KOS

(március 21.–április 20.) Lehet, hogy eddig is voltak gondjaid, vagy olyan napok, amikor mindent borúsan láttál. De ha nem volt így, akkor is gyökeres változás indul meg nálad. Egyre és egyre jobb lesz a hangulatod, és derűs nyugalom lesz úrrá a lelkeden. Szerelemben mintha csak nullára tekernétek vissza a képzeletbeli kilométerórát, minden olyan varázslatos és bizsergető lesz, mint a legelején. Két különbség mégis várható: a közösen töltött idők adta mélység, mely a kapcsolatotokba ivódott, és az erős kötődés, ami köztetek mindeddig kialakult. Ha nincs párod, nem várat sokáig a változás, mely egy újonnan felbukkanó, varázslatosan hódító személyében érkezik. Pénz vonalon: mindig költs okosan, megfontoltan, hogy ne kerülj kellemetlen helyzetbe! A munka most sűrűnek ígérkezik, igyekezz minél kevesebbet stresszelni miatta! Bízz magadban, hiszen jól tudod, nincs az a feladat, amit ne tudnál megoldani! 

Bika

(április 21.–május 21.) A munka néhanapján nehezedre esik. A sikereid viszont mindig doppingolnak majd, hogy soha ne add fel, még a legnehezebb pillanatokban sem. Kreativitásod és kitartásod minden stresszhelyzetből kihúz. Ezen a héten elkaphat a hév, sorozatosan túlköltekezhetsz, és még egy veszélyes befektetésre is adhatod a fejed. Ezért is figyelmeztetnek a csillagok: meggondolatlanul semmibe ne menj bele! Ha meg-megleped magad valamivel, az rendben van, ahogy az is, ha kreatívan, okosan költöd pénzed. De amikor esztelenül kockáztatsz, na, abból baj lehet. Nézz csak körül hányan lettek földönfutók az első pillantásra jónak tűnő üzleti lehetőségek, befektetések miatt! Amennyiben szingli vagy, kéretlen hódolód akadhat. Csak azért, hogy valakivel legyél, nem kell belemenni semmibe. Attól nem lesz jobb neked. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A jövőddel kapcsolatos terveid részletes kidolgozása során vedd figyelembe a múltban elért sikereidet, hogy kiküszöböld azokat a hibákat, melyeket egyszer már elkövettél! Döntsd le a korlátokat, amelyek visszatartanak céljaidtól, legyenek azok emberek, fizikai tényezők, vagy akár lelki problémák. Hamarosan valaki szeretne tőled valamit, talán a figyelmedre számít, vagy az is lehet, hogy valamiben segítened kellene neki. Ha már egyszer felajánlottad neki a segítő jobbot, ne hátrálj meg! Talán az élet úgy hozza, egyszer majd neked is jól jön a támogatás. Új szerelem kibontakozása közben mindent a maga idejébe osszatok be! Ne menjen a turbékolás a tanulás, vagy munka rovására! A szépen lassan kibontakozó szerelem tartósabban működik, mint a mindent felemésztő, gyors fellángolás.  

Rák

(06.22.–07.22.) Karrieredben régóta készülsz valamire, és bánt, ha nem olyan eredményt érsz el, mint szerettél volna. Ne add fel az álmaidat, még semmi sincs veszve! Az önkifejezésre helyezz kellő hangsúlyt, és ne azokat az embereket kövesd, akik mesterségesen létrehozott példaként állnak előtted! Igaz barátaid támogatni fognak mindenben, és családod is melléd áll, így tökéletes harmóniában lesz részed. Egyedül vagy? Élvezd ki szingli napjaid, lassan ezek véget érhetnek! Rövidesen szenvedélyesen beleszerethetsz valakibe.  A pasi/nő nem az ismerőseid, által jön a képbe. Csupa véletlen műve lesz az egész, annak ellenére, hogy tudjuk, véletlenek nincsenek. Próbálj meg úrrá lenni a napi feszültségen, és dolgozz azon, hogy ne legyen látható rajtad, mennyire nehéz napod van.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)Amennyiben nyitottan közeledsz a világhoz, amely most körülvesz, a világ is ugyanígy fog reagálni rád. Ne engedd, hogy a negatív emberek visszahúzzanak! Lehetőség szerint térj ki előlük! Ha van egy nagy álmod, de egy nagy akadály még ott van előtted az úton, és megakadályoz abban, hogy tovább haladj a célod felé, hárítsd el azt és utána folytasd az utadat! Oroszlánként a sors döntések elé állít, így aztán fontos, mérföldkő jelentőségű lesz a tavasz  számodra. Szerencsés a helyzet, mivel belső hangod nem hagy cserben így mindig jól ráérzel majd, mi lesz a helyes út. Pároddal sokat mélyül a kapcsolatotok. Lelkileg közelebb kerültök egymáshoz, és a romantika is begyűrűzik a mindennapjaitokba. Ha nincs most szerelmed, egy belső átalakulás miatt van így. Nem is feltétlenül vágysz majd ezen változtatni, ugyanis egy ideig remekül érzed magad a bőrödben egyedül is.  Fontos: egy kedvező fordulatnak köszönhetően hamarosan sokkal pozitívabb képet fest a költségvetésed. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Félsz a váratlan átalakulásoktól, a meglepetésektől. Holott meg kéne szoknod, hogy felgyorsult a világ, egyre sebesebben változnak a dolgok. Ezen a héten is lesznek olyan események, amik próbára teszik spontán kreativitásodat és rugalmasságodat. Jó közérzetedet alapozd meg azzal, hogy minél több időt töltesz a szabadban!  Kiszemelted körül egy másik nő/férfi süröghet-foroghat. Botrányt nem érdemes generálni, az sehova nem vezet. Tarts ki, hamarosan kedvesed és te, a közös barátokkal, és egymás családjával is több időt tölthettek el, mint máskor! Bepótoljátok a sok kiesett időt.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A friss kapcsolataidnak köszönhetően sokkal gördülékenyebben indul be az üzlet, mint vártad: legyél merész, és lépj egy szinttel feljebb! A gondosan felépített önbizalmadon ne hagyd, hogy csorba essen! Személyes varázsod lehengerlőbb, mint valaha, úgyhogy egy percig se érezd magad senkinél alacsonyabb rendűnek! A szerelem is megtalál, de a baráti kötődések is felerősödhetnek. Használd ki maximálisan, hogy a következő hetekben miként profitálj ezekből. Amikor egyedülálló vagy, két, egészen más kaliberű férfi/nő tetszhet meg neked. Az egyikük külseje, a másiknak kisugárzása ejt rabul. Végül győz a szíved, mert valamelyikükbe jócskán belehabarodsz.

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Beérik az előző években befektetett, munkával töltött időd, és végre egészben láthatod a művedet. Használd ki a lehetőségeket, hogy minél többet hozz ki belőle! Szingliként egy cimborád vagy rokonod barátja/barátnője jöhet képbe.  A kis furmányos rajta keresztül igyekezhet a közeledbe férkőzni. Amennyiben téged is érdekel, ebből még valami nagyon jó is kisülhet. Fél siker már az is, hogy közös ismerősötök/barátotok van. Családdal kapcsolatos események kerülhetnek terítékre. Lehet azonban, hogy meg kell egy kicsit kapargatnod a felszínt, mélyebbre kell ásnod, és ott találsz válaszra. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.)   A gyakori és váratlan fordulatok ijesztőnek tűnhetnek, de rájössz, hogy nem kizárólag negatív irányba befolyásolnak: rengeteget tanulsz általuk. A zaklatott, lobbanékony hangulatodra egyszerű a magyarázat: a Hold, a Nap, és a csillagok befolyásolnak. Ilyenkor normális a nyugtalanság és izgatottság. Igyekezz összpontosítani a céljaidra, hiszen csak így kerülhetsz hozzájuk közelebb! Az elhamarkodott döntések helyett oszd meg kétségeidet egy hozzád közel állóval! Sok felesleges feszültséget megspórolsz vele magadnak. Amennyiben még nem zártad le előző kapcsolatod, akkor mostanság végre sikerülhet magad mögött hagynod a fájdalmakat. Izgalmas flört kezd kialakulni, ami tetszik neked is. A szemtelenül vonzó teremtés gyorsan levesz a lábadról. 

Bak 

(12.22.-01.20.)  Régi jelöltedet, volt párodat sodorhatja utadba a szél. Feltörhetnek az egykori nagy érzelmek, sokkal erősebben, mint régen.  Hamarosan eldőlhet, hogyan folytatódik. Lesz, vagy nem lesz közös sorsotok. Egész héten érzékenyebb vagy a szokásosnál, s talán egy rosszul megfogalmazott mondattal is könnyű lesz kibillenteni téged. Lehet, hogy kedvesed egyáltalán nem akar megbántani, csak éppen rosszul hangsúlyozott valamit. Ilyenkor vegyük elő a Bak nagyvonalúságunkat! A hétvége előtt vigyáznod kell, nehogy kikotyogd a rád bízott titkokat!  Csak néhány embert engedsz igazán közel magadhoz, de aki ebbe a körbe tartozik, az szinte minden támogatást megkap tőled.

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Legyél mindig optimista és ne aggódj a jövőd miatt. Ha pozitív lelki motivációra van szükséged, keresd a mindig megértő barátodat, pszichológusodat, vagy lelkészedet! Mindig lesz neki kéznél valami, amibe kapaszkodhatsz. Meg kellene fogadnod a jó tanácsokat, hogy miként próbáld kifejezni az érzelmeidet hatékonyabban párod felé! A kapcsolatotok erősebbé, jobbá és nem utolsósorban izgalmasabbá válik. A hét közepén családtagok, vagy általad kedvelt emberek nehéz helyzetéről hallasz hírt. A lehetőségeidhez képest segíteni próbálod őket. Le is merülsz szépen. Hétvégén bújj el a világ robaja elől, tankolj a természet benzinkútjánál, majd megújult erővel térj vissza szeretteid közé! 

Halak

(02.20.– 03.20.) A bolygók állása a saját fejlődésedre és önmagad építésére helyezi a hangsúlyt, úgyhogy itt az ideje a kezedbe venni az irányítást. A racionális gondolkodás mellett ne nyomd el a megérzéseidet sem, fontos, hogy higgadtan gondold át a dolgokat, mielőtt cselekszel! De tudd, a szíved mélyén leled meg a valódi megoldást a problémákra! Szingliként, amint nyitottá válsz, meglesz az eredmény. Tavasszal megismersz valakit, akivel gyorsan közel kerültök egymáshoz. Kapcsolatban: a párod/kedvesed meglepő és várva várt bejelentést tehet, de csak ha megfelelő teret és szabadságot biztosítasz számára. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu