Heti horoszkóp Melittától 2018. január 13-tól 19-ig

Vénusz jött, látott és üzent! 🙂

KOS [03.21-04.20]

kos

Ha szerelemről ábrándozik, de nem tesz egy lépést sem érte, akkor semmi nem lesz belőle! Legyen konkrétabb! A kisugárzásának köszönhetően, több mint valószínű, most sem fogják kikosarazni. Hogy ez a vonzódás hosszabb távon is tartósnak bizonyul-e, az csak pár hónap múlva fog kiderülni. Munkában idegesítőnek tartja mások nyavalygását, úgy gondolja éppen elég a saját baja. Teszi a dolgát, szereti véghezvinni a megkezdett dolgokat és kerüli a hátráltató embereket.

Vénuszi üzenet: Az eddig meghozott áldozatok, rövidesen meghozzák a várt eredményt.

 

BIKA [04.21-05.21]

bika Ez a hét tele lesz fontos eseményekkel. Először úgy tűnhet, hogy az emberek ön és a családja ellen fordulnak bizonyos ügyek megítélésében, de végül kiderül, hogy mindannyian jót akarnak. Ha nehéz tisztán megítélni egy helyzetet, ne legyen rest segítséget kérni olyantól, akiben maximálisan megbízik! Munkában most csak az okos, hosszú távú tervezés segíthet, hogy megőrizze higgadtságát a rengeteg teendő láttán. Néha a saját szűkebb területén túlra is kell tekintenie, hogy átlássa a nagyobb kapcsolódásokat.

Vénuszi üzenet: Az intenzív életmód hatására könnyen kimerül a szervezete, ezért fokozottan ügyeljen az egészséges életritmusra!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Ne most kezdjen el kételkedni a képességeiben! Óvatos viselkedése miatt kihagyhat néhány érdekes lehetőséget. Barátai minden körülmények között támogatni fogják. Az életben sok minden változhat, de biztos vagyok benne, hogy megtalálja a módját, hogy hasznot húzzon belőle. Hosszabb távon az is javára válik, ha a kínálkozó körülmények között talál egy új tanfolyamot, vagy továbbképzést. A most kapott tudás új ajtókat nyithat meg. Számítson arra is, hogy az igazi érzelmek elől nem fog tudni elmenekülni! Amennyiben Ámor nyila eltalálja, már nem igazán lesz módja hadakozni, váltogatni.

Vénuszi üzenet: Néha ki kell lépni a megszokottból, és új területeket kell felfedezni.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAz egyre tornyosuló megoldatlan problémák kezdik lemeríteni az immunrendszerét, emiatt nehezen képes ellenállni a fertőző betegségeknek. Sok pihenésre van szüksége. Ez nagyon nehéz lehet, különösen azok számára, akik a szakmai eredményekre összpontosítanak. Ahhoz, hogy üzleti sikert érjen el, bizonyos helyzetekben kockázatot kell vállalnia. Kíváncsi természetének sok kalandot, futó viszonyt köszönhet. Mindig új élményekre van szüksége, az unalmas kapcsolatokból nagyon hamar kiábrándul. Ezen a héten az őszinte érzelmi kapcsolatok játsszák önnél a központi szerepet. Ha új partner van a láthatáron, mindig tudja, mire vágyik, és mi az, amit szívesen kihagyna az életéből.

Vénuszi üzenet: A segítség mindig onnan érkezik, ahonnan nem várja.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Szüksége lesz a határozottságára, ha nem szeretné, hogy a környezete kihasználja. Eljött az ideje, hogy végre a sarkára álljon, és szóvá tegye, ha valamivel nem ért majd egyet. A régebben kitűzött céljaihoz egyre közelebb kerül. Ami először irrelevánsnak tűnt, most már csak egy karnyújtásnyira van öntől. A hét vége felé kisebb kommunikációs zavarok léphetnek fel olyan emberekkel szemben, akiket néha félreért, vagy akikkel többször került már sor vitára.

Vénuszi üzenet: A tapasztalatok bőségesek, meg kell tanulni napi szinten alkalmazkodni a helyzethez.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzLesznek olyan helyzetek, amelyben tehetetlennek érzi magát, és azt hiszi, nem képes befolyásolni az események kimenetelét. Higgye el, Ön nélkül is minden pozitív irányba mehet, felesleges ráfeszülni bármire is. Változtasson a dolgaihoz való hozzáálláson, mert nem húzhat el mindent egyedül a hátán. Talán az lenne a legjobb, ha néha megpróbálna hátradőlni, és csak akkor pörögne fel, amikor szükséges. Minden feladat, vagy munka, amivel ebben az időszakban bízzák meg, pusztán szilárd elhatározásának köszönhetően készül el sikeresen, de örömét nem leli bennük. Ez is egyfajta állapot, felismerés, amit meg kell élni.

Vénuszi üzenet: A diplomatikus oldala kell a vitákhoz, a kitartása a bizonyításhoz.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Előfordul, hogy nem akar reflektorfénybe kerülni. A következő napokban mégis ön lesz a főszereplő a munkahelyén, illetve a családon belül is. Olyan tárgyaláson kell részt vennie, ahol az ellenérdekeket közelítik. Meggyőző ereje és diplomáciai érzéke révén ez többnyire sikerül. Bár köztudottan lágy szíve van, most se hagyja, hogy kihasználják! Figyeljen arra a belső hangra, ami utal arra, ha baj van. A támogató és akadályozó erők egyensúlyban vannak egész héten, ne aggodalmaskodjék, mert nem fog elrontani semmit.

Vénuszi üzenet: A tél vége, és a tavasz a munkához kötődő feladatok ideje lesz, míg a nyár a lazításé.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióÁtmeneti állapotot jeleznek a bolygóállásai, amelyben még nem tudhatja pontosan, hogy merre orientálódjon. Túlzott kritikusság és hűvös tárgyilagosság biztosan árthat az emberi kapcsolatainak. Nincs akadály, melyet nem képes átugorni és nincs az a szív, amit nem tud meghódítani. Ne feledje, nyerő szériában van, használja ki, töltődjön!

Vénuszi üzenet: A korábbi önmarcangolás helyett most határozott lépéseket tehet a helyzet normalizálására.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A munka és magánélet közötti egyensúly megteremtése játssza ezen a héten a legfontosabb szerepet. Ideje lendíteni egyet a karrierjén, majd többet foglalkozni szeretteivel. Rövidesen szókimondóbb lesz, ami által nő a tekintélye. Fontos lenne még megemlíteni, tisztázza magában, mi fogja a későbbiekben motiválni, mi az, ami feltölti és nem utolsósorban, ami előrébb viszi. Határozottabb fellépéssel minden ajtó kinyílik ön előtt, érzéki kisugárzásával most azt a személyt is meghódíthatja, aki eddig ellenállást tanúsított. Bízzon a sikerben!

Vénuszi üzenet: Bármit szeretne, azt válassza, amivel érzelmileg azonosulni tud.

 

BAK [12.21-01.19]

bakMiután jó sok alvással kipihente az előző év végének fáradalmait, érzelmi hullámvasút következik. Átél mindenfélét, a szerelem iránti kétségbeesett vágyakozástól egészen addig, hogy nagyon szeretne egyedül lenni. Meg kell tanulnia, az élethez az is hozzátartozik, hogy időnként alkalmazkodjon, és ne mindig azt tegye, ami belső igényeinek és meggyőződéseinek megfelel.

Vénuszi üzenet: A válasz, amit keres, a csendben rejlik, abban hallja meg azt.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Miközben ön körül alig bírják az iramot, mindent egybetart. Az érzelmi viharok közepette. 16-a után a Nap hatására helyreáll az egója, beleértve az önbizalmát is. Hajlandó lesz kockázatot vállalni és lázadni a korlátok ellen. A Mars különleges erővel ruházza fel, 17-től főleg a kommunikáció területén. Ha nem biztos a dolgában, inkább használjon csiszolt szavakat, mert különben agresszívnek tűnhet minden jó szándéka. Vénuszi üzenet: Tervei már megszülettek, csak végre kell hajtani azokat.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakEzen a héten a Szaturnusz szextiles uralmi cseréje éppen a megfontolt, a szellemet serkentő belső építkezéshez, cselekvéshez teremt kedvezőbb feltételeket. Szerelmi életében továbbra is a legnagyobb kérdése az lesz, hogy vajon szeret-e, és ha igen mennyire? Aggódni nem érdemes, mert a Jupiter mozgása szépen, lassan Ön elé teszi a szerencsés történéseket, csak élnie kell az adott lehetőségekkel.

Vénuszi üzenet: Minden azon múlik, hogy mennyit tesz érte.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu