Melitta horoszkóp (01.13.-01.19.)

0
433
Fotó: gettyimages.com
„...a nők többsége a családalapításhoz idősebb párt választ maga mellé, akinek már nem a féktelen bulik és a csajozás jelenti a teljes értékű életet, hanem az, ha megtalálhatja azt a társat, akivel akár egy életet is le tudna élni.”
(bien.hu)

Kos

(március 21.-április 20.) Szomorú vagy, mert senki nem ér rá, és nincs kivel megosztanod gondolataidat. Használd ezt a hetet arra, hogy rendezd otthoni dolgaidat! Mindig mindenkire szánsz időt, de önmagaddal alig foglalkozol. Legalábbis komolyabban. Ha elcsendesedsz, sok új érzés, gondolat kerít majd hatalmába. Múltbéli szerelmek, megélt, vagy kihagyott lehetőségek felett fogsz agyalni napokat. Ha jól esik tedd, ha pedig elmúlt, engedd útjukra a dolgokat. Heti javaslat: végeztesd el az éves rutin egészségügyi vizsgálatokat!

Bika

(április 21.–május 21.)  Úgy tűnhet, hogy a találékonyságod és képzelőerőd elhagyott, és ez nem könnyíti meg munkád során a dolgodat. Talán az lenne a legjobb, ha könnyebb feladatokat vállalnál a héten, és máskorra halasztanád a kreatívabb feladatok elvégzését. Amennyiben gyász borítja be a lelkedet, tudd, hogy neki már jó ott az égben. Egy olyan intenzív szereteterő van köztetek, ami soha nem múlik el. Heti javaslat: foglalkozz többet bőröddel, annak tápanyagokkal való feltöltésével. Tegyél meg mindent annak érdekében, hogy immunrendszered erős legyen!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A büszkeségeden és a hirtelen megnyilvánulásaidon kéne picit finomítani. A pénzügyi helyzetedet újra kell gondolni, mert az állandó biztonság borulni látszik! Ez nem az a hét, amikor bele kellene ugranod bármilyen átláthatatlan üzletbe. Amikor felajánlanak neked egy remek lehetőséget, amíg nem ismersz minden részletet, nehogy belemenj, mert átverés is lehet mögötte! Heti javaslat: elmélkedj a baráti köröd összetételén! Helyezz mindenkit megfelelő helyére!

Rák

(06.22.–07.22.) A szombat, vasárnap, majd a hétfő új kezdetet, vagy új helyzetet jelent számodra. Talán a munkában kezdődik új fejezet, de az is elképzelhető, hogy a magánéletedben, vagy valakivel kapcsolatosan indulsz új úton. Pénzügyeid megkövetelhetik a fokozott figyelmedet kedves Rák. A váratlan kiadások kimeríthették a tartalékaidat. Ne aggódj, ez csak átmeneti probléma, hamarosan megoldódik, de addig is érdemes lenne kicsit visszafogni a kiadásaidat! Heti javaslat: nézd át műszaki cikkeidet, gondold végig melyek azok, amik nemsokára cserére szorulnak! Egészség: ép testben ép lélek. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Annyi biztosnak látszik, hogy a kemény munka végre meghozza gyümölcsét. Bár meglehet: egy ideig még nem jelenik meg a bankszámládon, vagy ha tanulsz, az is később lesz igazán látványos. Az év eleji rutin kiveszi minden erődet, de szerencsére a bolygók állása most olyan, hogy újra meg újra feltölt, sose apadnak el a tartalékok. Jó hatással vagy az emberekre, állatokra, szeretnek a közvetlen környezetedben lenni. Heti javaslat: egy kis meditációs lazulás, agyi tehermentesítés felér egy szabadságolással!

Szűz

(08.24.–09.23.) A párok között komoly feszültség adódhat, ráadásul olyan helyen, ahol publikumuk is lehet. Megpróbálhatnak belevonni másokat is, igazukat érvényesítendő. Felesleges, mert csak magatokat járatjátok le. A hét második felében elkaphat egy tanulási vágy. Járd körbe a számodra fontos területeket és vágj bele! Ne halogasd, és ne is vond meg magadtól a fejlődés lehetőségét! Ebben most nagyon támogatnak a csillagok. Heti javallat: a számodra szükségtelen dolgok másoknak kincseket érhetnek.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Sok drámát hozott a elmúlt pár hét, de szerencsére ez a mostani sokkal nyugisabb lesz. Zavartalanul tudsz majd koncentrálni, és minden bizonnyal a legjobban teszed, ha a munkát/tanulást helyezed a fókuszba. Ez ugyanis egy hatékony hét lehet, rengeteg sikerélménnyel, ha te is úgy akarod. Sorsod szerencsecsillaga ragyog fejed felett és megvilágítja utadat. Lendületet ad abban, amiben haladnod kell, és visszafog abban amitől meg akar védeni. Heti javallat: hiába vagy külsőre megnyerő, ha lelked belülről sír valamiért. Keresd meg az okát, és orvosold azt! 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Valószínűleg a héten nem érzed egészen jól magadat. Talán a hétvégi meggondolatlan ivászattal egybekötött zabálás tette be nálad a kaput. De meglehet, hogy nem ez a probléma, ám akkor is szükséged lenne a pihenésre. Amikor egy problémára keresel megoldást, neked időre van szükséged. Alkalmad lesz beszélni valakivel, aki már átélt hasonló körülményt. Ő fog tudni adni egy-két hasznos tanácsot, ami megkönnyíti a helyzetedet. Heti javallat: séta a szabadban, túrázás, vagy futás, te döntöd el. Egy biztos, valamelyikre szükséged van. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Valaki kerül téged. Nem tudsz vele kapcsolatba kerülni, és aggódsz, hogy mi van, ha megbántottad. Valószínűleg erről szó sincs, csak az illető túl elfoglalt. Ne idegeskedj kedves Nyilas, keresni fog téged! Féltékeny társ kitörölheti egy fontos üzenetedet, belemászhat abba a privát szférádba, amihez úgy egyébként semmi joga nincs. Szerintem csírájában el kéne vágni ezt az esetleges sorozatot, meghatározni a jövőt! Heti javallat: alkohol, drog, vagy csak eltúlzott gyógyszer adagolás. Át kéne beszélni ezeket hozzáértő szakemberrel. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Talán beteg az egyik szeretted, vagy más problémája van, és nagyon szorongsz miatta. Főleg azért, mert nem kommunikál veled eleget. Fontos, hogy ne légy rámenős kedves Bak, inkább adj neki teret! Valószínűleg a hét végén kiderül, hogy feleslegesen aggódtad túl magad. Vasárnap úgy érezheted, hogy valaki nem ad magából számodra annyit, amennyit te szeretnél, de azért próbálsz nem neheztelni az illetőre. De vajon azt is észreveszed, hogy más pedig te belőled szeretne többet? Néha túlságosan barátságos, kedves vagy, amit többen félreérthetnek, és azt gondolják, kikezdtél velük. Titkaidat ne tárd fel mások előtt, főleg munkahelyeden ne, mert igen komoly hátrányba kerülhetsz! Heti javallat: csak olyan útmutatásokat adj másoknak, amelyeket te magad is elfogadnál! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Kimerültnek érezheted magadat, mintha a hétvége sem lett volna elég arra, hogy kipihend fáradalmaidat. Talán a probléma nem is fizikális, hanem mentális erőidet szívja el. Meg kell tanulnod továbbengedni dolgokat, mert nem felelhetsz te mindenkiért. Összeütközésbe kerülhetnek a saját szükségleteid, a családod igényei, és a munkád. Ne ess pánikba! A kulcsszó az egyensúly, a megoldás pedig annak megtalálásában rejlik. Láss hozzá! Heti javallat: az ostoba, csőlátású ember nem ismeri fel saját, korlátozott képességeit. Ha figyelmezteted ezekre, rendszerint egy parttalan gyűlöletcunami a reakció. Ergo nincs értelme piszkálni, hagyni kell, hadd dagonyázzon a saját posványában!

Halak

(02.20.– 03.20.) Ezen a héten a munka követeli a legtöbb figyelmet és a szokásosnál sokkal több energiát a Halaktól. Üdvös, ha igazán odateszed magad és beleadsz apait, anyait az előtted álló teendőkbe. Ha most megtolod egy kicsit az év kezdetét, később egy sor dolog könnyebben fog menni. Csütörtökön, pénteken előfordulhat egy kellemetlen kísérő érzés, ez amiatt lehet, mert úgy érzed, hogy valakitől nem kaptál elég figyelmet. Heti javallat: ha van választásod, lehetőleg olyan munkát vállalj, amit meg is fizetnek!                   

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online