Heti horoszkóp Melittától 2017. június 10-től 16-ig

Neked vajon ki segít ezen a héten? Thot, Aphrodite, Mihály arkangyal? Vagy te magadon fogsz segíteni? 🙂 Nézzük!

KOS [03.21-04.20]

kos

A jegy heti jellemzője a tomboló meleg, a hirtelen leszakadó eső és a viharok. Ez azt jelenti, hogy hangulata nagyon kiszámíthatatlan lesz, akár az összevissza időjárás. Hétvégén olyan programot szervez, amire régóta vágyott. Sokan merítenek erőt a kisugárzásából. Gyermekével kapcsolatosan egy több napos közös program, vagy akár valami vízparti dumaparti hozhat pozitív átalakulást. Merjék jól érezni magukat!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA jegy heti segítője Pelé, a tűz istennője. A Bika szerelmi életét ezen a héten a mélységek és magasságok jellemzik. Ha elárulják, nem bocsát meg, aki viszont hűséges hozzá, mindenfajta kényeztetést, törődést megkap tőle. Amennyiben lehetősége engedi, utazzon, vakációzzon! Nem baj, ha korábban nem tette, az idők változnak, úgy ahogyan Ön is. Ha titkolt viszonya van házas emberrel, esetleg kapcsolatban élő nővel, a héten nagy esélye van a lebukásnak.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A jegy heti segítője Thot, aki a magas mágia a bölcsesség óegyiptomi istene. Valahányszor tisztánlátásra vagy valami bonyolult helyzet megoldására van szüksége, gondoljon rá, kérje az ő segítségét! Válófélben lévő Ikrek legfőbb problémája az lesz, hogy a jó lehetőségek közül a legjobbat válassza hosszú távra gyermekének. Pörgés jellemzi életét, amiben a munka, a kapcsolatrendszere kiépítése jó irányba halad. Több régebbi vitát is sikerül biztató eredménnyel lezárnia.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA jegy heti segítője Aphrodite, a nőiesség istennője, befogadó, gondoskodó. Nem véletlenül a lélek nagy ismerője a jegy szülötte, aki értékeli és megbecsüli a jó és tiszta szerelmet. Ezen a héten is igyekszik kézben tartani a dolgok irányítását. Ha tartós kapcsolatban van, párja értékeli dolgait, jól együttműködnek. A szingli Rák két eshetőség közül választhat, de legvégül minden a lehető legjobban alakul. Pár héten belül egy közös utazás közelebb hozhatja társával.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A jegy heti segítője Mihály arkangyal, aki elsöpri útjából az akadályokat, ő képviseli a rendet. A jegy szülöttének most is fontos, hogy tudatosan éljen, hogy megtervezze a napi, heti teendőket és szépen haladjon. Ez a hét a lomtalanítás ideje lesz, akár az emberei kapcsolatokban is. Ha ez sikerül, hatalmas belső energia fog ezzel felszabadulni. Hétvégén pihenni fog, esetleg barátokkal egy kisebb kirándulás hoz pezsgést a mindennapokba.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA jegy heti segítője Laksmi, a tartós boldogság képviselője, a külső és belső harmónia megtestesítője. A jegy számára fontos a minőségi párkapcsolat és a szerelem. Nagy hibája, ha csak a lélekre gondol, hiszen a testi megélés is ugyanolyan fontos. Egész héten sok munkája lesz, de örömmel fogja végezni. A meleg napokon kicsit passzívabbnak tűnik, de valójában nem az. A hét közepe alkalmas üzlettel, vállalkozással kapcsolatos ügyek intézésére.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A jegy heti támogatója Apollón. Ha a dolgok nem az elképzelései szerint alakulnak, gondoljon rá és jó ötletekkel, segítő megoldásokkal segíti önt. Amennyiben van az emberi kapcsolatai közül olyan, akivel már csak az udvariasság tartja össze, jobb ezt békében, szeretettel elengedni. Anyagi helyzete ugyan nem lesz a legrózsásabb, de ha probléma akad is, valahogy az utolsó percben mindig megoldódik. A szerelemben szenvedélyes, de gyakran lehetnek féltékenységi jelenetei. Ez utóbbival nem kéne lejáratnia magát.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA jegy heti segítője Artemisz, aki erőt és hatalmat is képviseli. A Skorpió ezen a héten is szeret segíteni, minden tudásával a gyengébbekért harcol. Magáról mostanság képes megfeledkezni, emiatt sűrűn ki is használhatják. Az, aki már régebben keres munkát, egyszerre több lehetőséggel is találkozik. Szerencsére ösztönösen fogja a jobbat kiválasztani. Ez a hét még lakással, otthonnal összefüggő dolgoknak kedvez. Anyagi helyzete hullámzó lesz, de ha valami probléma akad is, az utolsó percben mindig megoldódik.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A jegy heti támogatója Sulisz, a víz istennője, emellett még az érzékek ura is. Nem csoda, hogy segíti a Nyilas szülöttet, hogy érzéki és szenvedélyes legyen, és lehetősége szerint minél tisztábban lásson mindent. Társát, barátait, kollégáit elvarázsolja, érzékisége a hétköznapokba is beszűrődik. A héten kicsit nagyobb lesz az alvásigénye. Hallgasson szervezete jelzéseire, mert betegségeket előzhet meg! Nem baj, ha ebben az időszakban kicsit többet költ kozmetikusra, fodrászra. A külső szépség is lendületet, biztonságot ad önnek.

 

BAK [12.21-01.19]

bakA jegy heti segítője Visnu, aki mindig a legjobbat akarja a hozzá fordulónak. Biztonságérzetet nyújt, még akkor is, ha kilátástalannak tűnik a helyzete. Ez a hét változásokkal járhat, a sok összevisszaságban úgy érezheti, nehezen találja az utat. Pedig ez nem így van. Minden akkor és úgy történik, ahogy annak lennie kell. Napi életritmusa kicsit megváltozik, de hamar megszokja és anyagi helyzete kedvezően alakul. Pénteken kisebb szorongás törhet önre. Nem árt, ha a biztonság kedvéért a szokásos szűrővizsgálatokat elvégezteti.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A jegy heti támogatója Damara, aki a helyes útmutatást erősíti. Ha elakad valamiben, kérjen tőle segítséget! Rábízhatja titkait, lelkében érezni fogja mit, és hogyan tegyen. Vonzereje ellenállhatatlan, könnyen szerethető. Ezen a héten szívesen kipróbálja magát új helyzetekben, és szívesen vág bele új kalandokba. Ha ideje és pénztárcája engedi, utazzon, ismerkedjen helyekkel, emberekkel! A sportosabb életmód bevezetéséhez, teste átalakításának kezdetéhez ez az időszak nagyon jó lehetőségeket kínál.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA jegy heti segítője: Metatron arkangyal. Itt az ideje, hogy egyensúlyt teremtsen az életében, mások elvárásai és a saját szükségletei között. Nyáron mozogjon többet, étkezzen egészségesebben, így jó néhány plusz kilótól megszabadulhat. A jelenleg egyedülálló Halak a hét első felében új kapcsolatot kezdhet. Az idő, az összeférhetőség dönti majd el, hogy együtt tudnak-e maradni. Történjen bárhogyan, egyelőre a Halak szülöttnek örömet okoznak. Hétvége felé emberi kapcsolatai kerülnek előtérbe, felbukkan néhány munkatárs, vagy osztálytárs, csak öntől függ, hogy mihez kezd velük.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu