Melitta horoszkóp (2024. 05. 25. – 06. 01.)

0
335
Fotó: gettyimages.com
„Azt gondolhatnánk, hogy azért van szükségünk olyan tanácsokra, mint amilyen az ,,Állj meg, és szagold meg a rózsákat!", mert a pozitív események olyan ritkák, hogy fontos teljes mértékben kiélvezni őket, amikor mégis előfordulnak. Pedig valójában pontosan ennek az ellenkezője miatt van szükségünk erre a tanácsra. A pozitív események igazából sokkal gyakoribbak, mint a negatívumok. Csakhogy gyakran ezt nem vesszük észre, minthogy a jó dolgok nem tűnnek annyira egyedinek.”
- Michael Slepian

Kos

(március 21.-április 20.) Az e heti horoszkóp azt ígéri, hogy rendeződnek a téged körülvevő energiák. Ráadásul egészen váratlan helyről kacsinthat rád a szerelem. Fontos üzeneteket kaphatsz a hét első felében, melyek boldogsággal tölthetnek el. Lehetséges az is, hogy bizonyos családtagjaid megpróbálnak befolyásolni a döntéseikkel. Nem ez lenne az első ilyen eset. Legyél türelmes, a saját dolgaidat építsd, ez most mindennél célravezetőbb lehet! Ne engedd, hogy a pletykák, híresztelések befolyásoljanak a döntéseidben!

Bika

(április 21.–május 21.) A hét első napjai bőségesen hozhatnak számodra izgalmakat! Bár igazán álmosan, sőt unalmasan indul el a munkahét eleje, azért később felpörögnek az események. Szükség lesz a rátermettségedre, ügyességedre, gyors reagálóképességedre. A május végi sikereid záloga a jó időzítés lesz. Az erő, amely most belőled sugárzik, másokat is arra késztet, hogy veled száguldjanak. Bár arra is van esély, hogy egyeseket elijesztesz a dinamikus alkalmi vehemenciáddal. Talán nem is baj, ha kihullik mellőled az, aki nem oda való.

Ikrek

(05.22.– 06.21.)  Lazíts, nyiss a külvilág felé, ne gubózz be teljesen a mindennapi gondjaidba, és ne rágódj azon a témán, amit úgysem tudsz megoldani! Ha így teszel, a sors majd magától nyit utat arra, ami túl van a lehetetlenen. Szükséged lehet arra a kreativitásodra, amely eddig mindig kihúzott a nehéz helyzetekből. Csütörtökön szembenállások mutatják, hogy ambivalens érzéseid lehetnek. A Merkúr kissé lehűti a hangulatot, így talán mégsem robban ki rombolóan nagy vita, veszekedés hétvégén.

Rák

(06.22.–07.22.) Hétfőn, kedden igazán kellemesen fogod érezni magad. Nem is nagyon akarod elkapkodni a dolgaidat, szépen megreggelizel, aztán jöhetnek sorban a nap többi teendői. Ha tanulsz, vagy vizsgázol valamiből, esetleg fontos pénzügyekkel kapcsolatos döntéseket kell meghoznod, akkor ezekben a napokban érdemes ezzel kiemelten foglalkoznod. Most a tanácsodat is kérheti valaki, aki talán sokkal fiatalabb nálad. Válaszolj felelősen, mert lehet, hogy nem is tudod, mennyit számít neki a véleményed!

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Váratlanul új energiát kapnak az elakadt ügyeid. Legyen szó hivatalos ügyintézésről, vagy magánbeszélgetésről, anyai, apai kapcsolatról, most hirtelen minden akadály elhárul előled. A vonzerőd megnövekedik és könnyebben tudod majd érvényesíteni az akaratodat is. Ha kedvezményt, vagy előnyt szeretnél elérni valahol, most jó eséllyel a legjobbat hozhatod ki egy helyzetből. Tudd és akard a céljaidat elérni, a visszahúzó erőket pedig tartsd távol magadtól!

Szűz

(08.24.–09.23.) A hét második felében a szokásosnál nagyobb hatással lehetsz a környezetedre, és ez önbizalmat ad számodra ahhoz is, hogy egy régebbi sérelmen felülkerekedj, vagy egy vitás kérdést a magad javára dönts el. A szerelemben változóan felhős napok következnek, melyek tisztáznak sérelmeket, és/vagy most kimozdíthatnak a megrekedt állapotból. Sok mindent meg kell beszélnetek, és ehhez bizony a konfliktusok eredetének tisztázása, majd kimondása elengedhetetlen. Fontos a hangnem, és az, hogy megadjátok egymásnak a megbecsülést és a tiszteletet.

Mérleg

(09.24.–10.23.) Kapcsolati feszültségekkel kell bajlódnod, ami érintheti a párkapcsolatodat is, de sokkal valószínűbb, hogy egy közeli ismerőssel kerülsz ingerült viszonyba. Mindezek hátterében pedig egy talán módszeresen visszatérő bosszantó manipuláció áll. Ügyelj arra, hogy ne durvuljanak el a dolgok, de azért ne menj el szó nélkül sem az esetek mellett, hiszen akkor soha semmi sem fog megváltozni! A testi egészséged állapota komoly mértékben hat mentális pozíciódra is, tehát ne hanyagold kisebb – nagyobb nyavalyáid gyógyítását!

Skorpió

(10.24.- 11.22.) A hét első fele nemcsak arra tesz alkalmassá, hogy kiállj egy általad fontosnak és igaznak tartott ügy mellett, de arra is képessé tesz, hogy másokat is motiválj erre. Nagy lehet hát most a közösségszervező erőd, használd, de csakis valami mellett és ne valami, vagy valaki ellen. Ez utóbbi ugyanis sokkal hamarabb visszaüthet rád, mint hiszed. Igyekezz kivonni magad a napi politika hatása alól is, hiszen józan fejjel pontosan láthatod politikusok egy részének hisztérikus vergődését!

Nyilas

(11.23.- 12.21.) Most magabiztos határozottsággal elrendezhetsz egy olyan, régebben fennálló vitás helyzetet is, amellyel eddig nem volt kedved, vagy türelmed foglalkozni. Tedd meg te az első lépést ebben az ügyben, légy kezdeményező, így teremts tiszta helyzetet! Ezzel nem csak megoldódik egy kényes ügy, de még tiszteletet is kivívhatsz önmagad számára. Ennélfogva légy körültekintő, mert most a szokásosnál is nagyobb lehet a te személyes felelősséged a saját sorsod alakításában!

Bak 

(12.22.-01.20.)  Jókora érzelmi kihívás elé nézel, és ahhoz, hogy a legjobb megoldást találd az ehhez kapcsolódó probléma megoldására, elsősorban az ösztöneidben kell majd bíznod. Ezekben a napokban pénzügyi és üzleti kérdésekben is igyekezz határozottnak és magabiztosnak mutatkozni, és alkalmazni, amit a józan eszed diktál számodra! A hét második felében egy rejtély, vagy titok napvilágra kerülése lehet az, amely meghatározza a napjaid részét. Egy régebbi, alkalmi szerepvállalást nagyon nehéz lesz a helyére tenni, pedig anno igen jó ötletnek tűnt.

Vízöntő

(01.21.–02.19.) A sors rögös útjának egy kátyúja kizökkent az álmodozó hangulatból, és egy különös nehézséggel is számolnod kell. A gondok azonban csak arra valók, hogy felébresszenek, nem arra, hogy összetörjenek – de ha valaki, hát egy Vízöntő biztos, hogy tisztában van ezzel! Érzelmi támogatásra lehet szükséged, amelyet a a családodtól vársz, de nem biztos, hogy megkapod. A biztonság, amit ők nyújthatnak, nem csak felvértezne a támadásokkal szemben, de arra is garancia lenne, hogy nem tudnál akkorát esni, hogy igazán meg tudj sérülni. Hasonló esetekben te azonnal a segítségükre siettél, de ezekre az esetekre ők nem szeretnek emlékezni.

Halak

(02.20.– 03.20.) Olyan intenzív és mély élményben lehet részed, amely hatására megváltozhat néhány prioritás az életed egy bizonyos területén. Most felnyílhat a szemed, és megláthatsz valamit, ami eddig elkerülte a figyelmedet, vagy amelyet elrejtettek a szemed elől. Az élmény, amely most ér, új kapcsolatokat hozhat az életedbe, de talán azt is jelentheti, hogy valakitől fokozatosan távolodni kezdtél. Jól gondold át szavaidat, tetteidet, nehogy két szék között a pad alá ess!   

                                                                                              

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html

Nézze a Melitta TV-t online