Melitta horoszkóp (02.03.-02.09.)

0
437
Fotó: gettyimages.com
„A világ számára te csak egy valaki vagy, 
de egy valakinek te vagy a világ!”

Kos

(március 21.-április 20.) Amennyiben kialszik a szenvedély egy Kosban, ott vége van a kapcsolatnak. Ekkor egy két napot szenved és elindul a keresés útján. A tavaszi napéjegyenlőség közeledtével egyre erősebb energiák segítik a jegyedet céljaid elérésében. Ez a mozgalmas időszak arra sarkall, hogy engedj el bizonyos rosszul működő elvárásokat. Nem kell minden helyzetet egyedül megoldanod, időközben majd rájössz, hogy kik lesznek a segítőid. Az egyedül élő Kos most ne számítson fergeteges új szerelmi kapcsolatra! Ez a hét inkább arra lesz jó neked, hogy alaposan felkészülj egy nagy találkozásra.

Bika

(április 21.–május 21.) Az jó, ha nem üldögélsz otthon a sötétben és sajnálod magad. Helyette mész és csinálod, amit kell, hogy megvalósítsd álmaidat. Sok benned az energia, és az sem riaszt vissza, ha életed bizonyos időközönként újratervezést igényel. Egyre azonban jól vigyázz! Tartsd magad mellett, és légy korrekt azzal a pár emberrel, akikre mindig számíthattál, és továbbra is számíthatsz. A külsődre fordíts most több figyelmet, ez ugyanis nem csak a megfelelő partner keresésekor fontos, de nagy jelentősége lehet a munka kapcsán is. Amennyiben például új állást keresel, rengeteget jelent az első megjelenés során kialakult benyomás, a kép, amit rólad alkotnak. Nem feltétlenül kell a legutolsó divat szerint öltözködni, de ha meg tudod tenni, akkor érdemes a ruhatáradat szolidan felfrissíteni. Külön haszon, hogy ettől a hangulatod is megújul. Bikaként sajnos hajlamos leszel a fejfájásra. Legalább napi egy órát szánj magadra, legyél sokat friss levegőn, sétálj, sportolj többet! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A Jupiter sok mindent megalapoz az elkövetkezendő időszakban. Bizonyos együttállások pedig segítenek abban, hogy ki tudj teljesedni. Meghatározó barátságok születhetnek, melyekért örökké hálás lehetsz az égieknek. Maradj a saját értékrended szerinti határon belül, hozd ki magadból a lehető legtöbbet! Érzelmi vonalon, ha kicsit nyitottabb vagy és nem feltétlenül a dolgok rossz oldalát nézed, még az is lehet, hogy megtalálod a hosszan tartó boldogságot. Pénzügyek terén fontos, hogy becsüld meg az anyagi forrásokat, mert ha azok elapadnak, igen nagy baj lehet! Amire azonban figyelned kell: a kiruccanások, programok alkalmával semmiképp ne ess át a ló túlsó oldalára, ne mutass kifelé olyan képet, ami nem te vagy, és ami ráadásul nem is illik hozzád!  

Rák

(06.22.–07.22.) Ösztönösen törsz a céljaid felé. Bár téged is meg tudnak rendíteni a különböző veszteségek, viszonylag hamar képes vagy visszaállítani magadban a rendet. Anyagiakban óvatosan kell eljárnod, hogy ne halmozz fel semmilyen adósságot, különösen, ha nagyobb kiadásról van szó! Ne másokat majmolj, hanem azt nézd meg, hogy neked meddig lehet nyújtózkodni. Az biztos, hogy most megéri a nagyobb energiabefektetés, mert igen jó üzleteket köthetsz, különösen, ha ügyesen kezeled a megszerzett pénzt is. Pénzügyi manővereid közepette azonban többet kell törődnöd ezekben a napokban az egészségeddel. Ezért, és a télutó időszakában könnyen felmerülő vitaminhiányos állapotot is valahogyan ellensúlyozni kellene! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.)  Nagyon karizmatikus személy vagy, aki könnyen teremt kapcsolatokat másokkal. Mivel maximalista vagy, a nagy pörgést törvényszerűen követi az enerváltság, vagy a motiváció csökkenése, elvesztése. Vigyázz, hogy becsületesen járj el minden üzleti ügyben, mert ha nem így teszel, akkor az egész folyamat végkimenetele több kárral járhat, mint haszonnal! Az egészségeddel jóval többet kellene törődnöd, az állandó hajsza és az izgalmak eléggé megviselnek, fizikailag és lelkileg egyaránt. Mint Oroszlán szülött, nem nagyon tudod korlátozni a bevállalt munka/tanulás mennyiségét, amin mindképp változtatnod kell. Szabad idődben találj olyan elfoglaltságot amit önmagadért teszel, mert érdekel! Ne hagyd magad lebeszélni olyasmiről, ami reális és szimpatikus számodra! 

Szűz

(08.24.–09.23.)  A környezeted mostanában kissé aggódva tekint rád és az általad felvállalt kihívásokra is. Te jól szervezel, még a legapróbb részletekre is mindig odafigyelsz. Adottságodat remekül tudnád hasznosítani különféle asszisztensi, kommunikációs pozíciókban. Te magad és mások is hasznát veszik a precizitásodnak, a kiváló elemzői tehetségednek, miközben biztosítva van/lenne stabil szakmai életed. Amennyiben egyedülálló Szűzként élsz, remek esélyed van arra, hogy egy kedves, számodra fontosnak tűnő személlyel megismerkedj. Még nagyobb az a lehetőséged, hogy új barátokat szerezz. A tartós kapcsolatban élők rendezhetik az egymás közötti súrlódásaikat. Az egészségedet nem fenyegeti különösebb veszély, fizikailag és lelkileg is stabil leszel.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Mérlegként mindig is volt/van benned a segítő szándék. Ezért is vonzanak olyan munkák, ahol valamilyen szinten gondoskodni kell másokról. Ezenkívül a művészetekben is kipróbálhatod magad, hiszen valójában azzal is adni tudsz. A pároknak sok erőfeszítést kell majd tenniük, hogy javítsák és fenntartsák a kapcsolatukat, de ez az ára a boldogságuknak és a stabilitásnak. Mielőtt a nagy rohanásban rossz helyen vennéd be a kanyart, előtte igyekezz inkább lehiggadni, és kidolgozni egy olyan tervet, amelynek mentén észszerűen végig tudsz haladni! Végre magad is teljesen képes vagy megnyílni, és egyre több szeretetet árasztani valaki felé, aki ezért nagyon hálás lesz. Most is rengeteget dolgozol, mint általában, de nagyobb változások nem várhatók munka fronton. Arra törekedj, hogy szilárd talaj legyen a lábad alatt, mert számodra különösen fontos, hogy biztonságban érezd magad!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A fáradtság, a kimerültség nálad se legyen szégyen, egyszerűen te is emberből vagy, akinek végesek az energia raktárai. Ne szégyelld ezt bevallani, szakíts időt a pihenésre, több kikapcsolódásra! Szeretsz a dolgoknak a mélyére ásni, felfedni a háttérben húzódó szálakat. Mostanában több lehetőséged lesz munka fronton, akár új dolgokban is kipróbálni magad. Csak rajtad áll, hogy melyik irányt választod. A szerelem szempontjából a hét ígéretesnek tűnik az egyedülálló Skorpiók számára, bár fontos, hogy kerüljék a kétértelmű kapcsolatokat. Ha előfordul, hogy nem tudsz ellenállni a kísértésnek, azért ne dőlj a kardodba! Legyél nagyon ügyes, figyelmes, és a végtelenségig diszkrét! Gondolj arra, hogy az ilyen pásztorórák örömeit nem csak a partnered, de te magad is élvezed! De vigyázz, mert az ilyen összebújás semmi többről nem szól!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Egyetlen nagyobb lendülettel sikerülhet pontot tenned egy régóta húzódó ügy végére, így végre felszabadultan haladhatsz tova az utadon. A te esetedben több minden még akár a politika is szóba jöhet, köszönhetően annak, hogy a számodra fontos dolgokkal kapcsolatban mindig szereted elmondani a véleményedet. Ha ezt választod, a továbbiakban szíved kősziklából, a páncélod minimum titánból legyen! Az erős kapcsolatban élő párok boldog pillanatokat élhetnek meg a héten, de a magányosok is bevonzanak jó párkapcsolati lehetőségeket. Egy mozit, egy kirándulást mindig megengedhetsz magadnak, akár családdal együtt. A közérzeted kielégítő, de ettől függetlenül ne hanyagold el sem a tested, sem a lelked ápolását!

Bak 

(12.22.-01.20.) Ebben az időszakban a pároknak kisebb, nagyobb nézeteltéréseik lehetnek. Több időt érdemes együtt tölteniük, átbeszélni mindent, hogy meggyógyítsák a kapcsolatukat. Továbbra is nagyon erős a művészi vénád, mellette mások neveléséhez is megvan a tehetséged. Tanárként, előadóként, csoportvezetőként te nem csak egyszerűen elmagyarázod amit kell, hanem képes vagy felnyitni a szemüket, kiszélesíteni a látóterüket, hogy minél nyitottabbá tudjanak válni a világ dolgaira. A hét második felében sok jó ötleted támad, kreativitásod is magasnak mutatkozik. A sokféle megoldandó probléma közepette megtörténhet, hogy apróbb egészségügyi gondjaid támadnak. Így például küzdhetsz némi végtagfájdalommal, gyomorfájással, vagy gyomorégéssel. Ha nem is kell magad gyógyszerekkel teletömni, de mindenképp kérj tanácsot, járj utána a problémák valódi okának, eredetének! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Van valaki a környezetedben, aki egyszerűen annyira irritál, hogy képtelen vagy elviselni. A közelsége olyan kellemetlen számodra, hogy még a szőr is feláll tőle a hátadon. Lecke ez neked is, próbáld megérteni, majd orvosolni a miérteket! Minden helyzetben próbálsz erős maradni, és ez általában sikerül is. Mindez azonban nálad nem csak egy megjátszott szerep, vagy látszat, te tényleg egyedi lelkierővel bírsz. Az énedet borító páncélzatnak köszönhetően sokkal jobban védve vagy a traumáktól és csalódásoktól, mint a többi jegyben született ember. Az üzleti életben vegyes időszak vár rád, megfelelően tudod alakítani a pénzügyeidet és haszonra tehetsz szert a hét közepén, ha szemfüles és ügyes vagy. A Vízöntő jegyében született emberek ezen a héten reumás, kicsit fájdalmas betegségekkel küzdenek meg. Lesz amire elegendő a lazító kenőcs, de sajnos ha nem múlik, előfordulhat az is, hogy szakemberhez kell fordulnod.

Halak

(02.20.– 03.20.)  Az egyedülálló Halak számára februárnak ez a kezdő hete nem a párkapcsolatok időszaka lesz, amitől persze cseppet sem kell elkeseredni. Ismerkedj, menj minél többet társaságba, de arra számíts, hogy az igazit nem biztos, hogy a héten fogod megtalálni! A szerencsés bolygóállások hosszú távon elkísérnek utadon. Ez egyben azt is jelenti, hogy rájössz arra, ki őszinte veled és ki az, aki érdekből játszik barátot. Hallgass megérzéseidre, és figyelj jobban álmaidra, mert azok üzenetet rejtenek számodra! Érthető, hogy az új mindig izgalmasabb, de ha csak egy kicsit megpróbálnál jobban elköteleződni a feladatok, (vagy akár emberek) iránt, az neked is, és a munkádnak is jót tenne. A magabiztosságod így is sokat segít, de ha kicsit figyelmesebb lennél, sokkal nagyobb sikereket érhetnél el.                                                                                     

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online