Mottó: „A húsvéti tojásokhoz senki se lehet túl öreg.” 

Kos

(március 21.–április 20.) Mint vonzó és okos nő/férfi, elindíthatod a „hódítási projektet”. Vidámságban, jó hangulatban telik a húsvét. Az ünnepnapok valamelyikén, találkozhatsz egy régebbi barátnőddel/barátoddal, akivel nosztalgikus beszélgetésre kerül sor. Mindig jól jön a korábbi tapasztalatok összegzése. Egy hír, vagy egy találkozás választ ad számodra néhány fontos kérdésre. Eseménydús hét következik. A sikerek megalapozása, egyben begyűjtése is elkezdődik keddtől.

Bika

(április 21.–május 21.) Éppen most inkább ne határozz el semmit. Minden nap érezheted, hogy valami visszahúz. A Merkúr a Bikában lassít. Nincs ebben semmi ördögi, ráadásul a telihold hatása is bekavar kicsit. Vannak ilyen időszakok, amikor jobb, a dolgokat pihentetni. Szerdától egyre jobban vágyakozol újszerű élmények után. Fantasztikus bulik részese lehetsz, és ahogy egyre inkább beleveted magad a tavaszi partik világába, egyre jobb formában is érzed magad. Szerelemben a szenvedélyé a főszerep, ám ez az érzés nem csak erre a hétre érvényes. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  A húsvét lenullázza a számládat, ne fontolgass már plusz kiadásokat! Megelőzheted a kellemetlenséget azzal, ha nem ugrasz fejest mindenbe, amit először meglátsz, csak azért, mert olyanod még neked nincs. Bár a locsolkodást nem kedveled, de a készülődésből ki fogod hozni a maximumot és a környezeted is dicséri majd az igyekezetedet Szerelemben rád mosolyog a szerencse. Olyan valaki jelentkezik, vagy már a közelben van, akivel egészen mély, hosszan tartó kapcsolat kialakítása lehetséges. 

Rák

(06.22.–07.22.) Akár vendégségbe mész, akár te vagy a házigazda, minden a tervek szerint alakul, nem csúszik be hiba a számításodba. Szereted, ha gördülékenyen mennek a dolgok. Nem nehéz, mert imádod a szeretteidet. Olyan az agyad, mint egy szivacs, minden információt magába gyűjt, igyekszik feldolgozni. Nagyon valószínű azonban, hogy ennek a sok mindennek csak egy része olyan, mellyel valóban érdemes foglalkoznod.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Ha mindenkinek próbálsz a kedvében járni, akkor könnyen találhatod magadat olyan helyzetben, amely sem neked, sem senki másnak nem tetszik. Mi lenne, ha ehelyett inkább a saját kedvedben próbálnál járni? Az érzelmek, a nyugalom számodra elengedhetetlen napi szükségletet jelentenek. A húsvéti nyüzsgés után jól jön néhány lazítós nap. Lehetőséged szerint menj a természetbe, vízpartra, ahova vágysz! A szerelemben ne fogd vissza magad, társaságban, ha megtetszik valaki, flörtölj gondtalanul! 

Szűz

(08.24.–09.23.)  Ne feledd, hogy a hosszú távú kapcsolat titka nem az, hogy különleges, de ritka pillanatokat osszatok meg egymással, hanem hogy a hétköznapokban is megtaláljátok egymás mellett a boldogságot! Pénteken a Neptunusz együttállás összezavarhat. Valaki olyasmit mond és/vagy tesz, ami teljesen ellentmond annak, amiről eddig szó volt. A szombati telihold nem lesz feszültségmentes. Törekedj arra, hogy ne sértődj meg semmin! Hosszú és nehéz héten vagy túl, a munka melletti húsvéti készülődés kiszívta minden energiádat. Igyekezz minél többet pihenni, lazulj és élvezd az ünnepet!

Mérleg

(09.24.–10.23.)  A szombati telihold, gyógyulást hozhat a Mérleg szülött lelkében. Sok múltbéli fájdalom, kudarc kerül felszínre, de most lehetőség lesz elengedni azokat. Ez jó alkalom arra, hogy megbeszéljük a kapcsolatokat, vagy elmondjuk valakinek, hogy mennyire szeretjük őt. Jó lehetőség egy mostani, vagy későbbi utazás megkezdésére, szervezésére. A barátod/barátnőd teljes mértékben a híved, a kedvedet keresi. A hét közepén például egy romantikus vacsorával meghálálhatnád a rajongását. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A mai napon úgy érezheted, hogy neked kell átvenned az irányítást egy ügyben, de ha megteszed, számolj azzal is, hogy ez nem biztos, hogy mindenkinek a kedvére való lesz! A szombati telihold a közlekedésben int türelemre és óvatosságra. Biztos lehetsz benne, hogy sokan ülnek autóba, kerekednek fel, és mennek rokonlátogatásra. A Halak jegyében álló Nap a Jupiterrel együtt nagyon harmonikus sugárzást bocsát a Skorpió jegyre, ez szerencsét jelez a szerelemben. A sors az utadba sodor valakit, akivel igazán boldog lehetsz. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Lassan, fokozatosan lényegesen nyugodtabbnak érzed magad, mint korábban. Mindennel időben elkészülsz, vagy amit nem tudsz megcsinálni, az nem aggaszt. A húsvéti hétfő lehet az a pont, ahol magadban is tisztázhatsz kérdéseket, de ha sikerül barátokkal, vagy a családoddal tölteni az időt, a kellemes nap megnyugtat és feltölt. Találj alkalmat mozgásra is! Jól fogod érezni magad, ha kiadhatod magadból a problémákat. A néha még a feltörő izgalmat, túlzott aggódást magad mögött tudhatod.

Bak 

(12.22.-01.20.) Lehet, hogy az elmúlt időszakban kissé túlzásba vitted a másokkal való, folyamatos kommunikációt, és már szinte fáj a szemed a sok elolvasott hírtől, üzenettől, levéltől. Mi lenne, ha csak egy kis időre kihúznád a dugót, és nem vennél tudomást a körülötted zajló eseményekről? Egy pár óra csak önmagaddal, a gondolataiddal. Mivel kedveled a tréfát, a kölni helyett a hagyományos szódavizes locsolkodást ne hagyd ki a mókából. A hosszú hétvégén próbálj meg minél több időt a szabadban tölteni, meglátod eltűnik minden feszültség belőled! 

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Most körültekintőbbnek kellene lenned, a türelmetlenséged akár még balesetet is okozhat. Legyél óvatos az éles tárgyakkal, és a hirtelen mozdulatokkal, főképpen az ünnepekre való készülődésben! A feszültséget próbáld megoldani egy csepp humorral! Ezekben a napokban nagyon könnyen rá lehet beszélni téged bármire. Pont ezért érdemes vigyáznod, mert egyáltalán semmilyen garancia nincs arra, hogy neked való, neked segítő dolgokra szednek rá. A párod több romantikára vágyik, és bár ez neked sem lenne ellenedre, most nem tudsz erre időt szakítani.

Halak

(02.20.– 03.20.)  Kapkodhatod a fejed, annyi meglepetés ér. Húsvét hétfőn inkább vedd elő a lazább énedet. Felbosszanthat egy túlbuzgó locsolkodó, vagy egy tréfálkozó rokon. Konfliktust gerjeszteni nem érdemes, emelkedj felül az eseményeken. Egész héten túlteng benned az energia, rendezkedni akarsz. Felfokozott érdeklődést mutatsz mások dolgai iránt. De értsd meg, hogy átnevelni senkit nem lehet! A hét második fele tartogathat romantikusabb szálakat. Az elsőben azonban légy óvatos, mert valaki, aki féltékeny a boldogságodra, megpróbálja megmérgezni azt! 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu