Heti horoszkóp Melittától 2017. június 17-től 23-ig

KOS [03.21-04.20]

kos

Együtt vagy külön? A hét első harmadában folyamatosan ilyen és ehhez hasonló kérdéseken rágódsz. Párban élőként valóban döntést kell hoznod, hogy vállalod-e az ismeretlent. Beleugrasz-e valami újba, vagy maradsz a régi, jól ismert partner mellett, aki egyébként szeret, csak egyhangúan éltek. A nagy Ő-re vadászva belefutsz majd jóképű, kedves és udvarias fickókba, vagy helyes lányokba, de a nagy áttörés később jön, amikor minden eddigi elképzelésedet hátrahagyva, egy olyan valakinek nyitod ki a szíved, aki nem a sármjáról, kedvességéről, vagy udvariasságáról lesz híres. Mást tud, igaz, azt jobban bárkinél…

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaElkötelezett Bikaként ki akarsz tartani amellett, aki sokat tett érted. Ez a kedvesed. Szép időszak vár rátok, amikor semmit sem kell megtervezni, görcsösen akarni, mert a dolgok ezek nélkül is ragyogóan alakulnak. A szinglik sok kalandot vállalnak, élvezni is fogják ennek minden pozitív részletét. Főleg azt, hogy egyelőre mindenféle kötelezettség nélkül bújhatsz össze bárkivel. Ám vigyázz! Mert a te szíved sincs kőből, és meg fog érkezni az a szerelem, akihez azonnal a boldogság, elkötelezettség és monogámia szavakat fogod csatolni.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Jól érzékelhetően egy hullámhosszon vagytok. Nem csoda, hisz Vénusz pozitív erőkkel áldott meg. Az esetleges ellentéteket is csendben rendezitek, már csak a holtomiglan-holtodiglan kimondása szükséges a teljes harmóniához. Vajon lesz merszed bevállalni, hogy végleg elkötelezed magad? A magányos Ikrek szinte élvezik, hogy a munkába és a tanulásba temetkezhetnek. Ám a meleg idő minden fagyos szívet felolvaszt – elkerülhetetlenné válik, hogy az álomférfi vagy álomnő hálójába kerülj.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákVáltozatos napok következnek. A hét eleje hozhat némi bánatot és önfeláldozást, de ne ijedj meg, ami késik, nem múlik! Egy nap felébredsz, és tudod, meg kell változtatnod mindent ahhoz, hogy megtaláld azt a valakit, akivel szívesen leélnéd az életedet. A belső és külső átalakulások egy olyan új férfival, vagy nővel szolgálnak majd, akinek nem fogsz tudni nemet mondani. Szinte zavaró lesz az a túlzott figyelem, amit kivívsz magadnak. De tulajdonképpen nem ezt akartad?

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Nagyon úgy tűnik, hogy Vénusz nem fog békén hagyni, és addig szítja benned a szenvedélyt, amíg a kapcsolatod az eddiginél sokkal jobbá és elkötelezettebbé nem válik. A nyár ugyan elrepül gyorsan, az egekig emelkedő érzelmi vihar viszont a végtelenségig kitart majd. Lesz pár szappanoperába illő vita köztetek, de hát tudod, úgyis ki fogtok békülni. Szingliként hajlamos vagy inkább a munkád felé fordulni. Ám hiába próbálsz egy hódoló elzavarni, ő egész nyáron, kitartóan ott lesz melletted. Csak rajtad áll, miként döntesz.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA hét kezdete kissé lagymatag lesz, de ne aggódj, rövidesen kifordíthatod a világot a négy sarkából. Pároddal az intenzív beszélgetések mellett néha próbáljátok ki a hitvesi ágy kényelmét is. A kedvesüket kereső Szüzek viszont tartsák szem előtt, hogy nem a mennyiség, hanem a minőség a lényeg, úgyhogy ne kezdj ki az összes jöttmenttel! Készülj, hiszen a nyár igazi meglepetést tartogat majd a számodra! Csak arra nagyon vigyázz, hogy ne mások rovására akarj boldog lenni!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Hatalmasra nő benned a szenvedély, úgyhogy bátran ereszd szabadjára a fantáziádat, és adj teret a vágyaidnak! Engedd, hogy a szerelmed a tenyerén hordozzon! Lehet, hogy eleinte a tempódat nem tudja tartani, ezért néha lassíts le, és várd be őt! A külvilág számára viszont légy visszafogott, mert könnyen nevetségessé válhatsz! Ha egyedül élsz, és társra vágysz, ideje kimozdulni a megszokott falak közül. Utazz el, szervezz szabadtéri, kiülős programokat! Ha a baráti társaságod most épp nem vevő az ötleteidre, próbálkozz ismeretlen terepen.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA következő napok titokzatossága akár mellékvágányra is vihet téged. Szerelmet kínál neked, aminek az ára mindössze annyi, hogy könnyen egy swinger csoport háromszögeiben találhatod magad. Ha nem vigyázol, akkor átléphetsz olyan határokat, ami miatt akár borulás is várható. Ha szingli vagy, állandó bizonytalanság gyötör. A nagy kérdés az, hogy a munkára, vagy a szerelemre fókuszálj inkább. Talán a szellemi fejlődésbe fektetett idő és energia jobb lehetőségekkel kecsegtet, de nyugi jön valaki, aki lerombolhatja a téged körülvevő magas falakat.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Szívügyeid terén komoly döntések várnak rád, akár az összeköltözés, a házasság, vagy a gyermekvállalás is szóba kerülhet. Válaszd azt, aki rendelkezik azokkal a tulajdonságokkal, amikre igazán vágysz! Legyen minden úgy, ahogyan azt te megálmodtad! Szingliként bárkit az ujjaid köré csavarhatsz, a vonzerőd miatt sokan fognak kopogtatni az ajtódon. A kérdés, hogy vajon a hódításaid számát akarod-e gyarapítani, vagy hosszú távban akarsz gondolkodni. Bármit tégy, vagy mondj, arra most pozitív válasz érkezik

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzerelemi életed hangulat kérdése. Amennyiben együtt élsz pároddal, és nem siklotok el a részletek felett, sok új, közös dolgot élhettek meg, gyarapodhattok minden téren. Szingliként kicsit változnod kéne abban, hogy nem mindenki olyan, mint amilyennek látszik. Ha erre képes vagy, erőd visszatér, újra rámenősebb, élettel telibb leszel. Szükséged is lesz rá, mivel a jegyedben járó Szaturnusz még mindig több komolyságot, és rengeteg munkát követel tőled. A rendszeresség, a tervszerűség az, ami a vágyott formába hozhat. A héten akciósan beszerezhetsz néhány szükséges sporteszközt is: pl. kényelmes futócipőt, új úszódresszt.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ez a hét minden szempontból zavaros lesz, nagy pácból menthetsz ki valakit. Lehetséges, hogy csak lelki támaszra van szüksége, de ez az átlagosnál több idődet és erődet teheti próbára. Ez akkor is így van, lesz, ha esetleg nem mondod ki. Ismerd fel és ajánlj segítséget! Megeshet, hogy az illető túl szerény, szégyenlős, vagy félénk ahhoz, hogy maga kérjen támaszt. Nemcsak neked lehet szükséged a barátaidra, nekik is lehetnek hasonló igényeik. Minden tetted jóváírják, így fáradozásod megtérül. Párban élőknél nyűgös hét mutatkozik, míg a szinglik csak úgy habzsolják az irányukba mutató rajongást.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA szerelem izgalmas hálójába sikerül belegabalyodnod. Kedveseddel muszáj lesz mindent jó előre megtervezni, különben örökké azon fogtok nyüglődni, hová menjetek, mit csináljatok. Kössetek kompromisszumokat, amibe ennek eldöntése belefér! Elmélyült összebújós esték és a hullócsillagok figyelése is, meg minden hasonló. Szingliként lehetséges, hogy várnod kellett, de mostanában rád talál a szerelem: végre az utadba kerül egy igazi, belevaló, mindenre nyitott férfi, vagy nő, aki őszinte lesz, a tenyerén hordoz, és kielégíti legvadabb vágyaidat is. Perzselő nyár vár rátok!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu