A Bikának a forró nyári napok szerelmet ígérnek, a Kosnak folytatódik a Naaagy Harmóóóónia, de az Oroszlánnak most nem néz ki semmi jó a szerelem terén…

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha Kos a horoszkópod, és párkapcsolatban élsz, 2017 nyarán a vonzódásotok még inkább stabillá válhat. Nagy egyetértésben és harmóniában telhetnek a napjaitok, és számos olyan, a jövőt érintő dologban közös nevezőre juthattok, ami alapjaiban meghatározhatja a párkapcsolatotok hosszú távú rendeltetését. Amennyiben egyedülálló vagy, július 10. és 13. között szenvedélyes nyár várhat rád. A Jupiter pozitívan befolyásolhatja szívügyeid alakulását. A semmiből toppan be valaki az életedbe, aztán szépen lassan előre haladva nagy szerelemmé nőheti ki magát.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA forró nyárnak ez a része számodra szerencsés lehet a szerelemben. Amennyiben párkapcsolatban élsz, megbizonyosodhatsz afelől, hogy a legmegfelelőbb ember mellett vagy, és nem is akármilyen kötelékben. A ti vonzalmatok ugyanis mindennek nevezhető, csak átlagosnak nem: érzelmeitek, a kettőtök közt lévő előző életekből hozott mély összhangra épül, ami sokak részéről irigylésre méltó. Ha szingli vagy, nagy erőkkel keresheted a szerelmet, ám a nagy erőltetés a gyors akarás, esetleg birtoklási vágy miatt olyanokkal is összeállhatsz, akik nem érdemelnek meg téged.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Erre a nyárra, ezen belül is erre az időszakra, van egy komoly életfeladatod: letenni azt a pajzsot, amit makacsul magad elé tartasz, ami nem engedi látni, merre menj, egyúttal nem enged hozzád be másokat. Felejtsd el, hogy a sérüléstől félsz! Hidd el, nem megoldás, ha nem hagyod kibontakozni az érzéseidet. Így ugyanis, megvédheted magad a fájdalomtól, de a boldogságot sem fogod egyhamar megélni. Ha szingli vagy, küldj jeleket kiszemelted felé! Hadd dőljön el gyorsan, hogy van, vagy nincs értelme rá várni.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHa szingli vagy, július 8. és 14. között egy munkakapcsolatból alakulhat valamiféle románc. Ennek a megerősödő barátságnak hála sokféle ajtók nyílhatnak meg előtted. Új érzelmek, újdonsült ismerősök, újszerű kalandok várhatnak rád. Amennyiben kapcsolatban élsz, de még nem házasodtatok össze, mostanság elgondolkodhattok rajta, hogy komolyabb lépésre szánjátok el magatokat. Kövessétek a szíveteket! Amit az súg, az jó irányba vihet benneteket. Komolyabb, zűrzavarokkal teli lépés lehet még költözés, építkezés, esetleg valamiféle új vállalkozás.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Számodra a nyárnak eme része furcsa módon nem tartogat túl sok mindent a szerelemben. Ezt ne úgy értsd, hogy unalmas napok elébe nézel. Egyfelől nagyszerű, izgalmas dolgok történnek veled, mindössze nem a szerelem lesz valószínűleg a központi dolog most az életedben. Nagyon jó időszak ez töltődésre, új barátságok kialakítására, testi-lelki szépülésre. Egész életedet végigkíséri a logika, mely nem fér össze a magas kockázatvállalással.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzFelejtsd el végre a benned lévő blokkokat és gátlásokat, éppen eleget cipelted már őket magaddal! Most végre itt az ideje egy kicsit lazítanod, és csak az ösztöneidre hallgatva, jól érezni magad. A hétvégéd eseménydús lesz, persze ha nem ülsz otthon. Több emberrel is megismerkedhetsz, akik fontos szerepet kapnak majd az életedben. Ha szingliként éled napjaidat, egy olyan ember mellett köthetsz ki, akire kezdetben talán nem is gondoltál volna.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Mérlegként a Jupiter felpezsdítheti az érzelmi életedet a nyáron. Rengeteg új ismerőst szerezhetsz, köztük pedig számos új barát és jövendőbeli szerelmed is közöttük lehet. A te heted lesz ez, a csillagok állása szerint, főleg akkor, ha egyedülálló vagy. Abban az esetben, ha már valakivel együtt élsz, sok feladat, és jó dolgok megélése teszi boldoggá napjaitokat. Ha valamin össze is kaptok, követi azt a gyors kibékülés. Hétvégén, ha időd engedi, vonulj el kicsit a világ zajától, legyél a négy elemmel, a Levegő kitisztítja gondolataidat, a Föld megerősít, a Tűz, azaz a Nap kiégeti félelmeidet, míg a Víz lemos minden koszt rólad.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSkorpióként, ha egyedülálló vagy, sok-sok remek program várhat rád mostanában. Egy könnyű, laza ismeretségedből mindent elsöprő szenvedélyes szerelem alakulhat ki, akkor is, ha eddig nem hittél benne. A nyári napok feledtetik veled a megélt sérelmeket, és mosolyt varázsolnak az arcodra. Ha kapcsolatban élsz, legyen az papíron, vagy anélkül, semmi nem lesz a régi. Amennyiben tanultatok a hibákból, azok nem ismétlődnek, de ha szőnyeg alá söpörtétek, amit meg kellett volna érteni, okulni belőle, azt újból elétek dobja az élet.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Ezen a héten a Jupiter sok-sok újdonságot hozhat a szerelmi életedbe. Nagy lépésekre gondolj, mérföldkő jelentőségű eseményekre, olyan kaliberűekre, mint mondjuk egy összeköltözés, eljegyzés, vagy egyedülállóként az igaziba való belebotlás. Merthogy szingliként ezen a nyáron akár ez is megtörténhet veled. A lényeg, hogy járj nyitott szemmel, és ha egy illető iránt vonzalmat érzel, finoman de mutasd ki azt! Amennyiben van párod, a fent soroltak bármelyikéhez, de mindenképpen nagy jelentőségű eseményhez érhettek. Életed előrehaladtával minél többször vállalsz kockázatot, annál nagyobb az esélye annak, hogy pozitív, szerencsés változás következzen be.

 

BAK [12.21-01.19]

bakA Baknak ez az év nyara, azon belül is ez a hét elhozhatja végre azt az időszakot, amikor letisztulnak a gondolataid. Kikristályosodnak érzelmeid, és láthatod, mire is vágysz, mit szeretnél a szívügyeidet illetően. Ha van párod, akkor egy korábbi komolyabb konfliktusotok megoldódhat, és végre tiszta lappal indulhattok utatokon. Szingliként nagyon vágyhatsz egész nyáron egy kapcsolatra, amit a Jupiter közbenjárásával, nagy eséllyel meg is találhatsz. Mint tipikus Föld jegyű, kerüld a bizonytalan kimenetelű helyzeteket, s csak a tiszta és átlátható ügyletekbe bonyolódj!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Amennyiben Vízöntő vagy, sajnos a Szaturnusz csúnyán összekavarhatja a szerelmi életedben a szálakat. Ha van párod, könnyen lehet, hogy válságba kerül a kapcsolatod ezen a héten. Ne ijedj meg: a dolog végkimenetele azon múlhat, hogy mennyire erősek az érzelmeitek. Amennyiben azok, nincs mitől tartanod, ugyanis titeket csak még jobban összehozhat, hogy együtt evickéltek ki egy esetleges hullámvölgyből. Szingli vagy? Egy kalandos, forró flörtöt tartogat neked a hét több napja. Egész életedet végig kísérheti Fortuna pártfogása. Ez nem mindig jelenti azt, hogy végtelenül hosszan, mert számtalanszor két végén égeted a gyertyát.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA nyár, különösen a hét közepétől fordulatokban gazdagnak ígérkezhet a számodra a szívügyeket illetően. A Jupiter közreműködésének köszönhetően új ismeretségre tehetsz szert egy férfi/nő személyében, aki a jövődet illetően nagyon fontos szerepet játszhat az életedben. Ez egy remek hír, amennyiben szingli vagy, hiszen a dolog úgy is elsülhet, hogy életed szerelmét találod meg az illetőben. Akkor viszont, ha van párod, döntéshelyzetbe kerülhetsz: feladod érte a kapcsolatod, vagy sem. Örök álmodozó természetedből fakadóan igencsak hajlamos vagy a szerencse állandó megkísértésére. Nem baj, ha tudsz mértéket tartani.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu