A Kos ne fecsegje ki sikereit, mert irigyei száma megtöbbszöröződhet! A Szűz igazi érzelmi libikókára számíthat a héten: lesznek nagyon mély és nagyom magas emocionális amplitúdós kilengései is. A Skorpió ne adja át magát az önsajnálatnak, nézze végig, mennyit haladt tavaly ilyenkor óta! És Önnek mit mutat a bolygómozgás az elkövetkező napokban?

KOS [03.21-04.20]

kos

Ritkán fordul elő, hogy csalódik megérzéseiben. Az is lehetséges, hogy az utolsó pillanatban szerzi be a leghasználhatóbb értesüléseket, aminek következtében teljesen másként fest az adott dolog. Anyagilag szerencsésebb időszak következik, a szerelemben azonban már nem biztos, hogy ez a hét meghozza azt, amit, vagy akit szeretne. Ha házasságban él, eszébe ne jusson cirkuszolni, féltékenykedni, még inkább ilyen gyanúra okot adni! Fontos: bizalmas titkait, elért sikereit ne fecsegje ki irigyeinek, ellenségeinek!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMinden reggel próbálja meg végiggondolni, hogy mi a legfontosabb aznapra, s mi az, ami várhat még, vagy egyáltalán nem is kell foglalkozni vele. Sok múlik az elkövetkezendőkben a jó időbeosztáson. Alapjában véve elégedett lehet önmagával. A hangulatával nincs is baj, de hamarosan gyors döntésekre lesz szüksége! Amennyiben lehetséges, készüljön fel meghozatalukra! Ha házas, egy új kedvenc felbukkanása miatt kicsit ingerültebb lehet a társával.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Sok erő fog össze annak érdekében, hogy karrierjét egyengesse. Nincs is más dolga, mint ezt a kedvező hatást a lehető legjobban kihasználni. Baráti körben egy önnél jóval idősebb ember okozhat kellemetlenséget. Ezt a komplikált ügyet megoldhatja békésen, nincs értelme nagy tüzet rakni belőle. Ha költözik, vagy otthonát szépíti, azt sikerül úgy intéznie, hogy kevés anyagi gondot, ám annál több örömet okozzon. Fontos: vigyázzon a „sárga csekkekkel”, mert egyes szolgáltatók újabban szándékosan lehetetlenné teszik az időbeni befizetést, hogy késedelmi díjat szedhessenek!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSajnos nem létezik olyan ember, aki sosem megy az idegeire. Rá fog jönni, hogy a bosszantó kellemetlenségek miatt nem érdemes összeszólalkozni, ha egyszer az érdemi dolgok rendben vannak. Szelídből erőssé, gyámoltalan lényből magabiztossá válása olyan átalakulás, amely párját is igen boldoggá teszi. Azt mindig tartsa szem előtt, hogy a jól működő kapcsolat egyik alapköve, hogy nem szabad korlátozni a másikat. Célmegvalósító helyzetekben a diplomácia legyen legfőbb erőssége. Az erőszak tisztességes ember számára nem járható út.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Szerelme egyre gyakrabban hallgatásba burkolózik, mihelyt a beszélgetés érzelmi területet érint. Nem kell mindjárt attól tartani, hogy már nem szereti önt, csak mert az érzelmi dolgokban hallgatásba merül. Ne akarjon többet kiszedni belőle, mint amennyit magától elmond! Munka: ha a főnöke elárulja, nem áll ki önért, mielőbb keressen másik állást! Kapkodni, meggondolatlanul cselekedni viszont nem ajánlatos mostanság a munkaerőpiacon!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA csillagok lelki emóciókat jósolnak a Szüzek számára. Lesznek kiemelkedően magas és rettenetesen sötét mélypontok ezen a héten szerelmi életében. Akik kapcsolatban élnek, támogatni fogják partnereik döntését, a Jupiter és Szaturnusz impulzusa alatt. Tudnia kell nyugodt környezetet teremteni kettőjük számára, és jó lenne megoldani a korábbi problémákat is. A Szűz, aki most munkát keres, ha átmenetileg is, de talál valamit. Ez sokat jelent így, az ünnepek előtt.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Az ön uralkodó bolygója, a Vénusz még mindig nagyon közel van a Naphoz, így energiaszintje is magasabb lesz, mint máskor. Talán arra kellene ezt a hetet használnia, hogy végleg felszámolja restanciáit. Rövidesen pénz is állhat a házhoz, de tartózkodjon a túlköltekezéstől, pazarlástól! Társát kereső Mérleg legyen optimista, mert a Vénusz most kellemesen kapcsolódik a Neptunusszal, ami arra utal, hogy biztosan megtalálja azt, akit keres, akire valójában vágyik.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióNéha azt érzi, hogy hiába gürcöl annyit, nem jut előbbre. Ilyenkor gondolja végig alaposan, hol is tartott pár éve! Nem kevés, amit elért azóta. Szerelmi életét illetően két ember kapcsolata mindig egyedi eset. Sose mondja azt, hogy ez vagy az a jegy nem illik önhöz, vagy hogy jobb, ha nem kezd ilyen/olyan jegyűekkel, hiszen rengeteg egyéb körülmény: bolygóállás, kulturális háttér, érzelmi intelligencia is meghatározó egy kapcsolatban. Fontos: esetleges hatósági ügyeit most eredményesen intézheti, de ez csak erre a hétre vonatkozik.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Már a hét legelső napjaitól használja ki a kedvező bolygóállásokat tanulása, munkája, magánélete fellendítésére. Új munkája révén felettesei megszeretik, lehetőségei hosszú távra megalapozhatják életútját. Nem elképzelhetetlen, hogy valamilyen külföldi út, esetleg költözés lehetősége merül fel. A siker hosszú ideig elkísérheti, problémái is megoldódhatnak, anyagi ügyei rendeződhetnek. Viszonzásul azonban illene valami kis jót cselekedni, néhanapján a kapott jóból egy keveset visszajuttatni, az égiek kedvére.

 

BAK [12.21-01.19]

bakNehezen viseli a gyors változásokat, pedig úgy tűnik, nem lehet feltartóztatni az új szeleket, amelyek éppen felforgatni készülnek életét. Ha pozitívan áll az élethez, akkor ennek az újdonságnak is lesz értelme, megtapasztalhatja előnyeit. Fontos azonban szelektálni, és nem elhinni mindent elsőre! Párkapcsolatában ne keressen folyton a hibát! Nyugodjon meg, lazuljon el és élvezzen minden együtt töltött percet! A magányosoknak főleg a hétvége kedvező új ismeretségek kötéséhez.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Mozgalmas, sok jövés-menést igénylő hét köszönt önre. Az első napokban teljesen lekötheti a tanulás, vagy akár a karrierje építése, illetve azoknak az ötleteknek a megvalósítása, amelyek akár konfliktusokhoz is vezethetnek. Szerencsével járhat, mert olyan támogatókat sikerülhet megnyerni tervei kivitelezéséhez, akik hosszú távon ott lesznek ön mellett. Egy bevásárlás, séta során összefuthat egy régi ismerőssel. A véletlen találkozás felkavarhatja, pár álmatlan éjszakával fizethet érte.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNe szégyellje, inkább legyen büszke rá, ha időnként könyvet vesz a kezébe! Ne legyen mérvadó azoknak a véleménye, akik az agyzsibbasztó tévésorozatokkal szedálják magukat nap mint nap. Legyen nyitott mindenre, vegye észre a jót, de ugyanúgy a rosszat is! Önnek nem kell segítség, hogy a gagyi bulvármédia mondja meg, mit gondol. Ha ebben a szellemben készül az ünnepekre, nagyon szép percei, órái lesznek. Olyanok, amikre ön is, környezete is sokáig fog emlékezni.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu