“Ha kitör a vihar, mindenki a természete szerint cselekszik.
Van, ki elnémul a félelemtől. Van, ki menekül. Van, ki elbújik.
És van, aki szárnyát kitárja, és sasként szárnyal a szélben.”

(Elizabeth: Az aranykor) 

Kos

(március 21.–április 20.) Nyáron újra indul az életed. Sikerül a korábbi károkat felszámolnod, és újra a fejlődés útjára léphetsz. Amilyen állhatatosan, és nem mellesleg pontosan tudsz dolgozni, a munka számodra nem okoz problémát. Szerelmi életedet illetően a biztonság és a kiszámíthatóság nyugalmat és erőt ad neked. Kerüld az össze vissza, követhetetlen kapcsotokat! Az emésztésed körüli anomáliák  okozhatnak némi kis galibát mostanság. Ha ideges, elcsigázott vagy, akkor ne egyél semmit! Lehetőség szerint jó kedéllyel, arra rákészülve étkezzél! 

Bika

(április 21.–május 21.)  Anyagiak területén biztonságot ad, ha tudod, hogy van némi kis félretett pénzed. Lesznek napok, amikor a pénz szinte meg sem érkezik a bankszámládra, máris tovább kell utalni. A családodtól a szokásos lelki támogatás mellett őszinte kritikára számíthatsz. Mostanában magadat háttérbe helyezted, mások igényeit vetted előbbre. Állíts fel egy fontossági sorrendet, amiben fő helyre sorolod magad! Szerelmi életedben elengedhetetlen, hogy mindketten egyformán nyissatok a másik felé, mert csak így találtok helyet egymás mellett magatoknak!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Mozgalmas időszakra számíthatsz. Most különösen fontos, hogy betartsd a szabályokat. De ha vannak új gondolataid, azokat ne rejtsd véka alá! Előfordulhat, hogy gátlásosnak, és frusztráltnak érzed magad, mintha szokásos bizodalmad, vagy a jövőbe vetett hited is eltűnt volna. Gondolj arra, hogy ezek múló tünetek, és többször volt már részed ilyesmiben! Ezen a héten némi kis magányra szükséged van, de arra is, hogy valakinek kibeszéld régi bánataidat. A túl soká elnyomott konfliktus rejtélyes, burjánzó betegségek okozója lehet, és biztos vagyok benne, hogy ezt te sem szeretnéd.

Rák

(06.22.–07.22.) Az energikus Mars éppen elhagyja jegyedet, míg a Vénusz benne marad. Hatására te leszel a nyáron a nosztalgia nyertese. Jó, ha rendrakásra is adod majd a fejedet, a felesleges kacatokat dobozolod, vagy kidobod. Rákként ragaszkodsz minden apró régi dologhoz, de most képes lehetsz a szép emlékek felidézése után megválni a mára már haszontalanná vált tárgyaktól és emberektől. Módod lesz több utazásra, vízparti nyaralásra. Szerelemben ne hagyd, hogy a hízelgés és a könnyelmű ígéretek elvakítsanak! A higiénés kérdések számodra most fontosabbak lesznek, ne csodálkozz magadon, ha kedved támad belevágni egy átfogó, egészségmegőrző programba! 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A jó idő minden percét kihasználod, rengeteg új élménnyel gazdagodsz. A Mars a születési jegyedben tevékenykedik, így te lehetsz a családi nyaralás kitalálója, szervezője, de a munkádban is kamatoztathatod ezt a kitűnő képességedet. A sport is vonz. Keresd azokat az alkalmakat, ahol másokkal együtt, többnyire a szabad levegőn élvezheted a mozgás örömét! Párkapcsolatban legyél megértőbb, engedékenyebb! Aki az erőnlét növekedését szeretné, tudnia kell, hogy a jól kiválasztott, majd a szervezetbe bevitt vitaminok nagyon hatékonyan beépülnek. 

Szűz

(08.24.–09.23.)Szinte egész hónap a munka jegyében telik. Néhány hetet még várnod kell, hogy nyaralás, pihenés következzen. A hivatásod területén egy meglepő esemény kavarhatja fel az állóvizet. Egy nyughatatlan kolléga túlléphet a saját hatáskörén, amivel jó nagy fejtörést okoz neked. Ellenben ha ezt az ügyet sikerül rendezni, a hátralevő napsütéses hetekben már a családodra koncentrálhatsz, és sikerül majd feltöltődnöd. Amennyiben tested, lelked boldog kapcsolatra vágyik, már a sarkon vár valaki, hogy elhozza a beteljesedést erre a nyárra. Egészséged védelme érdekében tartózkodj minél többet a szabadban, friss levegőn! Nálad a sok bent ülés, szédülést, hányingert is okozhat. 

Mérleg

(09.24.–10.23.)A legkülönfélébb nyilvános eseményeken veszel részt. Élvezed, hogy újra bekapcsolódhatsz a társasági életbe, hogy jössz – mész. A szerelem is beköszönt az életedbe. Erre még akkor is meg van az esélyed, ha nem vagy egyedül. Egy nyári flört igazán belefér! A munkádban sikeres leszel, úgy érzed, mintha tiszta lappal indulnál. Mindenben megtalálod a szépet, és mások felé is ezt kommunikálod. Szabadítsd fel a kreatív energiáidat, és végre ne csak a szükséges dolgokat végezd el, hanem olyat is amire mindig vágytál! Fizikai erőnlétre nem panaszkodhatsz, energiáid most bőségesen áramlanak. Folyamatosan túlzott erőfeszítés mellett felütheti fejét a gyakori fejfájás. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Egy szerelmes nyári időszak veszi kezdetét, felbukkanhat egy távoli imádó is. Egy ideig éppen az okoz izgalmat, hogy nem tudod, ki ő. Néhány kedves, apró meglepetéssel hívja fel magára a figyelmet. Szerdán és pénteken a harcias Mars kavarodást, némi kellemetlenséget okozhat. A főnökeid okkal, vagy ok nélkül, de keménykedni kezdenek. Nem érted, hogy mi bajuk van, de inkább vonulj félre! Nem érdemes felvenned a kesztyűt. Amennyiben új munkára vágysz, nem valószínű, hogy ezen a nyáron lesz lehetőséged a váltásra, de jó lesz nyitva tartani a szemedet egy hosszabb távú lehetőséget keresve. Egészségedet azzal is támogatod, ha este későn nem eszed ki a hűtőben lévő összes mindent, inkább egy kicsit uralkodsz magadon. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A családod, a párod és/vagy barátaid lesznek a nyarad legfontosabb szereplői. Uralkodó bolygód most átlépett egy másik jegybe – ezzel a pozícióval teremtve számodra nyugodtabb, idillibb családi életet. Amennyiben fontos neked egy kapcsolat, legyél nyitott, ha nem, akkor pedig legyél őszinte, hogy tovább léphessetek! Ugyanakkor néhányan az ismeretségi körödből nem nézik jó szemmel a dicsőségedet, csupán irigységből megpróbálnak gáncsoskodni. De az optimizmusod, és a jó emberek soha nem hagynak el. Egészségedben a túlzott stressz okozhat gondot, magas vérnyomás, álmatlanság, pánik, és estig sorolhatnám.

Bak 

(12.22.-01.20.) Lesz egy kis lehetőséged a pihenésre, de hirtelen nem is tudod, mit kezdj a felszabaduló időddel. Amikor leteszel egy nagy terhet a vállaidról, már egy új ötlet megvalósításán töröd a fejed. Valahogy így vagy gyárilag összerakva. Párkapcsolatodat illetően a bolygók most egyformán támogatják a boldogságot és a szakítást. Kinek mi a jobb. Egy régóta elhúzódó egészségi probléma időszakos felbukkanása okozhat némi pánikot. Egyszerű az egész, ne söpörd a szőnyeg alá, kezeltesd ki!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Sok mindenhez érzel kedvet. Tervezed a pihenést is, de előbb néhány kreatív ötletet valósítasz meg. Ügyelj arra, hogy ne forgácsold szét az erődet, idődet! Minden nap élmény lesz, ha pl. okosan bánsz az időddel. Anyagi területen érdekes dolgok történnek. Akkor is jön a fix pénz, ha úgy érzed, nem tettél semmit. Ugyanakkor lesz néhány váratlan kiadásod is, pl.: autó, tanfolyam, ingatlan, stb. Összességében eredményes hét köszönt rád. Jó, vagy jobb kondíciódat annak köszönheted, hogy az utóbbi időben kicsit jobban odafigyeltél magadra. Legyen ez így ezután is, mert a jó forma gyorsabban megy, mint ahogyan jön. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Egyszerre több égitest is a születési jegyedben jár, követve egymást. A Halak az egyik olyan zodiákus jegy, amelynek két ura van: a Neptunusz és a Jupiter. Mindkét égitest az érzelmes, kellemes, elmélkedő, kedvesen figyelő énedet támogatja. A nyári sikereid egyik biztosítéka az is, hogy van valaki, aki mindenben támogat és melletted áll. Ne értékelj alul ilyen kapcsolatot, mert csak keveseknek adatik meg ilyesmi! Amennyiben szeretnél kicsit a külsődön javítani, kezdd mozgással! Nem kell agyongyötörni magad, de kirándulás, séta, és este kevesebb kalória bevitel is megteszi. 

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu