Heti horoszkóp Melittától 2017. július 15-től 21-ig

A hét jó híre a Skorpiónak: megnyugodhat végre a gyermeke miatt! Kedves Rák, ön pedig minden akadályt legyőz ezen a héten. A Nyilas pedig készüljön, mert könnyen ragadja el a szenvedély árja…

KOS [03.21-04.20]

kos

Az újdonság, a változás iránti vágya mindennél erőteljesebb. Ezért is lesz képes ezen a héten könnyebben maga mögött hagyni a múltat, nem néz hátra csak előre. Talán egy szerelmi kapcsolat az, amely a segítségére van/lesz abban, hogy a változások, pontosabban a változtatások megtörténjenek. Kész a kompromisszumra is, csak hogy szabad legyen. A múltat próbálja békésen lezárni, még akkor is, ha a bekövetkezett kudarcokért nem ön a felelős! Ha nem ezt teszi, jövőjét mérgezi meg.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaTitkos szerelmi viszonyában nemcsak a szerelem lesz tökéletes, hanem szellemileg, lelkileg is egy hullámhosszon lehetnek. Egészen addig, amíg szerelme társa rá nem jön a különutakra. Mert akkor beindul a „sodrófa hadművelet”. Amennyiben beteg, ne aggodalmaskodjon előre, amikor még azt se tudja, mi baja van! Menjen el egy alapos kivizsgálásra, aztán kezdjék el a kezelést! Pénzére, ékszereire vigyázzon, mert egy óvatlan pillanatban kifoszthatják!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Előreláthatólag „harcos” hét lesz a mostani. Ha úgy hozza a sors, még politizálni is fog, karakánul kiáll elveiért. Barátjának sokat köszönhet, aki újra meg újra jó tanácsokkal látja el. Gyermekére vigyázzon jobban! Legyen mindig szem előtt, és nagyon fontos, hogy lássa át, kikkel barátkozik. Sokszor a családtagok közül is uszíthatják őt. Mivel jó szívű és befolyásolható, a sunyi képmutatók könnyen belerángathatják mindenféle hülyeségekbe. Nagy fordulatok árán azonban kiderül minden, így becsülete, jó híre sértetlen marad.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA szenvedély, melyet mostanában él át, sugárzóvá, gyönyörűvé teszi. Ennek köszönheti azt az erőtartalékot, amelynek segítségével félretolja az útjában álló embereket. Legyőz minden akadályt, ami persze sokakat fog irritálni. Kapcsolatban élő Rák törődjön kicsit többet társával! Neki néha már az is elég, ha végighallgatja őt. Gondoljon bele, milyen lehet neki ez a mindig mellőző, nála minden és mindenki fontosabb szerep!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Ön nem haragszik igazán senkire, csak torkig van az egész élettel. Az állandó pénztelenséggel, az újra meg újra felmerülő vitákkal. Fontos: ne fojtsa magába a véleményét, még ha ez másoknak nem is tetszik! Ugyanis nem önben van a hiba, hanem embertelen korunk embertelen rendszerében – ahol egy egyszerű lélek képtelen érvényesíteni jogát az emberhez méltó életre. Bármit hablatyolnak erről az „írástudók”.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzTapasztalhatja az élet igazságosságát, mert rosszakarójára a sors három olyan komoly csapást mér, amit nem fog megköszönni. A hét második felétől önuralomból vizsgáztatja az élet. Nagyon összeszedettnek kell lennie, különösen, ha a felettesével vagy a hatóságokkal kerül szembe. Anyagi helyzete javul, bár messze áll még attól, hogy a gazdagok közé sorolják. Ne feledje: sok kicsi sokra megy!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Amennyiben házasságban él, meg kell erősítenie az idegeit, mert partnere viselkedése miatt olyan feszültség alakulhat ki, amelynek hatására megkérdőjeleződik közös jövőjük. Vannak olyan dolgok, amelyeket jobb lenne, ha titokban tudna tartani, különben tornádó söpör végig egész életén, összedöntve mindent, amit eddig felépített. Munkában az irigyekkel és a hamis jóakarókkal kell megküzdenie, akik alig várják, hogy valamiben hibázzon, és azt az orra alá dörgölhessék.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA véletlenek összjátékának tartja mindazt, ami mostanában önnel történik. Azért gondoljon arra, hogy bizonyos nézetek szerint véletlenek nem léteznek! Úgy szerelemben, mint munkájában boldogító változások történhetnek. Gyermeke miatt is megnyugodhat a lelke. Élhet kedvtelésének, a szerencsejátékokban is nyerhet. Viszont ne bízzon meg olyan barátban, ismerősben, aki már párszor lóvá tette! Az illető rendületlenül ígér, mosolyog, és közben azon munkálkodik, hogy ismét jól átverje.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Tapasztalhatja, hogy a sors a legnagyobb rendező. Mostanában összefuthat azzal a személlyel, aki már régóta izgatja a fantáziáját, de túl sok észérv szólt a vágyak ellen. Elmerülhet vele a szenvedélyek tengerében, de jó, ha tudja, ennek következményei lesznek. Különösen akkor, ha ön házas, vagy tartós párkapcsolatban él. Merthogy illene nem mások bőrére tobzódnia az élvezetekben!

 

BAK [12.21-01.19]

bakKönnyen lehet, hogy kapcsolata fordulóponthoz érkezik. Amennyiben megtörténik a szakadás, ne bánja azt, gyászolja meg, és engedje útjára párját! De ha összebútorozni készül valakivel, akkor ne csak a saját szempontjait tartsa szem előtt! Célszerű kikérni a másik véleményét is. Munkahelyén érdemes lenne nyitva tartani a fülét, mert olyan változásokról hallhat, amelyek a közeli jövőben következhetnek be. Egészség: Ha úgy érzi, hogy napközben mindig fáradt, érdemes lenne kivizsgáltatnia magát. Előfordulhat például, hogy vashiány az oka ennek.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Első dekád szülötte hajlamossá válhat tékozlásra, olyasmiket enged meg magának, amik már luxus kategóriába tartoznak. Második dekádban születetteknél ennek pont az ellenkezője lesz jellemző, már-már a nélkülözés határát súrolja spórolásával. A most induló szerelmi dolgokban nagyon fontos az őszinteség, a meghitt és alapos elbeszélgetés. Ha ez megtörténik, akkor a továbbiakban nem kell állandóan valami miatt visszamenni a múltba. Egészsége megőrzése érdekében sportoljon többet, így testében, lelkében feloldja a görcsös merevséget!

 

HALAK [02.19-03.20]

halakÖsszehozza a sors valakivel, akivel bátran üzletet köthet, és/vagy az illetőnek olyan kapcsolatai vannak, hogy azokat ügyesen kihasználva Ön jobb anyagi helyzetbe kerül. Régebb óta együtt élőknél eléggé elhatalmasodott egyhangúság mutatkozik. Amennyiben nem változtat ezen, könnyen megeshet, hogy párja valaki mást keres majd magának. Ugye, ezt Ön nem akarja? Munkában éhezik a sikerre és az elismerésre. De ha stressz éri, határozatlanná, túlérzékennyé válik, mindenen megsértődik. Egészség: üdvös lenne jobban odafigyelni az ön által használt kozmetikumokra!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu