Heti horoszkóp 2017. március 11-től 17-ig

Ezen a héten angyali üzenettel segít nekünk Melitta!

KOS [03.21-04.20]

kos

Szívügyekben tanácstalan. Mindezt megpróbálja leplezni, emiatt könnyen lehet, hogy túlzásokba esik. Ha nem az érzelmi dolgok izgatják, akkor családjával és szeretteivel lesz nagyon elfoglalva. Ön elég nyugtalan természet ahhoz, hogy nehezen viselje a feszültségeket. Most mégis inkább az volna a helyesebb, ha a lehetőségekhez képest megőrizné a nyugalmát. Feleslegesen félti a hivatását, az állását, még akkor is, ha a felettese sokat vár Öntől és időnként kíméletlenül kritizálja.

Angyali üzenet: Bár úgy tűnik, sok gond tornyosul előtted, ha a segítségüket kéred, megoldódnak.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAz elmúlt hetek eseményei rendesen összekuszálták az idegeit. Alapjában véve mégsem panaszkodhat, bár méltatlanul bánnak önnel, ok nélkül elégedetlenek magával. Családja minden tagja azon van, hogy ön kipihenhesse fáradalmait. Egyfolytában zakatol az agya, aminek nem lesz jó vége. Lazítson! Engedje el magát, különben annyira túlfeszíti a húrt, hogy nehezebb lesz a regenerálódás, mint gondolná! Hagyja magát kényeztetni, olyankor ne gondoljon semmire.

Angyali üzenet: Lehetőséget kapsz, hogy egy korábbi hibádat kijavítsd, és tanulj belőle.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Nem igazán szokása, de most mégis ahelyett, hogy a jövővel törődne, inkább a múlt eseményei foglalkoztatják. Kissé azért is, mert kilátásai biztatóak, és egy régi barát felbukkanása pedig még inkább nosztalgiára csábítja. Társa odafigyel arra, hogy a szürke hétköznapok is kellemesen teljenek. Hamarosan kilátásba kerülhet egy utazás is, vagy régóta nem látott rokonok jelentkezése. Vagyis a múlt több síkon előbukkan, Ön pedig adja át magát az élvezetnek!

Angyali üzenet: ülj be egy templomba, hallgasd a csendet, kérd Istenedet, hogy vezessen a kijelölt utadon.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA csillagok most inkább a jelen problémáit világítják meg, és keveset villantanak fel a jövőből. Kissé meginog hite a választott foglalkozásban. Akármit gondol is, azért sokan csodálják önt, hogy azt csinálja, amihez igazán ért, és amivel megbecsülést, anyagi biztonságot szerezhet. Az elkövetkező napokban számtalan jó lehetősége nyílik arra, hogy olyan kapcsolatokat építsen ki, amelyek később is hasznára válhatnak. Jelenleg arra kell vigyáznia, hogy másokat meg ne bántson.

Angyali üzenet: Lelkednek egy belső utazásra van szüksége, de ezt neked egyedül kell bejárnod.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Sokat keresni, nem rossz dolog, most éppen erre nyílik igazán remek lehetősége. Ha valamilyen vállalkozásba kezd, az most is és a későbbiekben is jó jövedelmet ígér. Üdvös lenne, ha nem feledkezne meg a magánéletéről sem. Családi körben, vagy partnerével legalább az elkövetkező napok egyikét töltse együtt meghitt, beszélgetős hangulatban! Az utóbbi időben mindenre jutott ideje, csak éppen a szeretteire nem. Pedig szeretetet csak az várhat, aki képes adni is.

Angyali üzenet: Magasságok és mélységek, mindkettőt meg kell élned!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzNéha a legprózaibb dolgoknak is költészetük van. Az ilyen napokra, hetekre igazán sokáig emlékszik az ember. Ön sem feledi el egyhamar a közeljövő eseményeit. Üzletkötésre, vállalkozásra kiváló lehetőségeket kínálnak az elkövetkező napok. Szerelemben, vagy külföldi utazásban ragyogó lehetőségek várnak Önre. Ugyanakkor az otthoni és családi problémák nemegyszer szinte kétségbe ejtik. Most kellene jól különválasztania a fontos dolgokat a lényegtelenektől.

Angyali üzenet: Ne csak a földi dolgokhoz ragaszkodj, építsd, fejleszd belsődet is, ami már lelked része, és életed végén csak azt viszed magaddal!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Az optimizmus a legnagyobb érték minden helyzetben. Most komoly problémát okoz majd az otthon, a család, az egészség, és bizony a házastársától sem remélhet túl sok megértést. Sikerül túltennie magát mások problémáin, még talán szeretteién is. Jobbnál is jobb ötletekkel szünteti meg az ellentéteket, csúnya vitákat, mert egyszerűen jól akarja érezni magát. Amennyiben elég ügyes, akkor hamarosan megalapozhatja a jövőjét is.

Angyali üzenet: Kaptál egy, kettő, vagy több kincset, óvd őket, és vigyázz rájuk!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióGyakran találkozhat olyan emberekkel, akik tökéletesnek érzik és hiszik magukat, és igyekeznek másokban irigységet vagy bűntudatot ébreszteni. Az ő viselkedésük először meghökkenti, de szerencsére egyben ráébreszti arra, hogy így nem szabad élni és viselkedni. Egyébként pedig túl sok gondot fordít arra, hogy a látszatot fenntartsa, azonban a lelkét egyre jobban elhanyagolja. Ki kellene trimmelni a fenntartható egyensúlyt!

Angyali üzenet: Kívánj valamit, tervezz és ha nem is azonnal, de nyugodt lehetsz, hogy megkapod!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Az otthon békéje, a család szeretete mindennél szebb, mindennél többet ér. Mostanában viszont éppen ezt érzi kicsit megborultnak. Partnere csalfa viselkedése aggasztja, úgy érzi nem kizárt, hogy átverik, megcsalják. Van benne valami, mert ha valaki reggel nyolckor akar a benzinkútnál kenyeret venni, úgy hogy van otthon, elgondolkodtató. Idősebb Nyilas pedig ne gondolkozzon, ne viselkedjen úgy, mint egy szerelemtől elbódult kamasz! Munkájában nagyobb odafigyelésre van szükség, mivel az utóbbi időben gyakran hibázott.

Angyali üzenet: Nem veszed észre mennyire szerencsés vagy? Miért dobod el magadtól?

 

BAK [12.21-01.19]

bakBizonyos alkalmak során most nemegyszer szembesül a világgal, sőt önmagával is. Könnyen elveszíti a türelmét, gyorsan kijön a sodrából, mert túlérzékeny. Remélhetőleg akad, aki figyelmezteti, hogy a viselkedése egészen más, mint az egyénisége. Sokat nyer azzal, ha megtalálja valódi énjét, így a hebehurgyasága helyett értelme vezérli majd. Ha utazni szeretne, a megvalósításban ne a kényszerítés legyen az eszköze, hanem okos rábeszéléssel hárítsa el a tiltakozásokat! Nem kell majd görcsösen igyekeznie, hogy jól érezze magát.

Angyali üzenet: A visszatérő gondolataid lehetnek akár megoldásra váró feladatok is.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Egyelőre nincs elszámolni valója senkivel, eléggé kedvezően alakul jövője. Jó lehetőségei nyílnak mostanában arra, hogy elismerjék a képességeit, jobb pozíciót, és ami fontos, több jövedelmet harcoljon ki magának. A kiadásai azonban nem biztos, hogy arányban állnak a bevételeivel. Érthető, ha jól akarja érezni magát a bőrében, de ennyire költekeznie mégsem kellene. Ne feledje a hét szűk esztendő példázatát! Angyali üzenet: Ne harcolj, engedd, hogy a dolgok csak úgy maguktól alakuljanak. Légy nyitott azok befogadására.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakAzt nem lehet mondani, hogy Ön a munka megszállottja, de lelkiismeretes és megbízható főnökként, alkalmazottként egyaránt. Időnként bekeményít, mind magának, mind pedig a környezetének, és eszeveszett hajrázásba kezd. Szerencsére, az első lendület után általában visszavesz. Anélkül, hogy valakinek is szándékosan ártana, komoly előnyökre tesz szert a hivatásában, vállalkozásában, vagy munkahelyén. Ne foglalkozzon a csípős megjegyzésekkel, ebben az esetben éppen elég, hogy Ön tudja az igazságot.

Angyali üzenet: Nincs olyan, hogy nem sikerül, vagy nem tudom. Tegyél céljaidért, boldog csak akkor lehetsz!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu