A Skorpió az angyali üzenetekre figyeljen, az Ikrek az elengedésre. A Kosnak most különösen fontos szétválasztani a munkát a magánéletétől. Az Oroszlánnak pedig a természet üzeneteire lesz tanácsos figyelnie ezen a héten.

KOS [03.21-04.20]

kos

A baj ott kezdődik, ha nehezen választja szét a munkát és a magánéletet. Ennek komoly következményei is lehetnek. Igen kellemetlen, amikor közelállóval a fizetéséről kell alkudoznia. Sajnos be kell látnia, neki muszáj elkérnie azt, ami jogosan megilleti. Amennyiben van kapcsolata, sétáljanak, nézelődjenek, beszélgessenek sokat, mert a napi rutin, a sok feladat eltávolíthatja önöket egymástól! Időben még menthető minden.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaHa nem figyel, mostanában a legkisebb döntései is káros hatással lehetnek jövőjére. Sok az irigye, akik szándékosan akarják megvezetni, csakhogy önnek legyen rossz. Ezeket az embereket könnyen fel tudja ismerni, és gondolom, mondani sem kell, hogy mielőbb le kell építeni őket. Kreatív elméje pozitív hatásait megérezheti a héten, amitől szárnyalni fog. Ha kapcsolatban él, adjon bele apait, anyait, újítsa meg azt! Amennyiben még keresi az igazit, ne fáradjon bele, amíg meg nem találta! Minden új nap egy új esély.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Felejtse el mindazt, amit erre a hétre eltervezett! Spontán döntések, lépések jellemzik majd napjait. Munkában legjobb tudása szerint végezze a dolgát, ne másszon bele mások életébe, dolgába, foglalkozzon a sajátjával! Karrier fronton ismerje fel a jó lehetőségeket, és alkalmazza azokat. Pénze mindig lesz, a kérdés csupán annyi, hogy tartalékol is valamennyit, vagy csontig elkölti azt. Kapcsolatából, gondolataiból engedje el a volt szerelmét, másképp addig háromszögben élnek.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKönnyen elveszhet a részletekben az elkövetkezendő időkben. Sose tévessze szem elől a célt! Lehetősége nyílik arra, hogy a munkáján kívül önmagával is többet foglalkozzon. Pénz vonalon hirtelen szorult helyzetben találhatja magát, még az sem kizárt, hogy kölcsön kell kérnie, vagy hozzá kell nyúlnia a félretett pénzéhez. Jó dumája, kellemes megjelenése miatt mindenki a társaságát keresi, ami így is maradhat egy életen át. Persze az egyértelmű, ön dönti el, hogy kivel barátkozik.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Szinte mindent a racionális gondolkodásának köszönhet, de ne feledje, új impulzusokat is be kell fogadnia! A munka ezekben a napokban sem lesz könnyebb, de ön is tudja, az ember csak feladatai teljesítésével tud fejlődni. A hétvége harmonikus családi és párkapcsolati élményekkel is hozzájárul az Oroszlán kiegyensúlyozottságához. Angyali üzenet: Üzennek a hegyek, a fák, a szikla, és minden, ami természet. Feltöltik, új erőt adnak. Ismerkedjen velük közelebbről!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzEddig minden szívet meg tudott hódítani karizmatikus egyéniségével, bájával, intelligenciájával, legyen ez így továbbra is! Nincs miért elbizonytalanodnia. Semmi értelme megállni, vagy komolyabban irányt váltani. A sors felkínálja továbbra is a lehetőségeket, csak éljen velük! Angyali üzenet: Ha anyagi helyzetét illetően kishitű, kérjen segítséget! Küldje az ég felé kérését, rövid időn belül választ fog kapni.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Pénzügyekben eddig biztonsági játékosként élt, most itt az ideje annak, hogy magára is költsön. A Hold energiái most segítenek feloldani a félelmeket, de el kell fogadnia, hogy csalódás nélkül nincs haladás. Ne akarjon mindent azonnal, amiért megdobban a szíve, higgye el, megéri várni! Ha van olyan személy a környezetében, aki segítségre szorul, próbáljon meg neki támasza lenni! Sokszor egy jó szó is életet menthet.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióEz a hét az erőfeszítések jegyében telik. Köztudott, hogy minden sikernek ára van, legtöbbször verejtékes munka, küzdelem. Legyen elszánt, és ne hagyja eltéríteni magát! A csillagok üzenete mégis mélyebb, egyetlen üzlet sem lehet annyira fontos, hogy annak érdekében elhanyagolja az önhöz legközelebb álló embereket. Az arany középút az ön esetében is ajánlott. Heti angyali üzenet: Figyelje a belső hangot, mert minden nap üzen önnek valamit!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A frusztrációja miatt sok vitára számítson. Ha úgy érzi, hogy gyakori ez a probléma, lehetséges, hogy szakemberre lesz szüksége. Üzletbe mindig tiszta fejjel kell belekezdenie! Ne abból induljon ki, hogy mit és hogyan tukmálnák önre, annál inkább arra, hogy fogja-e tudni csinálni és egyáltalán akarja-e! Párkapcsolatában tegyen többet bele, utazzanak, törődjenek többet egymással! Ne féljen kimutatni az érzéseit!

 

BAK [12.21-01.19]

bakNem dől össze a világ, ha nem megy el mindenhova bulizni, ahova csak hívják. Munkában erőfeszítéseit siker koronázza, ne zárkózzon el megismerni új területeket, melyek mindig érdekelték. Pénzére a költekezésekre vigyázzon jobban, ne vegye meg feleslegesen a századik bóvlit is, miről ön is tudja, hogy sose fogja használni! Egy kollégája a munkában látja a nehézségeit és segíteni fogja önt, mindenféle hátsó szándék nélkül. Legyen vele kedves, barátságos!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ha lemond bizonyos teendőkről a héten, fontosabb feladatoknak csinál helyet. Munkában eddig visszafogta magát, így eljött az ideje, hogy bátran lépjen, keressen, tanuljon és alkosson. Amennyiben lakásvásárláson töri a fejét, nézzen és gondoljon át minden lehetőséget! Apropó, a szomszédok is fontosak, hogy kikkel veszi körbe magát. A szerelemben senki nem állíthatja meg, igazi, visszautasíthatatlan hódítóvá válhat.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakMegbánhatja egy régebbi döntését, amit már sosem lehet visszacsinálni. Ha van munkahelye, szinte elviselhetetlenné válik a stressz, mindenben ott a bizonytalanság. Amennyiben most keres munkát, egy kissé elkedvtelenedik, hogy nem kapkodnak önért. Ne feledje, önnek fontos keresni, és megtalálni azt a helyet, ahol jól is fogja érezni magát! Kapcsolati fronton nyitott a másik nem iránt, amit sokan megéreznek a környezetében.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu