KOS

(március 21.–április 20.)Ezen a héten a szerelemben, magánéletben első a megértés, együttérzés, a másik fél felé történő segítségnyújtás, és a diplomácia. A Mars még pár hétig teszi dolgát jegyedben, majd távozik. Élj az általa adott energiákkal, használd azokat javadra! Hivatásod területén több égitest próbál segíteni, egyik biztosítja a lendületet, a másik szétoszlatja a kétségeidet, a harmadik pedig őrködik egészséged felett. Mivel szeretsz jól élni, így keresed a földi javak biztonságát, annak megszerzésének lehetőségeit. Fontos azonban, hogy ne ragaszkodj semmihez görcsösen, mert minden, ami téged ural, az egyben téged tart fogva.

Bika

(április 21.–május 21.) Egy késő nyári utazás még beleférhet ebbe az időszakba, még akkor is, ha nemsokára kezdődik a tanítás. Mindent egyszerre úgysem tudsz elvégezni, nem érdemes agyonidegesíteni magad. Barátokkal, családtagokkal sikerülhet tisztázni egy korábbi félreértést. Az eltelt idő lehetővé tette mindegyik félnek, hogy átgondolja a történteket, lehiggadjon és tanuljon megbocsátani. Lassan megszokod, belenyugszol, hogy te is, és a környezeted is, folyamatos változtok.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Nem szereted, ha korlátok közé szorítanak, ráadásul iszonyatosan türelmetlen vagy. Alaposan meg kell gondolnod, hogy mire költöd a pénzt, hiszen sok kiadás vár rád. Uralkodó bolygód, mely nem más, mint a Merkúr, most a család, az otthon felé fordítja fejed. Ez azt jelenti, hogy szeretteid és a családod boldogulása lesz számodra a legfontosabb. Közlekedésben, otthon a konyhában, vagy bármilyen manuálisan végzett munka kapcsán légy óvatos! A csillagok, figyelmetlenséged miatt, balesetektől szeretnének megóvni.  

Rák

(06.22.–07.22.) Ez a hét tele lesz szép impressziókkal, jó energiákkal, pozitív elemekkel. A Vénusznak köszönhetően még a kevésbé jó kapcsolatokat is képes leszel pozitívan szemlélni. Csordultig leszel jó érzésekkel, de jegyed természetének köszönhetően, csak ritkán tudod azokat kimutatni. Kimondani aztán még kevéssé. Bizalom nélkül képtelen vagy létezni: nem tudsz dolgozni, nem tudsz párkapcsolatot kialakítani, nem tudsz élni sem. Van egy bolygóháromszög körödben, mely konkrét tényekkel erősíti a bizalmadat, és a biztonságérzetedet. Ha van párod, akkor a vele való kapcsolatod egyre stabilabbá válik, most valóban bízhatsz benne, támaszkodhatsz rá. Ha új szerelemre vágysz, azt is megkapod. Csupán arra kell ügyelnetek, hogy a megszokás ne tegye unalmassá a kapcsolatotokat.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A Nap még születési jegyedben tartózkodik, ami azt jelenti, gyűjts össze sok álmot, megvalósításra váró feladatot, és készíts tervet valóra váltásukra! Ezek az energiák ilyenkor a legerősebbek. Párkapcsolatban sokkal szebben kommunikálsz, így több érzelmet viszonoznak neked. Aztán jön a pénz, a távolabbi gazdálkodási célok, melyek szintén fontosak. A gazdálkodás kicsit kihívás lesz, mert szereted a szépet, és mindent a te szekrényedben, a te lakásodban magadnak tudni. Munkában nagy lehet az összevisszaság a logisztika hiánya. Ha nem akarod elveszíteni a munkádat, hozd felszínre magadból a legjobbat!

Szűz

(08.24.–09.23.) Aki szingli, párra talál, akinek pedig már van társa, szép élményekkel búcsúztatja majd a nyarat. Örülj mindennek, amit az élet ad, a szabadságnak, az egészségnek, a szép szavaknak és a szép ajándékoknak, melyekkel elhalmoznak! Kreatív területeken is megnyílsz, olyan oldaladról ismered meg magadat, mely eddig elképzelhetetlennek tűnt számodra. Ahogyan a Nap a Naprendszerben, úgy te is központi szereplővé válsz most a saját életedben. A jelenlegi bolygók állása pontosan ezt erősíti benned. Mondhatni, elemedben leszel. Végre minden a terveid szerint alakul. Mivel a konkrét dolgok érdekelnek, a kézzelfogható valóság híve vagy. Produktív, eredményes szeretnél lenni, amire most a legjobbak az esélyeid.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A Vénusz továbbra is iránymutató bolygód lesz. Szerelemben, a hivatásod területén is sikerekre számíthatsz. Baráti, szeretői támogatásból is jut bőven. A nyár végét gyermekednek, unokádnak iskolai kellékek bevásárlásával (mindenből a legjobbat!), megtalálásával töltöd. Idősebb korosztálynál az átlagosnál is több, otthon töltött idő lesz mérvadó. Ennek oka lehet a maguk elé kitűzött szigorú napirend. Akár eladsz vagy vásárolsz, akár kiadsz vagy bérelsz, sőt felújítasz, most kedvezően alakul minden. Persze a sikerhez nem árt némi kis előkalkulációt végezni.  

Skorpió

(10.24.- 11.22.) .) A Holdnak köszönhetően jobban elnézel dolgokat magadnak, többet szánsz az „én” időre, és ha lehetőséged engedi, utazol is. Szilárdan meg vagy győződve arról, ha valamit teszel, az úgy van jól, úgy helyes. A munkádban ellavírozol, teszed a dolgodat, de tudod, hogy nem innen mész majd nyugdíjba. Ha vannak művészi dolgaid, kamatoztasd azokat, bátran mutasd meg a nagy plénum előtt, hogy mire vagy képes! Számodra fontosak az emberek, és az is, hogy velük harmonikus kapcsolatot ápolj. Az Uránusz váratlan fordulatot szimbolizál, ami megvilágosodással érhet fel. A tisztánlátás kivételesen nem fog fájni, a kedvező konstelláció szerint rájössz, hogy sokan szeretnek.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Alaposan kiköltekeztél, pedig még erre jön az iskolakezdés, a kinőtt, megkopott ruhák pótlása, az elromlott műszaki cikkek javítása, vagy vásárlása stb. Mindegy, hogy mire megy/ment ki a pénz, örülj annak, ha vettél valamit vagy éppen végtörlesztettél. Belátható időn belül lesz újra biztonsági tartalék, rendeződnek az anyagi ügyeid. Amennyiben kreatív vagy, önállóan is tudsz dolgozni, felcsillan a remény, nyitottak lesznek a jó ötleteidre. Fontos a pihenés is. Késő este, fényszegény helyen, gyönyörködhetsz a Jupiter és a Szaturnusz csillogásában, láthatod a Nemzetközi Űrállomást átvonulni, s ha szerencséd van, pár hullócsillagot is megpillanthatsz.

Bak 

(12.22.-01.20.) A konkrétumot, a tényeket, a megszámolható pénzt az égi és földi konstellációnak köszönheted, ami pedig bizonyíték arra, hogy megéri szorgalmasan, kitartóan és koncentráltan dolgoznod. Nehezen viseled a váratlan eseményeket, az előre kiszámíthatatlan helyzeteket. Életed minden területét igyekszel bebiztosítani az ilyen történések ellen. Viszont mindez merevvé tehet téged. A mostani bolygóháromszögnek köszönhetően bizonyos emberek összejátszanak ellened. Megéri óvatosnak és megfontoltnak maradnod.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Üdvös lenne, ha jobban figyelnél a párodra. Nagyon sok dolog van, amit szívesen megosztana veled, de sokszor nem is mondja, mert nem figyelsz rá. Az meg nagyon nem fair, amikor segítséget vár, és te közbeszólva sorolod a saját nyűgjeidet. Különösen akkor elkeserítő, ha a társad Mérleg jegyű. Pedig amíg nem fújod ki a levegőt, nem tudsz belélegezni sem. A körforgás ilyenformán folyatódik. Könnyen lehet, hogy valamire az átlagosnál nagyobb összeget kell kifizetned. Ez egy ideig álmatlan éjszakákat okoz, de lassan belátod, hogy az eredmény mindenért kárpótol. 

Halak

(02.20.– 03.20.) Jegyedben a Neptunusz teszi most a dolgát, többi égitesttel összekapcsolódva. Bármi, amit az elmúlt hetekben terveztél, az most közelebb kerül a megvalósuláshoz. Nem leszel bizonytalan, ami nem is baj, csak azért egy kicsivel legyél alázatosabb! A párkapcsolat, a szerelem most minden másnál fontosabb. Ha van, azért, ha nincs, akkor azért foglalkoztat. A mostani bolygóháromszög rávilágít, hogy bár érzelmekről van szó, elengedhetetlen a józanság, a higgadtság és a gyakorlatiasság.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu