Heti horoszkóp 2017. április 8-tól 14-ig

A Skorpióra szép napok jönnek: szerelmes pillanatok, ábrándos nappalok, szenvedélyes éjszakák. De a Rák sem panaszkodhat, rá igazán romantikus időszak vár. Nem úgy, mint a Halak elkövetkező napjaiban, ahol szerelmi intrika, féltékenység miegymás…jöhet.

KOS [03.21-04.20]

kos

Korábban tett ígéretét számom kérhetik a Kosokon. A megváltozott körülmény nem lehet kifogás. Ragaszkodjon adott szavának megtartásához! Akkor is, ha nem könnyű. Ha gondolkodik egy esetleges, családtagjaival közös üzleten, ne menjen bele! Sose keverje össze az üzletet a magánélettel! Pénzügyeit pedig kezelje bizalmasan! Érzelmi életéről szóló álma nagyon intenzív lehet, kihat napjaira. Kövesse a lelkiismerete és a szíve által megjelölt utat!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaMunkájában ragaszkodjon a mindennapi rutinhoz! Kerülje a vitákat, ne akarjon senkit sem meggyőzni igazáról! Ha befektetésen gondolkodik, nagyon jól járja körbe a lehetőségeket, alaposan fontolja meg üzleti lépéseit! Ezen a héten úgy érezheti, hogy valami ismeretszerzésre, képzésre vágyik. Érdeklődési körének megfelelően válasszon! A szerelemben kedvese reakciói jelzik, hol, miben billen fel időnként az egyensúly kapcsolatukban.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Otthonával kapcsolatos, tervezett változtatásai felülvizsgálatra szorulhatnak. Gondolja át elképzeléseit, a körülmények megváltozása kapcsán változtasson! Egy munkával kapcsolatos társasági esemény folytán számos befolyásos ismerősre tehet szert. Kollégájával is mélyítheti kapcsolatát. Pozitív hozadéka ennek, hogy könnyebbé válik a közös munka. Szerelmi életében most tisztázni tudja saját érzéseit, kedveséhez fűződő viszonyát, konfliktusaikat.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA bolygóállásokból kifolyólag hirtelen vásárolhatnékja támadhat. Hagyja magát elcsábítani, de csak minőségi dolgokat szerezzen be, amiket nem adogat tovább pár nap múlva, mert silánynak bizonyultak! Ezen a héten is a társasági élet dominál, ami munkájára is vonatkozik. Az esetleges meghívásoknak tegyen eleget, megjelenésére, külsejére szenteljen figyelmet! Szerelmi fronton a következő időszak már jóval romantikusabb, sőt arra is lehetőség nyílik, hogy komolyabbra, szorosabbra fűzzék kapcsolatukat.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Nézze át otthonát, keresse az esetleg javítani valókat! Ha valamin átsiklik a figyelme, az akár életveszélyes is lehet (rövidzárlat, szivárgás, penészedés, stb.) Pénze megsokszorozására kiváló módot találhat, csak észre kell vennie. Lépjen mielőbb a tettek mezejére! Szerelmi életét nagyban befolyásolja kedvessége, kisugárzása, ami igencsak vonzó a másik nem számára. Tele lesz hódítási alkalmakkal, csakis kizárólag önön múlik, mennyire él a lehetőségekkel.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKarrierjében és magánéletével kapcsolatosan is változtatni kíván a Szűz. Személyes érdekeinek megfelelően alakítsa ki életét. Ez mindenféle területre vonatkozik. Szexis, sármos viselkedésének senki nem tud ellenállni. A szerelemben minden azon múlik, hogy elhiszi-e, hogy a boldogság jár önnek. Kishitűségén, ha van ilyen, muszáj változtatni. Figyelje magát, hol csúszik el a dolog! Ne feledje, a legtöbb ember ugyanolyan bizonytalan önmagában, mint ön.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mindenkiben lakoznak rejtett félelmek, ami normális. Sose szégyellje gyengeségeit, de dolgozzon azok letételén, azaz megértésén, hogy miért is kapja újra meg újra őket. A távolsági kapcsolatai nem kívánsága szerint alakulnak. Korábbi döntéseinek hátulütőjét most érezheti. Fontos lenne felvállalnia magát, hogy a saját vágyai, igényei szerint éljen. Persze csak akkor, ha ezzel nem rombol szét családokat, nem tesz tönkre életeket! Ha van autója, a forgalomban, vezetés közben legyen óvatos, elővigyázatos.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA napi séma szerint a reggeli hektikus kezdet után rendeződik a helyzet. Késő délutánra kifejezetten jó hangulatba kerülhet. Egy munkához kapcsolódó társasági esemény folytán új ajtók nyílnak meg ön előtt. Legyen laza, de éber, figyeljen arra, kivel érdemes szóba állni! A testmozgás és egészséges táplálkozás kulcsszereplője legyen a Skorpió életének! Szerelemben a Vénusz bolygója teljesen megszelídíti. Szerelmes pillanatok, ábrándos nappalok, szenvedélyes éjszakák jöhetnek.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Projektjei alakulásának kedvez ez a hét. Motiváltságával kollégáit is jobb teljesítményre bírhatja. Az eredmények magukért beszélnek majd. Végezze el otthonában az eddig függőben maradt teendőket! Cserélje ki, vásárolja meg az összeírt tárgyakat! Célirányosan alakítsa ki, szépítse lakását! Szerelemben ritkán érzi, hogy az élet tökéletes és minden úgy van jól, ahogy van. De szerencsére a jegyében felbukkanó Vénusz kellemes órákat, napokat ígér. Így megtapasztalhatja az elégedettség ritka érzését.

 

BAK [12.21-01.19]

bakEgy önhöz közel álló személlyel komoly vitába kerülhet. A morális kérdéseket visszafogottan vitassák meg! Manapság a viták nem érvekből, hanem veszekedős sárdobálásból állnak. Ne gyarapítsa a gyűlölködők növekvő tömegét! Vakvágányra futó baráti kapcsolatának is kis szünetre van szüksége. Minden vágya, hogy szeressék és szeressen, az is, hogy szinte egy legyen párjával. Nem lesz könnyű dolga, de szerencsére érzelmei még a jéghegyeket is képesek felolvasztani.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Eljött a tavaszi nagytakarítás ideje. Eddig elhanyagolt ügyeit, feladatait fejezze be mostanában! A bolygóállások még pár hétig segítik a munkavégzésben, annak pozitív kimenetelében. Hétvégén fordítson időt magára is, kapcsoljon ki, gyűjtsön új energiákat, pótolja az elhasználtakat! Szakítson több időt a párjára, hogy fel tudjanak töltődni, átbeszélhessék a jövőt, s az esetleges problémáikat is! Vízöntő férfi vegye észre egynémely hölgyek gyönyörű mosolyát! Merje elhinni, hogy az nem véletlen, és persze, hogy önnek szól!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakCéljait, azok tervezett elérési módját nézze át, ha kell, írja felül! Kérje ki több hozzáértő véleményét! Lakásán a körülményeken kívánhat változtatni. Bátran lépjen a tettek mezejére, ha jobbá, szebbé akarja tenni életét! A romantika is teret kap az elkövetkező napokban. Ha egyedül van, keresgél, és nem is hiába. Ne feledje, a vastag pénztárca nem jelent automatikusan pozitív egyéniséget! Amennyiben párkapcsolatban él, lesznek intrikák, jelenetek, féltékenykedés. Ha ezeket nem viszik túlzásba, mindenre találnak megoldást.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu