Heti horoszkóp Melittától 2017. július 1-től 7-ig

0
967

Kezdődik a hét, itt a horoszkóp!

KOS [03.21-04.20]

kos

Fogadd el az élettől kapott ajándékokat, és ne érezd magad rosszul amiatt, ha minden sikerül! Igen, készülj fel rá, hogy amihez csak nyúlsz, jól végződik, és tartsd meg ezt az érzést hosszú távon. Legyél diplomatikus és empatikus a munkahelyeden! Mindig válaszd szét a barátságokat és a szerelmet: a kettő együtt kevés embernek megy! Célszerű eldönteni, hogy ki hova tartozik! Hétfőn és kedden légy óvatos a közlekedésben, mert különben egy keszekusza eseménybe csöppenhetsz!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaKi kell alakítanod egy olyan életmódot, ami nem megy az egészséged rovására! Ha nem teszed, akkor nagyon hamar komoly problémáid lehetnek. A hét utolsó napjaiban véget érhet egy régóta elhúzódó, vitás családi ügyed. Egy félreértés komoly konfliktusokhoz vezethet a lakókörnyezetedben, ezért gondold át kétszer, hogy kinek mit mondasz! Első ránézésre könnyen megy majd egy ügyintézés, de ne vedd félvállról, mert amit aláírsz, annak következményei lehetnek.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Jó régóta nem találod a helyed a világban: úgy érzed, nem vagy boldog, pedig mindent megteszel érte. A gyermekeddel kialakult helyzeten agyalsz, ami rövid időn belül rendeződik. Rosszakaróid elnyerik méltó büntetésüket. Ne keresd magadban szüntelenül a hibát! Ha végképp nem találod, kérdezd meg barátaidat, akik hosszas unszolásra ugyan, de elmondják majd, hogy min kellene változtatnod! A péntek különösen szerencsés nap lehet, de jelenleg nem világos, hogy az élet mely területén számíthatsz a sikerekre.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKapcsolatod komoly veszélyben van. Az előző hetek folyamatos jelei után most már komolyabb problémákra is számíthatsz. Valamit tenned kell, ellenkező esetben annyira elmérgesedhet a viszony köztetek, hogy azt már nagyon nehéz lesz helyrehozni! Karriered ezzel teljesen ellentétesen alakul, elismerések és sikerek jellemzik az elmúlt heteidet, és ez nem is változik a közeli jövőben sem. Türelmesnek kell lenned, és el kell fogadnod azokat az ajándékokat, amiket igazából nem is szeretnél.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Sok vasat tartasz a tűzben, ami miatt már-már úgy érzed, hogy kicsúszik a kezedből az irányítás. Ha rendszerezed a gondolataidat, könnyen úrrá lehetsz a nehézségeken. Ehhez nyugodt családi háttérre is szükséged van, amivel nem fér össze az, hogy megpróbálod ráerőltetni az akaratodat a kedvesedre! Hallgasd meg a problémáit, és keressetek rájuk közösen megoldást! Ha kell, változtass a viselkedéseden, és adj meg neki mindent, hiszen ő is így tesz veled!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKomoly igényeid vannak, amikért rengeteget is dolgozol, de az elkövetkező hetekben ennek az emberi kapcsolataid láthatják a kárát. Ha nem akarod magadra haragítani szeretteidet, állj meg kicsit, és áldozz néhány órát arra, hogy számba veszed az akadályokat, prioritásuk szerint! Kedden, vagy szerdán ne add fel a büszkeségedet, és légy határozott azokkal, akik megpróbálnak föléd kerekedni! A hétvégén talán már olyan időjárás várható, amitől a hangulatod is egyre jobb lesz!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Türelmesnek kell lenned az emberekkel, nem vághatsz állandóan mindenkinek a szavába. Várd ki, míg elmondják, amit akarnak, ne akad helyettük megfogalmazni a mondanivalójukat! Emiatt csak megharagszanak rád azok, akiknek tulajdonképpen csak jót akartál! Az elkövetkező hetekben sürgős dolgokat kell majd megoldanod, amikkel lezárhatod végre az évek óta húzódó hivatalos ügyeidet. Az élettől még júliusban olyan lehetőséget kapsz, amit nem hagyhatsz ki, és azonnal igent kell rá mondanod!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióVannak szabályok, amiket be kell tartanod, még akkor is, amikor biztos vagy benne, hogy nincs értelmük. Sajnos el kell fogadnod, hogy nem mindig te diktálod a feltételeket. Az lebegjen a szemed előtt, hogy komoly következményei lehetnek annak, ha konokul a magad feje után mész! Előfordulhat, hogy meg kell szüntetned egy kapcsolatot, mert kedvesed egyre kevésbé viseli el a helyzetet. Valójában a szíved mélyén te is tudod, hogy ő az, akit igazán szeretsz, úgyhogy ne kockáztass!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Légy ambiciózus és szerezz meg mindent, amit csak akarsz! Néha önzőnek kell lenned és nem szabad azzal foglalkozni, amit mások gondolnak rólad. Váratlan telefonhívás, vagy SMS forgathatja fel fenekestől a magánéletedet – gyerekkori szerelmed felbukkanása minden érzésedet összezavarhatja. Ha úgy érzed, nem tudod higgadtan átgondolni az életedet, akkor keresd meg barátnődet és meséld el neki a helyzetet – meglátod, ő majd segít kijózanodni!

 

BAK [12.21-01.19]

bakTudod magadról, hogy optimista és szórakoztató is tudsz lenni, aki mosolyt csal minden ismerőse arcára. Ha rossz a kedved, akkor próbáld meg leplezni és csupa pozitív energiát küldeni a környezeted felé. A csillagok állása alapján elképzelhető egy könnyű és heves románc – hiszen tudod magadról, hogy könnyen esel szerelembe. De ez a mostani nem vezet semmi jóra, ez lebegjen a szemed előtt, amikor vívódsz magadban a folytatást illetően!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Gyengének érzed magad? Rossz a közérzeted? Szinte biztos, hogy nem szervi betegség okozza a panaszaidat, hanem lelki eredetűek. Nézz szembe a problémákkal, kérd kedvesed segítségét, hiszen nem tudsz vele egyedül megbirkózni! Nagy küzdelemben alulmaradsz egy munkahelyi versengésben, de ez ne vegye el a kedved a munkától! Épp ellenkezőleg: bizonyítsd be mindenkinek, hogy talpra tudsz állni!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHatározd el magad végre, és valósítsd meg a terveidet! Csak te tudhatod, hogy mire vágysz legjobban, mit szeretnél először elérni – ezzel kezdj! Energiaszinted magasan az átlag feletti ezen a héten, így nem okozhat problémát semmi. Ha most elhanyagolod a házimunkát, a karriered érdekében, akkor emiatt ne érezd magad rosszul, hiszen busásan megjutalmaz érte a sors! Pénzügyeid a hónap végére nem állnak a legjobban, próbálj meg ésszerűen takarékoskodni!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu