Játék! Extra ajándékcsomagot nyerhet!

0
479
Fotó: 123rf.com

Az időjárás változás kihat az ízületekre is, és a vénás problémák is már sok esetben fiatalkorban jelentkeznek. Akik sokat ülnek, vagy egy helyben állnak, anélkül, hogy a lábszáruk izomzatát mozgatnák, és azzal a vér szív felé történő áramoltatását segítenék, fokozott visszeresség-kockázatnak vannak kitéve.

A Patika Magazin és a Dr. Krém közös játékában most egy extra nyereménycsomagot sorsolunk ki. Nem kell mást tenni, mint helyesen válaszolni az alábbi kérdésre, és azt a facebook poszt alá hozzászólásként megírni!

Kérdés: Mire jó a teafaolaj?

A válaszhoz segítséget itt kaphat: Dr. Krém

Nyeremény: Dr. Krém Glükozamin-szulfátot és Kondroitin-szulfátot tartalmazó speciális – gyógyászati célra szánt – tápszer 120 db, Dr. Krém Vadgesztenye Forte krém 250 ml, Dr. Krém Relax Foot lábápoló tubusos 200 ml

Játék kezdete: 2019. október 14.
Játék vége: 2019. október 20. éjfél
Sorsolás: 2019. október 21.

A nyereményről:

Javasolt ízületi betegség, vagy fokozott ízületi terhelés következtében kialakuló porc- valamint ízületi rendellenességek esetén a különleges táplálkozási igény kielégítésére. Tengeri kagylókra vagy rákfélékre érzékenyek a készítményt nem szedhetik! 

A teafaolaj köztudottan kitűnően alkalmas a fáradt láb vérkeringésének felfrissítésére, összehúzhatja a vénákat ezért visszeres lábra, várandós mamáknak, vagy álló foglalkozást végzőknek is rendkívül ajánlott. Puhítja a bőrkeményedéseket, valamint a kiszáradt, felrepedt bőrnek pótolja a nedvességtartalmát.

A Dr. Krém Vadgesztenye Forte krém alapja a vadgesztenye kivonat, melyet optimálisan egészít ki a kámfor és a mentol hűsítő hatása. A Vadgesztenye Forte krém jótékony hatást fejthet ki visszeres panaszok esetében. Ajánlható fáradt, feszülő lábakra, ödémák, véraláfutások, duzzanatok kezelésére.