Heti horoszkóp Melittától 2018. január 20-tól 26-ig

0
1004

Az Oroszlán csábereje határtalan (de azért vigyázzon azokkal a tűzben tartott vasakkal!), a Bak pedig készüljön: mert egy titkos hódolója csak az alkalmas pillanatra vár, hogy a fényre lépjen! Kedves Mérleg hölgy, az ön nyakában nem túl sok a kolonc? Itt az idő lerázni!

KOS [03.21-04.20]

kos

Minél jobban sikerül megválogatnia maga körül az embereket, annál jobban eltávolodik a problémák keszekusza, áttekinthetetlen gyökerétől. És így valahogy tisztábban is láthatja azokat. Amennyiben van lehetősége, jó lenne, ha néhány napra elutazna partnerével, kicsit kimozdulna a megszokott mókuskerékből. Amennyiben új kapcsolat van kialakulóban, hogy ez a vonzódás hosszabb távon is tartósnak bizonyul, az csak jó pár hét / hónap múlva fog kiderülni. Munkában idegesítőnek tartja mások nyavalygását, úgy gondolja éppen elég a saját nyűgje, baja.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaVégre ki tudja mondani azt, amit eddig csak önmagának fogalmazott meg, hogy mennyire szereti partnerét és, hogy mennyire fontos neki. Az új év tempója nemcsak mesterséges, hanem szívből jövő tüzeivel melegíti a családi tűzhelyet. Minden oka megvan arra, hogy boldog legyen és ragyogjon. Ha új partner van a láthatáron, mindig tudja, mire vágyik, és mi az, amit szívesen kihagyna ezután az életéből. Fontos: a napokban kerüljön mindenféle pénzügyi hitelfelvételt! A pénzintézetek kapzsisága határtalan, kiforgathatják önt az utolsó fillérjéből is.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Két opció közül kellene választania, ám komoly döntést hozni önnek soha nem könnyű. Hallgasson a szívére és az ösztöneire! A túlzott kritikusság és hűvös tárgyilagosság biztosan árthat az emberi kapcsolatainak. Kedvesével várható ugyan egy apróbb vita, ami jó kis edzés lesz a kapcsolati kommunikációjukban. Ha nincs párja, egy kis félreértés sodorja össze egy férfival/nővel, akivel az első perctől egy hullámhosszon lesznek.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákHosszabb távon az is javára válik, ha a kínálkozó körülmények között talál egy új tanfolyamot, vagy továbbképzést. A most kapott tudás új ajtókat nyithat a távlatokban. Ha nehéz tisztán megítélni egy helyzetet, ne legyen rest segítséget kérni olyantól, akiben maximálisan megbízik! Munkában most csak az okos, hosszú távú tervezés segíthet. Szerelmi élete javulóban van, akkor is, ha valamit helyreállít és akkor is, ha új kapcsolatba szándékozik kezdeni.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A Vénusznak köszönhetően végre a harmóniáé lesz a főszerep a párkapcsolatai terén. Amíg előszeretettel keveredett rengeteg konfliktusba, és többnyire ön provokálta ki a párjánál a veszekedést, végre ön lesz az, aki először lobogtatja majd a fehér zászlót. 2018 pedig ugyanúgy fog kedvezni a tartós párkapcsolatban élő Kosok számára, mint azoknak, akik csak egy röpke flörtre vágynak. A csábereje ugyanis észrevehetetlen lesz az ellenkező nem számára. Csak vigyázzon, nehogy a kelleténél több vasat tartson majd a tűzben!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzIntenzív élményekre, óriási lendületre számíthat, ezek elsősorban lelki és érzelmi életét gyarapítják. Akik még magányosok, vessék latba az erőteljes és szexi kisugárzásukat, a külvilágra gyakorolt kivételes hatásukat! Önbizalma is a helyén van, ami tovább segíthet abban, hogy fejlődjön, különösen munka területén. Szűz jegyű nő kerülje az olyan „férfiakat”, akik még a vécépapír használatához is segítségére tartanak igényt!

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Jókedvvel, önbizalommal és kezdeményezőkészséggel telve indul ez a hét önnek, amikor sokak segítségére, támogatására számíthat. Hétfőtől csütörtökig érdemes új lehetőségekbe, tanulmányokba kezdeni. Valószínűleg minden sikerrel végződik, ugyanis szellemileg is igen kiváló formában lesz. Figyeljen arra, hogy ne legyen rugalmatlan, ne vesszen el a részletekben, inkább kérje ki a bölcsek tanácsát. Mérleg nőnek ideje lerázni magáról a maradék koloncokat is, különben a szabad szárnyalásból semmi sem lesz!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióÚj célt tűzhet ki maga elé, melynek megvalósítása izgalommal töltheti el. Munkahelyén flottul mennek a dolgok, nem ütközik nagyobb problémákba. Párjától sok dicsérő szót, sok figyelmet kaphat, valószínűleg ki sem bírná, hogy azt ne viszonozza. Egyedülállóként vonzó kisugárzása a legváratlanabb pillanatban babonázhatja meg a másik nemet. Fontos: intim dolgait lehetőleg tartsa meg magának, mert igen sok a farizeus, képmutató, s ezzel együtt igencsak fecsegő embertársa!

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

Előfordulhat, hogy anyagi, vagy tárgyi veszteség éri valamiféle figyelmetlenség miatt. Most fontos, hogy összpontosítson, és fokozottan ügyeljen a dolgaira! Párjával a humor lehet kapcsolatukban a főszereplő, és persze a buja érzelmek. Ha nincs párja, mosolyával elvarázsolhat egy férfit / hölgyeményt, akit újonnan ismerhet meg a következő napokban. Fontos: legyen ápolt, s a szépítő és illatosító szereket csak módjával használja! A vakolatot hagyja a házak falára, ne tegye az arcára!

 

BAK [12.21-01.19]

bakÖn is kulcsember a munkahelyén. A napokban nemcsak számos alkalommal segíthet másoknak, de egy komolyabb helyzetet is megoldhat jó ötleteinek köszönhetően. Pénzügyeiben is váratlan szerencse érheti. Kedvesével egy kisebb kiruccanás lehetősége merülhet fel. Szingliként titkos hódolója csak az alkalmat várja, mikor valljon színt. Ha első pillantásra antipatikusnak tűnik, azért gondolja át, ne mondjon kapásból nemet!

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

Egy szép szerelmi kalandba csöppenhet, de csak akkor ugorjon fejest, ha még nincs elköteleződve. Ellenkező esetben igen kellemetlen következményeknek teheti ki saját magát, vagy egész családját. Bármennyire is tőlük függetlennek képzeli a saját egóját, valójában nagyon is függnek egymástól. Vízöntő férfi a választékos beszédével, meleg, simogató hangjával dobogtathatja meg a nők szívét. Vízöntő nő kecses, hullámzó mozdulataival varázsolhatja el a férfinépet.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakNem kényszerítheti magát olyasmire, amiben nem hisz igazán. Bárkivel képes bármit elhitetni, de saját magát még ön sem képes becsapni. Ha valódi álmai már messze vannak öntől, amilyen most a társkapcsolata, eljött az ideje, hogy tiszta és nyílt lapokkal játsszon. Halak nő konfliktusforrása jó ideje egy intim téma… Nagy körültekintéssel vizsgálja meg, hogy a következtetés, amire jutott, vajon nem csak a körülmények miatt alakult így?

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu