A Bika álljon végre a sarkára, de vigyázzon gyerekei lelki nyugalmára. A Rák az elkövetkező időszakban forduljon megértéssel a problémákkal küzdő családtagjai felé, szükségük lesz rá. A Skorpió lelkivilága most is nagyon hullámzó – jó tanács: ne erőltessen semmit!

KOS [03.21-04.20]

kos

Minden oka meglehet az örömre, mert szíve választottjával egész jól alakulnak a dolgok. Már összeköltözésről, fiatalabbak esetében közös ház építéséről, gyermekvállalásról is beszélnek. Persze mindezt nem azonnal, hanem a közeljövőben. Egy társaságban, melynek ön tagja, lehet ez teniszezők, fallabdázók, vagy hasonló, valakinek a viselkedése, mondandója elbizonytalanítja. Ne hagyja magát befolyásolni! Gondoljon arra, hogy ki, és miért mondja!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaPanaszkodás és siránkozás helyett végre álljon a lábára és ragaszkodjon ahhoz, amiről úgy gondolja, hogy az öné! Ha szülő, most gyermekének több törődésre, megnyugtató szóra van szüksége. Különösen, amikor a családban olyan helyzet alakult ki, amely miatt csemetéje biztonságérzete meginoghatott. A szülők egyet nem értése szörnyen megviseli a gyerekeket, még akkor is, ha ez nem látszik rajtuk. Ők minden veszekedést tragédiaként élnek meg.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Környezetében több hazug, álnok személy van, ezért ügyeljen arra, hogy kinek mit mond! Arra is nagyon vigyázzon, hogy ne a régi, kipróbált barátokon, kollégákon kompenzálja pár értéktelen ember napvilágra került szemétkedéseit! Otthonának biztonságára jobban figyeljen, mert szemfüles besurranó foszthatja meg értékeitől! Elkelne a bejárathoz egy bekapcsolt mozgásérzékelő. Magánélet: ha azt hitte, hogy szerelme nem tudja már meglepni, akkor most bizonyosodik be ennek pozitív ellenkezője.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákCsaládjában, rokonságában komolyabb problémákkal szembesülhet. Előfordulhat, hogy több hozzátartozójának is megszűnik a munkahelye. Ők, szinte természetes módon, önhöz fordulnak segítségért. Ezúttal sem lesz könnyű határt szabni az egészséges áldozatvállalásnak. Sajnos azt sem teheti meg, hogy részvétlenül visszautasítja őket. Utazás kapcsán kínos helyzetbe kerülhet, amennyiben nem nézi meg mit, és hol eszik. Az alapvető higiénia hiánya önmagában is okozhat megbetegedést.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Környezetében most mindenki fejvesztetten kapkod. Ha lehet, Ön ne csatlakozzon hozzájuk! Igyekezzen minden helyzetben viszonylag higgadtan dönteni! A hét második felétől olyan munkahelyi problémák mutatkozhatnak, melyek látszólag nagyon rázósak, de valójában jóval egyszerűbben megoldhatja őket, mint azt eredetileg gondolta. Fontos még: ne hagyja, hogy érzelmi döntéseiben kizárólag az érzéki szempontok vezessék! Kissé cinikusan fogalmazva: nem kell mindjárt az első orgazmus hatására családot alapítani.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzAz élet számos területén találkozik korábbi lehetőségekkel, ajánlatokkal. Ne feledje, akkor, régen, valamiért mellőzte ezeket! Csak akkor érdemes időt pazarolni rájuk, ha közben a körülmények, a lehetőségek az ön számára pozitívan változtak. Arra is kell vigyáznia, hogy anyagi kérdésekben rá ne szedjék. Ne vállaljon be olyasmit, ami évekig tartó anyagi kötelezettségekkel járhat! Elkeseredésre nincs oka, dolgai legtöbb szempontból szépen alakulnak.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Egy szakadás, válás után mindig azt érzi az ember, hogy nagyon nehéz talpra állni. A sors most mégis segít önnek abban, hogy ez aránylag gyorsan megtörténjen. Olyan emberekkel, helyzetekkel találkozik, akik mind a gyors megoldásokat, a felépülést hozzák. Anyagi helyzete lassacskán javulgat, hónap vége felé egy rövid, külföldi hétvégét is megengedhet magának. Egészség: fokozottan ügyeljen a réteges öltözködésre! Az őszi reggelek, és melegebb nappalok megviccelhetik.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióKollégái között akad olyan, aki hálás a múltban kapott segítségért és most, hogy ön szenved szükséget, megpróbálja viszonozni azt. Lelkivilága nagyon hullámzó, gyakran gondol a múltra, bizonyos dolgokra továbbra is keresi a választ. Szerelmi élete tetszetősen alakul, a sors jó irányba tereli. Csak kicsit diszkrétebben, az emberek jó része képmutató! Ne legyen senkivel rámenős és erőszakos, hagyja szépen lépésben kialakulni a dolgokat! Ami pedig nem megy, azt sose kell erőltetni!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A munkahelyén bizonytalan helyzet alakulhat ki. Tanácstalanná válhat a fülébe jutó pletykák miatt, amelyeket igenis vegyen komolyan! Hamarosan érdemes lenne körülnézni az álláspiacon, mert olyan munkahelyet találhat, ami hosszú távon biztonságot adhat önnek. Szerelmi kapcsolatuk lehetséges, hogy fordulóponthoz érkezett. Ha nem beszélik meg türelmesen, figyelve egymásra a kialakult bajokat, akár szakítás is lehet a vége.

 

BAK [12.21-01.19]

bakLétért való harcában nem marad egyedül. Mindig talál olyan szövetségeseket, támogatókat, akik lehetőségeikhez képest sok mindenen átsegítik. Munkahelyén jó eredményeket ér el, az elismerésen kívül rövidesen némi kis plusz pénzre is számíthat. Magányos Baknál a szerelem váratlanul köszönthet be. Nagyon fontos: ha kapcsolatban él, és nem kívánja azt felrúgni, legyen megértőbb! Ne kritizálja, ne bántsa ok nélkül a másikat, a régit, csak azért, mert nem éri el titkos imádottja szintjét!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A munkahelyén történő váratlan eseményeknek köszönhetően szerencsésnek érezheti magát. Amennyiben nincs állása, akkor a napokban olyan lehetőséget sodor útjába az élet, amely miatt irigyeinek a száma hirtelen megnő. Szerelmi életében lassú, de pozitív változások veszik kezdetüket. Jó volna, ha nem ugorna rögtön égig örömében. Vannak dolgok, amik kizárólag ránk tartoznak. Egy esetleges kudarc esetén pedig ott állhat majd megszégyenülve. Szóval csak diszkréten!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEz időtájt érzelmileg nagyon ingerlékeny, kifejezetten sebezhető. Ezért, ha egy mód van rá, foglalkozzon olyan dolgokkal, amelyek boldogabbá tehetik! Olyanokkal, amelyek elfeledtethetik a sok megélt nehézséget, enyhítik a bút s bajt, amit át kellett élnie. Munkahelyén a kollégák vegyes társaság, van közöttük segítőkész és megértő, de akad olyan is, aki titokban ott tesz keresztbe mindenkinek, ahol csak lehet. Őt, ha lehet, ne avassa bizalmába!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu