KOS

(március 21.–április 20.) A karrieredben zavar, ezáltal változtatásra sarkall egy helyzet, de jól gondold meg, mielőtt kapkodsz! Nagyon intuitív vagy, hagyj időt magadnak, hogy jó döntést tudj hozni! Pár nap, és jó üzleteket kötsz, találékonyságoddal nyereséges lehetsz. A hét második felében figyelmetlenséged miatt bajba kerülhetsz, és megrongálódhat valamelyik értéktárgyad. Amikor fáradtabbnak érzed magad, figyelj oda jobban, és inkább pihenj egy keveset! Szerelmes időszakod lesz, nyitottabb leszel másokra, a bókokra, meghívásokra. Párkapcsolatban élők több időt tudnak majd együtt tölteni, végre pótolják az egyéb teendők miatt kiesett együttlétet. Szingli Kosnak is szinte minden vágya teljesül. Persze a türelmet még kicsit gyakorolni kell. 

Test és lelki egészség:
Az ember nemcsak testi, hanem szellemi és lelki lény is. Figyelembe kell venni ezt az elvet. A szellemi dolgokat jó könyvekkel, előadásokkal is növelhetjük, míg testünket masszázzsal, akinél lehetséges szaunázással, iszappakolással, köpölyözéssel is segíthetjük. Mindenesetre a hidegebb időkre sok a tennivaló, alaposan fel kell készülni.

Bika

(április 21.–május 21.) Boldogság van napirenden, könnyebben megy a váltás, kedvesebb és nyitottabb vagy másokkal, mint eddig voltál. Tedd félre a félénkséged, és legyél szókimondóbb barátaiddal, családoddal! Ha szingli vagy, egy barátság intimebb, érzelmi viszonyra változhat. A megújulás a mindennapi életedben és a munkádban is szerepel, fejezd ki egyéniségedet! Pénzügyek terén is alakulnak a dolgok, sikerül behajtanod egy kintlévőségedet, és egy jó üzletet köthetsz. De továbbra is légy óvatos, nehogy átverjenek! 

Testi és lelki egészség:
Szánj időt a kikapcsolódásra is, töltsd fel magad, hétvégén nyerd vissza energiádat, csinálj több olyan dolgot, amik eltérnek a szokásostól. A Bikák többségénél a panasz, a sok rossz megtestesítése hozhat depressziót, leépülést. Ezért javaslom, tanuljunk meg, akarjunk gyógyultak, egészségesek lenni! Ne dicsekedjünk mindenféle műtétekkel, dicsekedjünk az egészséggel! Semmi esetre ne folytassuk a betegséget előidéző életmódot! Változtassunk, hogy változhassunk! 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) A rutinok és a szokások megváltoztatása kisebb problémát okozhat, de ettől lesz jobb ez a hét. Szerelmi életed kereke lassulni látszik, nem találsz semmi jót a társadban. Amennyiben te eddig is összevissza panaszkodtál rá, másokkal levelezgettél, eljött az ideje a szakításnak. Onnan fogod tudni, hogy ez valós, ha párod sem kedveli társaságodat. Szingli Ikreknek ajánlott, hogy ismerkedésnél őszinte énjét hozza! Munka terén is sok változás várható, munkahely, vagy pozíció váltása. Az új területen bele kell adni mindent, az adottságok és a képességek kihasználására most jött el a legmegfelelőbb idő. 

Testi és lelki egészség:
Az Ikreknek is meg kell tanulni lelassulni. A meditáció során elsődlegesen az elmét szabályozzuk, amelyen keresztül a tudatból oldhatjuk ki a gondolati és az érzelmi blokkokat, ezzel elősegítjük a tiszta energia áramlását. Ha a tudat energikus és jól működik, akkor a testen belül is minden jól fog működni. 

Rák

(06.22.–07.22.)  Szerelmi életed kivirulhat ebben a szép őszi időben.  Párkapcsolatodba visszatér a bizalom. Ha szingli vagy, több randid is lesz, de ezek közül csak egy lesz érdemleges. Munkahelyeden határozott vagy. és jól reagálsz minden körülmények között. Lehet, kissé túlterheltnek érzed magad, ugyanakkor gyorsan és tökéletesen végzed a munkád. Pénzügyeidben bevételekre számíthatsz. Nagyon aktív leszel, akár a munkahelyeden, akár a szabadságodat töltöd még. 

Testi és lelki egészség:
A Rák szülöttnek is érdemes elgondolkodni azon, hogy ha az energiapályákban a fő energia megfelelő módon áramoltatja az életerőt, az energiaközpontok fel vannak töltve, akkor mind a test, mind a tudat megfelelő módon fog működni. Az egészséghez elengedhetetlen a szervezetben az energia szabad áramlása. 

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Több időt tudsz olyan dolgokra fordítani, amiket szeretsz, és szívesen csinálsz. A hobbik mellett a kapcsolatokra is nagy hangsúlyt fektetsz, legyen az szerelmi, vagy baráti kapcsolat. Pároddal sokat és mindent megbeszéltek, ezért nagyon kevés rá az esély, hogy nagy vita, vagy nézeteltérés alakuljon ki köztetek. A munkahelyi akadályokat – ha lesznek – könnyedén veszed. A munka, tanulás és a párkapcsolat mellett magadra is több időt kell szánnod. 

Testi és lelki egészség:
A dolgok tökéletes működéséhez minden esetben fontos megteremteni a testi-lelki egyensúlyt. Ahogy megérkezett az ősz, úgy testünket, lelkünket is fel kell készíteni a hidegebb időkre, amikor tartalékainkat használjuk fel. Nincs fizikai és lelki egészség egymás nélkül, a legfontosabb mindig a megelőzés. Elalvás előtt szellőztess, ne egyél sokat, és készülj békésen az éjszakára! Kerüld a stresszt, a rosszindulatú embereket!

Szűz

(08.24.–09.23.)  Elárasztanak az otthoni megoldandó feladatok, váratlan vendégek is érkezhetnek. Ha szingli vagy, itt az ideje, hogy új barátságokat köss, ebben segít az élénk társadalmi életed, amit megélsz. Karrieredben vigyázz a rosszakaróiddal, többen is megpróbálnak az utadba állni! A hét második felétől érdekes ajánlatot, vagy hírt kaphatsz. Pénzügyek terén légy szigorúbb magaddal, figyelj oda, mire költesz! Próbálj meg két lábban a földön járni, ragaszkodj a valósághoz és ne engedd, hogy az érzelmeid túlságosan befolyásoljanak, vagy lehangoljanak! 

Testi és lelki egészség:
Ezen a héten a tiszta víz fontos szerepet kap az életedben. Azon túl, hogy a megfelelő folyadékbevitel az egészséges életmód egyik alappillére, még számos oka van annak, hogy erre igenis odafigyeljünk. Kenőanyag az ízületek számára, ezért ha keveset iszunk, de mellette sokat mozgunk, sportolunk, megfájdulnak az ízületeink. Továbbá eltávolítja az anyagcsere-folyamatok által keletkezett méreganyagokat, melléktermékeket, tehát segíti a szervezet méregtelenítését.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A stressz a legrosszabb lelkiállapot, ezért lazíts, és próbáld meg átlátni a helyzeteket, amik fullasztnak! Ezáltal közelebb kerülsz a galiba megoldásához. Ha vannak határidős kötelességeid a héten, foglalkozz ezekkel a feladatokkal, hogy ne fuss ki az időből! A szerelmi életeden van javítanivaló, amit már most kezdj el! Ha nem érzed jól magad a helyzetedben, vonulj el, és nézd át, mi miért történik! Amennyiben sehogy nem működik, lépj tovább! Ha szingli vagy, első lépésként a tudatodban próbálj meg kicsit nyitni, mert találkozhatsz valakivel, aki megdobogtatja szívedet. A karriered olyan, mintha kötélen táncolnál. Nehezen találod az egyensúlyt, egy rossz lépés és a mélyben landolsz. 

Testi és lelki egészség:
Figyelj a testi kondíciódra, ne feledd a különböző testedző gyakorlatokkal, testtartásokkal más és más hatást lehet elérni! Pl. az állva végzett gyakorlatok erőt adnak, erősítik az izomzatot, serkentik a vérkeringést, jótékonyan hatnak az emésztésre. A kifordított testhelyzetben végzett torna fejleszti a lelki erőt, az ülő és fekvő gyakorlatok pedig pihentetnek. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) .) Elég sok ajtót hagytál nyitva a múltadban, ami most visszatart. Amíg nem a problémák megoldására törekszel ahelyett, hogy a szőnyeg alá söpörnéd, újra és újra ugyanazokkal a dolgokkal fogsz találkozni, amik elvonják az energiáidat a jövőbeni törekvésektől. A héten, bizonyos személyek által pozitív befolyás alá kerülsz, és az újra megtalált dinamizmusod, és kreativitásod segít kézben tartani a dolgokat. Ez a hét megfelelő arra, hogy pároddal átbeszéljétek a gondokat, mert ez az egyetlen módja, hogy fejlődjön a kapcsolatotok. Ha szingli vagy, ne ücsörögj otthon magadat sajnáltatva, hanem ismerkedj! Lehetséges, hogy sürgős dolgaid vannak a munkahelyeden, de kezelni tudod mindaddig, amíg ésszerűen cselekszel!

Testi és lelki egészség:
Fizikai erődet, belső egyensúlyodat most a jóga segítheti legjobban. A jóga eredetileg egy olyan állapot elérésére törekszik, mely függetleníti az embert a földi világtól, szabad áramlást biztosítva a kozmikus energia számára.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Próbálj meg kicsit lelassulni, még akkor is, ha jól érzed magad! Bár pároddal van néhány összetűzésetek, alapvetően romantikázva telnek a napok. Ha szingli vagy, változást következhet, valaki személye teljesen elbűvöl. Munkádban a hét elején jól haladsz, aztán akadályokba ütközöl. Még a pihenés alatt is a munkahelyi találkozókon, projekteken agyalsz, de próbálj inkább a családoddal foglalkozni! Pénzügyek terén ne ess pánikba, legyél résen, különben veszteség érhet!  

Testi és lelki egészség:
Nem kell senkinek bizonyítanod, gondolj elsődlegesen magadra! Testi és lelki felfrissülésed érdekében, ha csak böjtölsz egy-két napig, átrendeződik benned minden. A fejedben a kitartás és fegyelem dominál majd, a tested pedig sok méregtől szabadul fel.

Bak 

(12.22.-01.20.)  A telihold utáni időszakba lépünk, azaz fogy a Hold. Neked és szeretteidnek is nagyon kedvez ez az erős energia. Harmonikusan éled meg a napokat, minden finom árnyalatot észreveszel mások viselkedésében, így most jól tudsz kapcsolódni mindenkihez. Ha viszont éles szerszámokkal dolgozol, ügyelj végtagjaidra és a szemedet is védd! A Jupiter a harmadik sorsterületén visszaültethet az iskolapadba, esetleg most szerzel valamiféle plusz képesítést, de arra is utal egyben, ha tanárként dolgoznál. A fogyó Hold segítségével rengeteg társasági eseményre leszel hivatalos. 

Testi és lelki egészség: 
Hétvégén, főleg amíg az idő is engedi, egy fizikailag megerőltető, határaidat feszegető kirándulás, az aktív testmozgás visszaadhatja a napi rutin által felélt energiáidat.  

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A hét első fele elsősorban az iskolakezdésre, és annak a beindítására terelődik. Aztán ezt követik kirándulások, baráti találkozók. Hozd ki a legtöbbet mindenből, főleg a pihentető pillanatokból, amik segítenek feledtetni a hullámvölgyet, amiben a kedveseddel vagytok! A hét második felében a szerelem kerül előtérbe. Ha szingli vagy, készülj a nagy találkozásra, szerelem lesz első látásra! Karrieredben úgy érzed, hogy megtorpantál, de a hét közepétől új inspirációt kapsz. Figyelj oda a kiadásaidra! 

Testi és lelki egészség:
Ha kell, kezdj valami újba, mert a mentális és fizikai egyensúly megteremtése számodra fontos! Ideje elkezdeni szervezeted felkészítését a hidegebb napokra. Sokat segíthet a meditálás, a szaunázás, vagy masszázs. Zuhanyozásnál alkalmazd a hidegebb, melegebb víz váltogatását, ezzel is segíted keringésedet!               

Halak

(02.20.– 03.20.) E pár napban nagyon óvatosnak kell lenned, ha meg akarod tartani mindazt, amit elértél. Túlságosan versenyképes emberekkel fogsz szembekerülni, akik megszokták, hogy minden úgy van, ahogyan ők látják, és mindenkit maguk alá akarnak nyomni. Maradj higgadt, ne menj bele semmiféle konfliktusokba, mert ezek csak árthatnak neked! Szakmai ügyeidet helyezd most minden egyéb tevékenység elé! Szerelmi életedben számos kellemes meglepetés vár rád ezen a héten. Amennyiben van partnered tele lesz romantikával és szenvedéllyel, és örömteli pillanatokat szerez neked. Ha szingli vagy, több gyönyörű élményben lesz részed egy teljesen új partnerrel. 

Testi és lelki egészség:
Vannak rituálék, melyek javítják a testi és lelki állapotot. Ilyen pl. a meleg homokban betemetett lábfej. Ezt a japánok már az 1260-as évektől alkalmazták. (Fontos: nem kell sok homok hozzá, csak tiszta legyen!)

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu