Heti horoszkóp Melittától 2018. február 17-től 24-ig

Álmok álmodói, realista világnézők! Nézzük, kinek, hogy alakulnak a dolgai a héten!

KOS [03.21-04.20]

kos

Úgy tűnik, az utóbbi időben szerelmi életed defektet kapott, és leeresztett. Sokkal inkább hasonlít egy csendes tóhoz, mint egy áradó patakhoz. Törj ki ebből a taposómalomból, tegyél azért, hogy változzon a helyzet! Kicsit nagyobbak az anyagi igényeid, mint amit megengedhetsz most magadnak. A költekezéseidet, programjaidat a pénztárcádhoz kellene igazítanod, nem pedig barátaid tömött pénztárcájához!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaAzok az ártatlan flörtök, amelyek eddig nem zavartak, most végtelen, egyben értelmetlen vitákhoz vezethetnek. Viselkedésed miatt ne csodálkozz, ha szerelmed folyamatosan ellenőrzés alatt tart, lesi minden mozdulatod! Ha szabin voltál, vagy most készülsz rá, nem lesz könnyű a heted. Sok lesz az otthoni munkád, amúgy is mindenki téged ugráltat. Ne ess kétségbe, egyedül te vagy az, aki bírod a tempót! Jól csinálod és még látszata is van.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ha mások nevetségesnek, vagy irreálisnak tartják álmaidat, akkor se add fel! Inkább állj készen arra, hogy áldozatot hozz értük! Ha valóban akarod, bármit képes leszel megvalósítani. Ez nyilván azzal is jár, hogy életed más területei, vagy bizonyos személyek háttérbe kerülnek egy időre. Ha még mindig egy apró, vagy nem is olyan kicsi szerelmi sérelmen rágódsz, teljesen fölöslegesen teszed. Inkább azon gondolkodj, miért is érinthetett ez az egész téged ilyen rosszul!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákA karrierterveid remekül alakulnak, viszont rugalmasnak kell lenned, hogy az új lehetőségeket száz százalékosan ki tudd használni. Sajnos munkálkodik a háttérben pár ellendrukker, ezért kizárólag csak az illetékesekkel oszd meg a részleteket! Lélegzetelállító a kisugárzásod. Ha nem tapasztalod, hogy sokan érdeklődnek irántad, annak az lehet az oka, hogy nem mernek le, vagy megszólítani. Akitől bármit is akarsz, légy te a kezdeményező! Persze, csak diszkréten.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Végre kicsit megerősödsz anyagilag. Vastagabb lesz a pénztárcád, és megengedhetsz magadnak pár régóta vágyott holmit. Azért az intenzív web shoppingot ne kapkodd el, legyél óvatos! Elsősorban az anyagok minőségével, és a méretezésével lehetnek gondok! Időnként mindenkinek vannak olyan periódusai, amikor valahogyan elveszíti a célt a szeme elől. Nyugodtan gondold újra az életedet, készíts számvetést, válassz új irányt, ha azt érzed helyesnek! A hibás fájlokat meg töröld!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzKitűnő formában leszel, ha nyilvánosan kell beszélned, előadást tartanod, prezentálnod, vagy késhegyig menő szakmai vitát folytatnod. Tátott szájjal figyelnek majd! Használd jól a kommunikációnak eme szerencsés időszakát, ezzel együtt lehetőség szerint bővítsd kapcsolatrendszeredet is! Nyaralás során a Szűz bohém életvitele sokba kerül, e hónapokban valószínűleg mélyebben a zsebedbe kell nyúlnod. Egészség: figyelj jobban az ételekre, mert manapság gyorsan romlik minden! A népi gyógyászatban hasmenés ellen a kökénybogyót használták.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Kivételesen olyan kritikát kapsz a munkáddal kapcsolatban, ami nagyon elgondolkodtat. Nem szoktál ennyi ideig töprengeni, ha minősítik a melódat, de most egészen kellemesen profitálhatsz belőle. Szerelemben egy házas férfi/nő verheti ki nálad a biztosítékot. Nagyon bejön neked. De azzal legyél tisztában, hogy a sors egyszer visszajuttatja hozzád, amit mással műveltél! Fontos: újabban a környezetedben élő rossz nyelvek vettek a szájukra. Még az is lehet, hogy nagy ráértükben, mondvacsinált okkal feljelentenek.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióAkár keresed még, akár elkötelezted már magad az igazi mellett, meg fogod tapasztalni, hogy érdemes mindent beleadni abba, amiben az ember boldog tud lenni. Párban élőknek ez a hét kizárólag akkor hozhat csalódást, ha a párkapcsolati problémák megoldása helyett a homokba dugják a fejüket. Társat keresők legjobb esélyei szórakozóhelyen, közösségben és interneten mutatkoznak. Futó kalandok sora után jöhet a várva várt, mindent elsöprő, izzó szerelem.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Laza flörtökben lehet részed, akár kapcsolatban vagy, akár még keresed az igazit. Nyisd ki azt az ajtót, amin most sokan fognak kopogtatni, majd teszteld a számodra legszimpatikusabb érdeklődőket! Csak így fogsz tudni jól választani. Ha párkapcsolatban élsz, a szerelmi háromszög szinte garantált, s te döntesz majd, hogyan tovább. Párban élőknek nem lesz könnyű dolguk, mert bár jónak mondható kapcsolatuk, de az elégedettség nem teljes, így könnyen mellékvágányra tévedhetnek.

 

BAK [12.21-01.19]

bakKedves Bak! Többször merülhet fel benned a vágy: milyen jó lenne, ha se rokona, se ismerőse nem lennél senkinek. Éppen a közelállók azok, akik miatt nehéz helyzetbe kerülhetsz, akik miatt kínosan érezheted akár több hétig is magad. Némi életmódváltozás hozhat megoldást. Mozdulj ki kicsit otthonról, ha bulizol, akkor fantasztikus formában leszel, sokak szemében rendkívül kívánatos vagy, ami új erőt ad neked! Arra ügyelj, hogy barát magánéletébe ne avatkozz bele, mert újabb haragosokra találsz! Ha gyermeked beszélni szeretne veled, legyél az, aki meghallgatod és, olyankor tedd félre az egódat!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Ragyogó hét vizsgára, felvételire, állásinterjúra. Az életedben olyan változások történhetnek, amelynek hatására egészen másként látod az univerzumot. Bátran tervezgethetsz, mert az álmok valóra válásának hetét alapozod meg. Amennyiben jogi ügyed van, ennek a végére is pontot tehetsz. Viszont ami meglep, az a rosszindulat, az irigység. Még az is lehet, hogy olyan hibáért vonnak felelősségre, amelyet nem te követtél el. És bizony lesznek olyan megnyilvánulások, amelyek egyértelművé teszik, milyen sok az irigyed. Ebből sokat tanulhatsz.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakHa munkáról, karrierről van szó, akkor egyetlen rossz szavad sem lehet. A sors olyan helyzetbe hozhat, amely miatt irigyeid száma hirtelen megduplázódhat. Rendkívüli kreativitás lehet rád a jellemző, amikor a legnehezebb feladatokat is megoldhatod. Illetve ennek az ötletességnek majd a továbbiakban is hasznát veheted. A párkapcsolatban fontos, hogy amit korábban eldöntöttél, ahhoz tartsd magad. A barátaidat se hanyagold el! Ha őszintén gondolod, hogy jól érzed magad a társaságukban, akkor ne feledkezz meg róluk!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu