KOS

(március 21.–április 20.)

Fontos tervezni a jövődet, de ez ne jelentse azt, hogy nem élvezed a jelent! Hétfőtől péntekig óvatosabban, visszafogottabban kellene eljárnod az ügyeidet illetően, mert nagy az átverés, félrevezetés veszélye. Lakásodban előfordulhatnak vízzel kapcsolatos problémák, melyeket célszerű mielőbb orvosolni. Az előrejelzések szerint Kosként különösen oda kell figyelned a párodra, mert a nyomokban már tapasztalható elhidegülés könnyen szakításhoz vezethet. Próbálj meg minél több közös beszélgetéseket, sétákat szervezni, hogy érezze, figyelsz rá! Ha még egyedül élsz, akkor szánd arra a január hátralévő részét, hogy többet foglalkozol magaddal! Mert ha testileg-lelkileg jól vagy, azt mások is látják rajtad, és így sokkal vonzóbbnak tűnhetsz a szemükben. 

Csak neked: Sose feledd, van ajtó, ami mindig nyitva áll neked…!

Bika

(április 21.–május 21.)

Fékezned kell magad másokkal szemben. Törekedj arra, hogy mindenkivel világosan és egyértelműen közöld a gondolataidat! Így kerülheted el a félreértéseket, vagy azt, hogy olyan valakit tegyél az ellenségeddé, akit nagyon nem kellene. Sajnos érzelmek terén nem indul jól a hét, több vita is begyűrűzhet a mindennapok nyugalmába. Az egyetlen, amit tehetsz, hogy nyitottan állsz hozzá a problémákhoz, és igyekszel józanul, kompromisszumra készen megoldani őket. Még szingli vagy? Talán mindennek az az oka, hogy van egy konkrét elképzelésed az igaziról, és mindenkit ehhez az álomképhez mérsz. Január végén jöhet valaki, aki ennek teljes ellentéte, de ne utasítsd el, mert megbánnád! 

Csak neked: „A boldogság nem egy állandó, létező dolog. A boldogság a tetteid nyomán alakul ki.” – Dalai Láma.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)

Egy harmadik felbukkanása miatt a héten sok zűrzavar várható.  Hogy hogyan folytatódnak a kedveseddel ezután a dolgok, az csak rajtad múlik. A változás lehet kedvező is, de sajnos a szakítás is kilátásban van. Saját magadra gondolj, amikor döntesz! A bolygóállás neked kedvez, ha szingliként nyitott vagy az újdonságra. Január végétől megismerkedhetsz valakivel, aki már az első pillanatban megdobogtatja a szíved. Hamarosan tapasztalhatod, meglepően komolyra fordulhatnak a dolgok, és jelentősen felgyorsulnak az események. 

Csak neked: „A boldogság csak a forrása tekintetében egységes, de egyébként sohasem egyforma. Minden napnak megvan a maga külön virágja.” – Stendhal

Rák

(06.22.–07.22.)

Szellemi érdeklődésed és nyitottságod a szokottnál is nagyobb lehet. Agytekervényeid az ötödik sebességbe kapcsolhatnak. De az is megeshet, hogy olyan valaki bukkanhat fel az életedben, aki miatt boldognak érezheted magad. Háttérbe szorul minden, ami nem a magánélettel kapcsolatos. A bolygók szerint olyan új szintre léptek a pároddal, ami már régóta esedékes lett volna, így felhőtlen öröm és különleges harmónia jellemzi majd az év első heteit. Szingli Rákként forró flörtökre számíthatsz a januári napokon, de komolyabbra egyik próbálkozás sem fordul majd. Ennek főként az az oka, hogy magad sem vagy benne biztos, képes vagy-e az elköteleződésre. 

Csak neked: „A boldogság olyan, akár a csók. Adnod kell, ha szeretnél kapni.” – Bernand Meltzer.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)

A magadba fojtott düh, vagy ellenségeskedés balesetveszéllyel járhat, mert lobbanékony viselkedésre hajlamosíthat. Figyelj jobban oda és légy nagyon óvatos, különösen utazás, vezetés közben! Kerüld a rosszkedvű, kötözködő emberek társaságát! Egy friss szerelmes is megirigyelné azt a romantikus hangulatot, ami január végétől jellemző lesz rád. A Vénusz hatására csak azon jár majd az eszed, hogyan tudnál a párod kedvére tenni, amiért cserébe hasonló figyelmességre számíthatsz. Amennyiben még nincs párod, jó esélyed van arra, hogy találkozz valakivel, akivel azonos hullámhosszra kerültök. Ismerkedésetek után elég gyorsan kiderül, hogy ez inkább csak barátság, vagy tényleg nagy szerelem. 

Csak neked: „Légy jó önmagadhoz, mert úgy nehéz boldognak lenni, ha valaki folyamatosan haragszik rád.” – Christine Arylo.

Szűz

(08.24.–09.23.)

Féltékenység zavarja meg január utolsó napjait, ami nagy valószínűséggel a tavalyi év hozadéka. Főleg január utolsó hetétől gyakorta számíthatsz sehová nem vezető vitákra, melyek elgondolkodtatnak, van-e értelme közös jövőt tervezni a kedveseddel. Ne hamarkodd el a döntést! Szingliként a tökéletes pasit, vagy nőt várod, akiben egyszerre szeretnéd felfedezni a társat, férjet, feleséget, szeretőt és vagy anyát/apát is. Ennek köszönhetően elszalaszthatsz több ígéretes jelöltet, akikért kár lenne. 

Csak neked: „Elvárni valaki mástól, hogy boldoggá tegyen, ez a legjobb módja annak, hogy boldogtalanná válj.”

Mérleg

(09.24.–10.23.)

Érzelmi válságba kerülhetsz január vége felé, amin nem különösebben segít, hogy minden döntéshozatalod előtt hetekig mérlegelsz. Erre most nincs idő, ha valami baj van a kapcsolatodban, akkor ne hezitálj! A halogatással csak még nehezebbé teszed a régóta esedékes döntés meghozatalát. Szingliként akkor van esélyed a szerelemre, ha hajlandó vagy kompromisszumot kötni. El kell fogadnod, hogy egy kapcsolatban ketten élnek, és mindkét félnek joga van a saját szabadságához. 

Csak neked: „Az életet nem lehet megváltoztatni. Csak az életmódunkat tudjuk megváltoztatni.” – Tishan.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) 

Jelentős szellemi energiával rendelkezhetsz ezekben a napokban. Ennek hatására most érthetőbben, és hatásosabban ki tudod fejezni a gondolataidat. Olyan szakmai sikereket élhetsz át, amelyeknek minden bizonnyal a kapcsolatod látja majd kárát. Ha nem szeretnél elhidegülni a párodtól, akkor próbáld a kettőt úgy összeegyeztetni, hogy a hiányodból a kedvesed a lehető legkevesebbet érezze meg! A közvetlen környezetedben valaki romantikus érzéseket táplál irántad, amit nem is rejt véka alá. Talán nem álmaid lovagja/hercegnője ő, de a csillagok szerint érdemes neki egy esélyt adni. 

Csak neked: „Örülj az apró dolgoknak, mert lehet, egyszer eljön a nap, és ezeknek a kis dolgoknak óriási jelentőségük lehet.” – Robert Brault.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Minden bizonnyal jól fogod érezni magad a bőrödben. És az is lehet, hogy sokkal engedékenyebb leszel. Hajlasz a kompromisszumra, így aztán elkerülheted a szóváltásokat, vagy a kínos szituációkat. Virágzó szerelemmel viseltetsz a párod iránt, mintha csak tegnap kerültetek volna össze. Januárban sok olyan pillanatot töltötök együtt, mely megerősít a hitedben, hogy jó ember oldalán éled a mindennapjaid. A csillagok állása a kapcsolat még komolyabbra fordulását mutatja. Egyedül élőknél izgalmas szerelmi szál indul január vége felé, amit nem másnak, mint a saját családodnak köszönhetsz. Lehetőleg próbáld a továbbiakban kihagyni őket a dologból, mert a jó szándékuk zavaró lehet! 

Kizárólag neked: „Élj úgy, hogy ha valaki csúnyákat mond rólad, akkor azt senki ne higgye el!” 

Bak 

(12.22.-01.20.) Az utóbbi időkben kétségek gyötörhetnek, hogy jó ember mellett keresed-e a boldogságot. Sajnos a párod is érzi, hogy valami nincs rendben, ami még inkább eltaszít benneteket egymástól. A kommunikáció kulcsszerepet játszhat abban, hogy a problémák valahogy megoldódjanak.  Nem szabad elkeseredned, ha nem minden alakul a terveid szerint, mert a férfiak, de a nők is megérezhetik, hogy bizonytalan vagy önmagadban. Emiatt elszalaszthatsz egy igazán ígéretesnek tűnő, izgalmas kapcsolatot.

Csak neked: “Mikor bízol magadban, nem kell senki másnak bizonyítanod. Ha elégedett vagy magaddal, akkor nem kell senki más engedélyére várnod. Ha meg elfogadod magad, ezt mindenki látni fogja.” – Laozi.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Egy váratlan anyagi probléma feszültséget szíthat közted és a párod között, ami meghatározhatja heted napjait. Azonban ahogy sikerül megoldást találni, máris visszaáll az idill, sőt jobb is lehet, mint régen. Az, hogy számíthattok egymásra, újabb szintre emeli a kapcsolatotokat. Szingli vagy? Valaki már régóta csak arra vár, hogy részt vehessen az életedben. Talán azért nem tűnt még fel eddig, mert ellenszenvesnek találtad, viszont ez egy csapásra megváltozik, amikor kéretlenül is a segítségedre siet.

 Csak neked: Miért érdekelne engem az, amit mások rólam mondanak? Én tudom, hogy ki vagyok, és hogy mit akarok.” – Avril Lavigne.

Halak

(02.20.– 03.20.) A problémák Halakként nem kerülnek el, viszont ha nem szeretnéd, hogy a kapcsolatod rámenjen ezekre a semmiségekre, akkor meg kell tanulnod okosan kezelni dolgaidat. Sok olyan helyzet adódik majd, mikor a legjobb, ha csendesen beletörődsz a dolgok alakulásába. Egy biztos, ha még szingli vagy, nem fogsz unatkozni. A csillagok sok flörtöt, lehetőséget jósolnak, bár komoly kapcsolatot nem ígérnek. Azért ne csüggedj, így is izgalmasan telnek majd a napjaid.

Ne feledd a bölcsességet: „Senki sem képes megsérteni engem, csak akkor, ha abba én is beleegyezem.” – Mahatma Gandhi.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu