Heti horoszkóp Melittától 2018. június 9-től 15-ig

A csillagközi szóbeszéd mellett ezen a héten a rúnák is üzennek nekünk…

KOS [03.21-04.20]

kos

Munkatársa sokat zsörtölődik, ne figyeljen folyton rá, koncentráljon feladataira! Most új kapcsolatra vannak inkább pozitív hatással a csillagok, ami lehet barátság, de a későbbiekben szerelem is. Ne bűnbakokat keressen csak azért, hogy valakin levezethesse a feszültségét! A valódi elégedettség csak az jelentheti, ha megoldásokat talál a felmerült problémára. Legyen több javaslata, ugyanis a környezetében élők is gyakran fenntartással fogadhatják az utat, amely még az Ön számára sem elég meggyőző. Ha azonban beszélnek arról, talán sikeresen találhatnak egy végül mindenki számára elfogadható lehetőséget. Erre a hétre rúnád üzenete: új kezdetek, új tervezés. Dagaz, a bőség előhírnöke nem a hirtelen lottószerű meggazdagodásra utal, annál inkább a kemény munkával kiérdemelt, fokozatosan kiteljesedő bőséget segíti elő.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaA célok eléréséhez a türelem gyakorlására van szüksége. A rosszkedve el fog múlni, ez csupán átmeneti állapot. Munkáját nehezen végzi, koncentrációhiányos. Szerdától az aratás időszaka közeledik, amikor az eddigi tevékenységünk révén megszerzett babérokat aratjuk le. Gyakran előfordul, hogy az emberek e napokban egyfajta belső krízist élnek meg, vagy úgy érzik, hogy valami elromlott. Ettől az érzéstől azonban nem szabad megijedniük, hiszen csupán azt jelzi, hogy lassan befejezi a mostani ciklusra tervezett feladatait. Rúnád üzeni erre a hétre: fordított Ansuz, szövevényes hazugságokra és megtévesztések hálójára figyelmeztet. Figyelmeztető tábla az élet útján, az élet maga pedig a vizsga.

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

Sokat számít önnek, hogy mit gondolnak, hogyan vélekednek haladásával, életével kapcsolatosan. Az Ikrek jegy nem könnyű saját magának sem, de a környezetének is gyakran kell tolerálni hullámzásait. Kedvesével, házastársával ingerülten beszélhet. Ha hibázott ismerje el, sose szégyelljen bocsánatot kérni! A függőben lévő ügyek intézését alaposan gondolja át! Készítsen egy ütemtervet! Tanulja meg elengedni azokat a dolgokat, amelyek már nem szolgálják a fejlődését! Amennyiben munkát kéne keresni, ne csak mondogassa, hanem nézzen körül, milyen lehetőségei vannak! A nagy szavak tartalom nélkül, nem jelentenek semmit. Kidobott rúnája erre a hétre, Mannaz, ami támogatásra és jó tanácsra egyáltalán utalhat. Ott van ön mellett a közelében egy segítő, ha nem is fogadja meg a tanácsát, de legalább gondolkodjon el rajta!

 

RÁK [06.22-07.22]

rákAz elkövetkező napok helyes hozzáállása a felelősségvállalás lesz. Érdemes most minden helyzetben feltenni magában a kérdést, mennyi múlik rajtam, mivel járultam én hozzá a dolgok alakulásához? Csak ha vállalja saját felelősségét, ha képes szembenézni saját esetleges gyengeségeivel, akkor fejlődhet. Érdemes valamennyi jártasságra szert tennie abban a témában, amellyel új szerelme akár hivatásszerűen, akár csak hobbiként foglalkozik. Nem jó az, amikor az ember meglepetésszerűen érik olyan dolgok, melyekkel addig nem találkozott, nem volt számára ismert. Szerelme előtt nem igazán szeretne leégni. Erre a hétre a Jera rúna jött ki önnek. A gazdának türelemmel kell kivárni, amíg a terményei beérnek. Önnek is meg kell bízni az időben, pontosabban abban, hogy nem telik hiába.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

Bármihez kapcsolódnak is tennivalói – utazáshoz, költözéshez, munkához, személyes átalakuláshoz, alig várja, hogy belekezdhessen. Járjon nyitott szemmel, hiszen olyan lehetőségekkel találkozhat, melyek megkönnyítik majdani életét. Nem is számított arra, hogy bizonyos kérdésekre válaszokat kaphat, úgy érezte legtöbb olyan téma, ami majd a távoli jövőben lehet érdekes. Éljen azonban a kínálkozó alkalommal, és lehetősége szerint haladjon, lépjen egy nagyot előre! Ezáltal új emberek is jönnek az életébe, legyen irányukban nyitott és érdeklődő, hogy biztos alapokra építhessék a kapcsolatukat! Rúnaként a fagy jelképe, azaz az Isa jött ki önnek. A fagy megítélése mindig csak attól függ, honnan nézed. Isa a késleltetés rúnája, ami azt is jelentheti, lehet, hogy egy időre fagyasztani kell a terveidet (találkozás egy régi nagy szerelemmel, telek átalakítás, fogyás) majd újra elővenni azokat.

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzCsalódást okozhat valaki, ami újra felhívja a figyelmet arra, hogy csak önmagában bízhat. Támaszkodjon végtelen erejére, terveit nem kell feladnia! A párban élők nem egészen őszinték a partnerükkel és lehetséges, hogy elhallgatják az érzéseiket. Jobban tennék, ha őszintén megnyílnának és kimondanák mi az, amit szeretnének, mire vágynak? A bolygók alakulása miatt szerdától nehezebben fejezi ki érzelmeit, spontaneitása is alábbhagyhat. Ne aggódjon emiatt, ez csak átmeneti állapot! Kedvező ez a visszavonult időszak arra, hogy némi távolságból, jobb rálátással szemlélje a történéseket. Erre a hétre az Othala rúna lesz meghatározó önnek. Utalhat pénzre, aminek a megszerzésében nem árt az óvatosság. De utalhat olyanfajta örökségre, ami tulajdonságokban számít. Akad most min dolgozni, bőven.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

Munkahelyén dekoncentrált, csak akkor fogja feladatait elvégezni, ha sikerül nyugodt körülmények közé kerülne. A feszültséget nem tudja kezelni. Nehezen indul a hét, és a feladatai sem várhatnak. Át kell lendülnie a holtponton, ehhez pedig több erőre, érvényesülésre van szüksége. Indítson könnyebb dolgok intézésével, majd szépen lassan növelje a nehézségi fokokat! Ha kihűlt a szerelem a kapcsolatában, nem érdemes tovább erőltetnie, a kapcsolat foltozgatása helyett inkább el kellene engednie a kedvesét. Ugyanakkor, ha úgy látja, egyedül Ön tehet a gondjaikról, akkor talán még nem késő, próbálja megmenteni! Erre a hétre a Wyrd azaz a karmikus sors jelképe mutat utat. A karma lényege az ok-okozaton alapul. Amit a múltban tett, azért vagy jutalmat, de lehet, ledolgozást kap. A jelent azonban irányítja, befolyásolhatja.

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióA kellemes külső megjelenés erős hatást gyakorolhat karrierjére. Nem minden a teljesítőképességen múlik, helyezkedjen okosabban, beszélgessen sokat munkatársaival! Átalakulóban vannak a kapcsolatai és némelyikre sajnos nincs semmilyen befolyása. Talán jobb is, ha elengedi azokat, akik menni akarnak. Ugyanakkor ez a helyzet lelkileg komolyan megérintheti, már csak azért is, mert lesz olyan, akivel haragban válik el, méghozzá az Ön hibája miatt. Hosszabb időbe is beletelhet, amíg sikerül helyrehoznia pénzügyi helyzetét, ne adja fel tehát, ha nem rendeződik minden azonnal! Útmutató rúnája erre a hétre a Mannaz álló helyzetben. Támogatásra, jó tanácsra utalhat. Az is lehetséges, hogy önnek kell segíteni valakit, de ezt úgy is megérzi. Számos módot kínál arra, hogy felismerje a lényeget.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A hét feszülten indul, csak lassan fog felszabadulni, és ellazulni. Önkontroll gyakorlása, pontos időbeosztás írása mindenféle rohanás elkerülése javasolt. A szinglik életében egy új szerelem lehetősége van kilátásban. Ha nem esnek abba a hibába, hogy másnak mutatják magukat, mint amilyenek valójában, akkor nem lehet komplikáció belőle. A párban élők élete viszont nem alakul felhőtlenül, mert a jegy szülöttei olyan hibát véthetnek, olyat mondhatnak, amivel magukra haragíthatják a kedvesüket. Sajnos, ha ez megtörténik, hosszú ideig tarthat a mosolyszünet. Erre a hétre önnek útmutatót a Berkana rúna jelez. Növeli a siker esélyét. A termékenység nemcsak egy új élet megteremtésében nyilvánulhat meg, hanem új ötletét, üzleti terveit válthatja valóra

 

BAK [12.21-01.19]

bakImád vásárolni, elégedett, ha tele a pénztárcája. Régi ismerőssel beszélgethet kellemeset. Érzéseket tisztázhatnak, ami a szerelem újjászületését is eredményezheti. Minden, amibe a héten belekezd, hosszútávra szól, legyen a kapcsolat, új munka vagy bármilyen hobbi. Több lehetősége is nyílik arra, hogy változtasson az életén. Nem árt, ha külsejét is kezelésbe veszi. Maximálisan alkalmas ez a hét az új frizuraválasztáshoz, vagy ahhoz, hogy belefogjon egy fogyókúrába, valamilyen sportba, Minden, amit most elkezd, kitartással eléri a kívánt hatást! Erre a hétre a Sowilo rúnája mutatja az utat. Mindig legyen tekintettel önmagára, ne sajnálja magától a törődést, a gondoskodást! A stressz feloldásának hatékony módja lehet az, ha a Nap fényében sütkérezve, relaxál egy kicsit.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A legjobb kibeszélni magából a kétségeket, melyek emésztik. Családjától ne határolódjon el, ők segíthetnek a legtöbbet! Elég kemény érzelmi nyomás alatt áll. Arra bíztatják a csillagok, hogy engedje el a múltat, az okot és az okozatot. Ne nézzen mindig hátra, inkább előre! Ugyanakkor arra sem ártana odafigyelnie, hogy nyíltabban és egyértelműen kommunikáljon a környezetével. Keresse olyan emberek társaságát, akik jó hatással vannak hangulatára, és még bölcseket is mondanak! Ne politizáljon, mert idegei felmondhatják a szolgálatot. Heti útmutató rúnája Algiz, a barátság, a védelem, és az oltalom jelképe. Ez a rúna arról ad hírt, hogy valami új van kialakulóban. Ez a valami bármilyen formát ölthet. Lehetőségeinek csak a képzelet szab határt.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakSzárnyal a képzelete, de sajnos nem mindig pozitív irányban. Tudatosan cserélje fel a negatív elgondolásait egy jó érzést keltőre! Ne felejtse, az álomvilág nem teszi boldoggá! Ezen a héten delejes személyiségével, ellenállhatatlan vonzerejével rengeteg csodálót szerezhet magának. Kapcsolatban, amíg legalább az egyikük biztos hátteret tudhat maga mögött, elsőrangú párost alkotnak. Intim együttléteik a romantika jegyében telnek, és páratlan élményt nyújtanak. Ezen a héten a Sowilo rúna mutat utat. Neve a Nap szóból ered, a győzelem, az egészség, és az energia jelképe. Ennek tudatában járja útját, irányítsa lépéseit!

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu