Melitta horoszkóp (12.10.-12.16.)

0
421
Fotó: gettyimages.com
Az ádventi várakozás lényege szerint: várakozás arra, Aki van; ahogy a szeretet misztériuma sem egyéb, mint vágyakozás az után, aki van, aki a miénk.
(Pilinszky János)

Kos

(március 21.-április 20.) Jó alkalom ez az időszak arra, hogy az intimitás kérdéseire, valamint az önismereted fejlesztésére összpontosíts. Segítségedre lesz ebben a jelenlegi Hold állás, annak változása. Ebben az időszakban megtapasztalhatod a tudatosságod erősödését, megismerheted belső motivációidat. Párkapcsolatod is intimebbé válik, a legmélyebb érzéseiteket osztjátok meg egymással. Szerelmi kérdésekben a Mars és a Merkúr is segítségedre lesz. Kedvező időszak ez az ünnepi pénzügyi tervek készítésére, megtakarítási terv kezdésére és könyvelési munkákra. A Kos harmadik adventi szakasza elgondolkodtató lesz. Hiányolja azokat, akik már eltávoztak az élők sorából.

Bika

(április 21.–május 21.) Az e heti horoszkóp szerint jó esélyekkel hozhatod rendbe párkapcsolati problémáidat, a bosszantó félreértéseket. Ebben támogat téged a bolygók állása, segít működésre bírni a kapcsolatot. A Szaturnusz és a Vénusz kedvező fényszöge segít tartóssá tenni a szerelmet, sőt a Merkúr támogatja, ha törvényesíteni szeretnétek kapcsolatotokat. A Jupiternek köszönhetően a barátok is pozitívan állnak hozzád. Hivatásodban bármennyire is elfáradtál, továbbra is rendületlenül törsz előre céljaid felé. Munkában, iskolában ne feledkezzél meg azokról a barátaidról, akik közel állnak szívedhez. Öleld meg őket, igyatok egy finom teát és mondd el nekik, mennyire fontosak ők neked!

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Decembernek eme hetében sem fogsz unatkozni. Sok minden a javadra dőlhet el, például a munkád kapcsán. A bolygók pillanatnyi alakulása támogatja a törekvéseidet, új tapasztalatokat, spirituális élményeket szerezhetsz. Elmédet ki tudod üríteni az oda nem való dolgoktól és a látóköröd is bővül. A decemberi horoszkóp szerint a következő időszakban fontossá válik az igazság keresése, de fontos felismeréseket is találhatsz a céljaid eléréséhez. Az ünnepre való készülődéshez tartozik szívünk, lelkünk, gondolataink rendbetétele is. Enélkül nincs karácsony, vagy csak részben.

Rák

(06.22.–07.22.) A bolygóállások alakulásának hatására most sikeresen meg tudod reformálni azt, amiről már rég úgy érzed, igényli a változtatást. Legyen szó új étrendről, szokásokról, munkarendről, stb… Ez az üzleti ügyek intézésének, a részletek kezelésének és a hatékonyság növelésének ideje, amiben a Mars és a Merkúr is segítségedre siet. Ugyancsak jó alkalom ez mindenféle elemzésre is, mivel a kritikai gondolkodásod most a csúcson van. Ezt az időszakot a dolgok rendezésének vágya jellemzi, de a hasznosság is fontos. Hangulatodnak jót tesz, ha ünnepek előtt szép környezetben készülődsz, és beszélgetsz a körülötted lévőkkel.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Mindenáron véghez szeretnél vinni valamit, ami tulajdonképp a lehető legbonyolultabb kategóriából való, épp ezért mások inkább lebeszélni szeretnének róla. Hogy ez maximalizmus vagy makacsság, azt döntsd el te magad! Javaslat: használd a józan eszed, írd felül az egódat, és csak addig menj, amíg a biztonságod viszonylag kiszámítható! Szép lelked egy kis kimozdulásra vágyik, amikor a szemed szinte feltölti az újdonságokat. Ha nem figyelsz, vagy nincs aki visszafogjon, sok pénztől szabadulhatsz meg.

Szűz

(08.24.–09.23.) Most nagy igényed van arra, hogy intenzív kapcsolatban legyél másokkal. Főleg szerelmeddel töltsetek minőségi időt, találjatok közös élményeket! Nem mellesleg alkalmas vagy az átalakulásra, megújulásra, minden szinten, ami lehetővé teszi önmagad felemelkedését, ami kimozdít a szürke hétköznapokból. Ha jogi ügyek várnak elintézésre, akkor jobb, ha azt most egy kicsit halasztod, ellenkező esetben nem kedvezne neked a végeredmény. Hétvégén még átmosod, lecseréled a nagyobb plédeket, takarókat, függönyöket, aztán jöhet az ünnepi próba bejglisütés.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A párod romantikus meglepetéssel kedveskedik neked a hét közepén, ez pedig különösen jól esik, hisz az utóbbi időben kissé az volt az érzésed, hogy a kapcsolatotok kizárólag rajtad múlik. Ezúttal azonban bebizonyította, hogy noha a nap minden percében nem ugrál körül, ettől még nagyon szeret és fontos vagy számára. Kiváló érzékkel időzített, te pedig hálás lehetsz a sorsnak, hogy boldog vagy egy olyan ember oldalán, aki törődik veled. Ez a nap nem is alakulhatna szebben! Az ünnepi készülődés meghittsége áthatja lelkedet, próbálsz, ahol csak tudsz jót tenni és jó lenni.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Decembernek ez a hete némi feszültséggel kezdődhet a Skorpió szülött számára, mivel a kedvese érzelmi hullámzása nehezíti meg a napokat. Nincs vele komoly baj, csak a szokásos párkapcsolatai probléma lehet a háttérben, miszerint nem megy felhőtlenül az alkalmazkodás. Gyerekedről, unokádról is jöhet hír a hét vége felé, mégpedig olyan, ami látszólag pozitív. El is tudjuk hinni, hogy jó irányba halad a családi ifjúság. Hétvégén kicsit lazíts, menj el kedveseddel, vagy barátokkal valamelyik adventi vásárba, és igyál egy finom puncsot, vagy forralt bort! Érezd jól magad!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Jó lenne lassan befejezni az ünnepi nagy bevásárlást! Sok idegeskedés, tumultusban terjedő mindenféle nyavalya elkerülhető ezzel. Szingliknél a párkapcsolat kérdése kérdéses, óvatosan az egyéjszakás kalandokkal! Úgy tűnik, nem tudsz egyetérteni egyes családtagjaiddal bizonyos dolgokat illetően. Vitába keveredhetsz, ami nem jó most egyikőtöknek sem. Mielőtt a jelenlegi helyzet rányomná a bélyegét a viszonyotokra, érdemes mérlegelned, hogy megéri-e valamiféle kompromisszumot kötni annak érdekében, hogy ne fajuljanak el a dolgok. Hidd el, sokkal nagyobb intelligenciára vall eltenni a kardot, mint felvenni a puffogó vipera állást! A karácsonyi készülődéshez hozzátartozik az önuralom, és a mások iránti megértés is.

Bak 

(12.22.-01.20.) Erős, szenvedélyes, vallásos érzelmek jellemzik ezt a Vénusz-pozíciót, hatására felébred az utazás, a külföldi tartózkodás és társkeresés, valamint a téli sportok iránti szereteted, vágyakozásod. Ha szerelemről van szó, elég gyorsan „levadászod” a célszemélyt. Művészként, vagy üzletasszonyként érdemes kapcsolatrendszeredet bővíteni, szponzorokat keresned, de hitelben egyelőre ne gondolkodj! Az ünnepi készülődés téged is magával ragad. Nem baj, ha elsősorban a ráhangolódásra fókuszálsz, és a régi hagyományokra építesz.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Félreérthető helyzet bizonytalanít el a szerelmi életedet illetően, a füledbe tett bogár ugyanis az, ami kételyeket ébreszt benned. Nem vagy meggyőződve róla, hogy a helyes úton jársz-e, és nem engedted-e bevinni magad az erdőbe. Mivel mielőbb érdemes kiderítened az igazságot, illetve választ kapnod a kérdéseidre, épp ezért ne várj sokat, üljetek le pároddal és tedd fel azokat a kérdéseket, amelyek zavarnak! Munkahelyeden könnyen lehet kihúzod valaki nevét, akit karácsonyi bulin meg kell ajándékoznod. Készíts neki valami általad bütykölt, szívhez szóló, személyes ajándékot!

Halak

(02.20.– 03.20.) Álmokat dédelgetsz. Pedig jól tudod, mik a céljaid, ugyanakkor tisztában vagy a saját határaiddal is. Bölcs dolog az, ha képes vagy belátni azt, hogy valami túl sok neked, ezáltal kicsit átrendezed az isteni tervet. Azt is érdemes szem előtt tartanod, hogy bizony neked is szükséged van arra, hogy elhagyd a komfortzónádat. Töltekezni, annak érdekében, hogy legyen miből építkezned. Az angyalok küldenek feléd jókedvre derítő embereket, kisebb figyelmességeket. Örülj ezeknek!

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online!