Melitta horoszkóp (02.24.-03.01.)

0
357
Fotó: gettyimages
„A tavasz a megújulás időszaka, amikor a jó győzedelmeskedik a rossz felett. A férfiak fehér-piros szalaggal átkötött márciuskát ajándékoznak lányoknak, asszonyoknak, mely a szerencse, az öröm, a szeretet, vagy a szerelem szimbóluma. A márciuska (románul: mărțișor) apró, többnyire aranyozott fémből készült ékszer. Egy olyan román népszokásról, tavaszváró gesztusról van szó, amit az idők folyamán sokan a romániai magyarok közül is átvettek.” 

Kos

(március 21.-április 20.) A hét első felét élvezd saját otthonodban! Miközben a tavaszi fuvallat leng körülötted, pakolj, rendezgess, ültetgesd át a tavalyi földben lévő virágaidat! Előfordulhat, hogy a szokottnál kevésbé leszel társaságkedvelő, ez azonban csak pár napig tart. Oka: telítődés, a nyugalom utáni vágy. A Hold mostani időszakát használd önvizsgálatra! Egy barátról kiderülhet, hogy több, mint barát. Ezzel egyelőre sok tennivalód nincs, várd ki, mivé alakul a folyamat! Mivel jó ideje borzasztóan fárasztó, zsúfolt életet élsz, kezded fizikailag is érezni azt, hogy kevésbé bírod a terhelést, mint régebben. Rendszerezd kicsit a dolgaidat!

Bika

(április 21.–május 21.) Az év eddigi részében kissé lelassultál, esetleg betegeskedtél, most azonban újra felpöröghetsz, új lendületet kaphat minden. A Hold energiával tölt fel, ezt használd arra, hogy ellenőrizd a teendőid listáját! Egyszerre több, folyamatban lévő munkád is a csúcsra ér, utána azonban kicsit megpihenhetsz. Bízz magadban! Munkádnak, fáradozásaidnak meglesz az eredménye. Hidd el, eljön az idő, amikor mások keményen dolgoznak és kapaszkodnak, Te meg már nyugodtan, hátradőlve élheted, vagy éppen nézheted az eseményeket. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Hét elején túlságosan sokat foglalkozol a múltban történt dolgokkal, nem nagyon szeretsz bizonyos folyamatokat lezárni. Nem érdemes emiatt depresszív hangulatba kerülnöd. Gondolj bele, hogy mennyi minden új elfoglaltságot hozhat a jövő, új élményeket, új kapcsolatokat, új tapasztalatokat, amelyektől jobb emberré válhatsz! Szerdától karriered extra lendületet kap és a kissé döcögős kezdet után most megnyomhatod az „utánégető” gombot. A Hold alkalmat kínál arra, hogy meghozz néhány komolyabb anyagi, üzleti döntést. Az elkövetkezendő időszakban különösen szerencsés csillagzat alatt tevékenykedhetsz. 

Rák

(06.22.–07.22.) A mostani Holdállás ideális időszak arra, hogy kitaláld, hová szeretnél utazni majd nyáron. Ha le is tudod foglalni a helyet, olcsóbban megúszod, mint akkor, amikor már mindenki rajta van a rendelési listákon. Légy nyitott mindenre, hisz olyan dolgokban próbálhatod ki magad, amelyekre máskor nem biztos, hogy alkalmad adódik! Gondolkodj átfogóan, és ne csak az orrod hegyéig láss! Az élet tele van élményekkel, kalandokkal, amik csakis rád várnak! Párkapcsolatban, ha benne vagy, marad minden a régi, ha valami újra vágysz, neked kell megteremtened az esélyt, a lehetőséget. Jöjjön bárki, előtte informálódj!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A Hold váltakozásával, átgondolhatod életed alakulását is, elsősorban emberi kapcsolataidat. Jó időszak ez elengedésre, feldolgozásra, lelked megnyugtatására. Nem biztos, hogy arra kell hallgatni, vagy azt kell követni, amit egyik, másik hozzátartozód mond. Nézd meg az életét, és ha az nincs rendben, mellőzd annak tanácsait is! A sajátod hoz szerencsét neked! Érdemes végig gondolnod, hogyan lehetsz a leghatékonyabb. Állíts fel megfelelő taktikát, alkalmazz megfelelő stratégiát, igyekezz megtalálni a számodra megfelelő tempót, és haladj logikusan előre!

Szűz

(08.24.–09.23.) Nem igazán vagy hozzászokva ahhoz, hogy mások irányítsanak. Időnként akármennyire is szeretnéd, nem tudod befolyásolni az eseményeket, melyben te is a gépezet egy eleme vagy. Az igazság bajnokaként, egy jó ügy mellett kötelezd el magad! Használható időszak ez a kommunikációra, fejleszd például a közösségi médiában való jelenlétedet, vagy akár kezdj bele régen halogatott könyvek olvasásába, történetek megírásába! Jó felé haladsz, hamarosan valóra válnak oly régen dédelgetett álmaid. A pénzt ügyes manővereidnek köszönhetően bevonzod, de épp e miatt vigyázz, hogy akik a siker szagára hozzád csapódnak, mind jó emberek legyenek!

Mérleg

(09.24.–10.23.) A családi idill nem lesz ezekben a napokban felhőtlen. De miután elolvasod a horoszkópodat, tehetsz ellene. Pároddal egy régebbi dolgon képesek lennétek most úgy összekapni, hogy napokig nem állna veled szóba. Ezért inkább gondold végig már most, hogy mik azok a kényes témák, amelyeket jobb lenne mellőzni. Jótanács még, amiket csak neked üzennek a csillagok: foglalkozz többet a saját jóléteddel, saját ügyeiddel! A hét közepe romantikus hangulatba ringat, legszívesebben minden idődet kedveseddel töltenéd. Ez a telihold idején fordulhat át az ellenkezőjébe, akkor szeretnél csak úgy, egymagadban lenni. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Ezen a héten központi helyet foglalsz el az élet színpadán. Miközben a csillagok sok jóval árasztanak el, nem maradhatsz hűvös kívülálló! Sok tekintetben eldőlhetnek bizonyos dolgaid. Vonatkozik ez pénzügyeidre, magánéletedre egyaránt. Amilyen döntéseket hozol, befolyással lesz további életedre. Alkalmas napok kínálkoznak egy mélyebb, aktívabb pihenésre is, talán össze kellene kötnöd a kettőt, és egy kisebb utazást beiktatni, ahol ki tudsz kapcsolódni. A hét második felében felébred benned a szexis bestia. De még ez sem elégít ki, sok barátodnak, barátnődnek keresel (és találsz) társat.

Nyilas

(11.23.- 12.21.)  A szerelemben, érzelmi ügyekben a pozícióidat most meg tudod erősíteni. Ha épp most új kapcsolatba kezdesz, akkor jól látod, akár az életre szóló igazi is lehet. Aki ráadásul szinte mindenben ugyanúgy érez, mint te. A heted mámoros és szerelmes lesz, ezeken a napokon semmi nem árnyékolja be a boldogságodat, még a szerencse is melléd szegődik. Vigyázz, másoknak csak olyan tanácsot adj, amelyről biztosan tudod, hogy nem fogja az illetőt a döntésének következménye rosszul érinteni! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Érzelmi életedet ezen a héten logikai bakugrások fogják jellemezni. Például találkozhatsz egy olyan személlyel, akit már rég óta ismersz, talán ki is szemelted őt magadnak. Most ebből az ismeretségből akár egy hosszan tartó, komoly kapcsolat is alakulhat. A tavasz új távlatokat nyit meg előtted, és csak rajtad áll, hogy ellenállsz-e a különös erőnek, vagy vele együtt száguldasz tovább.  

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Amit véletlenül rosszul kezdtél, azt most kijavíthatod. A Hold új pénzügyi lehetőségeket hoz, akár még a célt is reálissá teszi, hogy a jövedelmed megduplázódjon az elkövetkezendő fél éven belül. A hét második felében teljes erővel tombol benned a vándorkedv: engedj neki, és indulj útnak! Egy új kapcsolat most rengeteget jelenthet számodra. Nemcsak a szerelmet találod meg benne, hanem igazi lelki társ is lesz. Adhatsz a véleményére, elfogadhatod a tanácsait, mivel érdek nélkül szeret, és támogat téged. Ne menj el szó nélkül az esélyed mellett, mert ilyen lehetőség szinte csak a mesében van!

Halak

(02.20.– 03.20.) A most következő időszak az intimitásról szól, főként a Hold állásának eme szakaszában. Ha egyedülálló vagy, ideje körülnézni, keresgélni a lehetséges párjelöltek között. Amennyiben kapcsolatban élsz, vigyázz, a monotónia okozhat gondokat! Szerelmi életedre most is ráfér egy kis javítgatás! A hét vége felé tapasztalhatod, hogy az emberek a szokottnál is jobban odafigyelnek a mondanivalódra. Használd ki, de ne kapkodj életed nagy dolgaiban! A meggondolatlan változtatások mindig bajt hozhatnak a fejedre. Érzékeny téma lesz a barátaidhoz való viszonyod is. Az igazság az, hogy a megfelelően működő kapcsolódásokért neked magadnak kellene jóval többet tenned, mint ahogy azt tőled megszokták eddig. Életre szóló barátságot csak akkor lehet fenntartani, ha mindkét fél hoz ennek érdekében áldozatokat.                                                                                                                                                  

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online