Szerelmi horoszkóp párban és egyedül élőknek!

KOS [03.21-04.20]

kos

Párban élőknél: hosszú idő után sikerül úgy szorosabbra fűzni kötelékeiteket, hogy az egyik fél számára sem lesz kínosan szorító érzés. Könnyen rá tudtok hangolódni egymásra, szavak nélkül is kiválóan működik a kommunikáció. Magányos vagy? Erőteljes jelzéseket kell adnod ahhoz, hogy a kiszemelt „áldozat” észrevegye, ott vagy, létezel, és várod a figyelmét. A szikra még mostanság kipattan, és különösen gyors sebességgel visz álmaid felé.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa magányos vagy, ereszd el a régit, hogy végre befuthasson az új. Meglepően sok érdeklődő lesz körülötted. Találkozz velük, ismerd meg őket, adj esélyt mindenkinek, mert az általad elképzelt pasi/nő nagyszerű lenne, de egészen más típust fogsz találni. Gyorsan, sorsszerűen mélyül el a kapcsolatotok, ami álomszerűvé teszi az egészet. Párban: tele leszel érzelmekkel, ami feltölt energiával és szenvedéllyel. Csak akkor leszel csalódott, ha túlzásokba esel, és olyat akarsz kedvesedre erőltetni, amiről egyébként is tudod, hogy nem lesz kedves számára.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Amennyiben egyedülálló vagy, Vénusz és Jupiter olyan körülményeket teremt, amikor elkerülhetetlen, hogy feltárd önmagad, megmutasd a világnak szépségedet, egyediségedet, és elfogadd, hogy igenis létezik a Nagy Ő, aki rád vár. Légy spontán, befogadó. Párban élőnél kalandos pillanatokban lesz részed, a romantika mindennapos vendég lesz a háznál. Ne bonyolódjatok politikai, ideológiai vitákba, semmi értelme se lenne. Van épp elég frusztrált ember, akinek ez az élete.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákPárban elköteleződés, mély érzelmek, romantika váltogatják egymást az egyszerű hétköznapokon. Sikerül elérned, hogy úgy lásson téged a kedvesed, ahogy eddig még soha. Több intimitás, testi együttlét jellemzi közös életeteket. Szingli Rákocska vesd le a régen viselt maszkot, mert ennek viselése neked is már fárasztó! Légy minden pillanatban őszinte, hisz annyira egyértelmű, hogy mikor titkolsz valamit, hogy az induló kapcsolataidban ez örök problémát jelenthet. Egyszerűen csak az légy, aki vagy!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Szerelmi életedet ez idő tájt különböző, egzotikus égi konstellációk korbácsolják fel. A szenvedélyt néha megpróbálod visszafogni, de úgysem sikerül. Engedd szabadjára a fantáziádat, és merd elmondani párodnak, hogy mit szeretnél és hogyan! Amennyiben egyedül élsz, fogadd el és szeresd meg önmagad. Igen, vannak apróbb hibáid, s félsz, nehogy jövendőbelid ne fogadja el ezeket. Ám rosszul hiszed, ha úgy véled, az emberek tökéletesek. Mindenkinek vannak hibái, de ezektől még nem kell kolostorba vonulni.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzPárban a Vénusz folyamatosan izzítja a szenvedélyt körülötted, így nem csoda, ha meglévő kedvesednek harcba kell szállnia kegyeidért másokkal. A döntés természetesen a te kezedben van. Ugyanakkor jó, ha tudod, hogy hol a helyed, s ki az, aki már bizonyított, ellentétben a hirtelen felbukkanó meg eltűnő nagy szerelmeiddel. Pocsék választás a szingli lét, sürgősen keress valakit, aki boldogan csatlakozik hozzád, és lesi majd a kegyeidet! Barátaid sokat segíthetnek a párkeresésben, lehet, hogy ők mutatják be neked a mindent elsöprő szerelem tárgyát.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A gyengédség és a szolid együttlét lesz az, amire igazán vágyakozol. Elégedettség jellemzi a mindennapokat, a veszekedések, acsarkodások elkerülik otthonod táját. Kedvesed megfelelően tudja majd kezelni érzékenységedet, vágyaidat pedig, ha lassan is, de biztosan majd teljesíti. Egyedül vagy? Felejtsd el sürgősen a félelmeket, hidd el, hogy létezik olyan ember, akit neked teremtett a sors. Olyannyira, hogy ott van a közvetlen közeledben, jó az esély, hogy már ismered is.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióHa úgy érzed, nyomás alá kerültél, s kedvesed a kelleténél jobban akarja befolyásolni az életedet, a döntéseidet, azt bizony nem érzed rosszul. Függő ügyeitek és érzelmi problémáitok megoldását nem halogathatjátok tovább. A szőnyeg alá söpört problémák nem szoktak maguktól megoldódni. Ha egyedül élsz, keress az ismerkedéshez olyan körülményeket és helyszíneket, melyeket még sosem próbáltál. Ha a számításaid beválnak, a változatosság még a gátlásaidat is oldja!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Párosan végre nem álmokat kergetsz kedveseddel összefüggésben, hanem konkrét elhatározásokat tűzöl ki. A megvalósítás útjára lépsz, ahol támogatóra lelsz benne. Ha megfelelően vázolod fel neki a közös jövőképetek egyes elemeit, akkor heves bólogatásban lesz részed. Magányosan ne idealizált társat akarj, hanem egy hús-vér embert, aki lehet, hogy nem felel meg szuperlistád minden pontjának, de szeretni fog! Odaadó lesz, és egy életen át rajongani fog érted

 

BAK [12.21-01.19]

bakKapcsolatban: Ha párkapcsolatban élsz, érzelmi elkötelezettséged meginoghat, feltűnik a színen valaki, akinek sikerül egy időre elrabolni a szíved. Idővel képes leszel reálisan gondolkodni, és a lehető legjobb megoldást megtalálni. Ha egyedül élsz, elég régóta vártál a „Nagy Ő”-re, a döntés, hogy futó kalandokba nem bonyolódsz, most hozza meg gyümölcsét. A hét első felében többen is feltűnnek majd a színen, és rendkívüli ösztönnel nyitsz ajtót annak az egynek, akit beengedsz a szívedbe.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Kapcsolatban olyan kérdésekre keresed a választ, amelyeket eddig nem kaptál meg a kedvesedtől, most viszont ügyes praktikákkal minden a terveid szerint formálható. Szingli Vízöntőként olyan partnerre vágysz, aki megbízható, segítőkész, békés, és hozzád hasonlóan reálisan gondolkodik. Be is fogod őt vonzani, amit eleinte el sem akarsz hinni. A gyorsan bensőségessé alakuló kapcsolatban eleinte sokat fogsz kételkedni, aztán rájössz, hogy nincs különösebb baj.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakPárban: A legfontosabb erényeid a tolerancia és a kommunikáció legyenek! Így bármerre lépj, a legjobb döntést tudod meghozni. Már holnaptól hódítasz, rajongsz, érzelmeket kapsz és adsz, elégedett leszel azzal, amit a sors kínál. Magányos Halak: az elmúlt időszakban sokszor ütköztél falakba, ami egy hétig még így is marad. Aztán neked is eljön a szerelem ünnepe, tökéletes intuícióval választod ki magadnak a kifogástalan partnert, akivel év végére akár össze is költözhettek.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu