Heti horoszkóp 2016. november 19-től 25-ig

Nézze meg, mire számíthat a következő napokban a szerelem és a pénzügyek terén!

KOS [03.21-04.20]

kos

A feszült hangulat kezd oldódni. Köszönheti ezt egy jó barátnak, de akár gyermekének is, aki meghallgatja, és akinek őszinte szavai előbbre viszik. Előfordulhat, hogy szerelmes lesz, mint egy kisdiák. Szíve nyitott, a lelke szárnyal. Ha szingli, munkahelyén, vagy valami hétvégi buliban talál átmeneti kapcsolatot. Mivel igényei magasak, még mindig később lesz, amikor találkozik a véglegessel. Össznépi megfigyelés: ha ezekben a napokban többet foglalkozik egészségével, a problémái felderítésével, gyors eséllyel indul el a gyógyulás útján.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAmennyiben titkos szerelmi viszonyt folytat, kapcsolata olyan megpróbáltatásokon megy keresztül, amelyek megkérdőjelezik az áldozatvállalása értelmét. Munkahelyén, hogy magát védje, taktikázni kényszerül. Ha vállalkozó, pénzügyekben az adóhivatal kezdhet el egy vizsgálódást. Bírságveszélyes időszak ez, a legkisebb vétségért is fizetni kell. Népi megfigyelés: 20-án, ha kisüt a Nap, annak sugara dupla gyógyító erővel bír. Ha valakiről tud, aki fekvőbeteg, nem mozdítható, húzzák el a függönyt, hadd süssön rá is a gyógyító Nap!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Amennyiben szerelmi kapcsolata kiállta az elmúlt ciklus próbáit, akkor érdemes egy alaposan jól megtervezett közös jövőn elgondolkodni. Így az ünnepek előtt lehetőségük lesz összeköltözni majd végre megnyugodni. Pénz és munkafronton tele van használható ötletekkel, de a megvalósítás kicsit odébb mutatkozik. Lazításképpen a rendszeres testmozgásra most nagyobb a szükség, mint bármikor. Népi megfigyelés: 23– n, 24–én eredményesen lehet ecetes vízzel ablakot, fürdőszobában csempét tisztítani.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákCsaládtaggal közös vállalkozásba ne kezdjen! Amennyiben mégis belemenne, sok zűrzavart jeleznek a csillagok. Aztán, azon is kellene gondolkodni, ha szívszerelme miatt súlyos összegeket kell kifizetnie, vajon milyen kilátásai lesznek így a közös jövőre nézve? Van olyan, amikor célszerű felismerni, hogy léteznek olyan barátságok, szerelmek, melyek nem állják ki az idő próbáját. Egy hétvégi elvonulás, a csend sokat segíthet terveinek kialakításában. Népi megfigyelés: 19-én, 23-án begyűjtött forrásvízzel mossa arcát, mások még szebbnek látják.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Családi, magánéleti kapcsolatokban a problémák megoldódni látszanak. Kitartással és önuralommal ezen a héten sok nehézséget leküzdhet, még több feladatot megoldhat. Amennyiben munkahelyére gyomorgörccsel jár be nap, mint nap, érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert ugyan több kihívással, de jobb helyet jeleznek a csillagok. A túl hízelgő, nyálas és önről mindent tudni akaró kollégában ne bízzon, különben nagy csalódás érheti! Népi megfigyelés: aki 21 – 24-én, fokhagymás mézet eszik, egészsége megjavul, és Herkules erejét kapja meg.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzIngerlékeny és tűkön ül mindennel. Mivel gyorsan akar mindennel végezni, hajlamos a részletek felett átsiklani, és ezzel önmagát hozhatja nehéz helyzetbe. Szerelmi kapcsolataiban a Szűz olyan tettekre ragadtathatja magát, hogy kedvese nem bírja követni. Ha a magányosok táborához tartozik, most mindent dobjon be, hogy elnyerje kiszemeltje szívét! Erőfeszítését kisebb – nagyobb siker koronázza. Népi megfigyelés: 19-én, 23-án és 24-én kölcsönkért pénz még több szegénységet hoz annak, aki ezeken a napokon kéri.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Most minden attól függ, hogy mennyi pénz áll a rendelkezésére. Ha elegendő, akkor kedélyes, ha kevés, akkor ideges és mindenki hagyja békén. A régebbi kapcsolatokban nem annyira a szenvedély, mint inkább az egymás melletti élés köszönt önökre. Ezen a héten lehetséges, hogy több fejfájással és alvásproblémákkal is kell küzdenie. Kerülje a késő esti koffeinfogyasztást, az idegeket nyugtalanító filmek nézését, és mindent, ami felpörgeti, vagy stresszel jár! Népi megfigyelés: 19 – 25-én álmai valamit üzennek, ötletet adnak valamiféle elengedésben, lezárásban.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSzerelmi kapcsolatában elfogadhatatlannak tűnő helyzet alakulhat ki, ám nincs ön előtt lehetetlen. Ezért képes úgy változni, változtatni, amivel a viszonyát megmentheti. A munkában és megélhetésben pozitív átalakulások kezdődnek el. Még az is előfordulhat, hogy pályát változtat, és ehhez már most megteszi a kezdeti kutakodásokat, majd lépéseket. Népi megfigyelés: amennyiben vannak kis állatai, 22 – 24-én sokkal többet esznek majd, mint máskor. Emiatt gyomorbántalmak veszélye fenyegetheti őket.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ez a periódus esélyt hoz arra, hogy egy baráti kapcsolatból akár szerelem bontakozzon ki. Talán ha nyitottabb lenne, és érthetőbben kommunikálna, gyorsabban átlátná a dolgokat. Munkahelyén felettese nem áll a feladata magaslatán, ám ön se lesz olyan helyzetben, hogy erről bármiféle véleményt mondhasson. Amennyiben sokáig marad ez a zavaros helyzet, lehetséges, hogy más munkahely után kell néznie. Népi megfigyelés: hangulatát meghatározó mértékben befolyásolja a télkezdő napok időjárása. De ezen mindig lehet változtatni!

 

BAK [12.21-01.19]

bakAmennyiben képes egy kicsit visszább fogni magát, és nem erőszakoskodik, akkor számíthat azokra az emberekre, akik fontosak önnek. Szerelmi kapcsolatának jövője is nagymértékben függ attól, hogy mennyire tudja elfogadni partnere elgondolásait, valamint annak családját. Munkahelyén sajnos sok mindenben túlságosan jóhiszemű, aminek következtében éppen azok az emberek használhatják ki, akikért már sok áldozatot hozott. Népi megfigyelés: 21 – 23 – 25-én érdemes minden hajjal kapcsolatos ténykedést elvégezni, úgymint ápoló pakolások, hajvágás, melír,…stb.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Tevékeny és tartalmas időszak következik be életében. Ezzel együtt párkapcsolatában kisebb viharok várhatók, melynek oka, hogy önben időnként felerősödik az ellenőrzési és birtoklási vágy. Ráadásul hajlamos partnere fejéhez vágni olyan dolgokat, amelyek miatt amúgy is lelkiismeretfurdalása van. Munkában tartózkodjon a szabálytalan ügyletektől, még akkor is, ha úgy tűnik, ezekre sose derülne fény. Népi megfigyelés: 19–én és 24–én a menta és csalántea fogyasztása valamiféle mágikus erővel bír.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEgy új szerelem van kilátásban. Az érzés kölcsönös, ám nem minden alakul úgy, mint az érzelgős filmekben. Több nehézséggel kell szembenézniük, és még többel megküzdeniük. De most igazán megéri harcolni a másikért, mert olyan szerelmet élhetnek meg, mint eddig még sohasem. A késő ősz további részében igazi mázlistának érezheti magát, munkája és megélhetése miatt. Népi megfigyelés: 20-án, 22-én és 24-én jó mosni, szebb lesz a ruha, mint máskor. A 21 – 23-i szellőztetéssel a negatív energiák is távoznak.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu