Heti horoszkóp Melittától 2017. szeptember 30-tól október 6-ig

Húha! Érdemes lesz figyelnünk a csillagközi suttogásra ezen a héten is!

KOS [03.21-04.20]

kos

Erotikus fantáziája kifogyhatatlan, tehát nem korlátozódik szerelmi élete a négy fal közé. Szereti, ha bevállalós a partnere is, aki inspirálja őt szexuális vágyainak kiélésére. Őszinte és érzékeny, emellett vicces és izgalmas partner. A horoszkóp szerint ebben az időszakban hatalmas áttörést érhet el mind a karrierben, mind a személyes fejlődése terén. Az önt körülvevők felajánlhatják a segítségüket, amit nem érdemes elutasítani. A kisebb akadályok, nehézségek leküzdését követően megerősödve fejezhet be a hetet.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaElőfordulhat, hogy tesztelés céljából különféle furfangokat, cseleket talál ki, ami nem biztos, hogy jól sül el. A bizalom ugyanis alapvető szempont egy párkapcsolatban. A Bika azonban biztosra akar menni, hiszen ő egy hűséges típus, és párjától is ezt várja. Az egyedülállók most bátran ismerkedhetnek. A párkapcsolatban élők harmóniát, békét és jóllétet tapasztalhatnak. Az ősz számos izgalmas lehetőséget tartogat a Bikák számára. Olyan ajánlatot kap, amit nem tud visszautasítani. Ez persze áldozatokkal is járhat.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A szerelemben hajlamos a másik feletti uralomra. Ha valami nem az elvárásai szerint alakul, hajlamos az arrogáns viselkedésre is. Ha azonban támogatják, és érzi, hogy párja elfogadja őt, akkor életerőt és szenvedélyt visz a kapcsolatba. A horoszkóp szerint az őszi hónapok a kapcsolatok jegyében telnek. Néhány nehézségbe beleütközhet ugyan, de semmi igazán komoly gond nem lesz. Bármilyen komplikáció érett kommunikációval, vagy kompromisszumkészséggel megoldható. A karrier terén végre elérheti céljait. A pozitív hozzáállása a magánéletére is kivetül.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákMivel magas körökben forog, fontos számára, hogy kísérője reprezentatív külsővel rendelkezzen. Igen ritka, hogy egy Rák ne egy feltűnően csinos partnert válasszon. A szerelemben mindent megad társának, de elvárja, hogy társa mindenben alkalmazkodjon hozzá, szinte alárendelje magát neki. Ha valaki ellenszegül, akkor parancsolgató stílusra válthat. Sokáig keresik az álomfoglalkozást. Mindig megfelelő motivációra és rajongásra van szükségük. Egy idő után azonban beleunhatnak a munkájukba, és nem okoz problémát a váltás sem számukra, ha nem kellően elégedettek.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Mivel tudja, milyen sokan odavannak érte, hajlamos elkényelmesedni a kapcsolatban, hiszen számára nincs túl nagy tétje az aktuális kapcsolatnak, úgyis van száz másik jelentkező. Hajlamos arra, hogy elbízza magát. Ha megsértődik valamin, akkor megeshet, hogy érezteti párjával, hogy bármikor szélnek eresztheti. Ne legyen önző, és ne csak önmagára gondoljon! Vigye el a párját vacsorázni, vagy hívja meg a barátait is néha egy italra! Próbáljon meg egy kicsit visszaadni abból, amit másoktól kap! Karrier vonalon ezen a héten főleg a kereskedők, egészségügyben, gyermekintézményekben dolgozók örvendenek nagyobb szerencsének, elismerésnek, ami céltudatosságuknak és állhatatosságuknak köszönhető.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA szerelemben igazi kincs a Szűz, hiszen rendszeresen szereti meglepni valami aprósággal kedvesét. Figyeli kívánságait, kényezteti, szeretgeti. Ha valakibe beleszeret, akkor mindent megtesz a kedveséért. Szelíd, békés jegy, akivel kellemes az együttlét. Harmóniára és biztonságra törekszik, tökéletes szerető, és támasz a bajban. Válás esetében sok időre van szüksége, amíg el tudja engedni kedvesét, és fel tudja dolgozni a történteket. A munkáját jól látja el. Használható alkalmazott, mert az olyan hibákat is észreveszi, amit mások nem látnak meg. Mindent ki akar próbálni, és fontos számára a gyakorlatiasság.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Ne legyen szomorú, vagy ideges, csak azért, mert nem sikerül egy feladatot teljesítenie! Ez bárkivel előfordulhat. Figyeljen oda magára és a testének jelzéseire! Ne hajtsa túl magát! Legalább hétvégén maradjon otthon és pihenje ki a fáradalmait, majd új erővel kezdjen az új héthez! Mivel szeret kísérletezgetni, örömét leli az ismerkedésnek, a spontán aktusoknak bárhol, bármikor. Mivel folyton izgalmakat keresi, hajlamos hamar megunni partnereit. Csak egy hozzá hasonló, olykor lázadó, de színes egyéniség tudja hosszú távon megfogni.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA szerelemben nem siet el semmit, lassan alakul ki benne a kötődés. Ha azonban bizalmát elnyerte valaki, akkor számíthat a maximális hűségére. Ha egyszer kimondta az igent, akkor azt nem fogja egyhamar felülírni senki és semmi. Amilyen időintervallumba szeret bele valakibe, olyan sok időnek kell eltelnie ahhoz is, hogy kiszeressen a másikból. Rendkívül megfigyelőképességének köszönhetően rögtön felismeri az adott helyzetekben rejlő eshetőségeket. Kedveli a szabadságot, aminek következtében igen nehéz befolyásolni önt. Nagy hibája viszont, hogy sokszor hirtelen dönt, és nem ad elég átfutási időt a dolgainak.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Kedves, jópofa, vidám alkat, aki függetlenségi mániája mellett nagyon tud szeretni. Tudja, hogy nem könnyű őt elfogadni, ezért igen hálás annak, aki mégis mellette marad. Ha nem is minden percét tölti a kedvese mellett, azok a pillanatok, amikor jelen van, emlékezetesek és nagyon, nagyon intimek. Ezen a héten mindenből megtalálja a kiutat, soha nem esik pánikba. Külsejére is sokat ad, hiszen fontos, hogy mit gondolnak önről. Ösztöneire hallgatva, sokszor igyekszik elérni, hogy nélkülözhetetlenné váljon a környezete számára.

 

BAK [12.21-01.19]

bakÉrzéki késztetéseit hiába szeretné lecsendesíteni, azok minduntalan legyőzik őt. Nem is érdemes viaskodni velük, jobb, ha kiéli magát a Bak típus. Az elfojtások testi és lelki problémákhoz vezetnek. Ezen a héten is új dolgok iránt mindig nagy érdeklődést tanúsít, az eltervezett feladatokat pedig biztosan véghez is viszi. Viselkedése sokszor kiszámíthatatlan, és a hirtelen kitöréseivel félelmet kelthet másokban. A mostani hét alkalmas arra, hogy az őszi verőfényben elmélázva gondolkodjon önuralma megerősítésén. Mielőtt nagyobb bajba keveri magát.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Kellemes ember. Valamiféle varázslat lengi körül. Az ember észre sem veszi, máris az ujjai közé csavarta. A szerelemben szeret lángolni, szenvedélyei azonban néha meggondolatlan cselekedetre késztethetik. Olyan kalandokba is bele sodródhat, amelyeket később megbán, vagy nagy árat fizet értük. Teljesítménye változó, egyszer fenn, egyszer lenn. Vezetőként, alkalmazottként is megállja a helyét, mert tele van életerővel, új elgondolásokkal, és sosem fárad el. Ezen a héten a kötöttségeket rettentő rosszul viseli.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA szerelemben is, mint az élet más területein, jellemző rá a kötelességtudó viselkedés, ami azonban sajnos néha az érzelmek kárára mehet. A sok magára vállalt rakomány miatt (ez lehet múltbéli, de akár a jelenből is) nem mindig marad energiája a kedvességre, és sokszor tűnhet érzéketlennek és mogorvának. Gyakran megtörténik, hogy valakit a bizalmába fogad, mint most is, aztán egyik pillanatról a másikra átlátja a sumákságot, s kihűlnek a legmélyebb érzései is. Aki Halakkal kezd, tudnia kell, hogy nem lehet kalitkába zárni, ha meg akarja őt tartani, ébernek és tettre késznek kell lenni.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu