azt ember, vagy bármilyen élethelyzet elrontsa! A depresszió testi nyomottságot, nyomorúságot okoz. A humor, a vidám emberek társasága oldja azt. A munkát is dobja fel valamilyen hobbival, alkosson, vagy táncoljon,…etc. Húzza el a függönyt, engedje be a Napot!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A Szaturnusz miatt nem csoda hogy borúsan látja a jövőt. Kerülje a rutinos megoldásokat, fogadja el a spontán cselekvéseket, meghívásokat! Cukrának, vérnyomásának egészségesebb életmódra lenne szüksége, amit önnek kéne akarni megváltoztatni. Amennyiben tömegközlekedik, mosson gyakrabban, alaposabban kezet, el ne kapjon valamiféle rusnya vírust! Munkában akkor érzi jól magát, ha full jó a hangulat. De a jó légkörért önnek is tennie kell.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA szerelem titokzatos oldalát sokféle módon megtapasztalhatja, akár leplezett viszonyban is. Mindig azt nézze mi jó önnek, és ne azt, hogy mások mit gondolnak erről! Ha többet eszik a kelleténél, és kilói szaporodnak, vegyen egy füzetet és írja pár hétig, hogy mikor mit és mennyit evett. Ez alapján tudja megváltoztatni a dolgokat. Egészsége érdekében járjon ügyes bajos dolgai végére, oldja meg azokat!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu