Heti horoszkóp Melittától 2018. február 3-tól 9-ig

Kedves Bika, ha már kezdik zavarni a gyakori hangulatváltozásai, legyen még türelemmel egy kicsit: ezeket a Hold állásának köszönheti. Az Oroszlán nagyon ügyeljen a testi és szellemi egészségére – a sokféle inger feldolgozásának (ami mostanában éri) engedjen feldolgozást! Hát…, ezen a héten se fog senki unatkozni! 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

Igen fontos, hogy megtalálja életében a harmóniát, az egyensúlyt, az aktív és passzív időszakok, a munka és pihenés között. Amikor csak teheti, lazítson, élvezze az élet adta örömöket! Most végre felhívhatja magára egy régóta kinézett személy figyelmét. Amennyiben sikerül beszélgetni, ragadja meg az alkalmat és hívja meg valahova! A döntését ne sürgesse, türelmesen várja ki, amíg igent mond önnek!

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaGyakori hangulatváltozásainak a Hold az oka. Uralkodó bolygója jegyváltása miatt hol a fellegekben, hol a pokol bugyraiban leledzik. Ideje, hogy ezeket a hullámzásokat megtanulja végre kezelni. A hét első felében a meditáció, másodikban a sport segíthet a legtöbbet. Váratlanul érdekes vendég toppanhat be otthonába. A látogatásnak célja van, amin ön is meglepődik, mert nagy valószínűséggel a szívügyek és a szenvedély dominálnak benne.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Mozgalmas időszaka lesz. Főleg hét elején nem ismer akadályt. Ezért ha bármilyen változtatáson töri a fejét, mostanra időzítse! Ha kell, váltson aktívabb életmódra, sportoljon többet, aztán pihenjen csak! A hét második felében a szerelem kerül előtérbe. Vagy vessen véget a mostaninak, vagy próbálja meg újra feléleszteni a tüzet! Most még ön dönthet. Ha kifut az időből, az események el fogják sodorni.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákKéretlenül törhet fel minden olyan vágy, külső és belső konfliktus, amit begyűrt magába az elmúlt időszakban. Ez a mostani periódus egy komoly tisztulási folyamatnak ad lehetőséget, ne álljon ellen! Arra azonban nagyon figyeljen, hogy ne az indulat vegye át az irányítást! Bizonyos meghívások mostanság nem biztos, hogy hátsó szándék nélküliek. Most még nem tudja átlátni, kinél mi a motiváló erő, de hallgasson a megérzéseire!

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Sokféle erős inger éri, amit fontos lesz feldolgozni, úgy mentálisan, mind fizikailag egyaránt. Amikor csak teheti, próbáljon meg mozogni, legyen sokat friss levegőn, és kevésbé bosszankodjon olyanon, amin úgysem fog tudni változtatni! A vásárlásoknak, a szórakozásnak és a szerelemnek kedvez az e heti bolygóállás. Bármelyiket választja, jól jár vele. Fontos: az első kettőt ne vigye túlzásba!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűz Olyan információkat oszthatnak meg önnel, melyekből hasznot húzhat. Addig üsse a vasat, amíg meleg, ragadjon meg minden lehetőséget! Testi tünetei visszavezetik a lelki okokhoz, azokat keresse, ha megoldást akar! A Jupiter most életének megértésére, dolgai rendezésére irányítja a figyelmet. Gondolja át terveit, készítsen egy átfogó képet arról, amit szeretne elérni. A megvalósításhoz szükséges időről se feledkezzen meg!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Szép és jó dolog, hogy dolgozik, hogy másokkal foglalkozik, de üdvös lenne, ha minden napra beiktatna pár órát, amiben csak saját magával törődik. Találkozás a barátaival, kávézgatás, séta a természetben. Jó lenne visszatalálni önmagához. Költekezésre csábítják a kirakatok és a szép holmik. Nézze át havi terveit, és azokból meglátja, most másutt van helye minden forintnak.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA Nap megvilágítja életét, egészségi állapotának aktuális helyzetét. Szükséges, hogy figyelemmel kísérje teste, lelke jelzéseit, reagáljon rájuk és gyorsan változtasson azon, amit szükségesnek tart. Most családja, rokonai és a pénz dominálnak. Ne tegyen elhamarkodott ígéreteket, különösen akkor ne, ha saját maga is össze van zavarodva. A gyerekekkel legyen türelmes. Különösen azokkal, akiknek problémájuk van.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Tegyen le mindenféle megfelelési kényszert és kizárólag azzal foglakozzon, amivel kell, és ami jó önnek! Kedden és szerdán hevesebben reagál környezete ingereire, könnyebben felizgatja magát, gyakoribbak lehetnek a hangulatingadozások. Tanúsítson kivételesen nagy önuralmat! Mások véleményét, tetteit ne kritizálja! Álláspontját, ha kell, rejtse véka alá! Nem kell még több ellenséget összegyűjteni, így is van éppen elég.

 

BAK [12.21-01.19]

bakHa bármilyen egészségügyi gondja van, legalább egy évet érdemes visszamenni az időben és jó alaposan végiggondolni, milyen trauma érte! Rá fog jönni a probléma okára, és saját erővel, plusz orvosi segítséggel megoldhatja azokat. Szívességre kérhetik barátai, ismerősei. Ez valamely közösségi munkában való részvételt is magában foglalhat. Bak hölgy fektessen nagyobb hangsúlyt megjelenésére! Menjen el egy szépségszalonba, készíttessen új frizurát, vegyen valami új ruhát!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Sose tartsa magában problémáit, negatív gondolatait beszélje meg egy erre alkalmas megértő baráttal, szakemberrel! Legyen minél többet friss levegőn, sétáljon, amikor csak teheti. Adjon lehetőséget magának, hogy ki tudjon tisztulni és fel tudjon töltődni! A napokban, egy összejövetelen, izgalmas emberek társaságában forgolódhat, akik hasonlóan vélekednek a világ dolgairól, mint ön.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakIdeje lenne túlérzékenységét némi önfegyelemmel csökkenteni! Különben mindig talál ürügyet, hogy szegény, sajnálatra méltó üldözöttnek tekintse magát. Előfordulhat, hogy új pozíciót ajánlanak fel önnek, melynek vonzata egy rövid átképzéssel jár. A Mars feltölti energiával, erőt ad ahhoz, hogy változtasson azokon a dolgokon, amiről úgy érzi, hogy már beérett. Ez nem csupán elhatározás kérdése, ki kell lépnie a komfortzónájából. A napi sport mellett a táplálékbevitelét is szem előtt kell tartania!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu