Melitta horoszkóp

0
1085
Fotó: 123rf.com

2019. május 18-től május 24-ig

Kos

A Merkúr és a Jupiter segítik abban, hogy karrierjét jobbá tegye, kicsit megtolja.  Szánja a hét első felét dolgai teljes áttekintésére, a befejezetlen ügyek rendezésére, tisztázására! Minden előfeltétel a rendelkezésére áll ahhoz, hogy aktív maradjon. Amennyiben kedvet érez valamibe belevágni, az önálló vállalkozás gondolatát se vesse el! Tavasz és kora nyár időszakában harmonikus bolygóállások segítik, de vigyázzon, ne hagyja, hogy a stressz kiállhatatlanná, ingerültté tegye! Angyali útmutatás: Az angyalok megérzések útján szólnak hozzád. A bőség sok formát ölthet, melyek közé tartozhat a több idő, jó lehetőségek, vagy pénzügyek.

Bika

Mostanában nehezen fejezi ki érzelmeit, ami összezavarhatja kedvesét, hiszen ezzel különben nem szokott gondja lenni. Ám ha odafigyel, és apró gesztusokkal tudatja vele, hogy milyen sokat jelent Önnek, elkerülhetőbbek lehetnek a félreértések. Alakítsa hetét kedve szerint, bár előfordulhat, hogy kisebb kompromisszumokat is kötnie kell! Ne engedje, hogy bármi, ami nem a kedvére való kedvét vegye! A vállalkozó, vagy cégalapítást fontolgató Bika szülöttek fogjanak neki elképzeléseik megvalósításának, illetve fogadják meg az ezzel kapcsolatos, hasznos tanácsokat! Angyali útmutatás: Figyelj arra, hogy minden nap adj valamit! Némi időt, pénzt, ajándékot, vagy bókot, anélkül, hogy bármit is várnál érte cserébe.

Ikrek

Őszinte érdeklődéssel követi most családtagjai életének eseményeit és örömmel nyújt segítséget, ad tanácsot a rászorulóknak. Nagyszerű élményekre számíthat ezen a héten családi életében. Akár otthona átalakítását tervezi, akár kertészkedik, vagy állatokat nevel, elégedetten figyelheti elképzelései megvalósulását. Angyali útmutatás: Az angyalok azt közlik veled, hogy minden csupán félreértés, ártatlan tévedés volt csupán. Se magadat, se másokat ne hibáztass! Ha bűntudatot érzel magadban, minél hamarabb engedd át az angyaloknak!

Rák

Lehetősége nyílik rá, hogy kamatoztassa szaktudását és tapasztalatait, aminek köszönhetően látványos eredményeket érhet el. Ha nem játssza el az erkölcsök csőszét, valóban sokat tehet. Párkapcsolatában úgy érezheti, hogy elkötelezettsége kicsit egyéni szükségleteinek rovására ment. Ha önként vállalta ezt, ne vesse partnere szemére, de tegyen róla, hogy kevesebb teher legyen a vállán! Mivel még rengeteg terve van, érdemes előre félretennie bizonyos összegeket. Angyali útmutatás: A negatív gondolatokkal csak még több rossz eseményt vonzol életedbe. Emeld gondolataidat a magasba, hogy azt vonzd be, amire vágysz! Képzeld el naponta többször, hogy az adott helyzet már meg is oldódott, és érezz hálát azért, hogy lélekben ez már megtörtént!

Oroszlán

Ne kockáztasson most, ne kössön olyan megállapodást, amelynek nem gondolta végig minden lehetséges következményét! Ha úgy érzi, kezd belefásulni, beleunni élete dolgaiba, mindenképp kezdjen bele valami másba! Ez lehet egy hobbi, egy új feladat, vagy egy komolyabb ügy, ami érdekli. Az újdonságban nem csupán a kihívás élvezetes, hanem maga a tevékenység erősíti és/vagy hasznára válik. Angyali útmutatás: A jelenlegi helyzet bizony egy családtaggal kapcsolatos érzelmi élményben gyökerezik. Arra is rámutathat, hogy a családnak több együttlétre van szüksége. Mondjuk, töltsetek el együtt egy estét, vagy menjetek el közösen nyaralni. Töltődj fel a családi energiákkal!

Szűz

Amennyiben azt akarja, hogy maga mellé állítsa családját, kollégáit, kénytelen lesz kicsit engedékenyebbé válni. Munkahelyi előmenetele nagyobb jövedelmet ígér, de azzal számolnia kell, hogy nem tud mindenki kedvében járni. Amennyiben hamarosan költözik, az új lakóhely új kezdetet, sok pozitív ismeretséget, és lehetőségeket is ígér! A jó energiáknak köszönhetően megkapja azt a szellemi inspirációt, amire régóta vágyik. Angyali üzenet: Próbálj ki valami újat, amit mindig is meg szerettél volna tenni! Keress új lehetőségeket! Engedd meg magadnak, hogy nagyszabású álmaid legyenek! Lazíts és kapcsolódj ki!  

Mérleg

Kíváncsi természete miatt szívesen jár társaságba, és élvezi azt a temérdek programot, amin részt vehet. Különösen a szabadban eltöltött idő tölti fel. Újra érezheti, hogy tesz is valamit egészsége érdekében. Az utóbbi időben elég gyakran érzékelte, hogy ha nem mozog eleget, gyengül az ellenálló képessége, rossz a kedve, nyűgösebb mindenkivel, stb. A hét második felétől vár egy hírt, ami iskolával, tanulással függ össze. Amennyiben még ebben az évben nem tudja elkezdeni azt, amit szeretne, ne lázadjon, mert mindennek megvan az oka! Az égiek csupán meg akarják kímélni valami rossztól, ami esetleg érhetné. Angyali üzenet: A megadás nem azt jelenti, hogy feladod, mert belefáradtál a küzdelembe. Arra az érzelmi elengedésre utal, amely hisz abban, hogy a lélek isteni bölcsessége, vagy a felsőbb éned képes a lelked számára egy jobb megoldást találni.

Skorpió

Nyitottabbá válik az emberek iránt, többet jár társaságba, és közeli barátaival is meghittebbé, melegebbé, szeretetteljesebbé válik a kapcsolata. A most még magányos Skorpió szülöttek életében meghatározó lesz a május második fele. A hónap mottója: Bár az a lényeg, hogy az ember mindig magában higgyen, azért egy kis segítség másoktól nagy áldás tud lenni. Angyali üzenet: Szabadulj meg az irányítási vágytól, és a dolgok jobban alakulnak majd! Add át magad az angyaloknak, és figyelj az útmutatásukra!

Nyilas

Otthonában számtalan feladatot kell elintéznie, de ezt most alkotó tevékenységként éli meg, nagy örömmel és odaadással végzi. Társasági élete nem lesz unalmas, számtalan összejövetelre és rendezvényre lesz hivatalos, amikre kedve, lehetősége szerint menjen el! Ha vannak nézeteltérései, vagy függőben maradt vitái családtagjaival, akkor itt az alkalom, hogy rendezze azokat. Ezen a héten a bolygók állása elsősorban a kommunikációnak kedvez, használja ki ezt a jó fordulatot! Angyali üzenet: Túl sokat tartózkodtál bent, tested és lelked fény, és oxigén után szomjazik. Testednek szüksége van a fák, a növények és a virágok által kibocsátott oxigénre, dús levegőre, gyógyító napsütésre.

Bak 

Bár anyagi szempontból kedvező lesz ez a hét, mégis kerülje a kockázatvállalást! A hivatalos papírok, szerződések gondos odafigyelést igényelnek, és ha kétségei támadnak valamelyik ügyletével, vagy tervezett vállalkozásával kapcsolatban, mindenképpen konzultáljon hozzáértővel! A hét végén örömét leli a másokkal közösen végezhető tevékenységekben, legyen az közös kirándulás, vagy éppen munka. Angyali üzenet: Bár a menny felé lebegés kellemes érzést kelhet, azonban figyelmedre és munkádra a földön van szükség. Osztozhatsz a Föld energiáiban azáltal, hogy jó időben mezítláb sétálsz a földön, a földben termő ételeket fogyasztasz, pl. krumplit vagy répát, nekidőlsz egy fának, vagy magad elé képzeled, amint talpadból gyökeret eresztesz a földbe.

Vízöntő

Családja számára nem magától értetődő, hogy elismerjék és elfogadják az Ön véleményét, akaratát. Sok minden azon múlik, hogyan fogalmaz, mennyire durván, vagy akaratosan közli véleményét. Éreztesse velük, hogy milyen fontos kérdés ez Önnek. Változtasson eddigi kommunikációján! A sors most más területen sem kíméli önt, munkahelyén nem törődik dolgaival, megjegyzéseivel megbánt másokat. Kedves Vízöntő, nem biztos, hogy önnek van igaza, legalább egy kicsit gondolkodjon el ezen! Angyali üzenet: Lehetséges, hogy nem érted teljesen, miként fogsz megoldani egy feladatot, mégis hinned kell abban, hogy szüntelen útmutatásban lesz részed. Ne figyelj a téged lehúzó, elbizonytalanító hangokra!

Halak

Óvakodjon attól, hogy idealizálja, és az egekig magasztalja párját. A magas elvárások óriási terhet jelenthetnek neki, és előfordulhat, hogy nem próbálja meg lerombolni az Ön illúzióit, hanem inkább más módon szabadul meg a nyomástól. Akár úgy, hogy kilép a kapcsolatból. Ha alaposan megfontolja, milyen típusú munkát szeretne végezni, sikerülhet olyan állást szereznie, ahol alkalma nyílik bővíteni szaktudását. Az elért eredmények igazi örömet okoznak önnek. Angyali üzenet: Engedd át a jövővel kapcsolatos kételyeidet, félelmeidet az angyaloknak, és mindig koncentrálj a jelenre! Nem kell görcsösen azon aggódnod, hogy rátalálj az életcélodra, a maga idejében fel fogod azt ismerni.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu