“Itt a húsvét, eljött végre, a szép lányok örömére. Mert a lányok szép virágok, illatos víz illik rájuk…” De vajon melyik hölgynek, milyen férfi jut? Erről kérdezzük ezen a héten Melittát, aki pénzszerzési/pénzmegtartási tanácsokkal is ellát minket.

KOS [03.21-04.20]

kos

Nem kizárt, hogy elutazik valahová, s ott, a megszokott környezetétől távol, felszabadulva a gátlásaitól, érdekes kalandba keveredik. Összecsap majd az értelem és az érzelem, mivel ön többet szeretne futó románcnál. Karrier tekintetében minden változtatás bevezetése nehézségekkel kezdődik. A félreértések is megzavarhatják éppen most a munkakörülményeket. Védő talizmánja Hórusz szeme, amit Udzat szemének is neveznek. Viselője hathatós védelmet évezhet, elhárítható vele minden rosszakarat.

BIKA [04.21-05.21]

bika

Rosszízű vitába keveredik egyik munkatársával, aki vég nélkül kötekedik önnel. Járjon utána, miért viselkedik így! Meg fog lepődni, ha rájön annak okára. Ugyanis fülig szerelmes önbe, azonban fél bevallani érzéseit. Karrierje felfelé ível, örülhet munkája eredményének, különösen akkor, ha hivatása kereskedelemmel, vagy művészettel kapcsolatos. Pénzmágia: ha nem akar nélkülözni, akkor ügyeljen, hogy a pénztárcája soha ne maradjon üresen, mindig legyen abban elrejtve legalább egy érme!

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Születési adottságai alapján olyan ember mellett érzi jól magát, aki türelmes, akire felnézhet, aki hűséges. Talán már meg is találta, csak a Szaturnusz miatt kapcsolatuk még nem tud felhőtlenül kibontakozni. Munkáját akkor végezheti eredményesen, ha kíméletlenül szelektál, és azokat a területeket leépíti, ahol a tervezett jövedelem elmaradt. Amennyiben új lakásba költözik, legyen az saját, vagy albérlet, szórjon szét egy marék aprópénzt abban a helyiségben, ahol a legtöbbet fog tartózkodni! Így a pénz számolatlanul potyog majd a ház népére!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákSzenvedélyes érzelmi élete lesz eme húsvéti időszakban. Szervezzen közös programokat, dobja fel kapcsolatukat színház, vagy mozi látogatással, esetleg lazítsanak valahol. Sose hagyják kihunyni a tüzet! Karrier látószög: minél többen ismerik, annál könnyebben, talál új kapcsolatokat, lehetőségeket, amiket aztán a nagyon közeli jövőben nyugodtan kamatoztathat. Kabbala: szaporodik a jövedelme akkor is, ha az új munkáért kapott fizetésből egy háromszögletűre hajtott papírpénzt egy kis piramis alá helyez el. Minél nagyobb értékűt tud a következő nagyobb bevételig ott tartani, annál biztosabb, hogy a pénz nem apránként csordogál majd önhöz.

OROSZLÁN [07.23-08.22]
oroszlán

A párkapcsolat egén gyülekező felhőket csak akkor tudja szétoszlatni, ha előzőleg kellőképpen sikerült összeforrnia kedvesével. Húsvétra azonban jó lenne, ha a kitartást is az erényei közé sorolhatná! Pénzügyeket illetően most nem érdemes füllentenie, biztosan meggyűlne a baja a hatóságokkal, még a legkisebb vétség miatt is. A baráti szívességből tett üzleti ajánlatok most veszteséggel járhatnak. Pénzvonzó szerencsetalizmánja egy olyan dobókocka legyen, melynek minden oldalán hat pötty található. Szerencsét, pénzbőséget idéz elő.


SZŰZ [08.23-09.22]

szűz

Rengeteget dolgozik, amiért igen csak neheztel önre kedvese. Ha azonban sikerült őt bevonni a munkába, a közös ténykedés összekovácsolhatja önöket. Munka, szerelem mellett némi szabadidőre mindenkinek szüksége van, ezt adják meg egymásnak! Megbízhatósága és nem utolsósorban szakmai rátermettsége miatt szépen halad előre, távoli tervei is hamarosan átláthatóak lesznek. Higgyen a természet erejében, nem véletlen, hogy az indiánok egyszerű kavicsokból, ágacskákból, csontokból készült amulettel is magukhoz tudják vonzani a jót. Ők hisznek a természet erejében, és abban, hogy a jó szellem mindenben ott rejtőzik. Tegyen ön is hasonlóan!

MÉRLEG [09.23-10.22]
mérleg

Kedvesével való kapcsolata minden reményét felülmúlóan, felhőtlenül és boldogan alakulhat, és már a húsvéti ünnepek alatt is megtapasztalhatja milyen mámorító érzés az igazi szerelem. A munkát kicsit hanyagolja, de jól esik a pár napos tétlenség. Szerencsetalizmánja lehet egy salamoni pecsét, mely mindenkor segít felismerni a helyes utat. Amikor érdekellentétek kereszttüzébe kerül, amikor választani kell munka, család, vagy a függetlenség között, a nyakában, de akár táskájában lapuló, salamonpecsét sugall figyelemreméltó gondolatokat.


SKORPIÓ [10.23-11.21]
skorpió

A Vénusz önre tereli még azok figyelmét is, akik eddig észre sem vették. Ilyen körülmények között elég nehéz lesz a háztartási hűségesküt betartani. Most lehetősége nyílik munkaügyei megnyugtató rendezésére, és a már korábbról jól ismert, leendő szövetségesei felkeresésére. Helyzeti előnye megőrzése érdekében ragaszkodjon a feltételeihez! Talizmánja lehet egy talált fémpénz, amit mindig hordjon magánál! Még biztosabb annak varázsereje, ha belekarcolja születési évét, hónapját, napját.

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Lassan kezd belebetegedni a bizonytalanságba mely elsősorban magánéletével kapcsolatos. Amennyiben ügyesen bánik kedvesével, hét évre biztos, hogy megalapozza boldogságukat. Ez viszont csak akkor sikerül, ha nem odázza el a teendőket. Karrierben a túlzott önbizalom, nem mindig vezet a célhoz. Most is szerencsésebb lenne, ha jobban átgondolná terveit, és a csillagok szerint megbeszéléseihez válasszon szerencsés időpontot. Kabbalaként, a babból fűzött nyaklánc, vagy karkötő talán nagyon olcsó, viszont rendkívül hasznos. Nemcsak gazdagságot hoz a viselőjének, hanem a szerelmeseket is egymás mellett tartja.


BAK [12.21-01.19]

bak

Az élet minden területén újszerű fordulatok várhatók a csillagok szerint. Ez az új időszak, nagy pörgéssel jár, munkahelyén megszaporodnak a teendői, a határidők pedig rövidek lesznek. Szerelmi ügyekben elsőre úgy érzi kilátástalan a helyzete, másodjára végiggondolva belátja, hogy saját magát gerjeszti, természetesen fölöslegesen. Kabbala: hamarosan kezére szál egy hét pettyes katica, tekintsen rá, mint szerencsehozójára. Gondoljon valamire, majd eressze útnak, hadd teljesítse kívánságát!  

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Csúcsformában lesz. Ha nincs jelen megszokott partnere, könnyen enged az első csábításnak. A legkisebb megértésért is hálás. Most tud igazán különbséget tenni az önzetlen jó barát és a saját pecsenyéjüket mások tüzénél sütögetők között. Legnagyobb szerencsehozó talizmánja a szkarabeusz. Az se baj, ha csak papíron van, és a képet hordozza magánál. Sose adja ki a kezéből! A legenda úgy tartja, hogy akkortól pártolt el Napóleontól a szerencse, amikor elajándékozta a skarabeusz talizmánját.

 

halakHALAK [02.19-03.20]

A flörtöket élvezi, lesz is belőle elég. A függetlenség élharcosa, valójában azért, mert fél a hosszú távú felelősségvállalástól. Közeli barátai mégis összehozzák az igazival. Ha állást keres, ne lázadjon állandóan, és ne sértegessen másokat! Fogadja kellő méltósággal a munkalehetőségeket, majd szelektáljon azokból, ami Önnek a legjobb. Lelke álmain keresztül üzen, hogy elkerülje a bajt. Úgy tartják a mágusok, hogy aki a születési uralkodó bolygójának megfelelő drágakövet visel, azt többnyire elkerüli a baj.

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu