Heti horoszkóp 2016. május 14-től 20-ig

A Kos erotikus kisugárzásával tarol ezen a héten. A Skorpiónak a Mars különleges erőt ad a munka terén. A Szűznek pedig álmai párja közelít. Izgalmas napok elé nézünk!

KOS [03.21-04.20]

kos

Erotikus kisugárzásával fog hódítani. Legyen önmaga, kockáztasson, játsszon, és egy örök életre magához láncolja az igazit, aki alig várja majd, hogy találkozhasson önnel. A Szaturnusz állása kedvező szakmai ambícióinak megvalósításában. Szorgalmával, szakértelmével kivívja főnökei és munkatársai elismerését. Felelősségtudata és a rutinfeladatok pontos elvégzése miatt pótolhatatlan munkatárs. Az elért eredményeivel, stabilizálni tudja az állását, és nem kerül azok közé, akiktől létszámcsökkentés miatt megválnak.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaEgy reménytelennek tűnő szerelmi történet boldogító fordulatot vesz, és ismét helyreáll az eddig ingatag harmónia. Ezen a héten a Mars hatása érvényesül: úgy érzi, hogy kifogyhatatlan energiával rendelkezik, alig lehet ráismerni önre. Munkájában a lendülete és a tettvágya viszi előre, magabiztos döntéseket hoz, és képes még a krízishelyzeteket is gyorsan megoldani. Főnökei elégedettek lesznek a teljesítményével.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A kibontakozó, vagy újra fellángoló szerelem megajándékozza azzal a testi-lelki boldogsággal és harmóniával, mely oly régóta hiányzott az életéből. A munkahelyi átalakulás miatti feszültsége ingerültté tette, de próbálja meg a jó oldalát nézni a helyzetnek: amikor valami véget ér, mindig egy új lehetőség is adódik. Ha úgy érzi, képes arra, hogy tovább képezze magát a szakmájában, megtanulja a legújabb módszereket, amelyek segítségével komoly sikereket érhet el, akkor megérti, hogy a változás jót is hozhat.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA szinglik esetében egy régebbi ismeretségből izgalmas szerelem szövődhet, mely magán viselheti a nagy érzelmek és a megbízható barátság minden jegyét. A hivatás terén igazán sikeresnek bizonyul majd, de ezt az eredmények tükrében fogja érzékelni. A Vénusz segíteni fogja az ötleteit megvalósítani, a szakmai terveit kivitelezni, és remek üzleti partnerek megismerését is lehetővé teszi. A hét első felében zseniális ötletei támadnak, ha ezekhez befektetőket is talál, garantált az üzleti siker.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A színre lépő udvarló a legjobb hangulatban találja, és kezdetét veheti az a szerelem, mely gyökeres fordulatot hozhat az életében. Az Oroszlán jegyében születetteknek az egész hét szerencsével bír. Munkahelyén izgalmas időszak veszi kezdetét, a sok munka, a rivalizálások, az átalakulás és az új egységek létrehozása felbolygatják a kollektívát. Igyekezzen a munkájára koncentrálni, és kimaradni az ilyenkor óhatatlanul kialakuló hatalmi harcokból.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzÁlmai párja közelít. Kizárólag önön áll, hogyan tovább. Felégethet maga mögött mindent, és felül a szerelem hullámvasútjára. Vagy elfordulva félrenéz, s direkt nem veszi észre a kínálkozó lehetőséget. A Szüzek számára a munkával kapcsolatban is a változtatások lehetőségét kínálja fel ez a hét. Ha úgy érzi, hogy megvan a kellő energiája ahhoz, hogy új területen, új körülmények között kipróbálja magát, ne habozzon!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ha idáig hiányzott életéből a megértő társ, akkor most Ámor a pártfogásába veszi. Persze, csak akkor lehet eredményes bárminemű kapcsolat, ha előre leszögezi magában, hogy mit is akar. Munkával kapcsolatban hallgasson a megérzéseire, sok mindent másképpen fog látni! Bízzon magában és megérzéseiben! E heti horoszkópjában a csillagok a kiváló kommunikációra helyezik a hangsúlyt, szinte bármit el tud érni, vagy intézni. Éljen a lehetőséggel!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA Skorpió habozás nélkül elvárja, hogy a párja minden téren kiszolgálja. Udvaroljon, hozza le a csillagokat, majd varázsolja el egy vacsorával, kényeztesse, és reggel vigye ágyába a forró kávét. Ne feledje, ezeket illene viszonozni is! Munkahelyi intrikák okozhatnak problémákat, de ne foglalkozzon velük, kivéve, ha személyét érintik, de akkor is igyekezzen rövidre zárni. Használja ki a lehetőségeket, akár új vállalkozásba kezd, vagy a régit átalakítja, a sors jó esélyt ad arra, hogy a Mars energiáival sikeres legyen.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Remek és szórakoztató társaságba csöppenhet, bár a kibontakozó ismeretségei aligha lesznek tartósak. Ennek egyik oka, hogy magasra állítja a mércét. Az, hogy munkahelyén az új vezetés átszervezi a céget, mindenki előtt ismert volt. De az átszervezéssel kapcsolatos információk, amelyekről tudomást szerzett – hogy megszűnik a munkahelye –, annyira felkavarták, hogy felindulásában meggondolatlanul véleményt nyilvánított, amiből kellemetlenségei származhatnak. Új munkahelyet kell keresnie, de nem kell aggódnia, mert sikerülni fog megfelelőt találni.

 

BAK [12.21-01.19]

bakA bátorsága próbája ott kezdődik, hogy magában kell tisztázni, vajon mi ölte ki önben a vágyat, és ezzel egy időben el kell dönteni, hogyan tovább. Munkájában váratlan helyzetekre kell számítania, ezek olyan kihívások lesznek, ahol alkalma lesz bizonyítania a rátermettségét. Kommunikációs készsége, érdeklődő természete segíti az új szakmai fogások elsajátításában. Ha úgy dönt, hogy más területen, más szakmában szeretne dolgozni, most lehetősége lesz, baráti kapcsolatai révén, megtalálni a megfelelőt.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Kijózanító csalódással, nagy veszekedésekkel és nagy kibékülésekkel kezdődhet ez a hét. Ne bánja, a felismeréshez ez egy jó időszak! A munkával kapcsolatos hírek, átszervezések felborzolták az idegeit, mert kiderült, hogy az ön lehetőségeit is kedvezőtlenül érintik. El kell gondolkoznia azon, hogy képes-e elfogadni ezt a helyzetet, vagy – mivel nem szeret változtatni – körülnéz az álláspiacon. Szakmájában jó híre van, elismerik a felkészültségét, a tudását.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEgy parányi csalódás megrendítheti érzelmeit, de ha elfogadja azt, hogy ez a fellángolás nem a sírig tartó szerelemről szól, semmi nem állhat boldogsága útjába. Horoszkópja változásokat ígér a munka területén. Lehetősége lesz bizonyítani a szakértelmét, kreativitását, bármihez is kezd, mindenben sikert ér el, mert kirobbanó formában van, tele van energiával. Azonban vigyáznia kell arra, hogy ne sértse meg a főnökeit, a munkatársait, mert a sok energia miatt még arra sem képes, hogy meghallgassa őket.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu