Heti horoszkóp 2017. március 4-től 10-ig

0
664

Itt a tavasz és vele együtt a zsongás is. Mindenhol, minden téren: a szerelemben és a munkahelyen is. Csak figyelmesen! 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

Régóta szeretnél már valamit kezdeni lakásoddal, csak azt nem tudod eldönteni, hogy felújíts, vagy költözz. Nézz körül alaposan, beszéld át a lehetőségeidet, gyűjts minél több információt, de ne aggódj, nem kell siettetni semmit! Kedvesednek több bátorításra van szüksége, mert egyre több kudarc éri a mindennapokban. Vedd rá, hogy avasson bele a részletekbe, együtt hamarabb kitaláljátok, min kellene változtatni. Ne légy vele közömbös!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNem kizárt, hogy a főnököd, vagy valamelyik felettesed egyre több hivatalos helyre szeretne magával vinni, ahol sok új kapcsolatot építhetsz ki. Légy szemfüles, tartsd nyitva a szemed! Figyeld az ő tárgyalási stílusát, jól jöhet még! Szerelmed féltékeny, nem örül annak, hogy nélküle eljárogatsz. Jó lenne, ha tisztáznátok, hogy ezekre most a karriered miatt nem mondhatsz nemet. A közlekedésben, legyen az gyalog vagy járművel, legyél nagyon elővigyázatos, különben balesetet okozhatsz!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Úgy érzed, szükséged lenne egy kis lazulásra az előző hetek durva túlórái után? Megérdemled! Vegyél ki pár nap szabit, pihend ki magad, rendezd a gondolataidat, érzéseidet, hogy a jövőben is bírd a hajtást! Egy váratlan szerelem zavarhat bele életedbe, amit nehezen tudsz kezelni. Hagyd, vagy engedd el, de ne kínozd sem őt, sem pedig magadat! Az idő úgyis rendezi sorsotokat. Vigyázz szavaiddal, mert számon kérik azokat. Csak olyat mondj, tegyél és ígérj, amit be tudsz és akarsz is tartani!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMegismersz valakit, akiért a barátaid nincsenek annyira oda. Kérdezz rájuk, mi aggasztja őket! Ne támadj, de ne is akadj ki a véleményükön! Talán jobban átlátnak mindenen, mint te, aki most felruházod szerelmedet mindenféle nem létező, pozitív tulajdonságokkal. A meglévő dolgaid mellett szánj időt családodra! Szüleiddel, nagyszüleiddel beszélgess többet, fűzd szorosabbra velük a kapcsolatot, amíg még megteheted!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ezen a héten úgy érezheted, bármit elérhetsz. A csillagok állása szerint ez nagyjából így van. Használd ki a rengeteg pozitív energiádat! Több olyan ötleted lesz, amivel könnyebben és hatékonyabban menne a munka. Oszd meg ezeket feletteseiddel! Készülj arra is, hogy sok barátod, barátnőd féltékeny lesz sikereidre, haladásodra. Szedd össze bátorságodat, és merj szembenézni az ilyen kihívásokkal is!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzTöbb időt kellene töltened olyanokkal, akikkel tényleg jól érzed magad. Akik nem akarnak folyton kibogozni, vagy kéretlen tanácsaikkal terhelni. Iktasd ki az életedből azokat, akik érdekből vannak veled, valójában pedig leszívják minden erődet! A munkában légy kreatív, ne zárkózz el a csapatban történő beszélgetésekből! Ne vond ki magad a tréningek alól sem! Szerelmi téren nagyfokú féltékenység veszi kezdetét, sajnos okkal. Balhézni nem kell, de jobban figyelni igen!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Lépj ki a komfortzónádból és vállalj be olyan dolgokat, amikre korábban sose bólintottál volna rá! Ha nem szeretnél egyből valami drasztikusat kezdeni, jöhet esetleg egy új sport, ami jól megmozgat. Ha bevállalósabb vagy, akkor jöhet egy új frizura, hajszín, öltözködésben új stílus. Szerelmi fronton felbukkan valakid a múltból, aki gyökerestül felforgatja nyugodt kis életed. Pillanatnyilag ne változtass semmin!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióNemrég gyógyultál ki egy szakításból, ezért nem sok kedved volt, van a szerelemmel foglalkozni. Ha már úgy érzed, hogy egy kicsit is nyitottabb vagy, kérd meg barátaidat, hogy mozduljatok ki valamerre! A munkában nem találod a helyed, ezért vigyázz nehogy elnézz valamit, aminek esetleg komolyabb következményei lehetnek! Amúgy is sokan vannak körülötted, akik fogást szeretnének találni rajtad. Ne add meg, ezt az örömöt nekik!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Nem látsz át a munkahelyi cselszövéseken. Többször is aggodalmaskodsz amiatt, nehogy elveszítsd az állásod. Mindeközben remek munkaerőként állsz majd helyt, így kár túlstresszelned a dolgokat. Ráadásul remek ötleteid is lesznek, amiket főnököd nagyra értékel majd. Szerelemben, kedveseddel mindketten önfejűek vagytok. Szívesen és sokat flörtöltök, de szerencsére mindketten megálltok a szavak és gondolatok szintjén.

 

BAK [12.21-01.19]

bakTöbbet kell dolgoznod, mint a korábban, de ez nem marad majd visszhang nélkül. Részben a főnökeid, részben a kollégáid is elismerik, mennyire rátermett vagy, és sikert sikerre halmozol. A baj csak az, hogy ezt nem igazán fizetik meg. Érzelmek, szerelem: tudomásul kell venned, hogy kedvesed szívesen ad neked szabadságot, de cserébe odaadóbbnak, kell lenned vele. Neki a társkapcsolat, ezen belül valójában a testiség a legfontosabb az életében.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Óvakodj attól, hogy túl nagy jelentőséget tulajdoníts karrierednek, miközben elfelejtesz élni. Ugyan lehet energiádat nullára használni, látástól vakulásig robotolni, de ne feledd, hogy az élet nem csak erről szól! Olyan ember vagy, aki szeret irányítani a szerelemben, s ez azt is jelenti, hogy nem félsz nyíltan kimutatni azt, ha valaki valóban bejön neked. Ilyenkor nyíltan bebizonyítod a vonzalmadat, s néha egészen meglepő formákban is. Az emberek jó része értékeli ezt, legtöbbjüknek elege van a nyifnyaf nyefegőkből.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakSzámíthatsz változásokra mostanság a karrieredben. Ha nem szereted a munkád, itt az ideje, hogy válts. Ha van egy régi nagy álmod, akkor érdemes abba az irányba elindulni. Bizonytalanért azért ne hagyd ott a biztosat, de semmiképp se ragadj le olyan helyen, ahol nem érzed jól magad! Szerelem: kedvesed megérzi, ha már nem annyira szereted őt, mind kevesebb szükséged van a közeledésére. Érdemes lenne átgondolni, hogy most egy üres érzelmi állapotról van szó, vagy lett, jött valaki az életedbe, aki iránt vannak már érzelmeid.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu