2020. április 18–tól 24-ig

KOS

Általános: Ha egy Kos úriember érdeklődését felkelti egy kedves hölgy, akkor az a nő meg lesz hódítva, de nem kizárt, hogy utána el lesz hagyva. A Kos nőket pedig nem szokták kiválasztani, általában ők szoktak választani, méghozzá erős, férfias, karizmatikus társat.

Egyéni: Minél többet ad a jókedvéből, annál több fog visszaszállni önre is. Mostanság még az olyan emberekkel is sikeresebben bánik, akik egyébként sok nehézséget okozhattak önnek. Függőben lévő ügyei mozgásba lendülnek, csak nem olyan ügyintézési formában, ahogy eddig szokott működni. Nem szabad elsietni semmit, mindennek megfelelő átfutási időt kell hagyni! Értem ezt úgy, hogy az eltervezésben sem szabad kapkodni, a jogi, ügyvédi papírokat alaposan átolvasni, és fizetés után lehet örülni! 

Bika

Általános: A Bika mindent szeret, ami a kényelmét és nyugalmát szolgálja. Igazi ínyenc, imádja a finom ételeket és italokat, rá igazán találó a mondás, miszerint a hasán keresztül lehet megfogni. Bár kissé lusta típus és sokszor a másiktól várja el, hogy lépéseket tegyen a szerelemben és a párkapcsolatban, tüzes szerető. Ha egyszer valaki a szívéig ér, örökre ott marad. 

Egyéni: Végre sikeresen lezárhat egy olyan ügyet, vagy zavaros kapcsolati problémát, ami sok erejét elvette. Ezzel együtt hatalmas energiái szabadulhatnak fel, mivel nem kell már feleslegesen védekeznie, vagy hiábavalóan küzdenie. Ez az időszak arról szól, hogy változni kell, és mindent változtatni kell az eddigiekhez képest. Mondhatjuk, embert próbáló kihívás.

Ikrek

Általános: Haragosai számára kegyetlen ellenfél tud lenni, a bizalmát élvezni viszont csodálatos dolog. Az Ikrek férfi szerelmi horoszkópja szerint olyan szerető, aki mágnesként vonzza a nőket, és miközben tele van erővel és szenvedéllyel, de kétségbeesetten fél a sérelmektől, ám ezt palástolja. Az Ikrek nő ötvözi az erotikusságot és a családcentrikusságot, olyan intenzitással tud szeretni, hogy párját valósággal megigézi. 

Egyéni: A jegyében áthaladó bolygóknak hála, végre előtérbe kerül a romantikus énje. A virágos tavasznak, és a nevezetes csillagállásnak köszönhetően, végre pozitívabbnak látja a dolgait. Múltjából felbukkanó szerelmek zavart okozhatnak, főleg, ha lebukik, egy a telefon, vagy email képernyőn megjelenő csöpögős szöveg kíséretében.

Rák

Általános: A Rák férfi romantikus szerelmes, a Rák nő védelmező, aki szeretteiért bármire képes. Érzelmeik nem pár napra szólnak, mélyek és tartósak. Ám ha sebezhetőnek érzik magukat, gyorsan felveszik páncéljukat. 

Egyéni: Társával kiéleződhetnek eddig elhallgatott problémák, főleg, ha megvonták egymástól a figyelmet. Váratlan és meglepő megbízás elé állíthatja a sorsa, pontosabban szólva a főnöke. Nem lesz könnyű dolga elvárások szempontjából, még akkor sem, ha otthonról dolgozhat. Idősebb hozzátartozói közül páran megbetegedhetnek, mert nem voltak elővigyázatosak, annak ellenére, hogy minden fórumon figyelmeztetik őket.  

Oroszlán

Általános: Az Oroszlán nő szenvedélyes és igényes, kitűnő barát tud lenni, a szerelemben azonban szinte szüntelen csillogásra van szüksége, és arra, hogy állandóan szeressen és őt is viszontszeressék. Az Oroszlán férfi igazi hódító, ha kell, türelmesen vár a kiszemelt “prédára” és amikor már biztosra megy, akkor “csap le” rá. Érzései szenvedélyesek és őszinték, a szívéből jönnek. 

Egyéni: Ez a hét nem a lazulás ideje. Célszerű tudatosítani a céljait és azok megvalósítási módját. Sokan számítanak önre, segítő támogatására, még akkor is, ha ezt nem tudja elképzelni magáról. Többen vannak az irigyei, kik minden módon megpróbálnak keresztbe tenni önnek. Ezt vegye inkább a sikere következményének! Azért legyen résen, és készüljön fel a lehetséges ellenállásra is, ha az szükséges!

Szűz

Általános: Szűz férfi megbízható és jó társ, általában csendes, visszafogott, józan, erősen morális beállítottságú. Nehezen esik szerelembe, hiszen ahhoz, hogy a szíve fellángoljon, egyszerre több mindenre van szükség. A Szűz nő zárkózott, de igen vonzó. Az érzelmeit ritkán mutatja ki, ha szerelemről van szó, de társaságban közvetlen és barátkozó. 

Egyéni: Az uralkodó bolygójával konstellációba kerülő Hold nagyon kedvessé, simulékonnyá teheti. Bárkit az ujjai közé csavarhat. Az ellenségeit is lenyűgözi. Ezen a héten, főleg, ha többen tartózkodnak egy légtérben, hajlamos lesz pillanatok alatt felhergelni magát olyan apróságokon, melyen mások csak mosolyognak. Ez arra utal, hogy idegeit egy kicsit erősíteni kéne.

Mérleg

Általános: A romantikus szerelmet keresi, ami megteremti életében a harmóniát és az egyensúlyt. Vonzó személyisége varázsával vonzza a másik nemet. Mint minden másban, itt is kiegyensúlyozottságra van szüksége. Szereti, ha kedveskednek neki és körüludvarolják. Nem szereti, ha erőszakosak vele, lerohanják és ajtóstul rohannak a házba. Partnerével szemben vannak elvárásai. Szereti, ha az együttlétnek, találkozásnak megadják a módját. Ahhoz, hogy feloldódjon a szerelemben, szükséges számára a vonzó környezet, színház, zene, romantikus randevú, ez jobban felmelegíti, mint bármilyen tüzes ostrom. 

Egyéni: Ez a hét sok meglepetést tartogat még, olyan dolgokat old meg, melyekről eddig nem is gondolta, hogy képes lesz rá. Gyereknevelésben, a karantén ideje alatti tanulásban kezd kikészülni. Csemetéje ráérzett arra, hogy mik a gyenge pontjai. Simulékonysággal, kedveskedéssel lassan ő irányít.  

Skorpió

Általános: Skorpió férfi szerelmi horoszkópja szerint olyan szerető, aki mágnesként vonzza a nőket. Miközben tele van erővel és szenvedéllyel, kétségbeesetten fél a sérelmektől, ám ezt palástolja. A Skorpió nő ötvözi az erotikusságot és a családcentrikusságot, olyan intenzitással tud szeretni, hogy párját valósággal az ujja köré csavarja. 

Egyéni: Váratlan helyzet adódhat ön körül, melyre hirtelen döntve kell reagálni. Elsőre nem a legjobb megoldás jut majd eszébe. Ne legyen emiatt frusztrált! Nyugodtan módosítson menet közben, amin kell. A hét második felében az lesz a jellemző, hogy azt kapja vissza sokszorosan az élettől, amit ön is tett. Ez az időszak mindamellett, hogy karantén időszakot élünk meg, remek lehetőséget kínál önnek, amely valami újhoz, ismeretlenhez kötődik. Ne menjen el a jó lehetőségek mellett, egy próbálkozást mindenképpen megérnek!

Nyilas

Általános: Nyilas férfi szabadság után igénye nagy, szereti a társaságot és szívesen kerül a középpontba. Fáradhatatlan udvarló, aki mellett nem unalmas az élet. A Nyilas nő nagy fantáziával és lelkesedéssel van megáldva, de hajlamos arra, hogy olyan dolgokba fogjon bele, ami túlmutat rajta, és nem tudja befejezni. 

Egyéni: hasznos tanácsokat adhat és kaphat is, ha önben is megvan a kellő fogadó készség. Bár többnyire a saját ötletességére, kreativitására és zsenialitására szokott büszke lenni, azért hallgassa meg a külső tanácsadót: kívülről minden másként, talán tisztábban látszik. A bolygók összehangolódása miatt a hét másodok felében könnyebben találhatja meg mindenben a békés rendezés lehetőségét. 

Bak 

Általános: A Bak férfi visszafogott udvarló, de pontos, precíz és megbízható, aki sokkal többet érez szerelme iránt, mint amennyit látni enged. A Bak nő magabiztos, megjelenése hűvös és elegáns, valójában azonban társaságra és huncutságra vágyik. Nagyon fontos számukra a hűség és a stabilitás. 

Egyéni: Az ablakán beragyogó Nap látványossá teszi a koszt. Ragadjon seprűt, porszívót meg ablaktisztítót, nem hagyhatja, hogy leépüljön ön körül minden. A bezártságot is lehet kétféle képen használni: építeni, épülni belőle, vagy sajnálva magunkat, hagyni széthullani mindent. 

Vízöntő

Általános: Kreatív személyiségüknek köszönhetően harmonikus légkört teremtenek maguk körül, mind a munkában, mind a magánéletben. A Vízöntő férfi a női nem nagy tisztelője, örök álmodozó. A Vízöntő nő kapcsolataiban őszinte, folyamatosan partnere kedvében igyekszik járni, eszményíti a szerelmet, ám ha úgy érzi, nem értékelik eléggé, gyorsan továbblép. 

Egyéni: Nagy hatással lesz a környezetére, ami sokfajta módon nyilvánul meg: könnyedén meggyőz valakit az igazáról, de az is lehet, hogy akivel szeretne közelebbi kapcsolatot, mélyebb kötődést kialakítani, nagyon pozitívan fog erre reagálni. Árad most önből valami megmagyarázhatatlan erő, ami mindenki számára vonzó és felettébb szimpatikus.

Halak

 Általános: Inkább magukba fojtják bánatukat és sérelmeiket, hogy aztán egy teljesen váratlan pillanatban, látszólag minden ok nélkül, robbanjon az egész. Ugyanakkor roppant nagy hittel és kitartással rendelkeznek. Kissé konzervatív jegy, nem gyakorlatiasak, inkább a humán tárgyak, a művészetek és a lélek dolgai állnak közel hozzájuk. 

Egyéni: Önnek volt egy jól bevált szokása, hogy a rosszkedvét vásárlással gyógyította. Ezen most változtatni kellett, hiszen az otthoni karantén étvágyát és idegességét növelte. Ne változzon rossz irányba, olvasson, tornázzon, ültetgessen, és ne hagyja, hogy a bezártság érzése lehúzza! Hívja fel még élő rokonait, szeretteit, éljen online társas életet! Fontos: ha elhanyagolja környezetének rendben tartását, idővel saját lelkivilága is ugyanolyan lepusztult lesz, mint háza, lakása.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu