Heti horoszkóp Melittától 2018. március 3-tól 9-ig

KOS [03.21-04.20]

kos

Hagyja most, hogy érzelmei vezessék, és párja legyen a legfontosabb az életében! Ha nem felhőtlen a kapcsolatuk, először magában keresse a megoldást, de persze együtt is próbálkozhatnak, amíg van közös céljuk. Ön hihetetlenül makacs, s ennek most nagy hasznát veszi, különösen akkor, ha tényleg váltani akar. A hét elején, közepén valóra válhat egy álma, s ekkor tudja anyagi helyzetét is stabilizálni. A hét utolsó napjaiban anyagi vitájuk lehet. Okosan kell megpróbálniuk közös nevezőre jutni.

 

BIKA [04.21-05.21]

bikaLegjobban a kihívások tudják inspirálni. Minél több a feladat, annál jobban érzi magát a bőrében. Most mégis próbáljon inkább lazítani! Csak lenni, élvezni a párja közelségét, szeretni szenvedéllyel őt, és saját magát is. A hét közepe hozhat változást az életében, jó esély új szerelemre, meglévő kapcsolata megújítására is. A hét eleje pozitív változást hozhat anyagi helyzetében. Ez valószínűleg munkahelyével is összefüggésben lesz. Egyedül ön képes megoldani ezt a helyzetet, ne várjon mástól segítséget!

 

IKREK [05.22-06.21]

ikrek

A hét első fele érzelmes, szentimentális energiát hoz. Érdemes ismerkedni, sok közös programot szervezni párjával, szerelmével. A hét közepén segítséget kaphat ahhoz, hogy tisztázni tudja érzelmeit, párjához fűződő viszonyát. Figyelje a reakciókat, az övét és sajátját is, mutatják, hol van teendő, fejlődni való! Nem ártana újragondolni anyagi dolgait és bevezetni egy-két változást, ha elégedetlen. Például, hogy legyen megfontoltabb és előrelátóbb, ne hagyja, hogy pillanatnyi hangulata befolyásolja a döntéseit. Ebben most komoly segítségére lehet, hogy új munka is kilátásban van, ami pénzügyeit is stabilizálhatja.

 

RÁK [06.22-07.22]

rákPárjának egy kicsit nagyobb az igénye most szabadságra, mint ahogy megszokta tőle. Ez nem jelenti azt, hogy nem szereti önt, csupán élete más területén is szeretne kiteljesedni. Találjanak közös célokat, az megoldás lehet mindkettőjük számára. És ne feledje, a sérelmeket, problémákat azonnal meg kell beszélni! Párkapcsolatát ezáltal szorosabbra fűzheti. Akár szóba jöhet kapcsolatuk törvényesítése, gyermekvállalás is. Önbizalom nélkül csak kis lépésekben tud haladni. Túlléphet saját határain. Ne ijedjen meg, ha olyan helyzettel találkozik, aminek megoldására nem érzi képesnek magát! Menni fog! A későbbiekben a kitartására és szorgalmára, a hét második felében pedig a rugalmasságára is nagyon nagy szükség lesz.

 

OROSZLÁN [07.23-08.22]

oroszlán

A héten könnyebben köt kapcsolatokat, s bátrabb, kezdeményezőbb, szenvedélyesebb is a megszokottnál. Itt az idő, hogy kezébe vegye sorsa irányítását, akár szerelemben, akár egyedül él. A hét első felében van a legtöbb esély párra találni. A hét második felében meglévő kapcsolatát tudja újraértékelni. Ha hisznek egymásban, minden rendben lesz. Az élet megpróbálja arra ösztönözni, hogy jobban kiálljon magáért, saját érdekeiért. Az új időszak új munkát is hozhat, mely együtt járhat egy továbbképzéssel is. Ne hátráljon meg tőle!

 

SZŰZ [08.23-09.22]

szűzA hét első felében lehet némi feszültség abból, hogy túl sokat dolgozik. Meglehet, hogy párja aktívabb életre vágyik. Beszéljék meg és próbáljanak meg közös nevezőre jutni! Mindkettőjüknek muszáj engedni! Az időszak tele van érzelmes energiákkal, csak emlékeztetni kell magukat arra, mennyire szeretik egymást, és minden rendeződik. Kreatív és energikus időszak köszönt életébe, így bármilyen célja van, itt az idő, hogy nekiálljon megvalósítani azokat. Bár szeretné, ha a napok nem csak 24 órából állnának, de a reménytelen helyzetek inspirálhatják.

 

MÉRLEG [09.23-10.22]

mérleg

A feltétel nélküli szeretet, társa és önmaga elfogadása az út a boldogsághoz. Nem csak úgy tenni, valóban, teljesen belehelyezkedni párja érzéseibe, gondolataiba, ezt kéne megpróbálnia. Sok munka kell most az érzelmek fenntartásához, megújításához, de hosszú távon nagyon megéri. A hét akár új szerelemmel is megajándékozhatja. Jó eséllyel harcolhat ki magának kedvező pozíciót anyagilag is. A döntéseit most hajlamos érzelmi alapon meghozni, ezért jó, ha minden apró részletre tekintettel van, esetleg megkér egy kívülállót is, hogy tanácsot adjon!

 

SKORPIÓ [10.23-11.21]

skorpióSzerelmes, érzelmes, szenvedélyes időszakra számíthat, tele új élménnyel, megújulási lehetőséggel. Kellenek a közös célok, az együtt töltött időt használják ki! Könnyen lehet, hogy egy olyan döntést kell meghoznia, ami hosszú távon változtatja meg az életét. Hagyja, hogy magukkal sodorják az események! Szeressen, s hagyja, hogy szeressék! Költsön az álmaira! Ön szereti élvezni az életet, ne sajnálja magától a pillanat árát! Az időszak nagyon telített érzelmileg, különösen a hét közepe hozhat olyan helyzeteket, ami kibillenti komfortzónájából. Egy régi vágyát válthatja valóra. A hét első fele a kiadásokat, a második inkább a bevételeket növeli.

 

NYILAS [11.22-12.20]

nyilas

A legfontosabb időszak lehet a következő hét. Esély a gondok megbeszélésére, helyzetük tisztázására, a jövő megszervezésére. Vegyék komolyan! Még akkor is, ha nem könnyű a mindennapok koordinálása, túl sok a feladat, kihívás. S próbáljanak meg közös programokat szervezni, ne csak barátokkal, hanem kettesben is! Megérzéseinek köszönhetően nagyon jól elboldogul a pénz világában, ám egy megbízható és „munkamániás” társ sokat segíthet, hogy a tudását kamatoztathassa. A hét első napjai komoly változást hozhatnak karrierjében. Meg fog birkózni vele, akár új feladatról, akár új munkahelyről van szó, csak kitartásra és következetességre van szüksége hozzá.

 

BAK [12.21-01.19]

bakSzeretni feltételek nélkül, elfogadni a másikat olyannak amilyen, gyönyörű és felemelő érzés. Ez legyen most a legfontosabb, és a boldog pillanatok mindenért kárpótolják majd! Új szerelemre számíthat, de most csak olyan kapcsolatba menjen bele, ahol kevés a sérülés veszélye! Szeretői viszony kizárva! Rutinosan fogadja az életébe lépő változásokat, ezért talán meg sem lepődik, hogy muszáj lesz néhány fontos dolgot átértékelnie. Elsősorban anyagiakkal kapcsolatos kérdések lesznek napirenden.

 

VÍZÖNTŐ [01.20-02.18]

vízöntő

A héten tisztázódhatnak régi sérelmek. Újraírhatják párjával kapcsolatukat. Előfordulhat, hogy egy volt szerelme újra színre lép. Hogy mi történik aztán, az csak önön múlik. Akárhogy is, a hét elején a hite, nyitottsága segít előrébb jutni magánéletében. A hét második felében következetessége, komolysága oldja meg a gondjait. Létrehozni, a nulláról felépíteni valamit, összehozni egy jó csapatot, ez az, ami igazán izgatja, s erre most bőven lesz lehetősége. A hét második felében segítséget kap ahhoz, hogy valóra válthassa elképzeléseit. Legyen kitartó, ne hátráljon meg a hét közepe felé várható nehézségektől, ezek edzik meg, hogy bármilyen falon át tudjon menni.

 

HALAK [02.19-03.20]

halakA napokban különösen érzékeny, megnő a szeretetigénye, jobban vágyik meghitt, érzelmes pillanatokra, próbálja ezeket megteremteni. Ha kapcsolatban él, nem lesz nehéz dolga, szerelmes, eggyé olvadós napok jönnek. Menjen sokat társaságba, közösségi helyekre! Ha még egyedülálló, Ámor nyila fúródhat a szívébe, irigylésre méltó partnert sodorhat az útjába az élet. Lehetőségben biztos nem lesz hiány. Főleg a hét eleje tartogat meglepetéseket, váratlan helyzeteket, csak élni kell velük. Anyagi helyzetében pozitív változás jöhet.

 

 

 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu