Melitta horoszkóp (09.24.-30.)

0
413
(Fotó: 123rf.hu)
„A távolság nem választja el az embereket. 
A csend igen.”

 Ez a mostani horoszkóp a szingliknek, a kapcsolatban élőknek és a tanulóknak szól.

Kos

(március 21.–április 20.) Szingli vagy? Ha valaki az első találkozás alkalmával rögtön azzal a témával indít, van-e valakid, és a válaszod nem, esetlegesen szánakozó, szomorkás fejet vághat ennek hallatára. Erre számíts! De te tudod azt, hogy készen állsz egy kapcsolódásra, vagy sem. 

Kapcsolatban a Kos szükséglete, hogy szabadon szeressen, minden ráhatás nélkül. Ha megérzi, hogy valaki tapad rá, könnyen lehet, hogy elmenekül. Fontos számára, hogy partnerében megtalálja a józan észt és spontaneitást. 

Kos gyerek az iskolában: aktív, öntörvényű, számára az itt és most, az azonnal létezik. Lehetséges, hogy a tanulást több nekifutással, több etapban végzi. Szükségesek számára a kis pihenők. Nem kell bántani emiatt!

Bika

(április 21.–május 21.)

Még egyedül vagy? Ne hagyd, hogy elbizonytalanítson a környezetedben lévők rossz kapcsolata! Az az övék, nem pedig a tiéd! 

A már kapcsolatban élő Bika szülöttnek semmi sem véletlen, mindent alaposan átgondol, elemez. Akaratossága persze konfliktusforrássá válhat, nincs más akadálya a nyugodt és tartós elkötelezettségnek. Bika gyerek az iskolában: hagyni kell saját maga tempójában cselekedni. Ha akar valamit, azt látni rajta, nem erőltetve el is mondja. Fontos, hogy legyen neki jó minőségű felszerelése, azzal lelkesen dolgozik. 

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Miért is vagy szingli? Vannak, akiknek az egyedülállóság időszaka a legjelentősebb időszak az életükben, amikor leginkább kiteljesedhetnek, és önmagukhoz hűen élhetnek. Sok idő elteltével azonban megszokják és már nem is akarnak maguk mellé senkit.

Kapcsolatban extrovertált, aki szereti a nyüzsgést, a történéseket. Telefonja sokat csörög, fontoskodik, intézkedik. Képzelete rugalmas ahhoz, hogy elérje az érzelmi elkötelezettséget. 

Ikrek gyerek az iskolában: kíváncsi természete cseverészésre sarkallja, akár óra alatt is, gyakran elvonva mások figyelmét arról amit csinálni kell. Szükséges számára, hogy legyen támogató társasága.

Rák

(06.22.–07.22.) Senkinek sem lenne szabad úgy éreznie, hogy lejjebb kell adnia. Pusztán azért, hogy párkapcsolatban éljen. Okkal vannak olyan elvárásaink, amilyenek, hiszen a korábbi tapasztalatainkon, sikereinken és csalódásainkon alapulnak. 

Kapcsolatban segíteni kell a Rákot kibújni a házából! Amennyiben kedvese képes némi lelki stabilitást nyújtani, a Rák el tudja nyomni a félelmét, szeszélyeit és tökéletes társsá válik. Imádni fogják egymást minden körülmények között. 

Rák gyerek az iskolában: elengedhetetlen számára a biztonság, hogy érezze törődnek vele. Ha rossz kedve van, nem kizárt, hogy valami iskolai dolog rejtőzik a háttérben. Türelmesen hallgassuk meg őt, és lássuk el jó tanácsokkal!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Nem minden szingli Oroszlánra mondhatjuk, hogy azért magányos, mert túl magasra teszi a lécet. A magas elvárásokkal döntők a saját elhatározásuk eredményeként szinglik Az Oroszlán hódító lelkülete nem hajlik kompromisszumra. 

Ha szerelmével, aki lehet bármilyen jegyű, tiszteletben tartják egymás büszkeségét, akkor nagy dolgokat valósíthatnak meg együtt. Az Oroszlán teljesíti kedvese vágyait, a helyes út felé terelve őt, és határtalan szerelemmel viseltetik iránta, különösen fizikai értelemben. 

Oroszlán gyerek az iskolában: szinvonalas iskolában érzi jól magát, olyanban, ahol a pedagógusok csak a gyerekekkel foglalkoznak. Szeret tanulni, ha látja a jó eredményt, az még jobban motiválja. Szükséges őt minden sikerénél dicsérni. 

Szűz

(08.24.–09.23.) A fiatal generációk a függőségi viszonyokat függetlenségre cserélték, ez utóbbi pedig egy egészséges kapcsolathoz elengedhetetlen. Azok, akik megfontoltabban hoznak döntést, és nem rohannak az oltár elé két hét után, azok nagyobb eséllyel maradnak együtt.

A Szűz keményen dolgozik, kevés ideje marad a szerelemre. Ezért is van közöttük a legtöbb szingli. Aki vele van/lesz, szokták rájuk mondani, „ennek a párnak nem könnyű a kapcsolatát építeni”. Amennyiben alakul köztük az elköteleződés, akkor szépen, lassan boldogulhatnak.

Szűz gyerek az iskolában: elmolyol a tanulnivalókkal. Amire figyelni kell őt, hogy ne aprózza el a dolgokat, jól ossza be az idejét és erejét! Amennyiben túl gyakran elfárad, célszerű annak okát kideríteni.

Mérleg

(09.24.–10.23.)  Szingli Mérleg érzékeny hangulatban lesz, olyan szerelemre vágyik, amely titokzatossággal, romantikával teli. Azt szeretné, hogy új kedvesével egymásra tudjanak hangolódni, nem csak testi, hanem lelki értelemben is. A Mérlegnek idő kell amíg egy kapcsolatban fel meri tárni érzelmeit. 

Köteléken belül éberen kell tartani a tüzet, a szenvedélyt, különben ha nem keresik a valódi egyesülést, és nem mutatnak nagyobb érzelmi megnyilvánulásokat, nagy esély van a hűtlenségre, szakításra. 

Mérleg gyermek az iskolában: a Mérleg gyerek hol ilyen, hol olyan, de azért legtöbbször meg szeretne felelni az elvárásoknak. Valahogy el kell érni azt, hogy a saját kedvéért is szeressen tanulni, örüljön a megérdemelt, jó jegyeinek. 

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Szingli Skorpió, az ismerkedésben és a flörtben tessék meglátni a játék örömét! Hagyd, hogy valóban megküzdjenek a kegyeidért! Ne legyél könnyű zsákmány! 

Kapcsolatban élőnél más a helyzet, társának intellektualistása virágzik a Skorpió érzelmi mélységeitől. Fordítva is ilyen pozitív hatással vannak, lesznek egymásra. Kedvese finomsága, ékesszólása kicsalogatja a Skorpiót a hallgatásból, és megkönnyíti az erőfeszítéseit, amelyek új kapcsolatok alakítására irányulnak. 

Skorpió gyerek az iskolában: ellenkezik az elveivel az, hogy folyamatosan bemagoljon valamit. Szereti megérteni, felfedezni a világ dolgait és, nem egyszer elköteleződik egy olyan tanár felé, aki türelmes, és őt megérti. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Szingliként sokkal több bókot kaphatsz, mint máskor, s ezek között lehet komoly közeledés is. Előfordulhat, hogy túlságosan erőszakosan, vagy tapintatlanul akarnak meghódítani, s ezt jobb, ha még csírájában fojtod el. Ha meggyőződsz arról, hogy a házasság nem veszi el a szabadságodat, akkor hamarosan kész lehetsz rá. 

Mint párt tengernyi barát veszi körül, akik segítenek megvalósítani a közös álmaikat, és ambícióikat, éppen csak annyi józan ésszel és racionalitással, amennyi a megvalósításhoz szükséges.

Nyilas gyerek az iskolában: kifejezetten igénye van a tanulásra, a dolgok megértésére. Ha alábbhagyna benne mindez, akkor fontos megvillantani előtte a jövő pozitív lehetőségeit. 

Bak 

(12.22.-01.20.) Szingliként túlságosan sok kötelezettség zúdul a nyakadba, nem sok időd marad majd arra, hogy a szerelmet keresd. Talán egy teljesen mindennapos helyzetben talál rád, tehát járj nyitott szemmel! 

A Baknak elengedhetetlen a nyugodt, egyenletesen fejlődő élet. Kapcsolatban értékeli a kiegyensúlyozott családi hangulatot, amelyet társasági események tarkítanak. Közép korban jobban érdekli a karrierje, mint a partnerének érzelmi szükségletei. A szerelmük elhervadhat az ilyen száraz éghajlaton. 

Bak gyerek az iskolában: kis koravén, aki mindent komolyan vesz. Fontos, hogy rendszeresen étkezzen, különben felfogó képessége lelassul. A hétvége, amennyire csak lehet, legyen a kikapcsolódásé, a pihenésé!

Vízöntő

(01.21.–02.19.)  Egyedül tengeted napjaidat? A leghatékonyabb akkor lehetsz a csábításban, ha önmagadat adod! Meghatározóan fontos lehet most a természetesség! Barátságból is alakulhat szenvedélyes szerelem. 

Hosszabb együttlétekben a Vízöntő a jövőt szemléli, míg kedvese agyban gyakran emlegeti a múltat. Kölcsönös tolerancia és a szabadság szeretete megvédi őket a konfliktusoktól. 

Vízöntő gyerek az iskolában: ha valamivel nem ért egyet, azt gyorsan szóvá teszi. Szüksége van modern eszközökre. Hagyjunk neki bizonyos szabadságot, de azért érjük el, hogy gyerekként szófogadó legyen!

Halak

(02.20.– 03.20.)  Szingliként nagyon sok szenvedély lakik benned, de ezt csak akkor mutatnád meg, ha igazán gyengéd partnert találnál. Lehetnél egy kicsit bátrabb a flörtben, akkor is, ha nagyon félsz a csalódástól! 

A lélek és az érzelmek végtelen óceánja ad otthont a Halak érzelmi és fizikai kapcsolatának. Kapcsolatban élők tükrök egymás személyiségének, vonzva a másikat, elmerülve a mélységekben és ösztönösen megértve egymást. Érzékelik egymás érzéseinek áramlását, anélkül hogy abba beleavatkoznának.

Halak gyerek az iskolában: fontos, hogy az iskolai osztályban nyugodt közege legyen, ne csúfolják őt. Valószínűleg nem lesz túl aktív az órákon, de attól még osztályelső is lehet. Ha akar, tud meglepetéseket okozni.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online!