KOS

(március 21.–április 20.)Amennyiben egyedülálló vagy, ki kell használnod azokat a lehetőségeket, amelyeket a tavasz kínál, mert a hosszú útkeresés után végre bölcs dolog lenne megállapodni. Ha már veled van a nagy Ő, érzelmeid felélednek, legalább tíz évvel fiatalabbnak fogod érezni magad. Vágyaid a kimozdulás, utazás felé terelik a gondolataidat, ami azt jelenti, hogy kezdeni kell gyűjtögetni egy kis pénzt. Némi plusz bevállalás, gyerekfelügyelet, kutyasétáltatás, bevásárlás segíthet ebben. Ezen a héten minőségi előrelépéseket fogsz megtenni, amennyiben az igazán fontos és jó dolgokra összpontosítasz. Próbálj minél több energiát beletenni abba, hogy átalakítsd – bárkivel is – az együtt töltött idő nívóját! Amennyiben ez megy, minden más terület is fel fog éledni, megújul az életed.

Bika

(április 21.–május 21.)  Ha párkapcsolatban élsz, ügyelj arra, hogy elegendő figyelmet fordíts kedvesedre, különben döcögős időszak köszönt be! Ha egyedülállóan tengeted mindennapjaidat, a csillagok azt javasolják, hogy maradjon még az egy kis ideig. Legalább nyár elejéig, amikor egy új kapcsolat kialakulásának az esélyei sokkal nagyobbak lesznek. Hét elején, közepén többnyire sok lesz a fejfájás, de ez talán nem jelent sok újdonságot. Sokat agyalsz, töprengsz dolgokon, amiket lehet, hogy el kéne inkább engedni. Figyelj oda arra, hogy ki az, akinek a segítségére lehetsz, és próbálj teljesen érzelemtől függetlenül, szinte szakmailag segíteni! Sokat tehetsz a belőled jövő bölcsességgel, és az évek alatt összeszedett tapasztalati tudásoddal. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Nehéz hetet jósolnak a csillagok. Rengeteg időt pazarolsz arra, hogy próbálsz másmilyen lenni. Közben nem veszed észre, hogy úgy szeretnek, ha önmagad vagy. Meggondolatlanságból, kapkodásból és anyagi vitákból is adódik bőven. Amennyiben egyedülálló vagy, néhány kósza vándortól, idegentől tapasztalhatsz romantikus érdeklődést. Tanácsot azonban csak olyantól fogadj el, aki ismer, és akinek nem játszod meg magad. Hosszabb kapcsolatban élőnél a túlzott ellenőrzés és a rátelepedés okozhat fojtogató érzést. Javallott beszélni erről, és ha megértéssel nem működik, célszerű szakember bevonása.  A hét utolsó szakaszában a munka, a karrier fog előtérbe kerülni, ami sokat kivesz belőled. Figyelj oda az egészségedre, és arra, hogy ne viseljen meg annyira, hogy néha szinte már feleslegesnek érzed az erőfeszítéseidet!

Rák

(06.22.–07.22.) Ha kapcsolatban élsz, szerelmi életeddel ezen a héten nem történnek különösebb dolgok, legfeljebb annyi, hogy nem lesz mozgalmas. Egyedülálló Rák életébe viszont váratlanul toppanhat be valaki, aki feje tetejére állít mindent. Most rád is érvényes lehet majd, hogy a szerelmesek szemével, rózsaszínben látod a világot. Pénztárcádba hamarosan mélyen bele kell nyúlnod, szükségszerű lesz venni valami háztartási cikket, ami elromlott, és nem éri meg javítani. Túl kell élni valahogy ezt a hetet, a többi már sokkal jobb lesz. Barátok jóindulatú támogatására mindenben számíthatsz. Lehetőséged adódik arra, hogy egy kicsit az ambícióidat is tárgyilagosabban lásd, és újra kalibrálj a vágyaidon egy keveset.

Oroszlán

(07.23.–08.23.)Néhány apró kényeztetés nem fogja romba dönteni a hosszú távú pénzügyi jólétedet, ezért ne fogd vissza magad.  A csillagok tudják, hogy megérdemled a pluszokat, mert teszel is érte. Egy igazi Oroszlán vagy, aki megjelenésével is üzen a környezetének. Te vagy az, aki, ha belép valahová, minden szem rád szegeződik, hiszen úgy eleganciában, mint kiegészítők terén stílusod van. Szerelemi életedben összevisszaságot érzel, pedig kedvesed odáig van érted. Miután ő visszafogottabb, nem mindent tud kimutatni, úgy, ahogyan azt te szeretnéd. Sok barátod van, de csak egy, kettő, aki igazi. Rájuk minden körülmények között számíthatsz. 

Szűz

(08.24.–09.23.) Minden munkába fektetett erőfeszítésnek meg kell térülnie. Meglehet, hogy noszogatni kell kicsit főnökeidet, mert néha hajlamosak megfeledkezni arról, hogy milyen értékes munkaerő vagy. Kis idő elteltével várható lesz tőlük egy kis pénzügyi viszonzás, ami a tavasz utolsó idejét sokkal jobbá teszi! Rendkívül kreatív vagy, és ha kedvedre való a feladat, könnyen munkamániássá válhatsz. Szerelemben, ha most van ilyen, gyors fellángolásod hamar lelohad, és ha kihunyt a láz, aránylag gyorsan és természetesen leszel képes tovább lépni.  Most könnyen lehet, hogy több mindent át fogsz szervezni magad körül, ami bizonyos programok lemondását, és újak tervezését is jelentheti.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Egy megérzés mutathatja meg neked, hogy valakinek a közeledben lelki támogatásra van/lesz szüksége. A jó példa a legerősebb, de néha elkel egy kis bátorítás is egyeseknek. Legyen ez a hét az, amikor valakit megmentesz egy jó ügy érdekében! Imádod az elegáns holmikat és tudod is megfelelően viselni őket. A hét második felétől előtérbe kerül a párkapcsolatod. Meglesz benned a vágy, hogy többletenergiát tegyél abba, hogy átlendüljetek az együttműködés nehézségein! De, ha végképp nem menne, akkor sem szabad elkeseredni! A csillagok igaz, mély szerelmet mutatnak, olyat, aki életed végéig veled maradna.

Skorpió

(10.24.- 11.22.)  Szereted a biztonságot és jó helyen tudni a pénzedet. Csak ritkán vágsz bele kockázatos dolgokba, főleg, ha a vagyonod védelméről van szó. Mondják is rád, hogy néha már a paranoiások óvatosságával elemzel. Tőled kölcsönkérni ritkán lehet, vagy csak úgy egyszerűen nem érdemes. Mély spirituális gondolatok fogják kitölteni ezt a tavaszi időszakot az életedben. Nemcsak az elmélkedés szintjén lesz ez, hanem olyan mélységben, amikor már konkrét lépéseket is teszel elképzeléseid megvalósítása érdekében. Skorpió nő vigyázzon netes eszközeivel! Online munka, vagy beszélgetés után kapcsolja ki a kamerát, nehogy kedves férfi munkatársai kacarásszanak azon, ahogy téblábol a lakásban, egy szál semmiben!

Nyilas

(11.23.- 12.21.)   Egy megtörtént, de még nagyon is aktuális esemény, vagy hír okán egy komoly dilemma elé állíthat az élet, és elbizonytalanodhatsz valamiben. Mindez pedig a hangulatodra is erősen rányomja majd a bélyegét, így előbb, vagy utóbb szükséges lesz akár pszichológus segítségével kezelni a helyzetet. Ha dominánsan problémamegoldó üzemmódban fogsz működni! Így értelemszerűen benned lesz a vágy, hogy optimalizáld napjaid menetét, hogy ezzel is növeld a hatékonyságodat. Társkapcsolatban féltékenység lehet úrrá rajtad, míg ha szingliként vágysz valakire, biztosabbat ígérnek a csillagok. 

Bak 

(12.22.-01.20.)  Javítanod kell a munkamorálodon, amennyiben karrieredet egy következő szintre akarod emelni! A hét ideálisnak tűnik a megbeszélésekhez, a szervezésekhez és a jogi lehetőségek feltérképezéséhez. A csillagok beteljesületlen szerelmet is jeleznek, ami miatt néha levertnek, gyengének érezheted magad. Tudom, hogy rossz érzés szembesülni az igazsággal, de hidd el, azzal, hogy ezt tudod, gyorsabban tovább fogsz tudni lépni. Ne feledd az ókori görög bölcs, Heraclitus (Ἡράκλειτος ὁ Ἐφέσιος) mondását, miszerint: semmi sem állandó, csak a változás maga!

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  A pénztárcád örömteli módon dagadni fog a tavasz folyamán, de ne számíts  nagy gazdagságra. A kemény munka kifizetődik és biztonságos pénzügyi jövőt garantál. De a dolgok gyorsan megváltozhatnak, ha a viselkedésed irracionálissá válik. Arra is rájössz, hogy az élet sikereinek nincs sok értelme, ha nincs kivel azokat megosztanod, ha nincs kivel együtt örülni. A hét második felétől egyre fontosabbá válik számodra, hogy megoszd az érzéseidet, a szeretetedet valakikkel, és még az is lehet, hogy szinte megszállottként keresed a szerelmet és a gyengédséget. És vajon ígérnek a csillagok romantikus szerelmet? Nem is keveset! Hisz a szerelemre a tavasz a legjobb évszak. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Éled a természet, és ezzel együtt szenvedélyesebb, virgoncabb leszel. Amennyiben komolynak mondható párkapcsolatban élsz, számíthatsz arra, hogy a már egy ideje jelen lévő napi problémáid végre megoldódnak. Leginkább saját magadnak köszönhetően, mert képes leszel más szemszögből látni a dolgokat.  Ha pillanatnyilag egyedülálló vagy, a horizonton valami új sziluett tűnik fel. Nem biztos, hogy az örök szerelem, de néhány hét, hónap ölelés sem annyira rossz dolog, nem igaz? Munka fronton egy előléptetés, valami pénzügyi jutalom nem elképzelhetetlen. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu