Melitta horoszkóp (01.06.-01.12.)

0
406
"Januárban is legyen nagyobb a hited a félelmednél!" 

Kos

(március 21.-április 20.) Azok a Kos szülöttek, akik bármilyen önálló karriert szeretnének, idén a Jupiter és a Szaturnusz áldásával befuthatnak a célba. A szakemberek megkapják a várt fizetésemelést, s ha jók a területükön, és persze nem szállnak el, egy életre megalapozhatják anyagi biztonságukat. A szerelemben hullámzik a hét, magasságok és mélységek jellemzik kapcsolatotokat. Figyelj arra, hogy álnok családi barát, barátnő, orrod előtt lenyúlhatja kapcsolatodat! Még az sem kizárt, hogy te vendégeled meg az ellenséget.

Bika

(április 21.–május 21.) A Bika számára a stabilitás a legfontosabb, azonban ezt az évet az érzelmek viharával kezdheti. A meglévő kapcsolatod elmélyülhet, pároddal új kötelék alakulhat ki, és benne van a lelki társi kapcsolatok lehetősége is. Ne riadj vissza a nehezebbnek tűnő helyzetektől, életfeladatoktól sem! A megoldás mellett keresd azt is, hogy milyen tanulási indíttatással kaptad azokat! Lehetőleg ne nyafogj, ha komoly problémával találod szemben magad. Ezt az energiát inkább fordítsd magának a problémának a megoldására! A szingli Bika, amint rendezte magában és elengedte a múlt sérelmeit, megtalálja élete párját.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Drága Ikrek, figyeld kapcsolataidat, és próbálj meg minél több minőségi időt tölteni azokkal akiket szeretsz. Uralkodó bolygód a 2024-es év folyamán többször retrográd állásba fordul, ilyenkor figyelj arra, amit mondasz! Ha kapcsolatban élsz és párodat próbálod övéi ellen hergelni, jól vigyázz mert idő kérdése és visszaüt. Nézz szembe optimistán a jövőddel! Találd meg az önkifejezésnek a számodra legjobb módját! Amennyiben pszichés dolgokkal küzdesz, kezdd el azt szakember segítéségével feldolgozni, megoldani! Ne várd meg, amíg családod hátat fordít neked! A rád váró napi feladatokat rendszerezd, úgy, hogy dolgozz és pihenj is! Szingli Ikrek akkor talál igazi társat, ha őszinte, tiszta alapokra helyezi leendő viszonyát.

Rák

(06.22.–07.22.) Nem árt összegezni az elmúlt évet, és stratégiát kidolgozni a következőre. Üzleti kapcsolatok, rivalizálás, környezetváltozás, új élmények, szerelem tarkítja az új esztendőt. Stabilitás és növekedés vár rád ezidőtájt. Több új lehetőség is kínálkozik, ami segít közelebb kerülni vágyaidhoz, valamint erősebbé teheted a kapcsolataidat, miközben biztos léptekkel haladsz előre a karrieredben. Életedet átszövi az új kihívások elfogadásának vágya. Amennyiben szeretsz utazni, ez a vágyad is teljesül.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Csakúgy ragyogsz drága Oroszlán, és a belőled áradó karizmának köszönhetően senki sem tud neked ellenállni. Növekvő hatékonyság, kifizetődő segítőkészség, hosszú távú sikerek mutatkoznak az új esztendőre. Használd a fantáziádat! Ismerkedj befolyásos emberekkel! Az élet minden pillanatban produkálhat új helyzeteket, de sose félj! A kérdés csupán az, hogy elég rugalmas vagy-e felvenni a ritmust. Természetes tulajdonságaid inspirálnak majd másokat is. Bőséges áldás vár rád a szerelemben, a karrierben és pénzügyekben is egyaránt. Ne félj merész döntéseket hozni! A sorsváltoztatás kisbolygója hosszú ideig a jegyedben lesz, szóval vedd kezedbe a szerelmi életed! 

Szűz

(08.24.–09.23.) Kedvező év lehet számodra, ha sikerül elengedned az állandó perfekcionizmust, a folyamatos elégedetlenséget. Fogadd el a tökéletlenségeket, legyél nyitott, és új és kedvező lehetőségek hívogathatnak! Összpontosíts az önfejlesztésre! Folytasd a külső és belső átalakulásodat! Fontos, hogy a napokban pozitív személyekkel vedd körbe magad, akik támogatnak téged. Közben pedig te is légy türelmes és megértő önmagaddal szemben. Előtérbe kerül a közösségi kapcsolatod, és nem utolsósorban dolgoznod kell az egészségi állapotodon. Ne legyél szomorú, levert, ha egy két kisebb feladatot nem tudsz azonnal elvégezni! A csillagok, a Hold mind mind a te javadat segítik elő, főleg az év második felében.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Egy kissé változékony a hangulatod ezen a héten, éppen ezért lenne szükség arra, hogy többet foglalkozz önmagaddal, saját igényeiddel. Közben lehetőséged lesz megerősíteni a számodra fontos kapcsolatokat, és meghozni néhány lényeges döntést, amik a pénzügyeidet érintik. Keresd a harmóniát a kapcsolatokban, és figyeld, hogyan borul virágba szerelmi életed! Légy nyitott a kompromisszumokra, és légy hálás az élményekre, amiket megélhettek kedveseddel! Ne zárkózz el új dolgok megismerésétől. A Hold változásai, főként a növő és telihold, otthonod területét is érinti, ezért, ha tervezel lakásfelújítást, átalakítást, vagy valamiféle javítást, ezekre az időszakokra ütemezd azokat! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Még nem találtad meg az igazit? Ha figyelsz, jobb eséllyel veszed észre őt. Persze most sem könnyíted meg a saját dolgodat, mert továbbra is bizalmatlan és kritikus vagy. Pakolj ki végre az érzelmi poggyászodból, ne cipeld tovább a terheket, gondoskodj múltbéli lelki sebeid begyógyításáról! Eközben a karrieredben az elhivatottságod és a tehetséged sikert hozhat. Azt pedig tanuld meg kezelni, ha szeretteid féltenek, amikor úgy érzik, fejjel mész a falnak! Időközben, spontán megszabadulsz a vérszívóktól, az ellenszenves emberektől. Amennyiben pénzügyekben pozitív változás áll be, ne költekezz eszeveszetten, adj időt magadnak a rálátásra!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Kalandos és izgalmas napok várnak rád az év első pár hetében. Rengeteg lehetőséged lesz fejlődni, javítani a kapcsolataidon, a karriereden, sőt, akár az anyagi helyzeteden is. Érdemes már az év első heteiben meglovagolni ezeket a szerencsésnek ígérkező fejleményeket. Ebben az évben jobban törekedj a belső egyensúlyra, mert akkor jól fogod érezni magad, és nem érzed szükségét a permanens bizonyításnak! Éld meg az élet apró örömeit, mint a hobbik, kreatív tevékenységek, romantika! Az alkoholt kerüld, főleg ha cukorbeteg vagy!

Bak 

(12.22.-01.20.) Törekedj arra, hogy stabil alapokra építkezve vágj bele a terveid megvalósításába, és maradj nyitott az új lehetőségekre. A stabilitás az életed, és végre a transzformáció bolygója is kisétál jegyedből, így csendes és nyugodt lehetsz. Ápold meglévő kapcsolataidat de tudd helyileg hova tenni azokat. Új fejezetek mutatkoznak szerelmi életedben, melyek ígéretesnek bizonyulnak. Hallgass belső megérzéseidre, és még ha nem is fogadod meg azokat, de legalább gondolkodj el rajtuk! Ne feledd, hogy ezek védelmi reakcióként is működnek!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A Plútó belép a jegyedbe, ami transzformálhatja személyiségedet és meglévő kapcsolataidat. Az, hogy ez jó vagy rossz irányba megy el, rajtad múlik. Fogadd el saját egyediségedet, mert komoly személyes fejlődés időszaka vár rád! Rengeteg új ötleted van, amiket érdemes lehet megosztani a hasonló gondolkodásúakkal. Most ha többen összefogtok, eredményesebbek lehettek, mintha ha egyedül próbálnátok elérni a céljaitokat, vagy megoldani bizonyos problémákat. Merj nagyot álmodni, de kézzel fogható célokat is kitűzni, amelyeket lépésről lépésre el tudsz érni! Gyakran meghatódsz mások gyengesége láttán, ugyanakkor gyorsan felajánlod segítségedet a bajba jutottaknak. Ne szégyelld, ez a jó emberek karmája! Amennyiben úgy érzed, hogy ahogyan öregszel, egyre többen ignorálnak, ne keseregj! Tartsd meg azt a pár embert, akiről tudod, hogy minden körülmények között melletted áll! 

Halak

(02.20.– 03.20.) Kissé hullámzó lesz a hangulatod és az energiád is. Próbálj meg a céljaidra fókuszálni, és ne hagyd, hogy a hirtelen rád törő érzések elhomályosítsák az elmédet. Sokat segít, ha a héten folytatod az öngondoskodást. Érzelmi életed stabil alapokra épül, sok közös élmény vár rátok. Ha hagyod magad kizsigerelni, megbetegszel és semmivel nem leszel előrébb. Akik 1x átvertek, azokat kezeld azon a szinten, amit érdemelnek, felesleges újabb bizalmi alapot megadni nekik, mert a sors ismétli önmagát! Ne lepődj meg azon, hogy új dolgok kezdenek el érdekelni, és bár hobbi szinten kezeled azokat, de több mindent ki fogsz próbálni. Mind a befektetett anyagi, mind pedig a szellemi és fizikai energia meg fog térülni.              

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online