Melitta horoszkóp (2024. 04. 27. – 05. 04.)

0
389
Fotó: 123rf.com
„Légy hasonló az égen szálló madárhoz, aki a törékeny
gallyon megpihenve átéli az alatta tátongó mélységet,
mégis vígan énekel, mert bízik szárnyai erejében!”
- Victor Hugo

Kos

(március 21.-április 20.) Ezen a héten a legnehezebb dolog számodra a bizonytalanság. Talán azért kell ezt megélned, hogy lásd: nem annyira elviselhetetlen, csak némi alkalmazkodó képesség és rugalmasság szükséges. Ha túlságosan kétségbeesel és elveszted magadban a hitedet, akkor nehezíted saját helyzeted. Változtatni soha nem késő, tárd fel a benned lévő hatalmas erőt! Elhunyt szeretted érzékelése: lehetnek álmaink, melyek valóságosnak tűnnek. Valójában azok, a mi életünkben már korábban elhunyt személyek, szeretteink. Ha ilyen álmod van, érdemes figyelni, mert lehetséges, hogy üzenni akarnak valamit. Főleg akkor figyelj, ha ezek az álmok nem csak egyszer fordulnak elő, hanem ismétlődnek!

Bika

(április 21.–május 21.) Ne feledd, ha lelkileg be tudod fogadni a szeretetet, a szerelmet, megváltozhat minden körülötted, hiszen alapvetően a szellem uralkodik az anyag felett. Ha falat húzol magad köré, és nem engedsz be semmilyen impulzust, akkor fájdalmas magányt élhetsz meg, s csak a terebélyesedő sértődöttséget hordozod magadban. Hiába áhítozol a szeretet után, ha azt alkalmazni nem tudod. Egyszerűen nem áramlik az energia se ki, se be. Elhunyt szeretteid érzékelése: a szellemek gyakran kommunikálnak velünk olyan módokon, hogy más érzékszervvel érzékeljük őket. Tehát előfordul, hogy nem látjuk őket – ez a legritkább eset – hanem csak hangokat hallunk, vagy furcsa, a környezettel nem indokolt illatokat érzünk. Lehet ez kedvenc parfüm, esetleg dohányillat, másoknál lehet egy étel aromája is.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Most a héten ne foglalkozz nagy áttekintést igénylő tervekkel! A precizitás és a koncentráció lesz erősebb oldalad, tehát könnyen megbirkózol az aprólékos szellemi feladatokkal. Viszont elriaszthatnak az átfogó szemléletmódot igénylő munkák. Összpontosítsd figyelmedet az élet gyakorlatias oldalára, s talán még életmódodon és viselkedési szokásaidon is tudsz változtatni ezen energia segítségével! Elhunyt szeretteid érzékelése: nem feltétlenül a véletlen műve, hogyha a megfelelő emberrel találkozol, amikor szükséged van rá. Lehetséges, hogy elhunyt szeretteid végig segítenek az úton, hogy szembejöjjenek veled a megfelelő lehetőségek. Ez azt jelenti, hogy ő/ők a síron túlról – gondviselésből, féltésből, szeretetből – próbálják valami miatt egyengetni az utadat.

Rák

(06.22.–07.22.) Kellemes a hasznossal –  ez legyen a jelszavad! Kösd össze a munkát a szórakozással, és máris a helyeden vagy! Azt is megengedheted magadnak egyszer-egyszer, hogy lazíts. Biztosan találsz magadnak olyan szórakozási formát, amely elvarázsol, törd kicsit a fejed! Partnerkapcsolati változások is jöhetnek, talán a baráti társaság révén. A szerelmi sikereket is ismerősi körödben találod meg, talán éppen annál a személynél, akit eddig észre sem vettél! Elhunyt szeretteid érzékelése: tudnod kell, hogy mindenki részt vesz a saját temetésén, amikor meghal. Sokszor még a helyszínen is körbemennek, hogy vigaszt nyújtsanak szeretteiknek, próbálják jelezni, hogy megbékéltek velük és a halállal. Hogyha befelé figyelsz, akkor meghallhatod a vigasztalásukat.

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Egy nagyon vidám, élettel teli, pörgős időszakot jeleznek a csillagok, sok flörttel, kalanddal, ismerkedéssel, titkos és nyílt vonzalommal. Ha szingli vagy, akkor most aztán igazán nem lesz okod a panaszra, bőven van lehetőséged az ismerkedésre. Szerencsédre megérzed, hogy kik a jó és rossz emberek körülötted. Velük érdemeik szerint fogsz viselkedni. A bolygók szerencsés és kedvező lehetőségeket teremtenek az anyagi javak megszerzésére is. Pénzügyeidet most rendbe tudod tenni, és ez belső biztonságérzetet is ad neked. Elhunyt szeretteid érzékelése: a háziállatok sok mindent éreznek a túlvilágból. Ha valaki meghal a családban, a kutya elkezd szomorúan vonyítani, a macska fel alá járkál. Az állatok valamiért jóval előbbre tudják, ha valaki el fog menni.

Szűz

(08.24.–09.23.) A héten az átlagosnál sokkal elővigyázatosabbnak kell lenned. Ha van gyermeked, jelentkezhetnek kisebb problémák vele kapcsolatban, akár önállósulási törekvései miatt is. Gondjaid feloldásában lesz segítséged. Itt nem megijedni kell, hanem lelkileg felkészülni az esetleges nehezebb feladatok megoldására. Egy közeli barát jó tanáccsal szolgálhat ezügyben. Elhunyt szeretteid érzékelése: néha, amikor a gyásztól sújtva tompán elbambulunk, hallani véljük szerettünk hangját. Előfordul, hogy elhunyt szerettünk óhajt így jelezni felénk. Elmondani valamit, esetleg lezáratlan ügyéről velünk, és ezért keres meg időről időre.

Mérleg

(09.24.–10.23.) A magánélet ügyes-bajos dolgai a szokottnál sokkal jobban lekötik figyelmedet, de emiatt ne siránkozz! Annyi lemaradásod van ugyanis ezen a téren, hogy egy fél élet se lenne elég ahhoz, hogy pótold. Az igazán sürgető ügyek intézéséhez kérj segítséget a rokonoktól, barátoktól!! Ha csak beszélsz, és nem cselekszel, akkor nem fogsz közelebb jutni a célhoz. Ne csak a magad igazát bizonygasd, néha hallgass meg másokat is! Elhunyt szeretteid érzékelése: a hatások, a látomások, az álmok, mindig magánjellegűek, és amit szeretnének közvetíteni, azok jutnak így juthatnak el hozzánk. Az élményekkel kapcsolatos információkat meg tudjuk osztani egymással, ám magukat az élményeket mi magunk érzékeljük, egyedi módon.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Most eljött az elszámolások ideje, és egy új szakasz elkezdése mindig a régiek lezárásával kezdődik. Légy felkészülve a régi elengedésére és az új befogadására, mert ez elég nagy kihívás lesz számodra. Segíthet abban, hogy a részletekkel foglalkozz, s hajtsd végre a környezetedben szükséges változásokat! Elhunyt szeretteid érzékelése: a szellemeknek különös energiájuk van. Ez kihat nemcsak a lelki érzékelésekre de például az elektromos tárgyakra, készülékekre is.

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Munkahelyeden gondjaid lehetnek a főnököddel, végezd figyelmesebben a munkád, mert egy kis hiba és volt állásod, nincs állásod! Ennek azért a pozitív oldala is jelentkezhet, ha éppen eleged van már a jelenlegi káoszból, mert más lehetőségeket is kaphatsz. Anyagi elgondolásaid megvalósulhatnak, ha megérzéseidre hallgatsz. Üzemzavarok léphetnek fel, ha számítógéppel dolgozol, mindig időben ments el mindent! Elhunyt szeretteid érzékelése: bár az ismeretlen hívások rejtélye rengeteg más magyarázattal is szolgálhat, mégis gyakori, hogy véletlenül érkezik egy hívás olyan telefonról, ami drága halottunké volt.

Bak 

(12.22.-01.20.)  Az egyik pillanatban nagy lelkesedéssel veted magad a munkába, a másikban szinte még az is nehezedre eshet, hogy megmozdulj. Megértésre és egy kis kényeztetésre vágysz. Ez rendben is van, hiszen megérdemled. Csak ne alakuljon át permanens lustasággá! Ha vásárolni mész, tudd, hogy mennyi pénzből mit kell venned! Hajlamos vagy sokszor elszórni a pénzt mindenféle csecsebecsékre, csupa haszontalanságra, bármire, ami csak ott, abban a pillanatban megragadja a fantáziádat. Elhunyt szeretteid érzékelése: a félelem oka a megszokásból és a ragaszkodásból ered, abból, hogy a kialakított szokásrenden alapuló “élet” megváltozhat, netán elveszhet. Pedig ez szükségszerű. Az, amit mi életnek nevezünk, valójában számtalan, egymástól szinte függetlenül létező időpillanat egymásutánja.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Érzelmeid fogják uralni a terepet, légy rugalmas, és engedd, hogy áramoljon ez a csodálatos energia. Sokat kaphatsz tőle, de csak akkor, ha képes leszel adni is. Légy békében önmagaddal – ha ez megvalósul, a környezeted szintén részesül belőle. Tehát kevesebb konfliktust kell átélned. Egy kellemes kiruccanás, de akár egy régen látott személy felkeresése felvidíthatja kedélyedet. Elhunyt szeretteid érzékelése: van, akinek nehéz elsőre befogadni a tényt, hogy talán nincs egyedül saját otthonában. Sokan félelemből, míg mások egyszerűen csak a hit hiánya miatt döntenek a tagadás mellett. Azonban, ha elhisszük, hogy az életnek van egy egészen mély értelme is, talán azt sem olyan nehéz megemészteni, hogy a legtöbb embert nem a fizikai teste határozza meg.

Halak

(02.20.– 03.20.) Kedvező időszak bármilyen tanulmány megkezdéséhez. Van türelmed a dolgok mélyére ásni. Energiád nagyon magas szinten lesz, jól fogod érezni magad. Ha félbe/elmaradt munkád van, azt most végezd el! Intenzív élmények érhetnek, ezek gyarapítani fogják önmagadról és a világról szerzett ismereteidet. Légy nyitott és segítőkész, hiszen az energia körbeáramlik! Elhunyt szeretteid érzékelése: van úgy, hogy sugallattal szeretnének valamit a tudtunkra adni. Ezt úgy képzeld el, hogy ilyenkor tényleg a fülünkbe súghatnak dolgokat, melyek aztán spontán gondolatként jelenhetnek meg az elménkben.                                                                                           

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online