2020. július 18-tól 24–ig

KOS

(március 21.–április 20.) Elég a félszívvel tett ígéretekből, és a csillagok apró ajándékaiból! A kozmosz ezen a nyáron felteszi rád a nagy győztesek koronáját. Jupiter barátunknak köszönhetően, amit most a kezedbe veszel, amibe kezdesz, azt szerencse kíséri. Hét elején szíved kitárul, életöröm tölti el, és az emberek, akikkel találkozol, szeretnek, támogatnak téged. Álomszép dolgok várnak rád.  A hét második felétől a Szaturnusz szolid bázist ad, de megmarad a biztonság. Építhetsz vállalkozó szellemedre, üzleti érzékedre. Nagy és sikeres változás előtt állsz. Légy bátor, mert megéri!

Karma üzenet: ne aggódj a holnapon, az univerzum teszi a dolgát.

Bika

(április 21.–május 21.)  Tartalmas időszak következik az életedben. Mondhatni, bent vagy a dolgok közepében. Érezned kell a Jupiter segítő hatását.  Élvezd a napi örömöket, ragadd meg, kezdd el, amit már régóta tervezel! A megfelelő emberrel a megfelelő helyen és időben fogsz találkozni, olyan helyzetek alakulnak ki, amelyeket ki kell használnod. A szerelem a hét végétől tesz különösen boldoggá. Úgy néz ki váratlan vallomást fogsz kapni, aminek nagyon örülsz majd. Nagy lehetőséged lesz július 19 től megszabadulni minden adósságodtól. Minden jónak tűnő, egyben kivitelezhető ötletedet valósítsd meg, mert még az Uránusz is kedvezően alakítja az életed! 

Karma üzenet: adj vissza mindenből, amit kapsz és az univerzum mindig telve tartja puttonyod!

Ikrek

(05.22.– 06.21.) Az elmúlt időszakban nem volt mindig könnyű dolgod, sok családi, gyerekkel kapcsolatos gondod akadt. A Szaturnusz ugyan ott sertepertél a jegyedben, kisebb bosszúságokat okoz, de nem rontja el a nyaradat. A segítő szándéka változásokkal jár, melyek nem mindig kedvedre valók. Akit, akiket nem tartottál tiszteletben, kihátrálnak mellőled. Életed bizonyos szakaszait ettől kezdve egyedül kell megoldanod, megismerve az érem másik oldalát. Vállalkozásban, üzleteknél most a Merkúr fejleszti erősségeidet. Kritikus értelmeddel messzire juthatsz, kívánságaid varázserővel bírnak. Építs most erre, biztosítsd be egzisztenciádat! A szerelemben a következő hét majd álomszépen indul. Felszabadulsz a korlátaid alól. 

Karma üzenet: ne kopírozz másokat, a te életed, a te karmád egyedi!

Rák

(06.22.–07.22.) A következő két hétben a Szaturnusz nyugtalanná tesz, sürget, és arra kényszerít, hogy engedd el, ami akadályoz, lépd át, ami az utadba áll. Fontos dolog történik eközben – minden, amihez ebben az időszakban kezdesz, tartósan fennmarad, legyen szó párkapcsolatról, vagy üzleti vállalkozásról. A szerencse bolygója trigon fényszögből ad szárnyakat neked. Később egyszer majd megkérdezed magadtól, milyen érzés vezetett el egy bizonyos ember karjaiba, aki annyira boldoggá tett. Vagy hogyan lehetséges az, hogy pontosan a megfelelő időben beszéltél azzal az ismerőssel, aki új álláshoz, ezáltal sok pénzhez juttatott. Erre és az előttünk álló pár hétre igaz, hogy minden lehetséges!

Karma üzenet: Akár egy házról van szó, akár a csillagokról, akár a sivatagról: ami széppé teszi őket, az láthatatlan.  

Oroszlán

(07.23.–08.23.) Ezen a nyáron a pénz, a szerelem, karrier, mind a te kezedben van. A szerencse július 25-ig egyszerűen az öledbe pottyan, egészen addig, amíg Jupiter az Oroszlán jegyében tartózkodik. Egy nagyvonalú támogatót is jeleznek a csillagok, aki elképzelhető, hogy életed végéig mögötted áll. Még akkor is, ha a beteg környezeted, csupán irigységből, kiütné őt a ringből.  A szerelem július bármelyik hetében érkezhet. A Vénusz most az Oroszlán jegyében csábít, és sok esetben a véglegeset hozza. 

Karma üzenet: a gyengének segíteni, a porból felemelni, nemcsak jobb emberré tesz, hanem olyan belső fejlődést eredményez, amit nem vehet el tőled soha senki.

Szűz

(08.24.–09.23.) Ez a nyár, ezen belül is ennek a hétnek és jegyednek stabil bolygói, alaposan megerősítik önbizalmadat. Ha kapcsolatban élsz, sok időt szenteltek egymásnak, hasonlóan lelkesedtek a másik iránt. Erre azért van szükség, hogy jobban megismerjétek egymást, még mielőtt szorosabbra fűzitek a szálakat. Ha még keresed a párod, sokat kell tenned neked is azért, hogy rád találjon a szerelem, de ha kimozdulsz, minden esélyed megvan rá, hogy megtaláld. Munkában valahogy alább hagyott az a nagy lelkesedés, ami eddig volt. Nem biztos, hogy fizikailag, annál inkább agyilag, lelkileg fáradtál el. 

Karma üzenet: kis léptékben haladj, akkor látsz is valamit a változásokból!  

Mérleg

(09.24.–10.23.) Horoszkópjuk szerint a Mérlegek számára kalandosan telik a nyárnak ez a hete. Akár párban élsz, akár nem, sokan felfigyelnek a belőled áradó energiákra, és többen is megkörnyékeznek. Ha kapcsolatban élsz, lehet, hogy elbizonytalanodsz, talán szakításra is sor kerül, de a visszaút nem zárul le teljesen. Ha keresed a párod, válogatni tudsz a jelentkezők közül, de fontos, hogy tudd, valójában mire vágysz igazán! Az újhold hatása még jobban kihozhatja művészi területednek egyik szegmensét, ami csodálatos érzésekkel tölt el. 

Karma üzenet: a tiltással létrehozol, a tagadással állítasz, aminek ellenállsz, az hat rád.

Skorpió

(10.24.- 11.22.) Egész héten a hullámvasút effektust tapasztalod, egyszer fenn, egyszer lenn. Bár nem szereted a változásokat, mégis arra kényszerülsz, hogy munkádban új utakra, új területekre lépj. Kiváló elképzeléseidet részben meg is tudod valósítani, mert kitartó és szorgalmas vagy. A csillagok óva intenek attól, hogy érzelmi alapon dönts, és karriered tekintetében sem árt, ha inkább az eszedre hallgatsz. Ha így teszel, rövid megtorpanásokat követően sikerre viszed terveidet. Pénzügyeid aránylag jól alakulnak.

Karma üzenet: a lelkednek saját füle van olyan dolgok meghallgatására, amit az elméd fel nem ismer. 

Nyilas

(11.23.- 12.21.) A Merkúr előrehaladása miatt könnyen el tudod simítani a gondjaidat és a problémáidat. Bár nagyon sok feladat és felelősség nyomja a válladat, itt az ideje, hogy nemet mondj a jelentéktelen dolgokra, főleg az olyan projektre, amik nem vezetnek sehova. Az álmodozás jó, de ha már eltereli a figyelmedet a valódi célokról, az nem. Néha, muszáj egy kis pihenőt tartanod, különben bele fog fájdulni a fejed az egészbe. 

Karma üzenet: a hangodat kedvességre, a füleidet megértésre, a kezeidet támogatásra, elmédet igazságra használd! 

Bak 

(12.22.-01.20.) Lehetőséget kapsz, hogy bebizonyítsd, mindent átgondoltál, és rájöttél, mi mindenen kell változtatnod. Eljött az idő, hogy ezt a gyakorlatba is megvalósítsd. Környezetedben vannak olyan emberek, akikről el nem hinnéd mennyire gonoszak. Hátad mögött rólad is sokat csámcsognak, szapulnak, hogy mit és hogyan kellene másképpen csinálnod. Persze a szemedbe nem merik mondani. Idővel, megtudod kik ők. A hétfőn beköszöntő újhold erős energiákat mozgat meg kívül és belül is. A Bak jegyét összekötjük a kommunikációval, rugalmassággal, és a logikával.  

Karma üzenet: ne engedd át senkinek a tollat, amivel az életed könyvét írod!

Vízöntő

(01.21.–02.19.) Kövesd az ösztöneidet, és tedd azt, ami neked jó – a családod és a barátaid támogatni fognak! Szerelmi életed egész héten hullámvölgyes lesz, forró kalandokra is számíthatsz. Házasságban, élettársi kapcsolatokban kicsit kihunyhat a tűz. Dolgozni kell rajta, hogy az érzelmek ne szürküljenek, ne vesszenek el a mindennapokban! Minimális százalékban, egyik vagy másik Vízöntőnél lehetséges, hogy egy régi szerelem újra felbukkan. Okoz nem kis zavart, arról nem beszélve, hogy már mindegyiknek családja van. Vágyaid teljesülnek, sokat fogsz utazni, szinte jelmondatodnak tekinted, hogy ‘Légy nyitott a világra! 

Karma üzenet: a gyenge ember bosszút forral, a bölcs tudja, hogy egyszer mindenki felett ítélkeznek.

Halak

(02.20.– 03.20.) Szenvedélyes és érzéki örömökben gazdag nyár elé nézel. Ha a Halak jegyében születtél, és új szerelem is vár rád. Ha kapcsolatban élsz, nem kizárt, hogy nyomasztóvá válnak a kötöttségek, vagy úgy érzed, valami mégis hiányzik. Adj magadnak több teret, hogy rájöjj, valóban a mostani pároddal akarsz-e maradni, s így élni, ahogyan most éltek! Legyél te a saját szerelmi életed alakítója! Azt tedd, ami jó neked, de hallgass az intő szóra is! 

Karma üzenet: belátni, hogy többre nem vagyunk képesek, nem egyenlő a feladással.

Melitta
Telefon: +36-20/922-52-92
E-mail: melitta@ahol.com
Honlap: www.gil.hu/melitta/melitta.html
WebTv: www.melittatv.hu