Heti horoszkóp Melittától 2017. június 3-tól 9-ig

Hogy biztosra menjünk… 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

Kosként szereted, igényled a felpörgetett életet. Ezekben a napokban lesz benne részed. Ha úgy érzed, hogy közelébe kerültél az igazinak, ne hezitálj, és ne is kéresd magad! Örülj, és merj boldog lenni! A körülmények kiválóan alkalmasak lesznek arra, hogy pozitív irányban változtass minden olyan területen, ahol ennek szükségét érzed. Már hétfőn olyan valakiről kapsz hírt, aki egykor nagyon sokat jelentett neked. Ma már azonban csak egy szép emlék, így még egy esetleges találkozás sem bolygatja fel az életedet. Ettől a kis közjátéktól függetlenül, a párban élő Kosok a napokban a megszokottnál ingerültebbek és türelmetlenebbek lesznek.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaNe ragaszkodj görcsösen a régimódi elvekhez! Semmi károd nem származik abból, ha ismerkedsz és bővíted a tapasztalataidat. Persze a normál határon belül. Ez az út vezet oda, hogy mielőbb megtaláld a számodra minden tekintetben megfelelő partnert. Az elkövetkezendő időszakban a szerencse is melléd áll, főként az érzelmek, a szerelem terén. Nem annyira az üzleti, vagy pénzügyi életben. De most nem is bántanak igazán anyagi problémák, így pontosan az életnek azon az oldalán mosolyog rád a szerencse, ahol arra szükséged van. A hét végén legfőbb elfoglaltságod, szépíted és csinosítod otthonodat. Remek passzban vagy, ezt tartsd szem előtt, ne engedd, hogy egy irigyed is elrontsa a boldogságodat!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A Jupiter segíteni fog, hogy minden megmozdulásodat sikerre vihesd. Te vagy az, aki imád kísérletezni, a szerelemben számodra fontos a szenvedély és a biztonság. Soha nem keseredsz el, ha valami nem úgy sül el, ahogy azt első percben gondoltad, leszűröd a tapasztalatokat, és bölcsen továbblépsz. Amennyiben lezárás alatt van egy már kihűlt kapcsolatod, segítsd az exedet jó tanácsokkal, hogy ugyanazt a hibát ne kövesse el mással, amit veled! Az újdonsült szerelem arcodra mosolyt csal, békében derűsen élhetitek meg a mindennapokat. Ha beosztottként dolgozol, és netán a munkahelyeden felajánlanak egy vezetői állást, nagyon alaposan gondold meg, mert az eddigi kollégákból és barátokból könnyen lehetnek ellenségek, ha nem tudod jól kezelni a helyzetet!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMint a Rákoknál szinte megszokott, a napjaid gyakran nagy pörgéssel, zajjal, vitákkal telnek, ezt már szinte a mindennapok tartozékaként könyveli el a családod és a környezeted. Nagy szerencséd van, hogy szerető emberekkel vagy körülvéve. A hét első napjaiban valami megmozdul benned, kicsit átértékeled az életedet, és rájössz, hogy nem szabad visszaélni mások türelmével és szeretetével. Igyekezz a téged körülvevőkkel békességet kötni, meghallgatni mások érveit is! Szerelmi életed boldogságát te alapozhatod meg, vagy szúrhatod el. Szinte minden tőled függ, a helyzet adott lesz. Amennyiben 50%-ban racionális maradsz és a másik 50%-ban szerelmes, akkor nem lesz semmi baj.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Az egész életed egy nagy titok. Ömlenek ki belőled a különféle praktikák és fortélyok, ember legyen a talpán, aki veszi a bátorságot, hogy egy egész életre veled maradjon. Most azonban, ha nincs még párod, már a nyár közepe felé Ámor nyila szíven talál. Magadra sem fogsz ismerni, olyan érzések törnek fel belőled, amiről eddig azt mondtad, hogy ilyen nincs is. Ha megvan ez az emberke, lazíts egy kicsit a mindennapi mókuskeréken, add át magad a várva várt érzéseknek és érzelmeknek. Nem szégyen bevallani, hogy boldog vagy végre. A régi barátok egymásnak adják a kilincsedet és ráadásul olyan új barátságokra, kapcsolatokra is szert teszel a napokban, amik hosszú ideig fognak tartani.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA Szűznek már a hét elejétől kellemes élményei lesznek, nagy meglepetésekben lehet része. Érzelmi életed felpezsdül, nem várt fordulatokkal lesznek teli a napjaid. Mivel rengeteg a munkád, a hét közepe felé igyekezz már a hét végét tervezgetni, hogy párodra, kedvesedre mindenképp legyen időd. Egyébként is szükséges van a kikapcsolódásra, de főleg, ha egy új kapcsolat van kibontakozóban, akkor még jobban tedd magad szabaddá. Némi testmozgást is iktass be a mindennapjaidba, még ha nem is jut többre időd, mint egy félórányi sétára, az is sokat számít. A baráti köröd hiányol, egyre gyakrabban keresik a társaságodat. Az ünnep alatt engedd, hogy magukkal rángassanak! Ne vond ki magad a társasági életből, hisz ez adja az erőt a mindennapokhoz.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Majd szétvetnek az érzelmek, a szenvedély, ezért úgy érzed, mintha kikelet lenne, és a szívedben az is lesz. Nagy lángolások és hatalmas érzések törnek rád, ha épp egyedül élsz, használd ki ezt a gyönyörű időszakot és élvezd az életet! Egészen biztos, hogy egyik pillanatban arra eszmélsz, ott áll veled szemben, akire már hosszú ideje vársz. Már az idejét sem tudod, mikor voltál ilyen boldog és megnyugodhatsz végre, mert amikor rád talál a szerelem, az maga lesz a biztonság és a boldogság, elképzelhetően egy életre. Ne keresd a hátsó szándékot, ne kutasd az okokat, ésszel bízz meg partneredben és oldódj fel végre. Úgy tűnik, most a napokban olyan munkát is el kell végezned, amihez nem nagyon fűlik a fogad. Ne úgy állj hozzá, hogy neked ez nem megy, hanem végy egy nagy levegőt, és a környezetedben lévők meglepődve tapasztalják majd, hogy rajtad nem lehet kifogni egykönnyen. Ezt még a saját javadra fordíthatod, ne hátrálj meg!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióCsak addig menj el, amíg nem okozol magadnak és másnak visszafordíthatatlan csalódást, és csak annyit vállalj, amennyit becsületes úton véghez tudsz vinni! Ez fontos. A Mars hatalmas energiát ad neked, a Vénusz hatására teljesen elégedettnek érzed majd magad. A nyár közepén szinte sorra adják a kilincset a jelentkezők, te pedig kiválóan kezeled a helyzetet. Élvezed, hogy körülötted forog a világ, és igen nagy megmérettetésnek teszed ki a jelentkezőket. A nyár végére választani fogsz, tedd végre egyszer az életben azt, amit a szíved diktál, légy merészebb! Teljes lesz a boldogságod, ennek most már rajtad kívül senki nem szabhat gátat. Itt az idő, hogy belásd, nem jó egyedül.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Töretlen hátszeledet a Merkúrnak köszönheted, és ettől sikert sikerre halmozhatsz. A sok zűrzavar után, most beindultak a dolgok, de ne feledd nem minden a pénz. Az anyagi javak nem érnek meg annyit, hogy a becsületed, vagy a pénztárcád bánja. Légy jó diplomata, és tervezd meg, készítsd elő a terepet, ha új vállalkozásba akarsz belefogni. A sors nem adja könnyen, de e hét során jó passzban leszel, így az eléd gördülő nehézségeket könnyedén le tudod győzni, csak maradj a realitások talaján! Társkeresésben kerüld a külsőségeket, inkább a belső emberi tulajdonságokat keresd! Ha van gyereked, mindegy hány éves, de szánj rá is időt, találkozzatok, beszélgessetek! Komoly probléma, vagy betegség nem fenyeget, de szakíts időt az aktív pihenésre és feltöltődésre is, mert ha így pörögsz folyamatosan, leeshetsz a lábadról.

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzinte egészen átalakul a szemléleted, az ízlésed, egész más dolgok fognak érdekelni és feldobni, mint eddig. Kitartóan keresed az igazit, persze, ha nem vagy még elkötelezett, és olyan eltökélt vagy, mint még soha. A Merkúr hatására teljesen fel vagy dobódva, tele vagy energiával és tervekkel. Áttérsz az egészséges életmódra, ez is a változás egyik jele. Ettől pedig olyan jó formába kerülsz, hogy minden sikerül, amit elgondolsz és szeretnél. Ez nyomja rá bélyegét jó értelemben az érzelmi életedre is. Egy közeli ismerősöd szívességet kér tőled. Noha kis szervezést igényel a dolog, de nyugi, mert belefér a hetedbe.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha biztosra akarsz menni, add át magad teljes egészében a pozitív gondolatoknak! Ne csak hidd el, legyél biztos a dolgodban, a szerencsédben, így szinte magadhoz édesgeted a boldogságot, és a rossz messzire el fog kerülni. A Jupiter mozgása eléd teszi a szerencsés történéseket, csak élned kell az adandó, remek lehetőségekkel. Az érzelmi életed a napokban olyan lesz, mintha állandóan bomba robbanna körülötted, izzik minden, a nagy lángolások időszakát éled. Egy idő után fejfájás figyelmeztet arra, hogy kimerülőben vannak tartalékaid. Szerencsére többféle módszer áll majd rendelkezésedre, hogy akár tetőtől talpig kicserélődj. Ezek közül egyik a napi mozgás melynek eredményes gyakorlatához sok türelem és kitartás szükséges. Ha már az első percben feladod, semmi hatásra nem számíthatsz.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakMunkában, ha nem találod a helyed, és nehezen érted meg magad a környezeteddel, tisztázni kéne annak okát. Ha veled van a baj, kérj segítséget, változtass magadon, de ha velük, még mielőtt megbetegednél, gyere el onnan! A csillagok állása szerint főleg az érzelmek, és a szerelem terén kedvez a szerencse. Számíts azonban arra is, hogy az igazi érzelmek elől nem fogsz tudni menekülni! Ha Ámor nyila eltalál, már nem igazán lesz módod hadakozni, válogatni. A hét nagy kérdése lehet a Halak számára, hogy a régi szerelmet megéri-e újraéleszteni, vagy tovább kell lépni. Ezt persze csakis te magad döntheted majd el, és nem az eszeddel fogsz határozni, hanem sokkal inkább a szívedre hallgatsz majd. Figyelj arra, hogy szokásodhoz híven, ne menj fejjel a falnak!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu