Melitta horoszkóp (12.30-01.05.)

0
484
Fotó: gettyimages.com
„Hadd kívánjak boldogságot!
Igazságot és jóságot!
Hétköznapi bölcsességet!
Minden rossz itt érjen véget!

Hadd kívánjak szebb új évet!
Szívből jövő emberséget!”
(Aranyosi Ervin: Szilveszter)

Kos

(március 21.-április 20.) Pénzügyeidben üdvös lenne kialakítani egy költségvetést, amely tükrözi hosszútávú terveidet! Az alapos átgondolás segít abban, hogy hosszú távon fenntartsd a stabilitásodat. Ebben az évben, minél többet dolgozol valamin, annál fontosabbá válik a számodra, és ez így természetes. Van/lesz valaki a közvetlen környezetedben, akivel nem árt óvatosabbnak lenni! Vigyázz, mert lehet, hogy mézes-mázos szavakkal és ígéretekkel próbálja majd visszacsalni magát az életedbe, de ha elgyengülsz, újra megsebez. Az óév utolsó és az újév első napja mágikus erővel rendelkezik. A tárgyakat éppen ezért január elején kell elhelyezni a lakás releváns pontjain. Az egymásra tett kövek jót jelentenek a családi, rokoni és baráti kapcsolatokban. A kő Föld elem, a biztonságot és állandóságot jellemzi. Alul egy nagyobb gömbölyített, majd rá a mindig kisebbek…

Bika

(április 21.–május 21.) Nem baj, ha bizonyos dolgokat előre tervezel, de ne véss mindent előre kőbe! Hagyj teret a váratlan fordulatoknak is, hiszen ezek lesznek azok, amik végül megadják életed sóját, fűszerét! Őrizd meg a méltóságod, de ne hátrálj meg semmitől, és ne érd be kompromisszumokkal! Ha valami jár neked, vagy valaki olyannak, akiért te tartozol felelősséggel, akkor ne engedj belőle, mert legközelebb még többet vesznek majd el! Az esztendő első napjaiban használj zöld, vörös takarót, a zöld az egészségedet stabilizálja, a vörös pedig a vitalitást növeli benned.

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Minden mindennel összefügg, és erre te is rájössz, amikor egyetlen apró cselekedeted események egész sorozatát indítja el, és a végén egy dübörgő, recsegő lavina előtt találhatod magadat. Késő megpróbálni visszafordítani a dolgokat, inkább a már kialakult helyzettel próbálj kezdeni valamit. A megoldást egy jóakaród tanácsa jelentheti. Szerelemben kiderül, hogy nem minden úgy áll, mint ahogyan te hitted, és ez kissé csalódottá tehet. Nem biztos azonban, hogy a kialakult helyzet rosszabb, mint amit te szerettél volna. Év első napjaiban gyújts páros mécsest a hálószobádban. A hálószoba a legjobb hely, mert a tűz és a láng behozza a szenvedélyt a falak közé.

Rák

(06.22.–07.22.) Szükséged van most egy kis magányra, hogy végiggondold az érzéseidet, és rendet tegyél magadban, mielőtt beszélni tudsz a gondolataidról. Akinek fontos vagy, az megérti és tiszteletben tartja az igényedet. Nehezen tudsz megszabadulni egy nyomasztó érzéstől, pedig lehet, hogy az okát már régen megszüntetted. Ne emészd magadat, inkább lépj tovább, hiszen új kalandok, új kihívások várnak, amik megérdemlik, hogy tiszta és nyitott szívvel fogadd őket az új esztendőben! A múltadból csak a tapasztalatot őrizd meg. Kedves Rák, férfi legyen aki először kíván jót neked, és férfi lépje át küszöbödet elsőként az új esztendőben!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) A malac jót jelent az új évben. Orrával kitúrja a szerencsét, ha pedig ilyen dísztárgy kerül a nappalidba, a pénzenergiák is sokszorozódnak. Szeretetteljes személyiség vagy, akit természetes karizmája és pozitív kisugárzása a középpontba helyez, bárhová is vezessen az utad. A 2024-es évben felgyorsulnak az események körülötted, és kilátásban van új, szakmai fejlődés is. Amennyiben még tanulsz, ez az tanulmányaidra érvényes. Eltökélten haladsz majd utadon, így lemorzsolódnak rólad a melléd nem illő emberek. Szerelemben, ha sikerül egy negatív érzelmet elengedned, a helyébe sok pozitív kerülhet. Csak próbáld megtalálni a magad boldogságát, amire igazából szükséged van!

Szűz

(08.24.–09.23.) Karrier fronton nehéz döntés előtt állsz, hiszen jó pénzt ajánlanak egy olyan munkáért, amit nem biztos, hogy szívesen végeznél. El kell döntened, hosszú távon mi éri meg neked. Szerelemben nagy lépésre készülsz, (eljegyzés, házasság, összeköltözés, gyermekvállalás), amire valójában már korábban elszántad magadat. Ahogy közeledik az időpont, csak egyre biztosabb leszel az érzéseidben, és már nem maradt benned semmilyen félelem. Az új esztendőben tarts egyben mindent! A törött tárgyakat dobd ki, mert semmi szükséged nincs rájuk! Azok csak továbbra is derékba törnék dolgaidat.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Drága Mérlegem, csak az sebezhet meg, akinek te magad megengeded. Ha valaki bántani akar, nem érdemli meg, hogy helyet adj neki a szívedben, ha pedig kizárod onnan, nem lesz többé hatással rád. Próbáld helyén kezelni az érzéseidet, és ne hagyd, hogy bármi is elragadjon, de azt sem, hogy elfojts valamit, aminek helyet kellene adnod! Újév lévén legyen otthon szélcsengőd, mely arra szolgál, hogy a negatív áramlatokat megzavarja, és útjukat állja. A csengő a lakás nyílászárói környékén működik a legjobban.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Először saját magadat kell rendbe tenned ahhoz, hogy másokkal is el tudd fogadtatni azt, aki vagy. Ne tőlük várd a boldogságot, ha magadban nem találod meg a teljességet! Határozottan állást foglalsz valamivel kapcsolatban, és ezzel kivívhatod mások elismerését. Most már ne hátrálj meg, minden készen áll a nagy dobásra! De ne feledd, mindennek van egy átfutási ideje, mely kitartást és türelmet vár el tőled is! Kis babona: újév napján színes fehérneműt viselj a ruha alatt, vöröset mely meghozza a szerelmet, sárgát ha gazdagságot szeretnél, fehéret ha belső békédet szeretnéd rendben tudni!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Ne azzal törődj most, mit gondolnak mások, a saját életedért és a sorsod alakulásáért egyedül te vagy a felelős! És ha valami boldoggá tesz, és másoknak sem ártasz vele, akkor ne hagyd, hogy bárki is lebeszéljen róla! Szerelemben tartsd magadat a realitások talaján! Hajlamos vagy olyan dolgokat látni, amiket csak te szeretnél látni, de ettől még azok nem lesznek valóságosak! Számodra ebben az évben a Víz energiája lesz legerősebb. Az akváriumban található, állandó mozgásban lévő víz az energiát és vitalitást vonzza be a laktérbe. Ha aranyhal úszkál benne, az anyagi helyzetre lesz jó hatással.

Bak 

(12.22.-01.20.) Ha valamit elhatároztál, akkor módot is fogsz találni arra, hogy megvalósítsd. Legyél határozott, és akkor támogatód is akad majd! Szerelmi fronton tartsd észben, hogy tiéd a döntés szabadsága, és olyan utat követhetsz, ami igazán boldoggá tesz. Az újévi babona nálad sem maradjon ki! A lakás központi helyére vagy az ajtó közelébe kell helyezni egy elefántszobrot, hogy összegyűjtse az energiáit, és a centrumból sugározza ki az ott lakókra.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Miközben az életed egyik területét próbálod helyre rakni, a másikon komoly galibák vannak kialakulóban. A legfontosabb, hogy ne ess pánikba, ha kell beszélj egy jó barátoddal aki érzelmektől mentesen, jobban rálát a dolgaidra. Szerelemben, ha nem tudsz megbízni valakiben, az hosszú távon is rányomhatja a kapcsolatotokra a bélyegét. El kell döntened, hogy képes vagy-e ezen továbblépni, vagy sem. Így év elején figyelj a következőre: lakásban a tükör bevonzza, majd duplikálva szétsugározza az energiákat, elsősorban a pozitív erőket. A sérült tükör viszont megtöri a szerencsét, a homorú tükör pedig visszatartja azt.

Halak

(02.20.– 03.20.) Az év első dekádja a sodródás jegyében telik. Engedd, hogy a megkezdett munka haladjon a maga medrében, és továbbra is törekedj a minőségre!  Igyekszel egy kicsit most befelé figyelni, és arra koncentrálni, hogy meghalld a saját belső igényeidet. Jól teszed, mert akinek igazán fontos vagy, az úgyis azt szeretné, hogy a szíved mélyéről hozz döntéseket. Lakóhelyeden – legyen az saját vagy akár albérlet – a dús bokor, vagy kis fa, főként kerek, pénzérme szerű levelekkel, a jólétet garantálja és anyagi biztonságot indukál. Az élő cserje, vagy fa növekedést szimbolizál, ami a család jólétét jelenti.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online