Közös meditáció DhammaSunnal – otthonról

0
1496

A meditáció alapjában magányos tevékenység, melyet mindenki akkor és ott végez, ahol, és amikor legjobban szeretné. Magának a meditációnak az elsajátítása azonban szakértő segítséget igényel és egy tanfolyam kereteit, mely legalább 6-8 alkalmat jelent. DhammaSun meditációs mester most ezt a szakértő segítséget biztosítja azoknak is, akik a fővárostól távol élnek, és bár szeretnének meditálni, de eddig nem volt rá lehetőségük, mert egyedül nem tudták elkezdeni.

„Minden tradíció szerint a meditáció a mentális és spirituális fejlődés legfontosabb gyakorlata. A meditáció szisztematikus gyakorlása változást idéz elő a teljes személyiségben; a mentalitásban és a viselkedésmódban is. Egyúttal változást idéz elő a környezetünkben, a külvilágban is. Minél többen gyakorolják a meditációt, annál nagyobb változások érhetők el a külvilágban is.” – mondja a meditáció egyik ősi válfaját, a vipassanát képviselő DhammaSun.

Miután évek óta tart hagyományos keretek között tanfolyamokat az Első Vipassana Meditációs Központban, úgy gondolta, hogy ideje lehetőséget teremteni azoknak is, akik helyhez, időhöz kötött életükbe eddig nem tudtak beilleszteni egy 8 hetes kurzust.

A tanfolyam időtartama változatlan, ám ezentúl nem kell utazási időt és költséget kalkulálnunk, elegendő, ha az online regisztráció és fizetés után elhelyezkedünk a kurzus időpontjában a számítógép előtt és a mester útmutatása, vezetése segítségével óráról órára elsajátíthatjuk a vipassana meditáció alapjait.

A másfél órás alkalmakon akár több százan is részt vehetnek, miközben teljes intimitásban, otthonunk kényelmében tanulhatunk.

 

Az online tanfolyamra az indulás időpontja 2014. szeptember 23., 19.00 óra.

 

A vipassana meditációról bővebb tájékoztatást, betekintést nyerhetünk a tanfolyamra való jelentkezés előtt az alábbi oldalon: www.vipassanameditacio.hu.

 

 

 

Vipassanameditacio

szponzorált cikk