A Mars és a Vénusz akcióban! (Hirtelen nem is tudjuk, melyik befolyásával járunk jobban! 🙂 )

KOS [03.21-04.20]

kos

Szenvedélyes hét áll előtted. Nálad mindig a Mars pozíciója a legfontosabb. Jelenleg a szerelem a szépség jegyében jár. Számodra ez felpezsdülést ígér nemcsak magánéleti, hanem anyagi vonalon is. Minden, amihez nyúlsz, szinte lángra kap a benned dúló szenvedélytől. Valósítsd meg valamennyi ötletedet!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA Hold a jegyedben ténykedik, néhány napig megzavarhatja az ítélőképességedet. Mivel a Vénusznak is dolga van veled, elsősorban a szerelmi kérdések okozhatnak neked fejtörést. Olyan kapcsolatokban, ahol már korábban is feszült volt a hangulat, most viharfelhők gyülekeznek és az égzengés is kitörhet. Használd a nyugalmadat és intelligenciádat!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Elsősorban a társasági élet területén jeleskedsz. Stílusosan, egyedien viseled a ruháidat, de tudd, hogy az igazi vonzerőd onnan belülről sugárzik. Párkapcsolatban mutasd meg az akaratodat is! Baráti körben sokan állnak melletted. Gondolataid a helyes irányba visznek. Önbizalmad is egyre jobban alakul.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA születési jegyedben időző szerencsebolygó, a Jupiter kitűnő kapcsolatba kerül a Merkúrral. Nemcsak elbűvölő leszel, hanem okos is. Igazán kellemes hét lesz ez, hiszen a külcsín és a belbecs harmóniába kerül egymással. Ehhez a bolygókapcsolathoz csatlakozik az energiát adó Mars bolygó is. Egyre jobban fogod érezni magad.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A világ dolgait most már szűrő szemüvegen keresztül nézed. Korábbi óvatosságodat, aggodalmaidat félredobod, de azért az eszed a helyén marad. Jól akarod, és jól is fogod magad érezni. Ez a túlzott lazaság a hét elején a hivatásodban, munkahelyeden kisebb káoszhoz vezethet, de külföldi kapcsolatok, esetleg távoli lehetőségek felfedezése, fantasztikusan jó eredményeket hozhat. Járj mindig nyitott szemmel!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzEgy kis visszavonulás, a sebek nyalogatása most bizony naponta előfordulhat. Ez is lehet egyfajta megoldás. Nem érdemes mindenről vitázni. Szeretnél tiszta lapokkal játszani, de ez szinte lehetetlen, mert nem találsz fogadókészségre. Barátok, barátnők, bulik akadnak szép számmal. Kedved szerint élj a lehetőségekkel! Vigyázz, a kavargó társasági élet sok mindenről elvonhatja figyelmedet!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A Hold és a Vénusz változatos kapcsolatrendszert és óriási forgalmat ígér a társasági élet területén. Stabil párkapcsolatodban felkavarodik az állóvíz. Szükség van a Mérleg optimizmusára és intelligenciájára, hogy a valódi és fontos dolgokat elkülönítse a valódi állításoktól. Lesz feladatod bőven. Az biztos, hogy bölcsebben zárod a hetet, mint ahogyan nyitod.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSzerelem, szerelem, szerelem. Most már csak el kell tudnod fogadni a lehetőségeket. Ne gubózz be, bár most a legelszántabb akaratoddal sem tudsz tenni a rád törő érzelmek ellen. Fantasztikus a vonzerőd és olyan a kisugárzásod, hogy akárkit magadba bolondítasz. A szerelem nem jár egyedül. Vele érkezik a szenvedély is.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Érzelmileg nem állsz biztos lábakon. Szerencsére ez az érzés csak néhány napig tart. Mielőtt felfújnád a dolgokat, és önsajnálatba kezdenél, mélyedj el magadban. Utazgathatsz, sok szép és jót tapasztalhatsz. Vonzerőd is megnő, bevonzhatod magadnak a legjobb társat, ha nem kortyolgatsz egész nap. A sors lehet, hogy nem volt mindig kegyes hozzád, de mostantól rajtad áll vagy bukik minden.

 

BAK [12.21-01.19]

bakRendkívül jóindulatú vagy, így előfordulhat, hogy néhányan becsapnak, kihasználnak, hasznot akarnak húzni a tudásodból, a pénzedből. Mindezek ellenére kedved nem vész el. Úgy gondolod, ha megőrzöd a függetlenségedet, valós probléma, vagy bánat nem gördít eléd akadályt. Sokat foglalkoztat az otthonod szépsége, jó időszak, ha most rendezgeted át.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Fontos a csapatmunka. A Merkúr és a Mars jó esélyt ad, hogy megízleld milyen, ha nem csak magadra hagyatkozol. Sok döntést megkönnyít, ha megbeszéled partnereiddel a lehetőségeket. Nem kell azonnal elfogadni mások véleményét, főleg ha nem értesz azokkal egyet. Elképzelhető az is, hogy egy barátokkal tervezett utazás többe kerül, mint amit mondtak, esetleg amire számítottál, de csőd azért nem fenyeget.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNemcsak a Nap, hanem a Merkúr is segít, hogy szebb legyen a heted. Elsősorban arra lehetsz büszke, hogy amit kimondasz, azt komolyan is gondolod. A megvalósításhoz pedig kellő lelki és fizikai energia is a rendelkezésedre áll. Fontos párkapcsolati kérdés is a felszínre kerülhet. Most már nem halogathatod a nagy beszélgetést, a döntést.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu